Gå til innhold
Hundesonen.no

Dine drømmeraser


Bergenslabb
 Share

Recommended Posts

  • Svar 161
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Du har god smak

Har drømmerasene mine jeg. Riesenschnauzer. Regner med min neste hund blir det. Basenji Saluki Har jeg de tre så mangler jeg virkelig ikkeno.

Jeg har det veldig enkelt, det blir en ny greyhound, enkelt og greit. Kunne ikke tenke meg en annen rase.

Min drømmerase for tiden er saluki... *sukk* :wub:

(men dalmatiner troner som vanlig på toppen.)

En sånn liten brun tingest som ligger ved siden av meg i soffan og forlanger kos ved å smelle de søte labbene sine midt på nesen min da eller? :lol:

Har igrunn min drømmerase jeg, men en vakker dag skulle jeg gjerne hatt en azawakh også *drømme*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal aldri være uten shiba, men jeg har noen drømmeraser jeg av ulike grunner ikke vil ha nå, eller kanskje aldri kommer til å ha:

Bichon havanais - min guilty pleasure.

Australian sheperd - jeg elsker disse hundene, men mest på avstand. :P

Saluki - :drool:

Storpuddel - trur dette kunne vært greia...

Shikoku - :drool:

Australian cattle dog - jeg er veldig fascinert!

Dansk-svensk gårdshund - de er jo så søøøøteeee!

Siberian husky - passer fint med shiba, og trekker bittelitt bedre. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er veldig mange hunderaser som tiltaler meg utseendemessig, men få som passer mht bruksegenskaper, væremåte og gemytt.

Så jeg får være fornøyd med rasen jeg har. Passer meg utmerket ;) hm.. nå ble jeg brått usikker på om jeg har svart før? :) Edit: hehe. det hadde jeg gitt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En sånn liten brun tingest som ligger ved siden av meg i soffan og forlanger kos ved å smelle de søte labbene sine midt på nesen min da eller? :lol:

Har igrunn min drømmerase jeg, men en vakker dag skulle jeg gjerne hatt en azawakh også *drømme*

JA! Akkurat en sånn faktisk!!! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Ulla-Britt

Det er flere hunderaser jeg liker, og innimellom tenker jeg at det hadde vært gøy å ha en hund som blant annet lettere kan kontrolleres løs, og som er bittelitt opptatt av meg ute også. Samtidig er det bare èn rase som har krøpet helt innerst inn i hjertet mitt, og det er Siberian Husky. Der tar den opp mye plass. Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kan ha en annen type hund og være helt fornøyd med det. Men man kan vel ha i tillegg til, og ikke i stedet for. :sleep: Hvis jeg skulle kjøpt hund de nærmeste årene som ikke var en SH, så hadde nok valget stått mellom disse:

1. Lapsk vallhund. Har alltid hatt en svakhet for disse. Spesielt de røde. Da dauer jeg litt. Minuset er løsmunnetheten, og for meg er det et ganske stort minus. Godt vant som jeg er med et bjeff hvert skuddår. Likevel er det nok størst sjanse for at denne kommer i hus hvis det ikke blir en SH til. Jeg må bare innse at hunder flest bjeffer innimellom.

2. Norsk Lundehund. Jeg digger alt ved dem, bortsett fra bjeffinga. En liten maskotknert hadde vært artig og plassbesparende.Det blir pensjonisthunden min i alle fall.

Men når alt kommer til alt så vil jeg vel egentlig ha en Siberian Husky til. Nei, egentlig ti til, men jeg innser at det ikke kommer til å skje med det aller første. Så egentlig er lista bare tull. Jeg er solgt med hud og hår, selv om jeg av og til kunne ønske at jeg ikke var det. 20 setninger senere blir svaret rasen jeg allerede har. :icon_redface: Fordelene overgår ulempene noe så innmari.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Jack russel terrier - skal uten tvil ha en jack, om ikke så alt for lenge.

stock-photo-jack-russell-terrier-puppy-w

- Cocker Spaniel fra jaktlinjer - der snakker vi arbeidsjern! Men det er nok ikke så lett å få noe championater el.l. på de da. Dessuten er jeg redd de kan være litt ukonsentrerte om jeg skulle brukt de til lydighet. Men de er herlige!

dippa.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Anly%20To.jpeg

Måtte enten blitt en wheaten til..

jujuNov06_.jpg

Eller en Løwchen..

English-Springer-Spaniel.jpg

Også har jeg en hemmelig drøm om en working springer, den dagen jeg skal ha noe brukandes :P

Dette er vel de tre som kunne vært aktuelle nå, ellers er det mange raser jeg drømmer om.. Kerry blue terrier, lakeland terrier, skotsk terrier, welsh terrier, ehm ja, jeg liker terrierne :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

amstaff er drømmen, og det har det vel så og si alltid vært. absolutt de fineste hundene i hele verden!

men det forblir vel en drøm, så neste rase blir nok en mynde. :-)

ja nå har jeg falt veeeldig for ungarsk mynde da. :icon_redface: blir nok ikke en slik en hus med det første, tho!

220px-Magyar_agar_kan.jpg

tatt fra wikipedia

men... åh! :wub: :wub:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg bor i borettslag med hund  Var det noe spesielt du tenkte på?
    • Noen som har hatt, eller har hund i borettslag/sameie??    
    • At man ikke bør skaffe seg valp når man er student er en påstand helt uten hold, etter min mening. Det kommer helt an på hvert enkelt tilfelle. Det virker på meg som at dere har tatt alle de viktige faktorene i betraktning, og håper dere velger å gå for det, uavhengig av hva andre skulle ha og si om den saken!
    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
    • Synes dere de er fine?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...