Jump to content
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Content Count

  1415
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

patricia last won the day on January 14

patricia had the most liked content!

Community Reputation

826 Excellent

About patricia

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Recent Profile Visitors

8346 profile views
 1. Hører slike innlegg hjemme på dette forumet ?
 2. Kan noen slette dette , please?
 3. Idet tispen din produserer et valpekull, er du oppdretter på godt og på vondt.
 4. Hvorfor vil du ikke bruke en hann av samme rase ?
 5. God grunn til å sky den useriøse organisasjonen.
 6. De islandshundene jeg vet om, får MYE tur, de egner seg også godt til lydighets/bruks. Dette er hardføre gjetere som er skapt for mye jobbing. Jeg ville ha henvendt meg til raseklubben og fått kontakt med folk som kjenner rasen.
 7. Vi hadde en slik i nærmeste nabolag, hunden sto i løpestreng og bjeffet og remjet fra morgen til kveld. Det var veldig frustrerende, særlig fordi jeg la ned mye innsats ned i at våre egne hunder skulle være stille. Til slutt bble det så ille at jeg ringte på og snakket til dem om problemet, og at hele nabolaget var forbannet, men for "høflige" til å si fra. Jeg ga dem også noen tips om hva de kunne prøve, og at hunden sikkert vill sette pris på en god tur hver dag. Resultatet var at de begynte å mosjonere hunden, og hadde den mer innendørs mellom turene. Bjeffingen fikk de dessverre ikke gjort
 8. Silken windhound er nydelig, hva er den mikset sammen av ?
 9. Du kan eventuelt snakke med ditt eget forsikringsselskap, går ut fra at du har innboforsikring? Da kan du få dekket disse utgiftene, men du må selvsagt har kvittering fra veterinæren. Og så ville jeg ha hørt meg for i nabolaget, om noen var vitne til hendelsen. Dette er kjedelige saker, men av erfaring vet jeg at det er viktig å ha litt is i magen, og ikke love å betale gildet uten å ha helt på det rene hva som har skjedd. Lykke til.
 10. Samme her, innkjøpte valper ble som regel kjappere husrene enn de som ble født her. Tror nok det har å gjøre med det du sier , de har tisset her siden de ble født. Innflytterne har blitt rene etter et par uker, helt pålitelige etter 4 mndr.
 11. Hvorfor absolutt en hund til folk som ikke kan være fysisk aktive? Har de folk i familien som kan ivareta hundens fysiske behov? Hvis ikke, synes ikke jeg det er rettferdig mot hunden. Kanskje et annet dyr vil være like vellykket, en katt, en morsom fugl, et reptil om så er ? Selv er mentalt avhengig av turer hver dag, derfor er jeg opptatt av at hunden må få røre på seg.
 12. Hm. Jeg har mange ganger hatt mine hunder på kennel (ikke denne), og har aldri blitt spurt om hvilke hunder jeg vil ha dem gående sammen med. Det har kennelfolkene selv ordnet med, og det har alltid gått helt greit. De har riktignok spurt om noen av mine har hatt noen issues ang. andre hunder, men det har de stort sett ikke.
 13. Å kjøpe valp for å bruke den som avlshund, er en risikosport. Mye kan skje i oppveksten, som gjør at den lille stjernen ikke bør avles på. Det er mulig du kan kreve en del av kjøpesummen tilbake, hvis kontrakten tillater det, men feilen er jo der, og tispen bør ikke avles på.
 14. Hvor har du det fra at innehaver er kjent for å straffe hunder til lydighet? Det er ikke slik jeg kjenner henne. Kanskje man skal være litt forsiktig med å helle bensin på skittkastingbålet ?
 15. 4 av mine tisper hadde livmorbetennelse 3 av dem ble sterilisert, en ble frisk etter antibiotikakur. Alle hadde hatt minst ett kull, og alle fikk sykdommen i 6-7 års alder.Har ikke fått meldinger om at noen av døtrene deres ble rammet.
×
×
 • Create New...