Jump to content
Hundesonen.no

:)Kine

Medlemmer
 • Content Count

  1138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

:)Kine last won the day on May 26 2012

:)Kine had the most liked content!

Community Reputation

609 Excellent

1 Follower

About :)Kine

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Horten

Recent Profile Visitors

8607 profile views
 1. Kjøper betaler porto. Nesearbeid for hund Pris: 140,- Den store boken om hunder 80,- Hundetriks -moro for hund og eier Pris: 140,- Before and after getting your puppy: The positive approach to raising a happy, healthy and wellbehaved dog. Pris: 50,- Rottweiler Pris: 50,- Boxer Pris: 50,- Hva gjør jeg når hunden drar i båndet? Pris: 80,- Bjeffing - språket som høres Pris: 75,- Slipp kontrollen løs Pris: 130,- Klick & trick Pris: 90,- Rådyrjakt med hund Pris: 50,- Småviltjegeren Pris: 200,-
 2. Jeg har god erfaring med å kaste godbiter. Da blander mine fort inn litt jakt og får opp tempoet og intensiteten. Godbiter som må fanges er ekstra gode.
 3. Så bra tilbud! Kanskje jeg kommer en tur. Hvor er dette? Er det oppe ved hestene eller nede i nærheten av hundegården?
 4. Jeg har eid alle hundene på papiret, men i praksis tar vi like mye ansvar. Det er tilfeldig at de står i mitt navn. Hvis det hadde vært et samlivsbrudd, så vet jeg at begge hadde valgt det beste alternativet for hundene. Sambo er minst like glad i hundene som meg, så det hadde aldri blitt noen krangel eller bitterhet over det.
 5. Jeg ville dratt han med meg på tur. Det kan være ekkelt å bli våt i pelsen i starten, men det går fort over.
 6. Jeg har hatt ei som var husrein ved 8 uker og en som var husrein ved 6-7 måneder. Det er store individuelle forskjeller.
 7. Jeg sykler! Har hatt racer i et par år nå. Jeg har ikke syklet siden fredag nå, så jeg må prøve å få tatt meg en tur snart. Har blitt litt lat i ferien. Det er stor forskjell på merke og type. De som er regnet til utebruk er ofte tykkere i stoffet og ikke gjennomsiktige. De er ikke så mye varmere enn "innetightsen". Når jeg er på jobb, så bruker jeg kun de som er tykkere, men jeg synes aldri det blir for varmt. Ellers så har ingen av tightsene mine fra nike vært gjennomsiktige. De er litt slakkere og sitter ikke så stramt over rumpa. Jeg bruker også g - streng eller hipster med de s
 8. Jeg har dessverre ikke noen bilder av hun i den. Hun ligger kun i den når hun er veldig sliten og kald, og da er jeg også veldig sliten og kald. Jeg har ambull og shiba, ja. Så det er ganske stor forskjell i pelskvalitet. Det er for det meste kun Lizzy som jeg har med pose til på tur. Kuma trenger kun når det blir veldig kaldt og vi skal slappe av lenge eller sove ute. Kuma hadde nok klart seg uten, men jeg ødelegger pelsen hennes ved å ha hun under dyna om vinteren. Jeg har ikke innerpose. Det blir varmt nok uten.
 9. Jeg har jervehiet til begge mine. Ambullen elsker posen sin. Hun ligger gjerne i posen selv om det ikke er så kaldt. Hvis jeg hadde bygd opp pelsen til mine to, så hadde det nok ikke vært så stort behov. Men siden begge hundene mine bor inne, så trenger jeg jervehiet på tur. Når de er veldig slitne, så merker jeg at de er veldig pinglete ifht. kulde. Det er stor forskjell på dekken og jervehiet. Det blir veldig varmt inne i posen, og det dekker hele kroppen.
 10. For å få raskere respons, så burde du ha raske og kule belønninger. Jeg hiver godbiter bakover til shibaen min eller bruker leker. Når det er tempo, så synes jeg også at dekken blir bedre. Sent from my C6603 using Tapatalk
 11. Han er nydelig! <3 Sent from my C6603 using Tapatalk
 12. Han ser skikkelig kul ut!
 13. Det så skikkelig idyllisk ut med den hytta. <3 Herlig bilde av mor og datter. :-) Sent from my C6603 using Tapatalk
 14. Jeg er veldig glad i røde hunder og mørke masker. Brindle kan også være veldig pent. Den peneste fargen på Shiba er sesam, og det blir litt som brindle. Jeg liker ikke merle, det synes jeg blir rotete. Jeg synes hvit er den styggeste fargen på hund. Sent from my C6603 using Tapatalk
×
×
 • Create New...