Gå til innhold
Hundesonen.no

Paradise hotel 2012


Mirai
 Share

Recommended Posts

  • Svar 983
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg håper Triana tar tak i den spyttinga. Det der går jo ikke ann! For noen drittfolk. Håper Dennis ryker denne uka.

Du veit det er ille når tv3-dama sier " Og sånn at dere vet det, Dennis lever i beste velgående!"

Morsomt at Christina klaget på at alle tørrhumpet hverandre, og så når hun skal bestemme "kongen befaler" så gjør hun akkurat det samme. Ahh jeg har sjelden sett mer dobbeltmoral enn det som kommer ut

HAAAAAAAAHAHAHA Herregud for noen survekjerringer! Så noble da, skal ikke gi alt iallefall! Det er et SPILL! Selvfølgelig valgte Miguel som han gjorde, hva annet er å forvente slik som de har oppført seg? Også ser de det ikke selv engang, kjerringer altså. Jeg håper de gamle ryker en etter en nå, bortsett fra Stian (og kanskje Tommy). Men hva er alt det maset om å bidra til gruppen? Hva vil de ha bidrag til? Forteller Iselin for få vitser? Ser ikke at tommy skravler så innmari mye heller men...

Mads bidrar jo i alle fall ikke i gruppa.

Annet enn masse ekle komentarer om Vida og sex.

Kreepy!! :blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Iselin skulle hørt på Stian å stilt seg bak Mads. Da hadde hun fått blitt på hotellet ... Men nei ,,,

mhmm, det skulle hun.

Jeg synes miquel er skikkelig kvalm og slimål, og maria synes jeg bare er klagette egentlig :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg begynner jo nesten å like Miguel nå!

Han er jo den eneste som tar valg og står for dem. Stian sa jo til kameraet at han forstod avgjørelsen, men turte han å si det høyt? Nei... Pinglete!

Og hvor lite selvinnsikt er det mulig å ha av de to jentene som havnet i duell? Herlighet!

Jeg godtet meg over den offentlige utdritingen de utsatte seg selv for!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Nå synes jeg oppriktig synd på Iselin, faktisk! Synes det var et kjipt valg Stian tok, som har fortalt henne at hun kan stole på han.

At Kristin gikk var virkelig på tide nå, begynner å bli fryktelig lei flere av de "gamle" som bare sutrer og tror de styrer alt.

Og Mat/ds, æsj, for en ekkel fyr! :ermm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De FATTER jo ikke at det er et spill, og selvfølgelig kommer en ny som har fått masse dritt til å sette "de gamle" opp mot hverandre. "Du misbruker makten din, det er uuuuuurettferdiiiiig". Nei det er ikke det, det er sånn tvprogrammet er lagt opp!

Så griner de som om de blir skutt på baksiden av hotellet når de må dra.

Jeg er enig med det Miguel sa og gjorde, selv om jeg ikke liker han sånn spesielt ellers.

Ikke trist at Kristin ble sendt ut. Syns synd på Iselin som ikke har gjort noen noe vondt eller sviktet noen, men har fått masse dritt fordi hun er stille og ikke akademisk smart.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes egentlig det var kjipt at Iselin dro :/ Skjønner at det må føles urettferdig å bli valgt vekk til fordel for ei som har vært der en uke bare. Lurer på hvem som kommer inn neste uke jeg - noen med store pupper iallefall`? :lol: Jeg merker at jeg nesten ikke liker noen der inne lenger :lol: Stian er nok fremdeles en favoritt. Kanskje hun Mali er okey?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan det være en gammel deltager eller noe? Hvem isåfall? Eller sikkert Petter Pilgaard :P Eller var det med å.

Kristin på bloggen sin: Da var det bare til å pakke kofferten, og jeg ønsker å takke for meg. Makan til dårlig oppførsel skal man riktig nok lete lenge etter, og jeg har full forståelse for at dere reagerer. Satser på godstemning på hotellet fremover. Leit å se seg selv overreagere så til de grader. Miguel tok et fair valg, og når jeg ser hvor usmakelig jeg oppførte meg, fortjente jeg ikke bedre. Men men... Gjort er gjort! Takk til alle dere som har heiet på meg, og beklager at dere måtte se meg slik.

Bra hun ser det selv iallefall :P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner egentlig godt at folk overreagerer og tar litt av der inne jeg da. De er jo tross alt lukket inne i et lite minisamfunn i flere uker, så er ikke så rart at de kanskje sliter litt med å se verden utenom hotellet etter en stund.

Og seriøst da, vi sitter å ser dem på skjermen noen timer i uka og klarer å danne oss så mange inntrykk over hvem som er ekle, creepy, koselige, bitchy, falske, sjefete osv. Er det rart at de også danner seg et bilde av hverandre? :P Det er ganske naturlig syns nå jeg, det skjer jo i samfunnet ellers også, det er bare ikke like synlig ;)

For all del, jeg gjør det jo selv!

Forøvrig så syns jeg det var skikkelig dritt at både Kristin og Iselin gikk ut... Kristin skulle jo vinne med Stian jo (ja, jeg er nok den eneste her inne som likte Kristin hele veien :P )! Og Iselin var jo bare bra underholdning!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk ikke sett episoden før i går kveld jeg. Skikkelig kleint når kristin og christina klikka på miguel, herregud. Liker ikke akkurat miguel heller da, men godt at han ordner litt drama :D forøvrig synes jeg det var helt greit at stian valgte vida. Iselin fikk en advarsel, og det er mye mer enn hva en del andre deltakere som har ryki kan si. Liker vida jeg, hun er bare litt klein når hun sitter foran kameraet alene der :P Maria gidder jeg snart ikke mer av, æsj !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...