Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå - september


Bananen
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, Pixie said:

Men problemet vårt er jo at vi ikke har så mange hunder han kan omgås... Svigers har en gammel Chow Chow som ikke er interessert i andre hunder, og det er det. Dermed har han ingen muligheter til å lære å omgås hunder. Det er derfor jeg lurer på om det kunne vært sunt for ham å få en og annen dag her slik at han må omgås andre i flokk og lære seg å tilpasse seg...

Han får jo ikke hilse på andre hunder når vi er ute, så i praksis har han nesten ikke noe med andre hunder å gjøre.

Ikke noe hundeklubb e.l. du kan melde deg inn i?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Når du står midt på en idrettsplass et sted i Ungarn og griner av lykke, men du kjenner ikke en kjeft rundt deg som du kan sprette metaforiske champagneflasker med... Foenix ble internasjonal cha

Akkurat nå er jeg veldig fornøyd og litt stolt av lille store Fetter som har blitt B-godkjent redningshund på ettersøk i helgen. Flinke gutten min.  

Jaggu ble hun ikke fylkesmester og vinner av klassen også

Posted Images

1 time siden, JeanetteH skrev:

Klør var vel bare en faktor i hele det bildet der. Nå vet jeg ikke om den ble stilt, men om den ble det så fikk alle Basset den dagen CK. Jeg tenkte også at kanskje dette var en veteran, men det var ingen veteran påmeldt. Nå vet jeg ikke om den ble stilt altså, men om den ble det så har den i alle fall fått CK..

Den har utstillingsline på...

Dro på stoff og still, gikk på en smell.... :whistle: Så har jeg handlet, og nå hjemme. Klippe plen etterpå, før tur med småttingene :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Krutsi skrev:

Ironien er teit innimellom. Jeg kjenner meg bitter over at alle hundene mine, unntatt 1, har måttet blitt avlivet pga sykdom relativt tidlig. Uansett hvor mye forarbeid jeg har gjort.. Mens den schäferen som søsteren min kjøpte tilfeldig på Finn, har aldri hatt noe særlige plager av noe.. Fjernet ene jurlista, thats it.. 

Det er så forbanna komplisert, det er det som er problemet. Ingenting er sort-hvitt. En kan kartlegge stamtavler i åtte generasjoner, være selektiv og kritisk på avlsdyr, forsøke å få nytt blod, og får to dødfødte valper. En annen tar sin første tispe som så vidt holder raseklubbens avlsregler, og parrer med en hannhund som allerede har altfor mange kull i landet, og får syv valper. Jeg hadde en periode etter påskedramaet mitt da jeg var bitter og forbanna på de fleste som fikk drektig tispe og levende valper... Men jeg måtte riste det av meg, ellers må jeg finne på noe annet å brenne for. Frimerker eller rugby.

Jeg hører noen mener at for stort fokus på utstilling ødelegger helsa - men faren til kullet i påska er stilt type fem-seks ganger, og faren til kullet før det var stilt tre-fire ganger. De var rene familiehunder, med spennende stamtavler, herlig gemytt (og godt nok eksteriør). Så jeg føler ikke at jeg er den som leter mest etter lange titler og mestvinnendeplasseringer, selv om jeg selv er en ivrig utstiller. Jeg har ønsker om å parre en datter av Foenix fordi hun er så innmari bra mentalt, og for å få videreført de nye linjene hun representerer, men hun vil trolig neppe få mer enn VG. Så vil jeg dermed tenke litt mer eksteriør når jeg velger hannhund der, for jeg vil fremdeles ha valper som ser ut som den rasen de er registrert som. Men jeg blåser i hvert fall i min metaforiske bart når jeg treffer oppdrettere som påstår at kun championer er verdige avlsdyr. Det ville fanden ta ikke blitt mange bernerkull om vi bare skulle bruke de få som karrer til seg championatet blant førti-femti-seksti påmeldte :D 

3 timer siden, 2ne skrev:

Men nå som jeg planlegger kull selv, så tenker jeg at det kanskje blir litt vel mye AS Overanalyse. Får vi som planlegger kull i huet og ræva i år i forveien bedre enn de som driver med "øyh, tispa fikk løpetid i går, hvor er nærmeste hannhund"-avl? 

Jeg har begynt å tro litt på magefølelsen også, ikke bare regler og statistikker. En kombinasjon av å vite hva en gjør intellektuelt, men at hjertet også er med på det. 

2 timer siden, Kangerlussuaq skrev:

Når jeg var i Zagreb, i Kroatia, var det masse hunder overalt i bysbildet. Folk gikk turer med de, de så velholdte og fine ut :ahappy:  De som kjøpte Thor fortalte meg at hund er statussymbol for mange i middelklassen der nede, og at hundene er en stor hobby og høyt elsket. Det var det inntrykket jeg fikk også. De lekte løs i parkene og var veloppdradde.

Jeg aner jo ikke om landsbyen jeg bor i er fattig eller rik - vanskelig å få noe perspektiv uten sammenligningsgrunnlag, det framsto jo som støvete, slitent og fattig med mine øyne. Men de hundene jeg møtte på utstilingen var i hvert fall velstelte og trivelige, med unntak av et par dalmatinere og en breton. Dalmatinerne sto i hvert sitt bur langs ringen, og satt i gitteret hver gang noen gikk forbi - sånt ser en jo overalt. Og bretonen snerret rundt seg i den store ringen, og gjorde flere 180 graders utfall mot den hunden som til enhver tid måtte stå bak. Men disse kan jo ha vært ungarske eller italienske eller danske for alt jeg vet. Det var 540 hunder påmeldt den ene dagen, og da var 210 fra Kroatia. 21 land var representert. 

Nå har jeg brukt fire timer på sightseeing med turbuss, litt deilig å få sett veldig mye uten å gå på seg vonde ankler eller svette i hjel - hadde aldri orket å gå rundt i byen i flere timer i dag. Men i morgen har jeg lyst til å besøke slottet og utforske det, jeg er en sucker for castles. Også kan en få en forkortet versjon av bussturen i kveld, når byen er lyst opp, så det frister litt. Men nå mat og hvile, og holde hundene med selskap litt. De er rolige og vannet er knapt minsket i skåla, så de har antagelig hatt det greit. Jeg gikk også et par kvartal før det falt dem inn å tisse. Men en blir jo litt hønemor...

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Kelpiemind skrev:

:lol: Jeg må innrømme at jeg begynner å lure litt på enkelte, spesielt kaninoppdrettere i USA. De viser seg å være mer bad ass paranoide enn andre oppdrettere *ler* I små bygdestrøk så kjener alle alle, så det er fint lite ukjente som banker på døra for å levere noe uten at det er avtalt med noen først tror jeg. De som bor in town er nok litt annerledes. Men det er det jeg får inntrykk av her da. Gudene vet :P 

*lage seg hvitt flagg og ha i bilen i tilfelle nødfelle* :fish:

Rampeprinsesse! Så lite respekt for bamsen! :shocked:

Mannen måtte le da jeg fortalte han det, han er jo ikke sånn da. Og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har opplevd noen snakk om uvedkommende på eiendommen sin osv. Her jeg bor er det veldig fredlig og avslappet. Ingen låser dører på hverken hus eller biler. Noen steder, så lenge man ikke drar inn til større tettsteder. Men det er ingen kaninoppdrettere her da, så kan jo være årsaken :ike: (Her kryr de av små villkaniner, så vi har vel nok av dem *ler*)

Det er akkurat det, om man levde i et samfunn der man ikke hadde tilgang til våpen (utenom jakt og den slags), og ikke var oppatt av å ha det, og hadde en litt mer avslappet holdning til andre mennesker og generelt våpenbruk, så kanskje man ikke hadde vært så paranoid :P Men her tror jeg disse personene er litt vel på styr. Jeg har aldri opplevd eller hørt om lignende så lenge jeg har vært her altså. Det der er litt ekstremt, og bare trist. 
"Kødder du med rabbiten min, så kødder du med hagla ass!" :huh:

Jeg har vært i Texas og truffet mange flotte mennesker som er så langt i fra dette som man kan komme. Så ja, heldivis er ikke alle sånn :) 

Man skal vel ikke generalisere sånn, men jeg må innrømme at jeg føler det alt for ofte er en stor forskjell på hardbarka republikanere og de som er mer frigjorte, kanskje ikke følger religion så mye, og stemmer demokratisk. Når det kommer til våpenholdning så skjønner du kanskje hvem jeg føler oftest har en mer ekstrem holdning til det. Og de som synes Obama har vært en flott president og skulle ønske de kunne stemme han inn for nye 8 år, de opplever jeg (ut i fra hva de jeg fysisk har møtt, via TV og debatter på nettet) at de har mer holdninger som vi i Norge kan identifisere oss med. De er jo amerikanere og er jo annerledes, eller for å snu på det, vi er nordmenn og vi er annerledes, men når det kommer til våpenpolitikk så opplever jeg en ganske klar skille. Generelt sett selvfølgelig. 
(Jeg er bekymret for valget i november, bare så det er sagt. Veldig bekymret).

Det der har jeg heldigvis aldri opplevd eller hørt om. Det kommer sikkert an på hvor man er og ulike miljøer eller steder rundt om i USA. Og heldigvis bor ikke jeg et stånt sted. De jeg kjenner og har møtt i andre delstater har heller ikke vært sånn. Så det er heldigvis ikke vanlig over alt. Og jeg har kjøpt en del ting av amerikanere over nett, der alle gir hverandre adressene og alle sender og betaler som avtalt. Har gitt adressen min jeg :P 

Det sagt, så er det mye rart rundt om kring her i USA. Og man skal være forsiktig altså. 

Norge er fantastisk! Beste landet i verden for meg. Vi har det så utrolig bra alle sammen, generelt sett. Og gode ordninger (som selvsagt ikke er perfekte alltid, men dog) man ofte ikke har andre steder. Jeg synes selv jeg hadde det bortskjemt godt kontra hvordan livet kan være her. Men samtidig er det også mye bra her, mange fine mennesker og mange har det selvsagt veldig godt her også. Det er annerledes, og man trykker nok det man har oppvokst med til brystet sitt. Så lenge man har hatt det godt da :P 
Jeg trives godt her, men savner jo det jeg vokste opp med. Sånn blir det jo lett. 

Virker sånn :icon_suspicious:

OMG love it! :lol:

Varme boller!! :drool: Shit, det fikk jeg lyst på!

Ville ha ordnet meg flagg ja :lol: 

 

og til kommentaren min: det er dessverre veldig sant :lol: jeg har en alt for god hukommelse til slike ting og husker godt ting som blir sagt.. Gubben derimot er helt motsatt.. Han husker ingenting :lol: 

en tidligere gang jeg var sur, og han prøvde å forsvare seg stakkars.. Fordi han hadde glemt noe igjen.. Så hadde jeg nettopp lest noe om at god hukommelse hang ofte sammen med høy iq.. Så jeg nevnte vel noe om dette til han.. Så sitter han der helt stille, med et glis på munnen og sier "påstår du at jeg er dum?" Og så kommer det tørt; "neida,bevares.. Kan gode hende du er smart.. Du bare husker kanskje ikke det heller.." Svigerfar stakkars prøvde å skjule latteren i kaffekoppen sin :lol: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Snøfrost skrev:

hm... det er jo en av tispene, så mulig hun ikke blir leveringsklar noen sinne. Hehe. Vet jo ikke hvem jeg skal ha selv enda :) 

Hmmm... Aragon kan kastreres kjemisk han, så driver han ikke på å jukker hele tiden. Bare jeg får "ulv" så er jeg fornøyd :aww: 
Kjempefine tegninger på de spinnville babyene :wub: 


Akkurat nå har jeg funnet ut at jeg hadde aldri egnet meg som yrkessjåfør. Etter 10 timer på jobb, og sikkert 6 timer kjøring i dag til sammen så verker jeg sånn i høyre skulder at jeg nesten ikke klarer å skrive på PC en gang. Hvis det ikke går over til i morgen så blir jeg nødt til å si nei til jobb på torsdag... 

Litt avslapping nå så får jeg ta gutta med ut en tur :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk telefon fra min lett forvirrede pappa i dag. Han vant visst et gavekort fra jobben min på 25 tusen! Han hadde deltatt i konkurransen,  men var sikker på jeg hadde fått noen til å tulleringe. Jeg visste jo ikke at han hadde deltatt en gang og var minst like forvirret når markedssjef ringte samtidig som pappa for å forsikre seg om at jeg ikke bodde sammen med han. Han hadde nemlig vært ærlig nok til å si han var pappaen min og at han var usikker på om han hadde krav på premien når markedsavdelingen ringte han.  

Litt sprøtt at akkurat pappa vant,  men han trenger ny baderomsinnredning så det passet fint :)

Desverre må han finne seg i å fotograferes ved overekkelsen av sjekken og sånt hater han så mye at jeg er usikker på om han vil synes det er verdt pengene :lol:

 

  • Like 19
Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutter siden, Wildlife skrev:

Ikke kjøp ullteppe dersom du har hund med jaktinnstinkt på sau? 

Under 2 døgn levetid på gulvteppet... argh!!

Bestefar isolerte hundehuset med reinsdyrskinn han..... Til ene jakthunden..... 

Jeg skal fortelle deg det var pelsnapping hele dagene til huset hadde "dødd" :lol: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Krutsi skrev:

Bestefar isolerte hundehuset med reinsdyrskinn han..... Til ene jakthunden..... 

Jeg skal fortelle deg det var pelsnapping hele dagene til huset hadde "dødd" :lol: 

Jeg klarte heldigvis å gjemme de to hulla under sofaen men det car nærenippe til at et måtte synes... argh?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Pixie skrev:

Men problemet vårt er jo at vi ikke har så mange hunder han kan omgås... Svigers har en gammel Chow Chow som ikke er interessert i andre hunder, og det er det. Dermed har han ingen muligheter til å lære å omgås hunder. Det er derfor jeg lurer på om det kunne vært sunt for ham å få en og annen dag her slik at han må omgås andre i flokk og lære seg å tilpasse seg...

Han får jo ikke hilse på andre hunder når vi er ute, så i praksis har han nesten ikke noe med andre hunder å gjøre.

Det kan jo slå motsatt ut - at han blir enda mer stressa når han møter hunder når dere er ute på tur, fordi han får sånn forventninger til det. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Kelpiemind skrev:

:lol: Jeg må innrømme at jeg begynner å lure litt på enkelte, spesielt kaninoppdrettere i USA. De viser seg å være mer bad ass paranoide enn andre oppdrettere *ler* I små bygdestrøk så kjener alle alle, så det er fint lite ukjente som banker på døra for å levere noe uten at det er avtalt med noen først tror jeg. De som bor in town er nok litt annerledes. Men det er det jeg får inntrykk av her da. Gudene vet :P 

*lage seg hvitt flagg og ha i bilen i tilfelle nødfelle* :fish:

Rampeprinsesse! Så lite respekt for bamsen! :shocked:

Mannen måtte le da jeg fortalte han det, han er jo ikke sånn da. Og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har opplevd noen snakk om uvedkommende på eiendommen sin osv. Her jeg bor er det veldig fredlig og avslappet. Ingen låser dører på hverken hus eller biler. Noen steder, så lenge man ikke drar inn til større tettsteder. Men det er ingen kaninoppdrettere her da, så kan jo være årsaken :ike: (Her kryr de av små villkaniner, så vi har vel nok av dem *ler*)

Det er akkurat det, om man levde i et samfunn der man ikke hadde tilgang til våpen (utenom jakt og den slags), og ikke var oppatt av å ha det, og hadde en litt mer avslappet holdning til andre mennesker og generelt våpenbruk, så kanskje man ikke hadde vært så paranoid :P Men her tror jeg disse personene er litt vel på styr. Jeg har aldri opplevd eller hørt om lignende så lenge jeg har vært her altså. Det der er litt ekstremt, og bare trist. 
"Kødder du med rabbiten min, så kødder du med hagla ass!" :huh:

Jeg har vært i Texas og truffet mange flotte mennesker som er så langt i fra dette som man kan komme. Så ja, heldivis er ikke alle sånn :) 

Man skal vel ikke generalisere sånn, men jeg må innrømme at jeg føler det alt for ofte er en stor forskjell på hardbarka republikanere og de som er mer frigjorte, kanskje ikke følger religion så mye, og stemmer demokratisk. Når det kommer til våpenholdning så skjønner du kanskje hvem jeg føler oftest har en mer ekstrem holdning til det. Og de som synes Obama har vært en flott president og skulle ønske de kunne stemme han inn for nye 8 år, de opplever jeg (ut i fra hva de jeg fysisk har møtt, via TV og debatter på nettet) at de har mer holdninger som vi i Norge kan identifisere oss med. De er jo amerikanere og er jo annerledes, eller for å snu på det, vi er nordmenn og vi er annerledes, men når det kommer til våpenpolitikk så opplever jeg en ganske klar skille. Generelt sett selvfølgelig. 
(Jeg er bekymret for valget i november, bare så det er sagt. Veldig bekymret).

Det der har jeg heldigvis aldri opplevd eller hørt om. Det kommer sikkert an på hvor man er og ulike miljøer eller steder rundt om i USA. Og heldigvis bor ikke jeg et stånt sted. De jeg kjenner og har møtt i andre delstater har heller ikke vært sånn. Så det er heldigvis ikke vanlig over alt. Og jeg har kjøpt en del ting av amerikanere over nett, der alle gir hverandre adressene og alle sender og betaler som avtalt. Har gitt adressen min jeg :P 

Det sagt, så er det mye rart rundt om kring her i USA. Og man skal være forsiktig altså. 

Norge er fantastisk! Beste landet i verden for meg. Vi har det så utrolig bra alle sammen, generelt sett. Og gode ordninger (som selvsagt ikke er perfekte alltid, men dog) man ofte ikke har andre steder. Jeg synes selv jeg hadde det bortskjemt godt kontra hvordan livet kan være her. Men samtidig er det også mye bra her, mange fine mennesker og mange har det selvsagt veldig godt her også. Det er annerledes, og man trykker nok det man har oppvokst med til brystet sitt. Så lenge man har hatt det godt da :P 
Jeg trives godt her, men savner jo det jeg vokste opp med. Sånn blir det jo lett. 

 

:lol: Godt mannen lo og ikke følte seg stemplet. Men når du sier det så er det nok faktisk spesielt for kaninoppdretere som driver med kjøttproduksjon, er noe med at folk melder dem til animal controll,kommer med trusler og har "free the rabbits raid" over en lav sko, kaninholdet i usa kan ikke helt sammenlignes med mitt og @Ganzie sitt, der sitter kaninene i knøttsmå bur, med nettingbunn, har mellom 4og 8 kull i året-  avhengig av klimaet, og ikke engang alle kaniner som fores på høy/gress. -får aldri sette beina sine på gress for da kan de bli syke. Skader kaniner seg så har de ikke vondt med mindre de skriker konstant, sår limes med superlim, knekt et bein på kaninunge? Klipp det av og lim igjen. Antibiotika og sånt kjøpes på tsc eller "feed store" osv.  Og så har du "pet rabbits"folka som er enda mer ekstreme andre veien...

Selvsagt finnes alt i mellom da :lol: Men blir fort de mest ekstreme som skriker høyest og  kommer med de drøyeste uttalelsene. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Raksha skrev:

:lol: Godt mannen lo og ikke følte seg stemplet. Men når du sier det så er det nok faktisk spesielt for kaninoppdretere som driver med kjøttproduksjon, er noe med at folk melder dem til animal controll,kommer med trusler og har "free the rabbits raid" over en lav sko, kaninholdet i usa kan ikke helt sammenlignes med mitt og @Ganzie sitt, der sitter kaninene i knøttsmå bur, med nettingbunn, har mellom 4og 8 kull i året-  avhengig av klimaet, og ikke engang alle kaniner som fores på høy/gress. -får aldri sette beina sine på gress for da kan de bli syke. Skader kaniner seg så har de ikke vondt med mindre de skriker konstant, sår limes med superlim, knekt et bein på kaninunge? Klipp det av og lim igjen. Antibiotika og sånt kjøpes på tsc eller "feed store" osv.  Og så har du "pet rabbits"folka som er enda mer ekstreme andre veien...

Selvsagt finnes alt i mellom da :lol: Men blir fort de mest ekstreme som skriker høyest og  kommer med de drøyeste uttalelsene. 

Shit, det der visste jeg ikke. Stakkars dyr :shocked: Kjæledyr eller matproduksjon, dyra må jo behandles godt..
Er ekstreme i begge retninger ja, mellomting er no dritt :P 



...that moment when you begynner å tenke på two languages samtidig :raksha:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Akutt bihulebetennelse og væske i mellomøret med tilhørende svimmelhet er ikke noe godt, så det ble sykmelding ut uka. Satser på at ro, hvile og antibiotika gjør susen! Har hatt bihulebetennelse flere ganger før, men aldri blitt så slått ut som denne runden..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fytti så varmt det er ute! Ble en 45 min tur bare, orket ikke mer... Bikkjene bada selvfølgelig i bekken, også gadd jeg ikke tørke dem så nå er de nyvaska pleddene i sofaen møkkete... Jagd dem ned på gulvet nå, bikkjene altså, ikke pleddene.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå kom endelig sultfølelsen, så da har jeg bestilt middag på rommet igjen - veldig deilig å spise privat, og ikke måtte "oppføre seg" i en restaurant. Jeg liker å spise i senga i ordinære klær :P Også er det mer tid hundene slipper å ligge alene her.

Det ble goulash-suppe til forrett igjen, for den var stygg-god, også prøver jeg "sirloin Budapest-style" hva nå enn det er.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, SFX skrev:

Nå kom endelig sultfølelsen, så da har jeg bestilt middag på rommet igjen - veldig deilig å spise privat, og ikke måtte "oppføre seg" i en restaurant. Jeg liker å spise i senga i ordinære klær :P Også er det mer tid hundene slipper å ligge alene her.

Det ble goulash-suppe til forrett igjen, for den var stygg-god, også prøver jeg "sirloin Budapest-style" hva nå enn det er.

Husk å bestille drikke denne gangen da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekket mailen nettop, og jeg var plutselig bedt om å komme på intervju :D 
Det er nesten en måned siden jeg søkte på den stillingen, så jeg hadde egentlig slått det fra meg totalt siden søknadsfristen var snarest. 

Det er bare 20% i et lite firma innen markedsføring og salg, men med mulighet for utvidelse. Så jeg håper jeg får den! I det minste for erfaringens skyld :D 

Nå fikk jeg plutselig ordentlig lyst til å sjekke stillingsannonser og diverse igjen. Nå har jeg jo fått bevist at det er ikke helt bortkastet å sende søknader :lol: 
Men før jeg sjekker slikt så må jeg få i meg middag. Oppvarmede rester fra i forgårs. Det frista jo :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte med meg is hjem i dag, siden det var sol og varmt. Sola forsvant og det ble ganske kjølig, men is er jo strengt tatt akkurat like godt selv om det ikke er knallvarmt. :aww:

Nå skal jeg ut og gå av meg den isen før den blir transformert til flesk.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 12.9.2016 at 1:48 PM, Symra&Pippin skrev:

Endelig! Dette merket betyr ar det er tatt hensyn til dyrevelferd i det produktet som er merket. Dette tror jeg faktisk får stor betydning etter hvert. 

96cb6eab-55d5-4a41-9bde-fc2b9b89de8e.png

Jeg lurer litt på hva man egentlig bør kjøpe av kjøtt, jeg. I dag hadde vi Stangekylling, men på en typisk matbutikk, hva kan man kjøpe for å vite at det er "snilt" kjøtt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Tinkie skrev:

Jeg lurer litt på hva man egentlig bør kjøpe av kjøtt, jeg. I dag hadde vi Stangekylling, men på en typisk matbutikk, hva kan man kjøpe for å vite at det er "snilt" kjøtt?

Det finnes en liste. Her er noe. Det er jo tungvint å sjekke sånne lister, derfor har jeg savna en kvalitetskontrollert merkeordning. Fra før har du jo Debiomerket som betyr økologsik, det betyr visst samtidig at dyrevelferden er ok.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...