Jump to content
Hundesonen.no

LinL

Medlemmer
 • Content Count

  2146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

LinL last won the day on June 29

LinL had the most liked content!

Community Reputation

2430 Excellent

About LinL

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 06/15/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sør-Trøndelag
 • Hunderase
  Labrador
 • Mine dyr
  http://hundesonen.no/topic/79343-rutta/?page=1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor kjøper dere "ben",( tenker både ordentlig ben, men også oksehud o.l)? Leter etter tygg med litt varighet, og som helst ikke har reist så veldig langt. Finnes det å få kjøpt fra nordiske dyr?
 2. Hei sonen! Når jeg ikke blir fornøyd med Google, spør jeg orakelet i stedet 😊 Zoolac har to varianter, hvilken bruker man når? Den nye valpen min på nå 17 uker, har hatt diare av og på i snart to uker. Jeg har nok gått litt for fort frem med å innføre vanlig mat etter skånekost, også spiser hun alt hun kommer over 😅😂 Kan man bruke en av de forebyggende en periode? Eller er det andre alternativ som er bedre?
 3. Bruker det mye på høsten i bilen etter treninger på vann. Er veldig fornøyd med det, men hunden skal ikke bruke det lenge av gangen, da blir fukten liggende på hunden. Ellers lukter det overraskende lite, og får bedre absorberingsevne etter hver vask.
 4. Jeg kan til en viss grad forstå hva du mener når du lister det opp slik, det ser strengt og kjipt ut. Samtidig ser jeg, nå som jeg er i et annet hundemiljø/"gren" enn før, hvor fokus på hverdagslydighet er mye større, at en vesentlig større andel av hundene er velbalanserte, trivelige, rolige, høflige, virker mentalt stabile osv osv. Jeg tror akkurat det henger sammen! Jeg tror hunder trives når de har A4 regler, og vet hva som forventes og hva som skjer. Feks at man ikke hilser på fremmede hunder på tur, men leker og går tur med de faste turkameratene. At de ikke skal trekke og stresse rundt
 5. Noen som har forslag til hundesjampo, som kan spyles av utendørs uten å være skadelig for miljøet? Det er "bare" til en labrador, så trenger ikke noe spesiell type:)
 6. Leverpostei, ost på tube. kjøttboller.
 7. Når du skriver passe med dørene, mener du fordi det er delt dør, og ikke luke? Eller er det spesielle dører? Jeg ser flere med vanlige "billige" luftekroker (feks 3 pakk med forskjellig str), i sine varebiler med delt luke. Det bør vel også funke på sidedør, men kommer ikke på om jeg har sett noen med krok der. Husker ikke om jeg har sett en berlingo eller partner med slike kroker, men har gjort det med proace, kangoo og sett andre varebiler.
 8. Jeg kikker etter så lickymat, men som er litt stor. Har ei lita ei, men ønsker en med litt størrelse. Gjerne 30+ cm. Evt om noen vet om noe gummimatte tørkegreier, som kan egne seg i stedet for?
 9. Mer mas fra meg 😛 Men skilleveggen, det står at den kan flyttes bittelitt, men ikke gi større gulvplass? Er det slik, at den kan skyves litt på, men at det ikke gir mer plass å ligge på? Bare i taket? Forvirringen er komplett her
 10. Gratulerer med den lille. Retriever bruker å være et godt valg 😇
 11. Enig 😅 Kjenner flere DSGere som aldri ville gitt opp gnagerne på andre sia av døra. Det kan jo bli litt slitsomt.
 12. Gleder meg til å snart ha to hunder igjen, det er flere år siden sist, og det varte bare en kort stund. Jeg har hatt lyst på, og planlagt en hund nr 2 ganske lenge, helt siden den jeg har var 3 år, hun blir 6 nå i mai. Hun har alltid vært en veldig fin og ukomplisert hund, men jeg er veldig glad for at jeg valgte å vente. Kommer til å få mye ut av at hun er så voksen og grei som hun er blitt nå. Det er noe helt annet enn når hun var 3-4 år. Samtidig ville jeg ikke vente for lenge, slik at hun er ung nok til at det ikke bare er et slit med den valpen 😛 Jeg tror ikke det blir noe styr å ha
 13. Ja, ei vifte vil vel føles kjølig, men den flytter jo bare luft. Eller har dere varianter som kjøler ned luft? Finnes det en litt mer praktisk variant av burvifter med fryseelement liksom 😅
×
×
 • Create New...