Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

I går lagde jeg middag for hele uken omtrent :P To store former fylt med fullkornspasta, brokolli, skinke, løk, hakket spinat, paprika, chili, hvitløk og en tomatsaus blandet av hakkede tomater og tomatpurè. Toppet med et tykt lag jarlsberg. Sunt, godt og tilpasset min laktosefrie livsstil :P Superdeilig å ha masse mat som bare kan varmes også når jeg er blakk og kjempetravel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår lagde jeg tidenes restemiddag. Helt planløst bare puttet jeg ting i wok-panna og kokte litt fullkornspasta. "Pastasausen" var bacon, gulrotstrimler fra en halv gulerot, en kvart løk, en kvart paprika, et halvspist eple, litt spinat, rester av tomatpure, 2 tomater, litt mais, creme fraiche og en tørr osteskalk. Krydret med litt hvitløk, salt, pepper og basilikum. Alt sammen var gammelt, åpnet og halvpist, men sammen ble det veldig godt og akkurat passe mye så jeg fikk spist opp alt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det rester fra dagen før: kjøttkaker (hjemmelagde selvsagt), grønnsaker og saus. Hoppa glatt over potetene fordi jeg ikke gadd å skrelle dem. :P

I dag troooor jeg det blir stekte nakkekoteletter med spinat, gulrot, tomat og løk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag laget jeg noe jeg ikke har laget på mange år, nemlig røkt torsk med gulrotstuing!

Som noen vet så bor jeg i barndomshjemmet mitt, og når duften av denne middagen (som moren min laget ofte) spredde seg på kjøkkenet, så var jeg så tilbake i barndommen at det nesten var litt nifst! Det var nummeret før jeg sa at etter middagen skulle jeg dra til venninna mi, og så synes jeg at faren min spurte om jeg ikke hadde noen lekser! :lol:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Symradamen: du lager sånn middag som de serverer på sykehjemmet jeg er i praksis på :D

I dag kjøttkaker, saus, surkål, blomkål og kokte pottiser- yummi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært hos pappa et par dager, og hatt etegilde.

Mandag ble det pannekaker av noe melk jeg måtte bruke før jeg dro hjemmefra, i går ble det fiskepudding i terteskjell med hvit saus, grønnsaker og crabsticks laget av pappa, og i dag ble det kjøttkaker, poteter, kålstuing, bretagnesaus - og karamellpudding til dessert, laget av pappa. Mmm, deilig mat jeg aldri gidder lage selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Pasta og kjøttsaus. Tomatsaus av: Et glass tomatpure, 5 store tomater, en løk, 2 fedd hvitløk, en paprika, basilikum, samt paprikakrydder, pepper og såvidt litt salt og sukker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...