Jump to content
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Content Count

  1444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

patricia last won the day on April 25

patricia had the most liked content!

Community Reputation

847 Excellent

About patricia

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Recent Profile Visitors

8939 profile views
 1. Jeg bare lurer på hvor de har tatt utdannelsen sin, den skogen av mennesker som nå kaller seg instruktør, hundevisker, hundetrener, hundepsykolog og så bortetter? Og alle de private hndskolene som popper opp overalt, med det ene fancy navnet etter det andre? Hvordan skal nye , uerfarne hundeeiere kunne manøvrere trygt i dette farvannet? Jeg har selv gått massevis av kurs oppgjennom årene, forskjellige typer kurs, og har fått god hjelp noen steder, og brukt mye penger forgjeves andre steder. De beste erfaringene har jeg gjort i diverse hundeklubber, der prisen har vært sympatisk, og mange av i
 2. Kjenner ikke så mange krommiser, men de jeg kjenner til, er veldig løsmunnet. Ellers virker de som en ok rase å trene med.
 3. Tror ikke det er hele svaret . Mange som har opprinnelse utenfor Norden, er fra land hvor hunder er "urene", eller de har bare tradisjoner for hund brukt kun til jakt eller vakt. Vår kultur med hund som kompis og kjæledyr, og stevner og konkurranser er helt fremmed for dem. Og da er kanskje ikke interessen så stor. De går jo glipp av mye gøy.
 4. Langhåret schæfer, eller grå terv.
 5. Unge labradorer er helt håpløse ! Viltre, råsterke, elsker folk og vil gjerne være bestis med alle hunder de møter. I tillegg koker det i hormoner.... tren, aktiviser, sett grenser, omatt og omatt. De elsker søksoppgaver, apporttrening, jobb mye med passeringstrening og hilsetrening. Impulskontroll er et fremmedord for dem, jobb med dt også. Det er strevsomt og tar tid, men du får så mye igjen for det. Lykke til.
 6. Ja, nyresykdom kan avsløres både ved urin-og blodprøve.
 7. Langhåret schæfer, nydelig ! Bullmastiff (for stor), islandshund , springer, puddel (for mye pelsstell), staffe, rottweiler, dobermann (for stor sjanse for båk og slåssing), cavalier(lite forbehold om SM og hjerte, ellers er de helt herlige). Og omtrent samtlige mimiatyrer utgår pga masse pels, men kaaanskje en nedklippet havanais.
 8. Så "jukser" man for å få ørene opp, hunden blir stilt ut og får gode premier, blir brukt i avl og år avkom med feilstilte ører. Og ingen skjønner hvorfor, foreldrene har jo korrekte ører...
 9. Godt å se at det fins folk som ikke skylder alt på eier !
 10. Kveldsterroren er ganske normal, alle valpene her i huset har hatt det, og rundt 4 mndr alder er det som å skru av en bryter. De gir seg med det. Batteriene skal tømmes før natten, men når valpen blir litt eldre, får den gjerne være med på mer spennende ting som lengre turer, valpekurs og andre morsomme- og mentalt slitsomme - ting. Så ta det med ro, den vokser det av seg. Mht til valpebiting, er det mange tråder om det her på forumet. Lykke til med valpen.
 11. Har dere ikke egen raseklubb, med raseråd/avlsråd, som du kan kontakte? Avlsregler, hanhundliste? Bare spør, siden de fleste raseklubber har dette i større eller mindre grad ? Da kan du jo få hjelp til å finne en passende partner til tispen din?
 12. Har hatt flere eldre hunder, og alle har fått kuler og andre "duppeditter" i huden etterhvert. Helt normalt, og så lenge hunden ikke synes de er ubehagelige eller vonde, er de ingenting å bry seg med. Men få gjerne en liten sjekk ,når hunden er inne hos vetten til andre undersøkelser. Lurt å få en alderdomssjekk årlig.
 13. patricia

  Krevende hund

  Jokking har ikke noe med dominans å gjøre, heller ikke aggressivitet. Det høres mer ut som hunden er undestimulert og stresset,og at han egentlig ber om noe å bruke nesen og hodet til? Du skriver selv at han ikke får så mye psykiske stimuli, kanskje dere skulle prøve noe sånt?
 14. patricia

  Utstilling

  For å bli BIR vetr., må hunden delta i veteranklasse. Hvis du skal stille begge, ville jeg valgt å vise den som ser yngst og sprekest ut i AK. I vetr.klasse godtas det at alderen vises.
×
×
 • Create New...