Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå August


Tricolor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Måå bare dele! Se, pappa smiler!! Har ikke sett han smile siden før hjerneslaget for 5-6år siden!

Woho, jeg fikk drømmejobben!!!! :D :banana:

Ups, jeg skal gifte meg neste år jeg

Posted Images

Hekk?

Sjekk ut agnbøk. Ikke grønn hele året, men beholder bladene på hele året.

Ellers er faktisk granhekk vakkert synes jeg. :D

Granhekk frister litt faktisk, men redd det kan ta litt av. Agnbøk skal sjekkes ut :)

Det stemmer nok det, men når hekke-eier gir **** så hjelper det fint lite at den egentlig ikke skal være over 50 cm. Den ble både en meter og halvannen med jevne mellomrom den, og da kom det en dude fra kommunen med kantklipper og snaua hjørnet på hekken. Det ble ikke spesielt pent, men vi så i det minste noen meter i en uke eller fem da :aww: 

Ahh ja da er det litt verre, kommunen skulle klippa ved roten ;):P
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turet jenter, litt varmt idag og, men de glemmer det fort når de får løpe løse :P

Også er jeg litt stolt over å ha lagd denne:

P1020151.jpg

Brioche kringle fylt med stratos og vaniljekrem formet som et hjerte :D

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk, folkens, dere er veldig gode!

Jeg har fått avreagert, tørket tårene, og arkivert det i skuffen over "sånn er de bare". Og til lunsj spiste jeg kaffekosen jeg hadde kjøpt inn :whistle:

Neida, men midja blir smalere når man har mindre mat i systemet liksom. Jeg går opp minst en buksestørrelse bare jeg spiser en haug til middag noen dager på rad, også krymper jeg tilsvarende hvis jeg ikke gjør det. Andre deler av kroppen er ikke så responsiv, hvis det er noe som heter responsiv. Det burde det være.

Det er sant, jeg kan variere veldig på hvilket beltehull jeg trenger i løpet av en et par dager.

Men se positivt på det! Nå har du fått fiksa i heimen, du har plutselig 200 kr ektra, du SLIPPER å bruke mye av dagen på vedkommende og kan heller gjøre noe morsomt med hundene - eller andre nødvendige ting :D. Noe sier meg at dere kanskje hadde litt ulike forventninger til dette besøket - og at kommunikasjonen ikke var helt på plass på forhånd.

Have fun - dig a hole :D.

Det er sant, det er kjekt med rent og ryddig hjem for en stund, og jeg får kanskje gjort en del i dag likevel. Men lell... Det hadde vært hyggelig å føle seg prioritert og ønsket.

Åh glemte fortelle, når jeg uansett var hos veterinær i dag så sjekket jeg Blaze. Ingen forandring på hjerte enda siden 2013 grad 2-3, ingen avvik på puls, ikke noe på lungene, men har en irritasjon i de øvre luftveiene ved palpering. Så rett og slett en mild sommerforkjølelse som har satt seg i de øvre luftveiene. :ahappy:

Åh, så godt å høre, nå ble jeg glad!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt for deg, Siri!

11870798_10153472667856327_4499198541762

Det er på lårene, og kom etter at jeg satt ute på verandaen, derfor gjetter jeg på varmeutslett, men det ser ikke sånn ut på bildene til google :P Det klør ikke, så da er det vel neppe elveblest, helvetesild, allergi eller annen moro heller :P

Jeg får helt like merker når jeg sitter ute i solen med visse sorte klær som blir kokvarme! Pleier å gå over etter en dag... Jeg tror ihvertfall det er en mild form for brannskade...

---

Da begynte nytt semester i dag med 4 timer matte! Som vanlig var jeg den eneste som stilte spørsmål og sørget for å holde en toveiskommunikasjon med læreren, men jeg kjenner jeg ikke bryr meg lengre. Lærte masse da, for jeg har jo allerede vært igjennm pensum i sommer, beste avgjørelsen jeg noengang har tatt :ahappy: .

Men var ute på fadderarrangement i går, så ligger på sofaen fra nå til i kveld før det er påan igjen. Har lukket igjen persiennen og later som det ikke er dritfint vær ute!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ER det :D. Husker forresten at havresuppe var en av spesialitetene på skistua når jeg var ung. Da gikk man langt på ski, kom inn på hytta og fikk seg god og varm havresuppe :). Skikkelig tradisjon!

 

:lol:

Også har jeg alltid lurt på hvorfor det skal være sånn tiltak å klippe klør? Det er det her i heimen også, selv om det går veldig fort og greit når vi først er i gang (og jeg har fått fanget inn han som gjerne rømmer inn i dusjen for å slippe unna :lol:). 

 

Men se positivt på det! Nå har du fått fiksa i heimen, du har plutselig 200 kr ektra, du SLIPPER å bruke mye av dagen på vedkommende og kan heller gjøre noe morsomt med hundene - eller andre nødvendige ting :D. Noe sier meg at dere kanskje hadde litt ulike forventninger til dette besøket  - og at kommunikasjonen ikke var helt på plass på forhånd. 

 

Have fun - dig a hole :D

Kloklipping er skikkelig tiltak, og ironien er at alle mine er super enkle å klippe.. Jeg må rope på ei, ellers går de to andre frivillig i fanget og legger seg.. Det er liksom bare klippe :P

AN lurer jeg på hvorfor jeg har digre røde utslett på lårene, så nå googler jeg både varmeutslett og elveblest. Det ser ikke ut som noen av delene :P 

Det er sikkert klamydia :aww:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første tanke : ååååååååh så søtt, de tygger på samme leke! :wub:

Andre tanke ( skremmende mange sekunder senere ) : oi pokker, det er spaden til Ask!! :o

Toddy slapp tvert på Nei, Nico prøvde å stikke av med den *sukk*

Ellers har de makulert en hundeleke, noe jeg tror har vært et blad (?) og gravd opp jorda i blomsterpotta i dag. Toddy har neppe måttet jobbe alene.

Nå håper jeg gangen snart er ferdig så vi får flyttet skoene vekk fra stua før de oppdages :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Ser helt likt ut som når jeg får varmeutslett også. Varm pc på fanget f.eks :lol:

Noen som vet hvor lenge etter dødsfall eldre mennesker vanligvis begraves?

5-7 men så spørs det litt ann på ting også så det kan ta lengre tid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser helt likt ut som når jeg får varmeutslett også. Varm pc på fanget f.eks :lol:

Noen som vet hvor lenge etter dødsfall eldre mennesker vanligvis begraves?

Det er vel lovfestet at begravelse skal skje innen en uke etter dødsfallet, med mindre spesielle årsaker åpner for noe annet. Når min mormor døde var jeg student i Wales, og da måtte mamma søke om å få begravelsen utsatt et par dager så jeg kom meg hjem.

Lang dag på jobb i dag, med 6 strake timer undervisning. Hadde den første engelsktimen med de nye åttendeklassingene også, og det var lovende :) Nå skifte, ut og klippe plen, og så gå tur med jentene etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ugh, jeg har samme problemet her. Jeg VIL inn i bunaden til min søsters bryllup, og den passet for en uke eller to siden, men etter det sprakk jeg skikkelig, så nå tør jeg ikke prøve den igjen. Og da tenker hodet mitt at det like godt kan fortsette å fråtse med snop, løpet er jo kanskje kjørt, ikke sant. Men det er ti dager til bryllupet, ting kan skje på ti dager.

For eksempel kan jeg få kjøpt kort til gaven, kjøpt ferdig gaven, kjøpt sko, skrevet tale, pugget tekst, fikset håret, kjøpt strømpebukse... Jeg er så glad jeg ikke har flere søsken, for jeg psyker ut meg selv på dette bryllupet.

Men først skal jeg psyke meg ut for besøket som kommer om en time, og løpe på Kiwi for å fri til Toro. Gulv er vasket, og jeg fant 12 margbein under sofaen. Men de går i søpla.

okei, den gjørelista ble jeg stressa av :P men det skal jo gå greit på 10 dager. Oppturen er at etter du har stressa rundt etter alle de tinga har du gått ned 5 kg, !
Lenke til kommentar
Del på andre sider

okei, den gjørelista ble jeg stressa av :P men det skal jo gå greit på 10 dager. Oppturen er at etter du har stressa rundt etter alle de tinga har du gått ned 5 kg, !

Og ikke kan jeg slappe av etter bryllupet heller, for da er det innspurten til EDS og spesialen... Og helga etter arrangerer jeg korseminar som oppkjøring til NM i oktober. Jeg kommer til å være innhul til jul! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...