Gå til innhold
Hundesonen.no

"Typisk sonen"


Benedicte
 Share

Recommended Posts

Klan? :) Hvor hvem åssen da?? :aww:

Viste det kom :D hehe

Klan, de "gamle, kjente" sonenfolk. (altså ikke gamle, men de som har vært her en stund) feks. på akkurat nå tråden. Hvis noen (altså de som ikke er i klanen)sier de har feks har fått seg jobb eller har hatt en fin trening med hunden sin osv så er det ikke ofte noen kommenterer det, men hvis en av de kjente sier de har sovet i 2 timer så er det masse svar på det. Hvis du skjønner? Sikkert dårlig forklaring men :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 159
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er typisk sonen å glede seg over alle de fantastiske menneskene som finnes her inne

Typisk sonen og ikke klare å scrolle forbi ting, og alle må si sin mening. :-P

Det er typisk sonen å ikke helt skjønne hva man diskuterer etter hvert

Viste det kom ;) hehe

Klan, de "gamle, kjente" sonenfolk. (altså ikke gamle, men de som har vært her en stund) feks. på akkurat nå tråden. Hvis noen (altså de som ikke er i klanen)sier de har feks har fått seg jobb eller har hatt en fin trening med hunden sin osv så er det ikke ofte noen kommenterer det, men hvis en av de kjente sier de har sovet i 2 timer så er det masse svar på det. Hvis du skjønner? Sikkert dårlig forklaring men :lol:

Men er det noe galt i det? Jeg har ikke noe interesse for å kommentere helt ukjente sine innlegg alltid, det er jo naturlig at jeg kommenterer flere innlegg fra folk jeg kjenner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

;) Ja, vi har klokesonisen, sutresonisen, tantesonisen, strengesonisen, minisonisen, microsonisen, snillesonisen, slemmesonisen, guttesonisen, navsonisen og studentsonisen ;)

Ps. Nirm er guttesonisen :lol:

Er jeg da snilletantesonisen :aww: Haha :aww:

Enig med mye som er blitt sagt.. Multiquote ville ikke funke :D

Soniser er gode :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men er det noe galt i det? Jeg har ikke noe interesse for å kommentere helt ukjente sine innlegg alltid, det er jo naturlig at jeg kommenterer flere innlegg fra folk jeg kjenner.

Nei ikke noe galt i det, men skrev bare hva som var typisk for sonen slik jeg oppfatter det ;) Men uansett slik jeg har oppfattet det (fra mine "erfaringer" og andres) at det er vanskelig å bli "akseptert". That`s all :)men må si jeg liker sonen veldig godt jeg :aww: Må alltid innom for å se hva som har skjedd :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei ikke noe galt i det, men skrev bare hva som var typisk for sonen slik jeg oppfatter det :aww: Men uansett slik jeg har oppfattet det (fra mine "erfaringer" og andres) at det er vanskelig å bli "akseptert". That`s all :)men må si jeg liker sonen veldig godt jeg :aww: Må alltid innom for å se hva som har skjedd :lol:

Heilt enig ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært her siden begynnelsen av forumet, men føler meg ikke akkurat inne i noen klan fordet. Føler ikke at jeg har den samme gode kontakten som mange andre har her. Det er nok mange som møtes i virkeligheten eller har mye kontakt utenom, og da blir det lett internt. Jeg føler meg til tider nesten like ukjent nå som da jeg begynte ;) Så da skjønner jeg godt at ferske medlemmer kan føle det vanskelig å "komme inn". :lol: Så ja jeg skjønner hva du mener Sham!

Men nå er jeg jo mest aktivt innad i forumet, og ikke på alt-mulig/akkurat nå delen. Jeg har aldri vært så glad i slike pratetråder på forums generellt, netopp fordi det blir mye internt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut dere snakker om smurfer...

Og kanskje ikke sammenligningen ville være helt feil? :aww:

:aww:

På en prikk :lol:;)

Og enig med det meste andre her. I tillegg til at det virker litt typisk sonen at "alle" skal ha samme rase samtidig. (Basenji, kelpie.. Jeg føler meg ikke truffet av det i det hele tatt *host*)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Viste det kom :lol: hehe

Klan, de "gamle, kjente" sonenfolk. (altså ikke gamle, men de som har vært her en stund) feks. på akkurat nå tråden. Hvis noen (altså de som ikke er i klanen)sier de har feks har fått seg jobb eller har hatt en fin trening med hunden sin osv så er det ikke ofte noen kommenterer det, men hvis en av de kjente sier de har sovet i 2 timer så er det masse svar på det. Hvis du skjønner? Sikkert dårlig forklaring men :aww:

Har akkurat samme oppfatning som deg her ja ;) Derfor f.eks jeg ikke gidder å titte innom AN tråden engang XD Man må liksom bli en del av "gjengen".. Neida det finnes ikke noen gjeng, but still..! ;P

Ellers er det typisk sonen og være imøtekommende og erfarne! Skeptisk til nye fremmede som stiller "rare" spm, eller ønsker råd om å ha valpen i bur om natta osv osv, være ivrige og derfor høres veldig strenge ut, selv om man kanskje ikke mener det (eller?)! :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har akkurat samme oppfatning som deg her ja :lol: Derfor f.eks jeg ikke gidder å titte innom AN tråden engang XD Man må liksom bli en del av "gjengen".. Neida det finnes ikke noen gjeng, but still..! ;P

Begynner man å skrive der, så blir man fort med i "gjengen".

Det er typisk soniser å enten alltid anbefale sin egen rase, eller å aldri gjøre det. Midt i mellom finner man sjeldent ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er typisk sonen at rammene for allmenne normer for førstemøter (mellom mennesker altså, ikke hunder i bånd! :lol: ) hviskes ut, fordi vi jo "kjenner" hverandre så godt. Jeg har truffet utrolig mange av dere uten noengang å hilse, men vi begynner liksom bare å prate sammen uansett, og tar opp tråden fra noe noen har skrevet her inne, eller veit godt hvilken hund den tilfeldige sonisen står og holder. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:aww: Ja, vi har klokesonisen, sutresonisen, tantesonisen, strengesonisen, minisonisen, microsonisen, snillesonisen, slemmesonisen, guttesonisen, navsonisen og studentsonisen ;)

Ps. Nirm er guttesonisen :lol:

Ooooo, jeg vet hvem Mini og Mikri-sonis er! :D

det er typisk sonen å sutre og syte *flirer*

What, nå får du pokker meg gi deg! Jeg er så lei av at du bare gnåler og sutrer om alle som gnåler og sutrer altså!

:aww:

Det er typisk sonen å alltid foreslå sin egen rase til andre, uansett hva den skal brukes til. :P

"Minehund? Hva med en Basenji?" :P

WHAT??? :lol: Hva mener du med det?? HUH???? Kan du komme med dokumentasjon på at en basenji IKKE ville fungere utmerket som minehund? *Føle seg dypt krenket over basenji-dissing*

Edit: Hilsen Yodelsmurfen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er typisk sonen at rammene for allmenne normer for førstemøter (mellom mennesker altså, ikke hunder i bånd! ;) ) hviskes ut, fordi vi jo "kjenner" hverandre så godt. Jeg har truffet utrolig mange av dere uten noengang å hilse, men vi begynner liksom bare å prate sammen uansett, og tar opp tråden fra noe noen har skrevet her inne, eller veit godt hvilken hund den tilfeldige sonisen står og holder. :lol:

Haha, som da vi møttes på trening i oslo og du bare heei Cosmo!

Tok bare noen sekunder før jeg kom på hvem du var men forsto fint lite med engang :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...