Jump to content
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Content Count

  1476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

patricia last won the day on September 11

patricia had the most liked content!

Community Reputation

869 Excellent

About patricia

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Recent Profile Visitors

9308 profile views
 1. Jeg ville ha begrenset den voldsomme lekingen, og tatt valpen i bånd når, eller helst litt før, den herjer som verst, og skjermet den voksne hunden litt. Valpen bør ikke få trening i at voksne hunder kan den herje fritt med, før eller siden risikerer den å møte en voksen som sier fra i litt for store bokstaver.
 2. Ingen av mine er i urne hjemme, de er strødd på flere forskjellige steder. Noen i skogen, noen i vann, noen til fjells. Alle har havnet på et sted hvor de elsket å være, og hvor vi går av og til for å minnes dem og prate om dem. Hver hund er savnet, og lever videre i minnet og fotoalbumet.
 3. Hvis hun hadde vært 6 uker drektig, hadde du nok oppdaget det, ja. Det du ser her, er helt normalt, du kan ta det med ro.
 4. Unnskyld at jeg spør, men hvorfor "trenger" hun en parringspartner ?
 5. Jeg skriver det fordi jeg har kjent og kjenner til en del corgier av begge typer, og der har vært litt av hvert. Ikke så mye nervøsitet, men sære, sure, glefsende eksemplarer. Dessuten har de jo en del issues med ledd, som hd og short ulnasyndrom. Ikke en av mine favorittraser.
 6. Sjekk også mentalitet, så du ikke får en ubehagelig overraskelse..
 7. Jammen så kjøp deg en hund til, da. Tre av mine jenter har hat både valpekull og kreft, så hvor har du det fra at en fødsel skal beskytte mot kreft? Ser det heller som et påskudd for å sette på enda et blandingskull med dårlige forutsetninger, blå øyne skal liksom være et viktig punkt her ? Hva med helseundersøkelser,. som er uendelig mye viktigere enn øyenfarge ? Unnskyld at jeg virker gretten og sur, men jeg er sååå inderlig lei av folk som avler valper så lettvint og tankeløst.
 8. Må han stå i løpestreng? Løpestrengen i seg selv kan være en stressfaktor, den begrenser hundens bevegelsesfrihet og kan føre til frustrasjon og dermed bjeffing. Labradoren er en veldig sosial rase, den vil fryktelig gjerne bort og hilse fysisk på folk. Å stå i løpestreng er kjipt og kjedelig, er det ingen annen løsning hos dere? Å ha ham løs på inngjerdet område vil være et bedre og mer avslappet alternativ. Veldig bra at dere vil jobbe med denne uvanen, la det være sagt.
 9. patricia

  To hunder

  Det går seg til, den voksne må få litt tid å venne seg til å ikke være enebarn.
 10. To av mine tisper fikk påvist jursvulster når de var gamle (10-12år). I begge tilfellene sa vetr at dette var saktevoksende svulster, hundene ville dø av helt andre årsaker. Dette stemte , begge ble spart for tunge, inngripende operasjoner , og ble veldig gamle før de måtte takke for seg v helt andre årsaker. Noen ganger er det nyttig å ha litt is i magen.
 11. Det skjer noe med valpene i den alderen, det vet de fleste som har hatt noen hunder. Vi betrakter dem som valper til de er bortimot årsgamle, med det gjør ikke andre hunder. "Valpelisensen" går ut omtrent på denne tiden. I oppveksten går valoen/hunden gjennom flere modningsfaser, som vi bør ta hensyn til i oppdragelse og trening.
 12. Kjønnsmodning tar tid, og starter gjerne rundt 4-5 mndr. Deretter går det fort hos noen, tregere hos andre.
 13. Ta deg bedre tid, og ikke forvent bare fremgang.Valpen er i en alder da den ikke er baby langer i hundeverden, men en obsternasig tenåring. Hormonene begynner å sette sitt preg på oppførselen, den blir mer selvstendig og utprøvende. Senk skuldrene og forventningene, fortsett å trene , men hold gjerne litt igjen på progresjonen.
 14. Helt normalt for gamle tisper at de får såkalte stille løpetider, altså uten blod, og uten noen av de fysiske tegnene. 3 eller 4 av mine har hatt det på den måten når de ble gamle. Ifølge vetr var det ingenting å bekymre seg for, men jeg burde være obs på tegn på livmorbetennelse de første ukene etterpå.
 15. Det var omtrent sånn jeg måtte gå frem med en av mine labradorgutter. Det tok tid og mye jobb, men det hjalp. Han lærte å beherske seg i nærheten av vann.
×
×
 • Create New...