Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,487
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    13

patricia last won the day on 18. Desember 2023

patricia had the most liked content!

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    labrador, DSG

Nylige profilbesøk

10,541 profilvisninger

patricia's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

872

Nettsamfunnsomdømme

  1. I min klubb er det ok at løpske(ikke høyløpske) tisper møter på klubbtreninger, men ikke på kurs man har betalt for å delta på. Synes det er en ok regel, selv har jeg hatt tisper i veldig mange år, og har aldri forventet å få delta på noe som helst...
  2. Og vær så snill, kall det løpetid og og ikke menstruasjon, det kan ikke sammenlignes. Vi snakker om hund her, ikke jenter og kvinner.
  3. Etter min mening er det feil å dumpe feilfargede valper, så lege de er friske. Like feil er det å la døve, misdannede, blinde og vanskapte valper leve opp. Som oppdrettere har vi ingen som helst garanti for å bare lage feilfrie dyr, men vi plikter å sørge for at de er i stand til å leve ok og greie liv. Vi har også plikt til å sørge for at kjøperne våre skal få funksjonsdyktige valper.
  4. Det er nok en pigmentgreie, ettersom goldens, egentlig, bærer sort gen.
  5. Vil du ha jaktlabrador, henvend deg til kennel Workingmood.
  6. Hvorfor vil du på død og lov bruke en blandingshund i avl ?
  7. Det er helt vanlig at premieringene spriker i alle retninger, og det har å gjøre med mange ting. Dommers preferanser, selv om de kal dømme etter rasestandard og ikke etter egne liker/liker ikke. Hundens dagsform, handlerens dyktighet til å få frem hundens beste side, hor godt utenlandske dommere har satt seg inn i norske utstillingsregler mht premiegrader, hvem de konkurrerer mot osv. Har stilt ut i mange år, har gått fra cert til blått samme helg, mrd kritikker som totalt motsier hverandre , osv. Sånn er det bare , det kan være vanskelig å begripe, men på den annen side: Det er jo disse forslkellige resultatene som utgjør noe av spenningen med denne sporten ?
  8. På en såpass gammel hund må du nesten forvente slitasje, artrose, som gir stive og ømme ledd. Men hjelpen finnes, der fins mange forskjellige smerte /betennesesmidler for hund nå , i forhold til tidligere. Og der fins både kiropraktikere og andre flinke fagfolk. Lykke til, har hat flere eldre hunder som har haltet, men som har blitt godt hjulpet.
  9. Jeg ville ha begrenset den voldsomme lekingen, og tatt valpen i bånd når, eller helst litt før, den herjer som verst, og skjermet den voksne hunden litt. Valpen bør ikke få trening i at voksne hunder kan den herje fritt med, før eller siden risikerer den å møte en voksen som sier fra i litt for store bokstaver.
  10. Ingen av mine er i urne hjemme, de er strødd på flere forskjellige steder. Noen i skogen, noen i vann, noen til fjells. Alle har havnet på et sted hvor de elsket å være, og hvor vi går av og til for å minnes dem og prate om dem. Hver hund er savnet, og lever videre i minnet og fotoalbumet.
  11. Hvis hun hadde vært 6 uker drektig, hadde du nok oppdaget det, ja. Det du ser her, er helt normalt, du kan ta det med ro.
  12. Unnskyld at jeg spør, men hvorfor "trenger" hun en parringspartner ?
×
×
  • Opprett ny...