Jump to content
Hundesonen.no

Hvor er det verste stedet du har värt på toalettet?


Recommended Posts

Ikke spör meg hvordan jeg kom på det, men jeg kom til å tenke på - tro hva som er de verste toalettopplevelsene folk har hatt? Litt humor til helga trenger vi alle :D

Og da snakker jeg ikke om et gjörmehull i skogen altså, det må väre noe som er definert som et toalett. Fortrinnsvis offentlig toalett, det er jo det som er morsomst. Bajamaja (portapotty!) godkjennes under tvil :P

Mine top 2 er:

2. Italiensk bensinstasjon rett etter å ha kjört ned Stelvio Pass. Dametoalettet hadde antakeligvis ikke hatt tilsyn på veldig, veldig, veldig lenge.

1. Bensinstasjon i Oman, damer er jo ikke helt det store der nede. I 43 graders varme, med maur, null dopapir (da det tydeligvis er hipt å spyle seg, ikke törke seg, der nede), NULL aircondition og uten noen doring.... inntok jeg skihopper-posisjonen og lot det stå til.

Noen som har opplevd verre? :D

Link to post
Share on other sites

Costa Rica: varmt og viktig å drikke mye. Skikkelig dumt når bussturen varer lengre enn man klarer å holde seg. Jeg måtte be bussjåføren stoppe og la meg tisse. Jeg løp bort til et hus/noen som solgte brus i veikanten, og gjorde det universelle tegnet for å holde på å tisse på seg. De viste meg til en do som var verre enn en norsk utedo. Uten lås, med alt for liten dør, og gliper mellom bordene i døren. Uten doring og mulighet til å sette seg (som om man hadde hatt lyst til det), skitten og fælt, og med vann (kloakk?) på gulvet, et lite skur rett utenfor der de holdt til. Dopapir tror jeg ikke eksisterte i ti mils omkrets. Men må man så må man, og jeg måtte...! :lol:

Taiwan: Offentlig dass, type 12 på rekke og rad, og av den stilen man skal stå over, slike "porselenshull" i bakken. Alle de fjortentusen foran meg i køen hadde bommet på dassen og truffet gulv og vegger, uansett om det var bimmelim eller bommelom de hadde forsøkt å utrette. Det stinket høgg. Dopapir fantes selvsagt ikke.

Link to post
Share on other sites

Torino, Italia. Vi var på en pitteliten kafe-aktig greie og satt der en stund og drakk masse for å holde ut i varmen. Endte jo med at jeg og mamma ble fryktelig tissatrengte og spurte innehaveren etter toalett. Vi fikk en svææær nøkkel (typ gammel stabburnøkkel som vi har her i norge) og måtte gå rundt bygningen og inn i en møkkete bakgård. Da vi låste opp døra var dette synet som møtte oss: Et høl i bakken og nada toalettpapir, vask eller noe, og det stinka død og fordervelse, var ikke noe lys og det var skikkelig møkkete. Døra hang på halv skakke og kunne lett kikkes gjennom. Superkoselig :P Var om å gjøre å trøkke for å tisse så fort som mulig og prøve å riste seg (også så fort som mulig) uten å få noe på oss selv og løpe ut :P

Link to post
Share on other sites

Synes disse hullene er kjekke! Har alltid med meg sprit og dopapir i veska når jeg er på reise. Med et hull slipper noe annet enn skoene mine være i nærheten av noe!

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Bare for å ta en norsk do; Damedoen på Tusenfryd!

Noen hadde hatt det morsomt med å gni både bæsj, tiss og blod utover vegger, tak, dører og gulv.... Jeg nekta å gå på do, og var veldig glad vi uansett skulle hjem 10 minutter etterpå :P

Link to post
Share on other sites

Tja, så ille var det kanskje ikke men den mest minneverdige doturen var i Uganda. Var på tur med universitetet og dette var da på en forskingsstasjon tilhørende Uni i Kampala. Lå litt inni regnskogen mot sørvest i landet. Doen bestod av et hull i gulvet, noe som jo ikke er unikt. Det som derimot gjorde doturen minneverdig var at dette var på kveldstid, det var ingen belysning i "do brakka" og det hang et DIGERT vepsebol inni brakka, rett på utsiden av døra til den doen vi hadde fått beskjed om å bruke. Det var nemmelig fullt i en av de andre og råtten gulv i nr. 2. Vepsene som bodde i bolet stod i stil til bolet størrelse. Største greiene jeg noen sinne har sett fra vepsefamilien (observert på dagtid, vi var der i to døgn så doen fikk jo flere besøk. Dette var det første). Heldigvis var de av den fredlige sorten som ikke brøy seg om oss tobeintinger så lenge vi lot de være i fred.

Dopapir hadde vi på forhånd blitt varslet om at det ikke var der, så det hadde vi med fra Norge :P

Link to post
Share on other sites

Dette, i øs-pøsende-regnevær?

OkavangoDelta-M00066.jpg

:lol: Neida, min veste do-opplevelse var i Istanbul. Det var lang kø, ikke noe dopapir og det var tiss over ALT. I tillegg var jeg så sliten i beina at jeg fikk krampe når jeg prøvde å stå over do, så holdt på å grine fordi jeg absolutt ikke ville komme i kontakt med dosetet og samtidig ville beina mine kollapse under meg.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

12 timers busstur i Kroatia - hadde drukket mye for det var varmt - oppsøker bussens toalett...

Det viser seg at toalettet var fylt til randen, og da mener jeg randen. Med en salig blanding av urin og avføring. Det fungerte ikke å trekke ned, og man kan vel si det sånn at jeg krysset beina, forlot toalettet, og insisterte på en snarlig stopp på en bensinstasjon. Det var tydeligvis ikke bare jeg som hadde prøvd meg på bussdoen, for halve følget oppsøkte det ene toalettet på bensinstasjonen. :P

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Hull i bakken i et skur i Malaysia. Jeg var skikkelig dårlig i magen, så jeg hadde ikke noe valg... Heldigvis hadde jeg noe kleenex-greier i veska, for toalettpapir var ikke å oppdrive der! Kan også nevne en busstur fra Haugesund til Trondheim. Hadde vært på leir, men dessverre hadde de servert dårlig mat. Halve bussen var matforgifta, og det var konstant kø til doen. Den stakkars sjåføren måtte tømme den en gang i løpet av turen og alt, ikke særlig festlig.

Link to post
Share on other sites

En bensinstasjon i trøndelag et sted... Tror det var sør for Trondheim. Iallefall. Jeg måtte SÅNN tisse, men jeg hadde ikke sjangs... Fy ****... Det var så skittent og kvalmt der inne at jeg snudde i døren etter å ha tenkt meg om i 2 sekunder. Tisset vel i skauen en time senere når vi var kommet ut i ingensteds-land igjen.

Link to post
Share on other sites

Toalettene på Dovreskogen kro og motell? Vi tissa ikke og vi bestilte ihvertfall ikke mat! rasteplass dass over Filefjell, tisset ikke der heller, og jeg er ikke sånn ekstrem kresen (det kan man ikke være når man kjører langtransport og er jente :P ) Lærdalstunnelen var min beste venn midt på natta vinterstid...

Link to post
Share on other sites

Offentlig toalett på sykehus i Havana, Cuba. Avløpet er tett så avføring, blod, bind osv osv osv flyter rundt i skåla. Ikke rart de aller fleste fikk sykehusinfeksjoner...

Link to post
Share on other sites

For en lekker tråd! :lol:

Har opplevd toaletter flere steder i Søreuropa som rett og slett har vært umulige å bruke. Jeg vasser ikke gjennom ... ja, dere vet ... til langt oppå leggen for å gå på do.

Link to post
Share on other sites

På et spisested litt utenfor Agadir i Marocco. Det var bare et høl i et jordgulv og papir var ikke å oppdrive noe sted.

Toalettene ved stranda i Phuket var heller ikke så festlig. Ikke fordi det var så skittent, men man måtte betale for dopapir (greit nok), men fikk bare med en tynntynn flik. Funka dårlig :P De er jo mestere på spyling der nede, men spyle-slangen så ikke så innbydende ut så jeg ville ikke ta i den.

Link to post
Share on other sites

Fantastisk tråd :lol:

Min verste fra offentlig toalett er nok fra en wal-mart i USA somewhere, klarer virkelig ikke å huske hvorhen, i Minnesota ellernoe tror jeg. Jeg åpnet døra og snudde, det var bæsj klint rundt på veggene og på gulvet rundt toalettet, grøss og gru!

En god nummer to :teehe: er en portapotty-historie, Roskilde 2007, søkkvått og regn ut av en annen verden (her et illustrasjonsbilde: RoskildeFestival_On_197572a.jpg ), og pumpeslangene de vanligvis brukte på dotømming måtte brukes til å pumpe ut vann fra foran scenene og de verste områdene på teltcampen. Alt var søle, ekskrementer og alkohol i en skjønn forening over hele campen. Og på doene, vel, man måtte bare være full nok :teehe: Man hadde FLAKS hvis man fant en do uten topp opp av doringen, det var så fullt av dritt. Og det var umulig å ane om de brune flekkene overalt var dritt eller gjørme eller en salig blanding :x
(jeg var jo på Roskilde i 2008 og, da var det strålende vær, doene ble ofte tømt og ofte vasket, da var det jo helt strålende å gå på festivaldo!)

Link to post
Share on other sites

Offentlig toalett i London. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å få det til å bli dritt opp etter veggene jeg... I tillegg var dosetet helt løst, så man måtte nesten holde det fast mens man satt på det. Dopapir var det heller ikke noe av, det lå nemlig på gulvet, klissvått av urin. :x I tillegg var doen mer brun enn hvit oppi...

Link to post
Share on other sites

:lol:

En festivaldo i en park i England. Jeg hang i dørhåndtaket mens jeg prøvde å skyve rumpa langt nok bak til at jeg klarte å tisse ned i do! Ville ikke komme i nærheten av noe der inne!

I Thailand er det generelt mye ymse doer, men jeg var på en på en liten kafé hvor jeg først trodde jeg hadde fått diaré (drakk kaffe med isbiter), fordi jeg tenkte at det er jo uansett do her. Do ja! Det var forsåvidt bare fire vegger med ikke noe tak, så hvis jeg hadde bæsja der så kunne jeg like gjerne bare bæsja rett inne i kafeén og alle hadde hørt det like godt :lol: . Heldigvis måtte jeg ikke det, bare tisset. Og det gikk ikke an å trekke ned, måtte bare tømme vann ned i doen og håpe på det beste... :aww:

Link to post
Share on other sites

Roskilde festivalen, når det var hetebølge, siste dagen, inne på festivalområdet, ikke tømt på over ei uke i solsteiken og topp opp av ringen.

Folk brukte ikke doene siste dagen men tisset heller i grøfta mens masse folk gikk forbi, så ille var det.

Link to post
Share on other sites

Jeg synes mange toaletter på bensinstasjoner rundt i Norge er ekle.... For å ikke snakke om utedassene på rasteplasser langs med veien.... Jeg var på en sånn utedass en gang jeg og kjæresten var på vei til svigers i Veggli. Jeg går vanligvis ALDRI på sånne utedassser, fordi jeg synes de er så ufyselige og lukter helt forferdelig. Da prøver jeg heller å holde meg :) Men av og til klarer man bare ikke holde seg, som var tilfelle den gang.... Så jeg trakk pusten før jeg gikk inn, satt meg IKKE ned på dosetet (satt meg over) og gjorde meg ferdig i rekordfart.... Og rett ut i frisk lukt i igjen....

Fysj og æsj, sånne utedasser er noe for seg selv.... :x:x

Link to post
Share on other sites

Tja, de fleste av toalettene i rurale områder i Peru og Bolivia da jeg bodde der nede... Rennende vann, såpe og dopapir var luksus, og doen var ofte bare hull i gulvet. Ikke alltid man hadde så veldig velvillig dør heller. Da jeg bodde i Amazonas en periode hadde vi en padde som maskot i toalettet :D Måtte bare gå på do på den, liksom. Alternativet var ute i jungelen med slanger og diverse insekter/malariamygg :P

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Portable doer på NKK Trondheim da det var i Stjørdal. Åpna døra og så at doen var full og gulvet var vått, lukket døra og så meg om etter et annet sted å late vannet :aww:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...