Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September


Tricolor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Too late! Jeg overtar dette 1. desember

I dag har livet tatt en ganske stor vending! Har vært planlagt en stund, men gikk ikke helt opp for meg før i dag; jeg har kjøpt meg dyrebutikk!

Hei Sonen, hils på Pelle - pappaen til B-gjengen i Pied Piper

Posted Images

Ja, de er glade! Og veldig vennlige:-)

Om alle har like mye energi som hun her vet jeg ikke, instruktørene på kurset vi var på kommenterte at det er mye fres i henne, jeg har ikke så mye å sammenligne med på samme alder:)

 

jeg kjenner en del med fres og like mange uten fres, Leo er i den siste kategorien, han er en sånn ferdinand :P han kan godt springe og herje en liten stund før han heller går rundt og snuser og slapper av, søstera hans er stikk motsatt og skikkelig på og med hele tiden og med masse energi :)

på trening er han veldig opp og ned, men han krever mye av deg for å gidde å holde på lenge om vi ikke trener agility eller leketrener, hab mister fort fpkus om det er noe han synes er kjedelig og da tilbyr han alt mulig annet rart eller bare tusler seg en tur :lol:

 

edit: på tur kan vi bli stående leeeeenge, både pinner skal gnages på, lyng og mose skal bades i og bær skal spises :D

3938B8AA-2D96-4C4C-9F6E-B030C08E2052_zps

Endret av Krilo
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den følelsen når valpen plutselig blir dritfokusert, stuper under sofaen og blir liggende og slikke på/grave på gulvlista. Ingen synlige grunner til det, om vi fjerner ham graver han seg inn igjen og blir liggende på akkurat samme sted. Burde ikke være mus i veggen på et hus bygd i 2009 vel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Oi, rar quote.. Det er så ekstra deilig å komme hjem når man ikke hører en eneste lyd :) Kjenner jeg får ekstra energi og blir glad jeg, når det er helt stille og det ser ut som om bikkja har hatt det greit. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for klemmer, folkens :) 

And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
I shake it off, I shake it off ;)  

Fortrenging er undervurdert :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer så masse! :D

Har du link til annonse og? Jeg liker å snoke :innocent:

Her skal vi bo :banana: Og tusen takk!

Å hildrane du, hvilken bonderomanikk og idyll @SFX! Det der ser jo helt perfekt ut! Gratulerer så mye! 

 

Tusen takk! Jeg tror dette blir veldig bra. Annonsen er selvfølgelig ekstra tiltalende med de gamle møblene og stilen huset er innredet i, men nå er ikke jeg helt rustfritt stål-typen heller, så det blir nok koselig hos meg også.

Altså, rustfritt stål er ikke dårlig det, det er bare ikke min stil.

Jeg snoket meg fram til annonsen. ELSKER gulvet på stua (og et par andre rom). Jeg er så svak for originale tregulv som har levd! 

Får du med deg den hodeløse statuen som står i gangen eller? :lol: 

Det er mye sjel og karisma i huset - jeg tror nok noen av de malte gulvene blir for glatte for valpepoter, men da forsøker jeg i så fall først å slipe ned gulvene framfor å legge parkett/belegg oppå.

Og hodeløs statue var flyttet ut :( Det står i prospektet at selger forbeholder seg retten til å sette igjen det han ikke vil ha, så det kan bli skattejakt - mye rart i kjelleren! Mange malerier er satt igjen, og gyngestolen sto der enda. Men det kan jo hende han henter mer før jeg overtar...

Vil å se annonsen!  Fant, etter snoking :P

Flink detektiv!

:banana: Kan vi glede oss til innflyttingsfest da eller? :whistle: 

Selvfølgelig! Men det blir nok ikke før i 2016 :P

Gratulerer, @SFX! Det så skikkelig koselig ut :)

Jeg liker nye layouten på sonen, jeg :)

Tusen takk!

 

Noe er fremdeles rart, og jeg vet ikke om det er sonen eller at jeg må bruke

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

@Krilo En herlig rase uansett, både med og uten fres.:-) Frøkna her er jo bare 11 måneder enda, så det kan jo hende det blir litt mindre sprett og fres med tida:-)

 

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Apropos dekk. Vi har et nedlagt kai-industriområde (ord delings feil hallo?) like bortenfor. Hver dag så går vi forbi et sett med gamle bildekk på felg som er dumpet i en grøft og har ligget der noen år, de er ikke brukbare som bildekk.

Kan jeg ta ett for å trene trekk med, tro? Er det akseptabelt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

traktorhjul? Da har du plass til hele gjengen :lol:

Så vidt, og så i tillegg har ei svær seng på stua ingen klarer å løfte :P

Kan vel ha sånne til store hunder også vel!

Ikke som man lett kan flytte :aww:

Ellers kan jeg gi dere noe av le av i kveld... Enjoy!

016531f4617e97e3e634c2b405920d6b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av og til ønsker jeg at vi ikke hadde valp, slik at jeg kunne sove. Eller bare ligge inntil gubben. Eller kose med gubben. Eller gjøre noe som helst annet enn å subbe rundt ute i tåka og si "gå og bæsj nå, så vi kan gå inn igjen". 

Så ser han på meg og logrer, og det meste er glemt. Men gud bedre som jeg gleder meg til han blir eldre!

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså, DEN følelsen! DEN følelsen når du ser i skapet og ikke har flere rene bukser for så å oppdage den 7 år gamle, kule buksa som ligger bakerst bare sånn i tiiiiilfelle at den skulle finne på å passe igjen og så prøver den bare for å se... OG SÅ PASSER DEN FOR ****! 

 

:banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana::banana:

 

Det er fredag, jeg har "ny" bukse og det skal snart slutte å regne :jump:

Endret av Annegru
  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

....surfer jeg også på hus og har tittet på ett en stund. Men er bare feil tidspunkt. :P

Og lurer jeg på om det vil ha en verdi å pusse opp kjøkkenet mitt eller ikke når jeg egentlig tenker flytte om 6-24/36 mnd (eller brått aldri, det er en litt åpen plan :lol: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Overraskende opplagt til tross for at jeg bare sov et par timer i natt. Tipper det siger på i løpet av dagen :P 

Nå har jeg luftet hund, støvsuget og spist frokost. Enda tre kvarter til jeg skal gå til jobb, men jeg vurderer å gå nå så jeg ikke risikerer at kroppen min husker at den er trøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...