Gå til innhold
Hundesonen.no

SaraSL

Medlemmer
  • Innholdsteller

    652
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

SaraSL last won the day on 12. Juni 2022

SaraSL had the most liked content!

Om SaraSL

  • Bursdag 10/06/1998

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Stavanger
  • Hunderase
    2x kooikerhund

Nylige profilbesøk

6,846 profilvisninger

SaraSL's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well

Recent Badges

519

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tispen på 11,5 går på veterinærfor og har gått på Hill's Prescription Diet Canine c/d Urinary + Metabolic, men er ikke noe fornøyd med dette foret. Vurderer å bytte til Brit Veterinary Diet Dog Struvite Grain Free Egg & Pea. Noen som kjenner til dette foret? Ser at det inneholder lite kjøtt
  2. Vi har en aggressiv hund i nabolaget mei leste hun er svær redd for. Hun ble angrepet for ca. 8 år siden av denne hunden, og jeg har holdt god avstand til denne hunden siden. Jeg innså senere at jeg var heldig med mitt angrep, da denne hunden har sent flere hunder til Vetrinæren og hvertfall en person til legevakten. Når vi møter på denne hunden pleier jeg å gå inn i en gårdsplass og prøver å holde kontakt med hunden mine, problemet er at når den hunden ser mine, begynner den å løpe mot oss mens den flekker tenner å glefser. Da mister jeg kontroll på eldste, og hun begynner å bjeffe på en annen måte enn det hun pleier å gjøre, hun begynner å skjelve og forbli stresset resten av turen. Jeg har prøvd å bruke godbiter men hun tar dem ikke, leke nytter ikke, og kan ikke har avstand da eier lat hunden komme helt inntil oss noen som har noen ideer til hvordan jeg kan roe hun ned?
  3. Tispa min har hatt en klump i snart 3 år. Tispen er 11.5 år og har de siste årene hatt løpetid en gang i året. Det jeg syntes er rart er ca en måned etter løpetid er ferdig vokser klumpen en del i størrelse, også synker den i størrelse etter en stund til den størrelsen av vi nesten ikke finner den. Nå ble hun ferdig med løpetid i midten av november, og nå har klumpen blitt stor igjen. så spørsmålet er om jeg skal gå til vetrinæren med klumpen eller som jeg skal vente å se om den synker igjen slik som skjedde sist gang?
  4. Jeg har jo jobbet med slanking hos seniorene, hvor hun ikke mistet ett gram på nesten 8 mnd. Nå har hun mistet en del vekt, men blir jo bekymret for at det er en sykdom ?. Siden mars/april har hun gått fra 13,9 kg til 11,1 kg. Vi var på kontroll i dag, og de mente hun enda hadde ett tynt fettlag og kan fremdeles miste litt til. Hun tok også blodprøver for en mnd siden, hvor jeg mener de sjekket nyrer og lever og disse prøvene var perfekte. bør jeg ha litt is i magen og se an eller bør jeg få henne sjekket? ?
  5. Følte han sa at hun skulle komme inn om 14 dager for å ta ut stingene ? men kanskje han mente at hun skulle inn på kontroll
  6. Hunden opererte ut noen urinsteiner forrige uke, og var på kontroll dagen etter operasjonen. Vetrinæren sa at såret allerede hadde lukket seg og at det så fint ut. Men når jeg ser på såret finner jeg ikke stingene ? noen som klarerer å se om dette såret ser fint ut?
  7. Min tispe på 11 år har 2 ganger ikke kommet i løpetid siden 2022. Hun får de vanlige tegnene til begynnende løpetid slik som røyting og markering, men sp komme hun ikke helt i løpetid, ingen blod, ikke den normale atferden hun pleier å få ved løpetid, tar ikke halen til siden som hun pleier og hannhundene har ikke vært interessert. Den andre tispen har hatt løpetid som normalt. Kan det være medisinske årsaker til dette?
  8. Nå påvirker vekten ikke noe i dagliglivet. Hun hopper og springer som da hun var ung, og alle dommerene har sagt hun har flotte bevegelser, men er lei av at dommere trekker henne ned på grunn av vekten ?
  9. Jeg vil jo egentlig tilbake på acana, men er så redd for å skade nyrene, som Vetrinæren sa kunne skje ?
  10. Nei, hun får ingen godbiter, når vi trener burker vi leke eller måltidet som belønning. Det hender en gang i blant at hun får rått bein til å tygge på, ellers ingenting utenom. Hvilket for anbefaler du? Hun gikk på acana senior tidligere, men fikk beskjed fra vetrinæren at jeg burde skifte for med mindre protein da hun mente at for med høyt protein kunne foresake krystaller og dårlig PH-verdi
  11. Hun får ca. 100g til dagen. Vetrinæren sa ingenting om vekten hennes. Mens hun ble behandlet gikk hun på Hills Urinary Care C/d, og veterinær sa bare at hvis hun fortsatte å ha problemer med urinen, kunne hun gå over på det foret fast
  12. Hun er frisk, hadde urinveisinfeksjon med krystaller i sommer, ellers ingenting. Hun blir foret på Brit Care Dog Senior & Light, og får senior pulver og lakseolje i tillegg
  13. Har en senior på svar 11 år som ikke går ned i vekt uansett hva jeg gjør. Hund får mindre mat, mer tur og fysisk aktivitet, men tviholder på kiloene. Har alltid gått fort opp i vekt og har vært på "diet" nesten hele livet, men nå funker det ikke lenger ? hvordan skal jeg få seniorene ned i vekt?
  14. Hvis utstilling er veldig vikitg, så hadde jeg ikke kjøpt en hund med underbitt. Men det er jo mange andre ting som er mye viktigere enn utstilling, slik som helse og gemytt. har du ventet lenge på valpen og ønsker valp av den kombinasjonen, så kjør på tenker jeg. kanskje den vokser det av seg, ellers kan dere finne på noe annet å trene slik som lydighet, spor eller agility.
  15. Tispen på 10 år ble diagnoser med urinveisinfeksjon denne uken. Men jeg har alltid vært redd for nyresvikt. Kunne veterinæren sett tegn til nyresvikt på urinprøven?
×
×
  • Opprett ny...