Jump to content
Hundesonen.no

KristinR

Medlemmer
 • Posts

  2550
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

KristinR last won the day on July 1 2014

KristinR had the most liked content!

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  http://boxerinord.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bodø
 • Hunderase
  Boxer og saluki

Recent Profile Visitors

12949 profile views

KristinR's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well

Recent Badges

1.9k

Reputation

 1. Jeg lurer sånn på hvordan det er gått med Tico. Noen som vet?
 2. Den er fantastisk til mine boxere. Myye bedre enn furminator. Beste børsten jeg har hatt noengang. Jeg bestilte første gang direkte fra produsent i Canada var det vel. Kom vel på 300. Inkludert frakt. Det er vel egentlig kun et baufilblad i et trestykke.
 3. Boxer passer godt til kriteriene dine
 4. Jeg brukte Clomicalm for mange år siden på en hund. Jeg husker veterinæren sa det kunne være en utfordring å finne riktig dosering. Vi måtte prøve oss frem. Kanskje bør dere diskutere med veterinæren om å øke dosen?
 5. Shit happens. Jeg har tre hunder hjemme. En hanboxer på to år, en saluki på syv og ei boxertispe på åtte. Venninnen min har to stk. En hanboxer på tre år og en hanboxer på fem år. Alle disse går i utgangspunktet helt fint overens. Men vi har aldri alle fem løs på tur samtidig. I grunnen har vi sjelden alle fem på tur. Da går vi gjerne to turer. Først med tre stk og så med to. Det stresses lett når de blir løse. Hanboxeren på tre år maser på boxertisa på åtte som er hans mor. Hun blir sur og kjefter på han. Da kommer hanboxeren min på to år og skal sjekke hva som skjer. Han stresser og skal blande seg. Da er veien kort til at det kan smelle. Og nei, et bitt på menneske som oppstår i en kommersj mellom hundene ville jeg ikke sett på som noe krise. Hundene er så fulle av adrenalin at de merker ikke hva eller hvem de biter i en slik situasjon. Ta forholdsregler og lær av dette til en annen gang.
 6. Jeg har ikke orket å lese alle innleggene. Vi vet at enkelte raser har kortere lunte enn andre og noen angriper tilsynelatende uten grunn. Jeg har selv en rase som ofte ikke går overens med andre hunder av samme kjønn. Men, oftest er det mye støy og lite ull heldigvis. Jeg syns vel jeg har lest eller hørt om litt for mange historier om DC. Samme dag som denne saken her skjedde ble en bekjents hund angrepet av en DC på en annen kant av landet. Heldigvis ble skadene ubetydelige, men det var et uprovosert angrep som ikke burde skjedd.
 7. Kjøper du 20 kilo Norwegian Polar kommer det i en blokk som er halvveis delt opp i kilosstykker. Beste måten å dele den opp på er å slippe pakken i asfalten ute, da ramler de fra hverandre. Vanskelig å si hvilket av de som er best. Det er vel ganske udiskuterbart at både V&H og NP er kvalitetsfôr. Personlig liker jeg NP bedre, men mest for at det ikke lukter høgg, det har fast konsistens som kald eller hard leverpostei og det har bedre holdbarhet. V&H er rått mens NP er dampkokt.
 8. For 10 år siden var det vel omtrent ingen.
 9. Jeg har ei boxertispe på snart 9 år som heter Lykke. Da jeg fikk henne og kom på navnet var jeg så fornøyd for jeg hadde aldri hørt det brukt før. Nå vet jeg om mange hunder (og menneskebarn) som heter det.
 10. Vanskelig å si hva jeg hadde gjort. På boxer er 11 år såpass gammelt at jeg tviler på jeg ville gått gjennom en stor operasjon. 11 år er en anseelig alder på rasen min. På mynden min tror jeg at jeg kunne strukket meg lengre da det ikke er uvanlig at de blir svært gamle.
 11. Dessverre kan ikke hunder og katter vokse av seg allergi slik som mennesker i noen tilfeller kan. Dermed gjelder det å finne et regime som hjelper hunden og som dere kan leve med. Noen hunder kan leve et langt og godt liv om man klarer å bli kvitt allergenene de reagerer på. Eventuelt at de kan ha så få plager som mulig vha ulike behandlingsmetoder. Jeg håper dere finner en løsning på dette som er til å leve med for alle parter. Lykke til!
 12. Vil gjerne kjøpe det nederste. Har sendt deg en pm på FB
 13. Hvor finner dere video av rasebedømmelsene? Jeg finner bare over ulike hundesporter.
 14. Har du sjekket at det ikke kan være utøy? Det første en veterinær med mye peiling på hud gjør er som regel å be eier om å kjøre en utøybehandling for å utelukke det først.
×
×
 • Create New...