Jump to content
Hundesonen.no

madam mim

Medlemmer
 • Content Count

  2064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

madam mim last won the day on March 5 2015

madam mim had the most liked content!

Community Reputation

4740 Excellent

About madam mim

 • Rank
  Vanedyr

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Hemmelig

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bare å lese tråden som moderatorgruppen la ut vedr bilder av løse hunde og forholde seg til den. Enkleste er ofte det beste.
 2. 1) Skjønner ihvertfall godt at farvel-poster ikke skal skrives. Det virker veldig pompøst og vedkommende forsvinner sikkert ikke (heldigvis) selv om h*n "truer" med det. 2) Og hvem av dere har rett til å dømme de som har rapportert innlegg/tråder? Hva som er greit for noen kan være langt over streken for andre. Det er ikke de som rapporterer innlegg/tråder som fjerner dem, det er faktisk moderatorgruppen. 3) "Få deg et liv." "Leke politi." "Lite å fylle dagene med." Altså - fordi en/flere person(er) rapporterer et innlegg/en tråd så har vedkommende ikke et liv? Eller tror man at den pe
 3. madam mim

  Eierskifte

  Hvilke papirer er dette når det ikke er eierskiftepapirer? Kvittering på at beløpet er mottatt? "Bm uvitende"
 4. Tynt, rundsydd i f.eks. skinn duger bra.
 5. Den gangen jeg hadde strikk i håret på bikkjene (puddel og Lhasa) så brukte jeg strikker type reguleringsstrikker, tynne og bittesmå. Da jeg skulle ta dem ut så klipte jeg forsiktig med en neglesaks el.l. så jeg kun klipte strikken og ikke pels. Husker jo ikke hvor jeg kjøpte dem, men det var ihvertfall poser med "ørtenhundre" strikker i forskjellige farger. Og det går vel an å bruke slike strikker til tynt hår på mennesker også, tenkte jeg. Edit: la til noe
 6. Jaja, da har 6 bekjente av meg tatt feil. Sorry, jeg har ikke vært der selv.
 7. Sinsen - der har jeg hørt av flere at det er bra
 8. Sylskarpt bilde *ros* ​
 9. madam mim

  Husk båndtvang.

  Du kan. men tro meg - alle vet at det er båndtvang, men de gir ****. Bikkjene deres jager nemlig ikke/gjør ingen skade...
 10. madam mim

  Husk båndtvang.

  Ser ikke sånn ut gitt, jfr bilder som blir lagt ut her og der og overalt i disse tider.
 11. ? Det jeg mente er at for meg høres det helt vilt ut å si at "jeg er så glad i den hunden, jeg elsker den hunden" og i samme åndedraget si at "jeg mangler kjemi(en) med den hunden."
 12. Når man skriver at man elsker hunden og/eller er veldig glad i hunden så skjønner jeg ikke hvordan man kan si at man mangler "kjemien" med den samme hunden. Det er jo flere som trekker parallell med "kjemi mellom mennesker" og da kan jeg jo spinne litt videre på det. Dersom jeg mangler kjemien med et menneske så sier jeg da ikke at jeg er uendelig glad i det mennesket eller elsker det. ....og så får dette være nok ot fra meg.
 13. Man kan jo ryke på en skikkelig smell i den "problemstillingen" der da. Man kvitter seg med den hunden for å skaffe seg den hunden som kanskje passer bedre. Men det gjorde den jo ikke. Så da kvitter man seg med den hunden for å..... osv Men det er jo egentlig opp til hver enkelt å gjøre hva man føler for, tenker jeg.
 14. Til meg? Ikke forstår hva andre legger i begrepet? Ja det er da helt klart som dagen og det legger jeg da ikke skjul på, men at du tolker det som moralisering... tja, nei altså, nei det tror jeg at du bare må få lov til om du føler for det.
×
×
 • Create New...