Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Simira: Lag deg wok i forskjellige utgaver. Lag det med vann, eventuellt en sunn olje, rent kjøtt av kylling, svin, storfe, eller bruk reker (husk å tilsett det sist da) eller fisk, asparges, paprika, brokkoli, blomkål, minimais, vannkastanjer ol. Ta litt soyasaus og sesamfrø på og spis. Dropp ris til.

Lag deg suppe med masse grønnsaker, karbonadedeig eller kyllingfilet, storfe, fisk osv.

Tilsett gjerne chilli i alle retter om du tåler det. Det gir ofte en kick på forbrenningen (sies det i alle fall). Drikk masse vann.

Skal du spise pasta så bruk fullkornspasta, samme med ris - bruk den grove typen, ikke den paraboilede lettkokte, søtpoteter er sunnere enn vanlige poteter, sellerirot er supert å bake, steke og bruke i supper og gryter.

Start gjerne dagen med en smoothie laget av et par rå egg, friske eller frosne bær, litt lett yoghurt eller f.eks mager kesam. Smaker godt og gir energi og en god start på dagen. Tar ikke ille lang tid å lage heller.

Spis (prøv i alle fal) deg mett men ikke overmett, spis sakte og la maten synke før du eventuellt tar deg noe mer. Lag deg dessert av f.eks cottage cheese med noe søtning, kanel, eller fun light etter smak, frukt ol.

Bruker du Diett.no kan du fylle inn hva du spiser pr dag, følge med på inntak av proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer, du kan sette opp slik at du får anbefalt daglig kaloriinntak etter alder, vekt, høyde og mosjon. Supert hjelpemiddel, synes jeg da :-)

Jeg har gått Grete Roede og er medlem i vektklubben, så har masse tilgang på registrering og beregning og whatnot. Etter å ha gjort det en stund sitter det uansett ganske i ryggmargen så jeg vet hva jeg har spist. Balansen mellom næringsstoffer er fin, så lenge jeg ikke spiser for mye snop. Etter en del frustrasjon meldte jeg meg inn i Vektklubben nå i vinter og har registrert alt siden da, så er fullt klar over hva jeg spiser. Potetgull og snacks spises ytterst sjelden, det samme med alkohol, og jeg er relativt flink på å velge de litt mindre usunne tingene av snop. Dessert har vi kun når det er gjester, sjelden mer enn en gang i mnd.

Jeg er ikke veldig glad i wok (men vi har det iblant, aldri med ris, men gjerne med fullkornsnudler), men måltidene er ikke noe problem, spesielt ikke middagene. Jeg er ikke glad i frukt, smoothie, og liker ikke egg. :P

Men jeg spiser helt grei frokost, lunsj og mellommåltider, middagene er stort sett både sunne og gode, og jeg overspiser ikke. Som sagt ligger jeg stort sett under anbefalt eller ihvertfall ikke over anbefalt kaloriinntak. På tross av dette har vekta altså ikke rørt seg på 1,5 år. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

IW: Du har nok et poeng der, men strikker og manualer virker så kjedelige :P

Jeg har muligheten til å få en sånn pilatesstol, uten å betale noe, men om det ikke er noe så gidder jeg ikke si ja liksom.

Simira: Om du spiser sunt og under det kaloriinntaket du skal ha, så har det blitt stopp et sted, og da må du forandre det. Du må få igang forbrenningen din igjen da. Det du da kan gjøre, er å kjøre en ekstremdiett av en eller annen form en kort periode og så gå gradvis over til normalt kosthold igjen slik at kroppen får seg et sjokk og starter jobbe.

Dersom du har gått på Grete Roede og vært medlem av Vektklubben på VG så burde jo disse ha informert om dette, da det ikke er så unormalt at det skjer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

IW: Du har nok et poeng der, men strikker og manualer virker så kjedelige :P

Jeg har muligheten til å få en sånn pilatesstol, uten å betale noe, men om det ikke er noe så gidder jeg ikke si ja liksom.

Simira: Om du spiser sunt og under det kaloriinntaket du skal ha, så har det blitt stopp et sted, og da må du forandre det. Du må få igang forbrenningen din igjen da. Det du da kan gjøre, er å kjøre en ekstremdiett av en eller annen form en kort periode og så gå gradvis over til normalt kosthold igjen slik at kroppen får seg et sjokk og starter jobbe.

Dersom du har gått på Grete Roede og vært medlem av Vektklubben på VG så burde jo disse ha informert om dette, da det ikke er så unormalt at det skjer.

Hvor lang periode da? Og er det relativt samme hva slags diett jeg kjører, bare kroppen får helt stopp av noe en periode? Og hvor lenge? Jeg kan greie det meste for et par uker, men ikke noe særlig mer tror jeg. Det er forøvrig ikke snakk om stopp noe sted, det har aldri vært noe start.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du ikke må betale noe så er det vel bare å prøve :) "Problemet" sånn jeg ser det med sånne produkter er at mange gjerne tror det gjør det enklere eller morsommere å trene, så prøver man dem to ganger og så er det kanskje ikke noe mer stas allikevel.

Beklager negativiteten! Men som sagt, får du den gratis så er det jo ingenting i veien for å ta den og kjøre på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et mål: Innen juni neste år skal jeg være minus 40 kg :)

I våres begynte jeg i samråd med en lege på diett som egentlig inneholdt ikke salt, ikke søtt, ikke sukker, ikke søtningsmidler osv. Jeg spiser mest mulig rent kjøtt + poteter og villris. Også spise brød /knekkebrød jevnt iløpet av dagen. Var veldig flink et par mnd og mistet 6-7 kg. Stagnerte selvfølglig når jeg kom på sykehuset og ble stappet full av saft, brus og drypp :P Men jeg har klart å holde meg der, jeg har ikke bompet opp. Etter sykehuset har jeg vært teit med meg selv og drukket for mye brus. Skal inn igjen nå neste uke så jeg gidder ikke ta hardt tak i det for en halv ukes tid. Men etter sykehuset og rekonvalisensen er over blir det hardkjør! Skal fortsette å gå masse lange turer, begynne å svømme (når alle sår er grodd) og fortsette å drikke vann og spise sunt.

Dessverre pensjonerer legen min seg og ingen nye tar over kostholdveiledning så min siste time blir i slutten av juni rett før hun går av. Spiser i tilegg glutenfritt så blir spennende å se hvordan dette går.

Så får oppdatere her når jeg kommer ut fra sykehuset igjen.

Europia skal personlig sparke meg oppover en bakke om jeg ikke er flink så :aww:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker ingen treningsformer jeg. Hva gjør jeg da da? Å ikke trene er ikke et alternativ med min kropp og genetiske arv... Jeg har drevet med hest, seiling, turer i skogen med hund (som er en av de tingene som er lettest bare fordi hundene trenger det), vanngym, zumba, pilates, yoga, spinning, step, aerobic, dans, styrketrening mm. Ballspill og lagsporter generelt kommer veeeldig langt under alt dette på lista over ting det er aktuelt å prøve.

Liker du i det heletatt å bruke kroppen din? Hvis ja, hva liker du? Liker du den følelsen du får etter du har trent en god økt?

Jeg kan ikke kutte godis. Har prøvd flere ganger, og det kan gå fint i opptil en måned før jeg får en kjempesprekk. Ikke er jeg interessert i å leve et liv uten godis heller, så da er det viktigere for meg å kontrollere inntaket. Helgene er lov. En dag i uka er ikke noe poeng, da overspiser jeg så til de grader for å mentalt "gjøre opp for" resten av uka. :P

Der har du svaret ditt ;) Hvis du hverken kan eller er interessert i å kutte godis så har jeg ingen tips til deg akkurat der annet enn å begrens det så mye som mulig.

I nå 1,5 år har jeg kontrollert hva jeg spiser, og det som i hovedsak velter lasset er sukkerinntaket. Likevel er jeg sjelden over anbefalt daglig kaloriinntak i forhold til hva jeg bør ha i meg for å kunne gå ned i vekt (ligger på 1900 kcal daglig men prøver å holde meg på 1800 maks). På 1,5 år har jeg gått fra trening 0 ganger i uka (og én hund, som ikke har krevd mye tur) til 2-3 treningsøkter i uka.

Hva slags trening har du bedrevet da?

Jeg er blitt i noe bedre form, men vekta står fortsatt pal på samme tallet, målebåndet likeså. Det eneste jeg går på av medikamenter er p-piller (Loette, som er en av de med minst bivirkninger), og det er ingenting fysisk som feiler meg som burde innvirke på vekt/stoffskifte etc. Har sjekket det meste som kan sjekkes med blodprøver av andre årsaker.

Kroppen din er utrolig ærlig med deg, hvis du mener at du spiser mindre enn vedlikehold og du ikke går ned i vekt - så spiser du mer enn vedlikehold. Jeg synes folk som skal gå ned i vekt egentlig bør kaste vekta og heller bruke speilet.

Jeg er heller ikke villig til å gå på dietter jeg ikke kan leve med resten av livet. Dvs. lavkarbo, fedon, vegetar, og alle former for "unormalt kosthold" er ikke interessant. Jeg spiser heller mindre av det usunne og mer av det sunne.

Er det ikke det du har gjort i 1,5 år nå da? Men du har ikke gått ned i vekt, men blitt i noe bedre form. Vil du fortsette med det du har oppnådd så langt? Ved å gjøre det du alltid har gjort vil du få det du alltid har fått. Som jeg skrev tidligere, så må det en forandring til for å få en forandring!

Dietter er uansett bare midlertidige, mens det som trengs er en livsstilsforandring.

Ikke meningen å virke hard :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Missy, poenget er har jeg HAR gjennomgått en livsstilforandring, etter min mening ganske drastisk også, det første året. Endringen har såklart normalisert seg nå, men forskjell på i dag og 2 år siden er vesentlig både i kosthold og trening.

Før jeg ble arbeidsledig for 1,5 år siden hadde jeg ikke overskudd til å tenke på mat og trening. I løpet av 3-4 mnd som arbeidsledig gikk jeg som sagt fra 0 til 3 ganger i uka med trening (minst en hard økt, i mine mål). Siden jeg har tilgang på Aktiv på dagtid gjennom NAV så har jeg vært innom det meste jeg listet opp der av trening, utenom hest og seiling som er ting jeg drev med i ungdommen. Njei, jeg er ikke så glad i å bruke kroppen min, følelsen og samvittigheten etter en god økt er det eneste som holder meg i gang. Nå som jeg er i jobb er ned "nede" i 2 ganger i uka, av og til 3, da stort sett en times trening med Aktiv på dagtid (sal, spinning e.l.) og minst en lang skogstur i uka (2 timer med middels/rask gange).

Samtidig som jeg startet treningen tok jeg også opp fokus på kostholdet. Selv om middagene er noe av det mindre problematiske har jeg blitt nøyere på grønt til alle middager, rent kjøtt, osv. Saus har jeg aldri brukt mye av. Jeg spiser sunn frokost hver dag, samme med lunsj, og et lett mellommåltid når jeg kommer hjem mens jeg venter på middagen.

Det er heller ikke snakk om at jeg spiser mengder med snop, og som sagt, sjelden over det jeg får anbefalt som "slankemengde", altså UNDER anbefalt vedlikeholdsnivå av kcal. Jeg har "regler" for å begrense mengde og dager, og velger mindre usunne alternativer.

Hadde alle de relativt vanlige rådene funket så hadde det jo ikke vært noe problem. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men jeg lever på maks 1600 kcal om dagen, bare for å ha skutt inn det. Går jeg på 1800-2000 går jeg ikke ned et gram. Går jeg på 1200 går jeg heller ikke ned, men i sparepluss. Alle har veldig ulik mengde kalorier som må til for å gå ned, og for at kroppen skal "akseptere" at den må ned litt.

Og ikke glem - man har en viss kroppsfasong! Ikke alle, deriblant meg selv, har anlegg for sixpack og sprettrumpe sånn uten videre :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men jeg lever på maks 1600 kcal om dagen, bare for å ha skutt inn det. Går jeg på 1800-2000 går jeg ikke ned et gram. Går jeg på 1200 går jeg heller ikke ned, men i sparepluss. Alle har veldig ulik mengde kalorier som må til for å gå ned, og for at kroppen skal "akseptere" at den må ned litt.

Og ikke glem - man har en viss kroppsfasong! Ikke alle, deriblant meg selv, har anlegg for sixpack og sprettrumpe sånn uten videre :P

For meg handler det ikke om kroppsfasong men om helse. Jeg har høy BMI, og etter jeg begynte å bli bedre av depresjon og utbrenthet så var jeg bare akkurat under grensen for å få dekket opphold på overvektsklinikkene. Jeg vet også at BMI ikke er noen fasit, jeg kommer fra en familie som har relativt kraftig bygning, og anlegg for overvekt. Jeg kommer aldri til å bli noen sylfide med ideell BMI, men jeg har et håp om å få beholde rygg og hofter til jeg er passert 50, noe som ikke er en selvfølge i min familie.

Ytterligere reduksjon av daglig inntak er det jeg jobber med for tiden, prøver å komme med ned i 1700 ihvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aniria: Kjøp deg vann med smak i stedet! Flere kommer med kullsyre også. :) Veit hvordan du har det, sitter i kassa og lider selv i helgene. :rofl:

Næh, vann med kullsyre smaker enda mer drit :P Og de kutta ut skogsbær vannet, det som jeg likte så godt! Så da foretrekker jeg heller rent, enkelt vann! Dessverre smaker vannet på jobben ekkelt så må kjøpe eller ta med hjemmefra, til tross for at det ikke varer hele 8 timer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååå... Fin tråd. Jeg har gått hjemme i over 3 år, og har blitt en skikkelig slask... Er ikke feit, men dvask og i dårlig form. Vil ikke ha det sånn :gaah: Jeg vil veldig gjerne begynne å trene, men jeg synes absolutt ikke det er noe gøy i det hele tatt. Og i tillegg sliter jeg veldig med utmattelse, noe som er temmelig ødeleggende... Jeg lurer på om jeg skal ta en tur ned på treningssenteret her og spørre om de kan hjelpe meg med å lage et treningsprogram som jeg er i stand til å gjennomføre. Jogging og slikt lar seg ikke gjøre, rett og slett. Så da lurer jeg på om kanskje litt lett styrke kan være noe? Det trenger vel ikke være så veldig utmattende?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det er noen som ønsker forslag til et lite program å gjøre hjemme eller f. eks et ukesoppsett så kan jeg hjelpe til med det :) Hvis det er flere av dere så kan vi jo lage en "gruppe" ut av det hvor alle gjør det samme i løpet av en uke eller noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Hvis det er noen som ønsker forslag til et lite program å gjøre hjemme eller f. eks et ukesoppsett så kan jeg hjelpe til med det :) Hvis det er flere av dere så kan vi jo lage en "gruppe" ut av det hvor alle gjør det samme i løpet av en uke eller noe.

Formen er som en jojo men det hadde vært morro å bli med på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår jogget jeg TO turer. Først 6 km om morgenen (der jeg var trøtt og gikk en del...) og 3 raske km på kvelden. Bare på noen uker nå har jeg klart å halvere tiden jeg bruker på 3km-runden! fordi jeg nå kan løpe hele uten å ta gå-pauser!

Nå er det morgen og jeg skal ut å løpe 3km runden igjen :)

Planen er å trene 5 ganger i uka eller mer:

- 3 joggeturer på 3-4 km, men minst en gang i uka skal jeg jogge 6-7 km (langkjøring)

- 1 intervalløkt pr uke (10x 100m)

- styrketrening 4-5 ganger i uka:15 pushups, 10 ettbeins knebøy, 15 situps/siderotasjon og kanskje litt vekter. Denne runden gjentas 3 ganger.

Hvordan høres dette treningsprogrammet ut? Er det noe mer jeg bør gjøre?

Ang. godteri: Nå er ikke jeg godtefri, men har planer om å bli det. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke ønsker å bli godefri, men hver gang jeg spiser godteri tenker jeg "det er egentlig ikke SÅ godt!" Er godt måltid med mat smaker veldig mye bedre. Dessuten er det bare en periode før man blir kvitt sukkersuget. Det er INGEN ting som er bra ved å spise kunstige søtsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det er noen som ønsker forslag til et lite program å gjøre hjemme eller f. eks et ukesoppsett så kan jeg hjelpe til med det :) Hvis det er flere av dere så kan vi jo lage en "gruppe" ut av det hvor alle gjør det samme i løpet av en uke eller noe.

JAAAAA! :thumbs:

Ang. godteri: Nå er ikke jeg godtefri, men har planer om å bli det. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke ønsker å bli godefri, men hver gang jeg spiser godteri tenker jeg "det er egentlig ikke SÅ godt!" Er godt måltid med mat smaker veldig mye bedre. Dessuten er det bare en periode før man blir kvitt sukkersuget. Det er INGEN ting som er bra ved å spise kunstige søtsaker.

Jeg er skikkelig søtmoms, så har funnet ut at det å nekte meg selv godis får nesten motsatt effekt. Jeg blir helt besatt av det, og tror jeg har lyst på det hele tiden. Jeg er veldig glad i bakeverk og liker å bake så det som har funket for meg er å bake med mindre fett, mer fiber og uten sukker. Bruker en blanding av sukrin og stevia (det er ikke kunstige midler). Problemet mitt er når jeg er sammen med andre. Liker ikke å si nei takk :aww: men det handler jo om mengder også da.

TIPS TIL ALLE!: Vi har hatt litt om dette i psykologien faktisk. Og det vi lærte var at hjernen ikke kan ordet "nei/ikke". Så hvis man går og tenker "ikke sjokolade, ikke sjokolade", så registrerer hjernen: "sjokolade, sjokolade", noe som gjør at man bare får enda mer lyst på det. Det man da bør gjøre er å tenke på noe som er sunt og godt eks frukt, grønt, eller sunnere måltider. Jeg sier ikke at dette er løsningen på alt, men det er så ufattelig mye av søtsuget som sitter i hodet, så det er verdt å øve på å ta kontrollen :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har forslag til alternativ til godis? :D Jeg er alt for glad i godteri, spiser det gjerne hver eneste dag. Var streng forje uke og nektet meg selv det i ukedagene, spiste da kun lørdag og litt søndag (som er superbra for min del :P).

Men merker jeg må ha en erstatning til den små-spisingen med godteriet, gjerne noe som jeg ikke må lage. Noe jeg kan hente meg i skapet/kjøleskapet og spise når jeg blir fysen. (som er ganske ofte :P )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg tatt fram hoppetauet :D Tenkte jeg skulle prøve å få en litt myk start, og hoppetau er ganske gøy. Men jeg likte veldig godt forslaget til IW. Noe slikt er jeg veldig interessert i. Det er jo uansett greiest å trene på litt enkle ting hjemme, for da kan man bare sette i gang når man merker det kommer et lite blaff av motivasjon :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

borderen: Det høres bra ut. Prøv å få til sånn at den korteste runden varer også ca en halvtime. Ang styrketreningen ser det greit ut, jeg ville kanskje anbefale at du legger inn en øvelse for ryggen også for å jobbe både foran og bak. Noe så enkelt som rygghev til å starte med, helt basic men godt for ryggen. Tre runder høres fint ut. Prøv å begynne med 3-4 styrkeøkter i uka, det er flott å ha masse motivasjon og ambisjoner, men det er bedre å starte der og heller øke til 4-5 dersom du finner ut at dette er null problem og du kan lett fortsette. Ganske vanlig å gå veldig hardt ut :D

Jeg er fortsatt opp for å sette sammen noe for dere, skal vi kanskje si at vi bør ha minst fire stk i "gruppa" og så kan hvem som helst bli med etter det? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis det er noen som ønsker forslag til et lite program å gjøre hjemme eller f. eks et ukesoppsett så kan jeg hjelpe til med det :) Hvis det er flere av dere så kan vi jo lage en "gruppe" ut av det hvor alle gjør det samme i løpet av en uke eller noe.

Det forslaget likte jeg! Tar også imot alle tips jeg kan få om det med å unngå godteri. Skal nevnes at jeg er snart 16 og har ingen planer om å slanke meg eller noenting, vil bare komme i bedre form og legge et godt grunnlag. Føler meg dritt etter jeg har spist godteri, merker at kroppen ikke liker det. Også skal jeg jo leve med denne kroppen i lang stund framover, så da skal den jaggu behandles bra også :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Im in! Jeg stinker på å trene, og har egentlig ikke noe klart vektmål, selvsagt er drømmen å komme ned noen størrelser i klær, men det er ikke hovedmålet. Hovedmålet er å få en kropp som sliter litt mindre med knesmerter og generell trøtthet.

Er aaalt forglad i godis, og konseptet med en dag i uka funker dårlig for meg, men det som har fungert veldig bra før er å sette meg på budsjett, og kjøpe inn godteri for en til to uker om gangen, og være beinhard på at det er dette godteriet jeg har på så og så lang tid. Må bare bli enig med meg selv om hvor mye i uka jeg skal unne meg. Må tenke litt mer på det. :lol:

Trening blir tur med hunder og ridning for min del, og kjøring av hest, sistnevnte høres kanskje ikke ut som trening, men får virkelig brukt rygg og mage på å balansere i vogna når vi kjører offroad. :lol: Jogging utgår hvertfall foreløpig. Så får vi se da.

Skal bare bli frisk først.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmf.... 1 uke har gått siden jeg la inn hardtrening (med en kjempesprekk med MASSE cokies på lørdagen) og 0 kg ned... Også dro jeg ut idag og tok en øl, spiste litt kake og sånn, siden det var bursdag. Ikke bra!

Men om du trener styrke samtidig som kondisjon, så er det ikke sikkert du vil gå ned så mye :) Som du helt sikkert vet, så veier jo muskler mer enn fett. Jeg ble alltid skuffa før fordi vekten ikke gikk ned, men nå driter jeg i vekta, og ser heller på hvordan kroppen min ser ut. Etter jeg begynte å trene har jeg ikke gått ned 1kg(gått ned 0,5 woho!), men ser en stor forskjell på magen min fordi om. Vil du ha noe å følge med på, er det da bedre å ta mål rundt magen, lår, armer, ol. og følge med om de blir mindre og mindre, og ikke vekten :) Bare et tips! Det at vekttap uteblir, kan lett bli motivasjons drepende.

Etter at jeg nå nesten ikke har gjort noe på 3 dager, så hadde jeg idag en god styrke økt på styrkerommet på jobb, etter jeg var ferdig å jobbe. Begynte med 10 minutters jogging på tredemølle for å varme opp. Tøyde godt ut, noe som jeg virkelig må gjøre mer av. Jeg er blitt stiv! Og det gir ganske kjappe resultat om man først begynner å tøye litt ordentlig :) Etter tøyinga, så hoppa jeg hoppe tau. 100 hopp(bruker 50sekunder på det), 1 minutts pause, og 100 til. Tok 100 repitisjoner 5(sett) ganger! Veldig effektiv trening, og jeg kjenner det veldig godt på puls, i bein og armer. Anbefaler alle å hoppe litt hoppetau! Det er heller ikke så kjedelig som mye annet :) Deretter tok jeg noen bicepscurl med manualer på 3 kg. 10 repitisjoner på hver hånd 5 ganger.

Deretter:

Benpress(70kg) 10 rep x 5 sett

Ryggups(med 5kg. vekt) 10 rep x 3 sett

Rumpeøvelse(Ligger på magen på en benk, med beina utenfor, og løfter dem opp) 10 rep x 2 sett.

Ganske grei økt synes jeg! Pleier også å ta armhevninger, knebøy(20kg), situps og planke, men skulle nå butikken før bussen, så da ble det med dette :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...