Gå til innhold
Hundesonen.no

Krokus

Medlemmer
  • Innholdsteller

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Harestua
  • Hunderase
    Whippet

Krokus's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

71

Nettsamfunnsomdømme

  1. Saluki har vel som rase knapt blitt sjekket for noe helse/sykdommer. Jeg vet at noen ivrer for at det skal bli mer vanlig å sjekke hundene sine. Sånn sett så er vi vel bortskjemte med å ha en uvanlig frisk rase. Hjerte sjekkes såvidt jeg vet via ultralyd i tillegg til å lytte med stetoskop etter bilyd på hjertet. Rasen har relativt store hjerter i utgangspunktet, og kan få DCM, voksende hjerte. Årsaken til denne lidelsen er usikker, og jeg skulle gjerne sett at det ble forsket mer på. Korthår og langhår kan fødes i samme kull, så det er ikke nødvendigvis noe forskjell på gemyttet, annet enn at noen linjer som kun har korthår historisk sett kommer fra andre områder som Marjan (min samboer ;-) ) sier. De har ofte en annen kroppstype også.
  2. Erna så strålende ut på en diskret og profesjonell måte! Siv kunne gjerne spart den friske kjolen sin til en mer uformell anledning. Samtidig er det litt flaut av hovedsaken på en så historisk (trist ) dag er et kjolevalg...
  3. Agh, skulle ønske de ville levle litt fortere!
  4. Min salukihanne er 24HH og 4spd http://www.furry-paws.com/dog/index/481022
  5. Lærer på ungdomsskole, i fagene fransk og kunst og håndverk. Planlegger å ta PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) deltid ved siden av jobb. Har studert kunsthistorie, fransk og religionsvitenskap påUiB. Savner deltidsjobben min på Bryggens museum fra studietida og drømmer om å bli museumspedagog en gang, men trives enn så lenge godt som lærer. Hadde jeg kunnet starte helt på nytt med utdanning så hadde jeg kanskje gått for vetrinær. Eller? Dels gal etter dyr, dels kultur- og historie-nerd...
  6. Å, den siden likte jeg veldig godt! Likte spesielt formen og skriften på toppteksten din. Ellers er jeg enig med marjea om at den røde skriften i stamtavlene er forstyrrende, men har ikke noen annet å kritisere.
  7. Hunden var finere enn både gubben og genseren, haha
  8. Hvordan får man elitekonto da? Og fortsatt får man bare beholde eller selge to selv?
  9. Æsj, teite meg hadde ikke skjønt at jeg ikke kunne selge alle valpene, men at jeg kun kan selge eller beholde en, mens resten går til god damn "pet home". Grrr!! Må jeg ha poeng som breeder for å kunne beholde eller selge flere?
  10. Hermes er to år eldre enn meg, men vi falt for hverandre da jeg var fadderen hans på Universitetet i Bergen. Jeg pleier å tulle med at de andre fadderbarna mine klarte seg fint på egenhånd etterhvert, men Christian trengte litt mer oppfølging..
  11. Vil bare annonsere at jeg har 7 borzoivalper med kun excellent som er reserverbare nå, hos Stine (#1093490)
  12. Akkurat den typen fundamentalisme/ekstremisme som du har blitt utsatt for får det til koke litt over hos meg altså. Stakkars mennesker dersom de går rundt og tror at de er bedre mennesker enn deg fordi de har tatt andre valg i livet. Ikke la deg såre av den slags. Jeg har selv vært vegetarianer et par år og måtte overraskende ofte begrunne valget mitt overfor ulike mennesker. Hvorfor skulle jeg måtte begrunne det? -Jo, fordi det er så mange som med en gang antar at man er fanatisk over ett eller annet, -helse, økologi, dyrevelferd osv. Dette var ting som jeg ble mer oppmerksom på ETTER at jeg hadde blitt vegetarianer. En fordel med å være vegetarianer for min del var at jeg oppdaget så mye god mat. Bønner, grønnsaker og noen gode soyaprodukter, og det koster overraskende lite. Jeg vil tro at jeg heller sparte penger på å spise mindre kjøtt faktisk. I dag spiser jeg det meste av kjøtt, men i moderate mengder. Veggismiddag et par-tre ganger i uka, fisk en gang eller to og så litt kjøtt innimellom fungerer veldig bra for meg. En ting jeg har litt dårlig samvittighet er de glupske råforende dyra mine, men prøver å roe meg ned med at det er slakteavfall og sånt i v&h. Stemmer ikke det da?
  13. Hvordan får jeg vaksinert mitt første valpekull? Står at shots er "overdue", de er nettopp født
×
×
  • Opprett ny...