Jump to content
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Content Count

  1434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

patricia last won the day on April 25

patricia had the most liked content!

Community Reputation

846 Excellent

About patricia

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Recent Profile Visitors

8569 profile views
 1. Kveldsterroren er ganske normal, alle valpene her i huset har hatt det, og rundt 4 mndr alder er det som å skru av en bryter. De gir seg med det. Batteriene skal tømmes før natten, men når valpen blir litt eldre, får den gjerne være med på mer spennende ting som lengre turer, valpekurs og andre morsomme- og mentalt slitsomme - ting. Så ta det med ro, den vokser det av seg. Mht til valpebiting, er det mange tråder om det her på forumet. Lykke til med valpen.
 2. Har dere ikke egen raseklubb, med raseråd/avlsråd, som du kan kontakte? Avlsregler, hanhundliste? Bare spør, siden de fleste raseklubber har dette i større eller mindre grad ? Da kan du jo få hjelp til å finne en passende partner til tispen din?
 3. Har hatt flere eldre hunder, og alle har fått kuler og andre "duppeditter" i huden etterhvert. Helt normalt, og så lenge hunden ikke synes de er ubehagelige eller vonde, er de ingenting å bry seg med. Men få gjerne en liten sjekk ,når hunden er inne hos vetten til andre undersøkelser. Lurt å få en alderdomssjekk årlig.
 4. patricia

  Krevende hund

  Jokking har ikke noe med dominans å gjøre, heller ikke aggressivitet. Det høres mer ut som hunden er undestimulert og stresset,og at han egentlig ber om noe å bruke nesen og hodet til? Du skriver selv at han ikke får så mye psykiske stimuli, kanskje dere skulle prøve noe sånt?
 5. patricia

  Utstilling

  For å bli BIR vetr., må hunden delta i veteranklasse. Hvis du skal stille begge, ville jeg valgt å vise den som ser yngst og sprekest ut i AK. I vetr.klasse godtas det at alderen vises.
 6. Det var et spørsmål til trådstarter.
 7. Hvorfor er det så viktig å produsere enda et kull med huskyblandinger ?
 8. Kanskje det den trenger, er nesearbeid og "hodeøvelser", altså trening der den får bruke egenskapene sine? ESS er støtende fuglehund, egentlig en jakthund, og denne høres ut som om den er understimulert. Apporteringstrning, søksarbeid, spor, lydighetsarbeid, bare fantasien setter grenser, det er en veldig allsidig rase !
 9. Unngå åpne jakker, flagrende klær (du trenger ikke kle deg i kondomdress), og ha så nøytrale farger som mulig, som ikke kolliderer med hundens farge. Og selvsagt behagelige, stødige sko som du ikke vrikker anklene i. Lykke til.
 10. Da bør du absolutt unngå videre kontakt med denne staffen, kort og godt.
 11. Et par av mine damer hadde tørre løpetider når de ble gamle. Ikke blod, men ellers alle tegn på løpetid, bortsett fra at hanhundene ikke var så overvettes interessert. Skal du telle dager, må du regne fra første bloddråpe. Om de kan bli drektige i en tørrr løpetid, tror jeg ikke, men har aldri tatt sjansen på å prøve.
 12. It `s all about the money....
 13. Mye arbeid. For å bli selvstendige, sosiale hunder må de trenes, oppdras, tures og miljøtrenes hver for seg. Hver dag.
 14. Neste gang , rop ut at hunden din har lus.
 15. Det kan godt være at hun bygger seg opp til løpetid, de går gjerne og markerer en god stund på forhånd. Hun er jo veldig ung, men det er ikke uvanlig at første løpetid kommer ved 6-7 mndr.
×
×
 • Create New...