Gå til innhold
Hundesonen.no

3 ting du ikke visste om meg !


Strøssel
 Share

Recommended Posts

Detter er da en lek (enda en :-P jeg liker leker :aww:)

Man skal skrive 3 ting som de andre kanskje ikke vet.

jeg starter!

1. Holder på med skyting , har eid en .22 kaliber i 2 år , og skal snart skifte den ut med 6,5 kaliber

2.vil bli oppdretter av cavalierer og få hunder med god helse og gemytt.

3. har aldri vært hos frisøren.

Kom ikke på noe annet...:-P

Endret av Strøssel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 143
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

- Har spilt inn et titals pornofilmer, men la karrieren på hyllen for å satse på ridning - 2 x europeisk mester i kreativ ridning (kontinental-realistisk stil) - Livredd blomster (spesielt liljer).

Lurer veldig på hva en grillpike gjør *fnis*

Før jul i fjor fikk jeg en telefon fra en forlagsredaktør som hadde lest bloggen min og lurte på om jeg kunne tenke meg å skrive ei bok. Etter å ha sjekka at det ikke var tull så sa jeg ja, og i løpe

Guest Michellus

1. Faren min var norgesmester i boksing og jeg personlig digger sporten. Dette er sporten over alle sportene for min del :D

2. Jeg har en forkjærlighet for fremmedspråk. Jeg har utrolig lyst til å lære meg spansk.

3. Drømmer om å bli en utrolig god trener og instruktør og toppe diverse sporter i hundeverden. Om vi kommer oss dit veit jeg ikke, men vi kommer til å gjøre alt for å komme oss dit :) Jeg innser dog at jeg trenger BIL :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg møtte min kjæreste da jeg var 15 år,og nå nesten 9år (i oktober) senere er vi fortsatt sammen :)

2. Da jeg var 10år,ble jeg og en venninne utsatt for en "Lokkemann". Vi hang på Kvadrat (kjøpesenter) og han lurte oss med seg. Vi gikk fra kvadrat mot Stavanger,og insisterte heldigvis på at vi bare skulle springe opp til venninna mi for å si at jeg skulle sove over hos henne. (Han ventet ved en bensinstasjon). Vi sa også heldigvis ifra til foreldrene hennes at vi var med denne mannen! Da de snakket med han etterpå (han stod jo å ventet på at vi skulle komme tilbake) så sa han,neida,han ville bare være vennen vår. :aww:

Har sett han i ettertid også. Å har et sånn ekkelt glis i trynet *grøss* :|

3. Jeg er hele 150cm lang :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg hadde en kanin ved navn Good Luck (Lucky) når jeg var mindre.

2. En av drømmeyrkene mine er å bli snekker, trafikklærer topper fortsatt.

3. Jeg spilte aktivt basketball på ungdomsskolen når vi bodde i Skottland, og var en gang på bortekamp i Stavanger (litt ironisk for meg som kunne/kan norsk)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært ihuga Ringenes Herre fan siden filmene kom ut. Gikk på en premiere iført hobbitklær (oppklipte bukser, skjorte og vest) midt på vinteren. En gammel dame lurte på om jeg og venninna mi var fattige :lol:

Jeg er pinglete. Så pinglete at jeg ikke tørr å ta karuseller en gang!

Jeg friker ut over skitt og ekle ting på bad. Spesielt på nye steder. ÆSJ! Mennesker kan være så ekle :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Vill prøve å komme meg inn på veterinær høgskolen i 2013, bli adferds konsulent eller noe i den dur og instruktør for gjeting, lydighet osv.

2. Har dilla på å kjøre traktor, lassbærer, gravemaskin osv.

2. Drømmer om å starte oppdrett av friske, sunne og sterke border collier som både kan være steike gode gjeterhunder og snille familiehunder og å trene gjeterhunder for andre/hjelpe! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg HATER å fly. (komisk nok sitter jeg i et fly på vei til Berlin akkurat nå. Kule Norwegian med WiFi ombord!)

2. En av mine desiderte livretter er hjemmelaget grønnsakssuppe gjerne etterfulgt av hjemmelagde mørke, mørke sjokolademuffins.

3. Har i løpet av mine 26 år hatt over 17 dyr hvorav tre var/er hunder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1: Jeg har drevet med hest siden jeg var bitteliten, og vurderte seriøst i samhold med familien om jeg skulle gå på NTG på spranglinjen. Økonomien stoppet meg.

2: Jeg har bodd to år på internatskole på Sørlandet, fullførte vgs der, bare fordi jeg hadde lyst!

3: Jeg har et irriterende stort konkurranseinstinkt i kombinasjon med at jeg er verdens dårligste taper - jeg er ikke det minste morsom å spille brettspill med :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg får helt fnatt av å kjøre bil, og er livredd for å øvelseskjøre.

2. Ingenting får meg til å føle meg bedre enn å ri på en hest.

3. Jeg har veldig høydeskrekk og kastet opp av å gå opp på en gardintrapp forje uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg har drevet med kaninhopping, og er 3 ganger norgesmester og ene kaninen min, Lina (som desverre er død nå) har norgesrekorden i lengde på 245 cm. Forresten så er hun barnebarnet til Blomst som Aya eide før, som jeg også eide. :P

2. Jeg har en utrolig stor redsel for stankelbein! Det har kanskje noe med at mamma bodde under et fjell en periode, der var det veldig mørkt og lummert og det tiltrakk seg jo stankelbeina. En gang var hele ytterdøra dekket av dem.. :no::blink:

3. Jeg ble tatt med keisersnitt som liten, og veide bare 1,5 kg når jeg ble født. Ble lagt i kuvøse og allt. Heldigvis la jeg veldig fort på meg og endte opp som den bolla til slutt :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg har drevet aktivt med skyting i mange år, med både rifle og pistol. Har eid en Sauer og har vært med på landskytterstevnet en gang. Jeg driver ikke med det nå lengere.

2: Jeg er har alltid vært mer interessert i gutteting. Spilt mye playstation, liker biler, atv, motorsykler, "gutte" musikk, "gutte" filmer osv.

3: Det eneste jeg har tilfelles med min søster, er at vi har samme foreldre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg er en skikkelig hvalnerd. Har lest flere bøker om hvaler, og har alltid hatt en drøm om

å bli marinbiolog med fokus på hval. Jeg har i perioder større interesse i sjøpattedyr enn hunder :P

2. Bodd i Brasil og gikk på en lokal skole i jungelen med aper som hoppa rundt i tretoppene. Kan portugisisk, selv om jeg absolutt ikke er et språkmenneske.

3. Har en drøm om å kunne leve av å gi folk gode opplevelser i naturen, og kunne jobbe med turisme. Planen er å utdanne meg i den retning. Jobber også i turistforeningen som turleder for ungdomsgruppa og om sommeren turinformasjon til turer over hele landet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg var med på Norge Rundt da jeg var 11-12 år, fordi jeg luftet så mange hunder.

2. Jeg ble bitt første gang da jeg var 10 år - av en sheltie.

3. Jeg har hatt et fryktelig mislykket oppdrett av kjempekaniner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 - Jeg har vært med på 5på (om noen husker det :P), kun på radio da. Vi tapte med 2 poeng :(

2 - Har bodd et år i England, hos en veldig ufunksjonell familie, men fikk null hjelp av organisasjonen som jeg var der med. Vertsmor stjal penger av meg, slo barna sine og fikk på toppen av det hele en kjæreste midtveis i oppholdet som jeg har en sterk mistanke om at mishandlet henne (han var grei med meg, jeg var blond og pen som han sa). Jeg fikk bo hos den ene læreren min i to lengre perioder for å slippe det verste. Til tross for alt dette angrer jeg ikke et sekund på at jeg dro!

3 - Jeg røyka når jeg gikk på slutten av barneskolen, i et halvår ellernoe, og det er vel en av de tingene jeg angrer mest på av alt det mindre smarte jeg har gjort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg så mitt første teaterstykke da jeg har to år gammel, og har elsket alt som ligner på en scene siden. Som lite barn stod jeg midt i en buss og ropte "stille i salen!". Alle skulle høre meg synge, tenk. :P

2. Jeg har sykt dilla på pink lady-epler, og spiser opp til seks epler om dagen. Vet ikke helt om det er sunt :whistle:

3. Da cirkuset var på Larkollen i fjor, ble jeg bedt om å bli med dem videre :lol:

I pausen kunne man gå bak og hilse på noen av dyrene. En av hestene var veldig urolig, og jeg roet han ned. Det er liksom sånt man lærer seg når man jobber med føll og andre utrente hester. Hestedamen kom bort til meg med er lettet ansiktsuttrykk, og begynte å snakke på tysk-norsk-engelsk om håndlag med hester, og at de kunne "trenge en sånn en". Flere av de ansatte kom bort, og et øyeblikk vurderte jeg å tro på dem, og takke ja. Hvem har vel ikke drømt om å reise med er cirkus?

Men jeg endte opp med å takke, le, og gå tilbake til moren min.

Gøy lek :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. jeg har gull fra NM, i klassen kammermusikk med Sandefjord Trekkspillorkester. Konkurrert i kammermusikk, orkestermusikk og kvartett.

2. jeg har spilt 10 år i korps (Horn) og gått flere marsj konkurranser ol med de.

3. Jeg har vært på tv i rosa pjuse jakke fordi min mor var med i Åge Aleksandersen sin klasse og vi var med på NRK1 programmet med dan børge akerø og den store klassefesten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Driv med klatring, og dreiv i yngre dagar med tildels rimeleg heftig terrengsykling. Eg dreiv òg med laussnøkøyring på nedoverski alt på den tida folk som dreiv med slikt vart sett på som galningar utan respekt for liv og tryggleik (den tida det var mogleg å finne laussnø i nærleiken av skitrekk som ikkje alt var oppkøyrd fordi fem hundre andre hadde same idé...), byrja vel med det rundt årtusenskiftet.

Eg er ein veldig lite ekstrem person, så det er litt merkeleg...

2. Eg snakkar ein heimesnekra samlingsdialekt, med ein del innslag frå Rogaland / Stavanger (skjønt, folk frå Stavanger lurar òg på kvar eg kjem frå...).

3. Eg var truleg den yngste trailersjåføren i landet akkurat då eg byrja å køyre. Eg var kun 17 år då eg byrja på sjåførkurset, og såvidt eg vart fortald var det kun den skulen eg gjekk på som tok inn folk som ikkje hadde fylt 18. Byrja å jobbe som sjåfør med vogntogsertifikat då eg var på dagen 18 år og 3 månader.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Jeg var med i en reklamefilm for Diplom-Is da jeg var et par år gammel. Så ganske rar ut med knallbrun kropp og kritthvitt puddelhår.

2. Jeg jobbet som aktmodell i ett år. På Bergen kunst- og håndverkskole og Studioatelieret (senere vestlandske kunstakademi).

3. Jeg har aldri spist sushi. Det frister bare ikke.

(Edit: Fjernet et punkt som egentlig ikke handlet om meg).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Som IW og Aya er jeg en skrekklig dårlig taper med stort konkurranseinstinkt. Problemet mitt er at jeg ikke er fult så god på å trene og da taper man :P

2. Tusenfryd og andre fryder som har ekle ting som går opp og ned og rundt og rundt og rundt og rundt innmari fort!

3. Jeg har vært pønker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Jeg ble født nesten tre mnd for tidlig.

- Bor i fosterhjem, og har gjort det hele livet fordi mine biologiske foreldre var alkoholikere, og totalt ute av stand til å ha ansvar for et barn. (For meg er dette hjemme, har alltid vært det, og vil alltid være det. Har aldri sett på mine biologiske foreldre som "mamma og pappa", for de bor her de).

- Jeg er livredd veps, humler og bier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...