Jump to content
Hundesonen.no

Th3a

Medlemmer
 • Content Count

  574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Th3a last won the day on July 10 2018

Th3a had the most liked content!

Community Reputation

807 Excellent

About Th3a

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 07/08/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Kolbotn
 • Hunderase
  Greyhound

Recent Profile Visitors

2986 profile views
 1. Jeg kommer aldri til å hente hjem en valp på 8 uker igjen (de er så små!), da vil jeg heller vente til den er 11-12 uker. Hunder påvirkes og trenes hele livet, så dersom oppdretter gjør en god jobb så kan du bare fortsette jobben når du får valpen uten store problemer. Jeg kjøpte den ene hunden min som ettåring, og den andre hunden min som treåring nå for to mnd siden. Da vi møtte igjen oppdretter (og tidligere eier) halvannen måned etter kjøpet så var det ikke tvil om at hunden min tilhørte meg mentalt. Begge jentene mine er svært knyttet til meg, og folk tror jeg har hatt dem siden valp
 2. Blir nok greyhound neste gang også. Eventuelt en whippet dersom jentene mine har slitt meg helt ut innen de dør med sin størrelse og behov... men whippet blir liksom ikke helt det samme. Forhåpentligvis lenge til jeg trenger å ta det valget.
 3. Jeg har ikke hørt om tisper som blir så påvirket på sin første løpetid, men så har jeg en helt annen rase også. Da er det vel vanligere enn jeg trodde, men fullt mulig uansett; som jeg sa til TS.
 4. Lite sannsynlig kanskje, men det kan likevel skje. Min ble innbilt allerede på første løpetid og nesten med en gang etter løpetiden også.
 5. Enkelte raser (og individer) går helt klart bedre sammen enn andre. Jeg har en energisk og leken greyhound, og en ganske bedagelig og konfliktsky golden retriever. De kan ikke leke sammen (de leker veldig forskjellig, det blir bare kræsj), de liker forskjellig type turer osv. Jeg vil aldri ha så forskjellige hunder igjen. Jeg kjenner flere som har kjøpt to søsken fra samme kull og min oppdretter beholder alltid to valper for at de skal ha hverandre i oppveksten, men som Simira sier så bør man vite hva man gjør dersom man velger dette (og det kommer nok også an på rase!). Jeg hadde nok hel
 6. Bruker Tryg, 50 000 kr dekning, 2000 kr i egenandel. I tillegg dekker de 5000 kr i medisiner i året, og 50% på veterinærfôr. De tar i utgangspunktet ikke direkteoppgjør, men de gangene summene har vært høye så har jeg ringt og avtalt med dem uten problemer. Til nå har de dekket alt jeg har sendt inn uten problemer, og jeg har hatt dyrlegeregninger på over 30k i året siste to åra. Ligger sånn middels i pris i mnd.
 7. Ser ut som en fawn brindle av det lille jeg ser av tegninger på hodet. Øynene vil bli lysebrune med gult i mest sannsynlig når hun blir eldre.
 8. Har begge mine forsikret i Tryg. 50 000 kr dekning på hver, fast 2000 kr i egenandel. Har hatt så mye veterinærutgifter siste året og brukte opp nesten hele forsikringen på ene hunden min og nesten halvparten på den andre så jeg har virkelig tjent på det. De tar i utgangspunktet ikke direkteoppgjør, men de gangene jeg har hatt utgifter på over 12 000 kr så har jeg ringt og spurt, og de har ordnet det uten problemer.
 9. Th3a

  Søke om N UCH

  Da jeg søkte i starten av juni tok det under en uke. Mener det tok bare noen dager før jeg fikk godkjent tittelen.
 10. Min venninne hentet hund fra utlandet for to uker siden, og i tollen i Norge så bare tittet de såvidt i passet før de lot henne passere enda hun sa han var nykjøpt. Ikke noe moms, ikke noe spørsmål om kjøpspapirer.
 11. Så fine! Meereen er min favoritt så langt
 12. Jeg selv var ikke så opptatt av titler før, men nå som hunden min mangler et lite cert før championatet er i boks så kjenner jeg at titler har blitt mer gøy. Og plutselig synes jeg NUCH alene er litt stusselig, og har planlagt å stille i Sverige og kanskje danmark også ved mulighet.. Hvorfor det er stas er vanskelig å si, men for meg er det artig å kunne vise til resultater og "belønninger".
 13. Th3a

  Shiri & Naya

  Så fine! Jeg har tidligere sett en med to huskyer som er helt like dine oppi skogen her, men etter å ha tittet på instagrammen din så innser jeg jo at det ER jo deg jeg har sett! Vi deler visst samme nærskog.
 14. Esther sin innkalling må hele tiden bli vedlikeholdt. Dersom det går 3-4 uker uten belønning så slutter hun å komme. Også må jeg alltid ha ekstra gode godbiter i lommene, vanlig tørrfôr eller "kjedelige" godbiter er ikke verdt å komme inn til. Hurra for sta greyhound.
×
×
 • Create New...