Jump to content
Hundesonen.no

Whoopsis

Medlemmer
 • Content Count

  1440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Whoopsis last won the day on December 30 2013

Whoopsis had the most liked content!

Community Reputation

2093 Excellent

About Whoopsis

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 08/06/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Ekte blanding, kelpie og dalmatiner

Recent Profile Visitors

10550 profile views
 1. Skal en tur for å se på lydigheten på lørdag. Er det noen som har ekstra startnummer?
 2. Jeg selger også plassen min, så her kan tre heldige få reise sammen! Tror det blir et kjempebra kurs [emoji2]
 3. Å, ikke si sånn a! Jeg begynner å helle mot å ta en phd, og prøver å kartlegge hvor hard hverdagen til phd-studentene på huset egentlig er. Dør man? Har man litt fri på kveldene og helgene? Er det så gøy som det høres ut? Blir man forsker for life, eller kan man lure seg ut i industrijobber? Tenk om man ikke får det til. Uæ.
 4. Whoopsis

  Podcast!

  Og når dere har hørt ferdig Serial og Undisclosed må dere så klart fortsette med Truth and justice! Nok om podcast om samme sak, der hosten diskuterer episodene til Undisclosed og tar i mot lytterspørsmål. Tar seg veldig opp utover i sesongen, og man får høre intervjuer med et par karakterer man har hørt om gjennom de andre podcastene, men ikke hørt noe fra tidligere. Han drar også inn flere eksperter, og etter hvert dukker det opp noe nytt bevismateriale. Spennende..! Ellers sverger jeg til Tusvik og Tønne (<3) og Lørdagsrådet i tillegg til en del av de nevnt over. Liker P3 Dokumentar
 5. Jeg har ikke tatt den enda, men om det blir den så blir det 20 dagers feltarbeid i Spania (starter med det som er lettest å forklare ). Blir en veldig fin blanding mellom å finne ut hva slags miljø det man ser på er, og å sette det inn i et større bilde for å forstå hva som har skjedd i området over tid. Det er to oppgaver, der den ene er mer lokal mens den andre ser på det regionale systemet. Litt mer spesifikt så skal vi kartlegge en klinoform, som er en avsetningsform i et delta. Ulike deler av klinoformen viser til ulike miljøer (over/under vann, som igjen deles opp i mange ulike facies.
 6. Fritid? Skal man ha fritid som student!? Jeg har kanskje funnet meg masteroppgave. Skal tenke litt på det, men jeg tror det blir kjempespennende! At ikke alle vil bli geologer...
 7. Denne gangen skal vi klare å komme på besøk..! Lykke til med paringen!
 8. Jeg hadde tenkt meg dit, men glemte påmeldingsfristen..
 9. Jeg går en del toppturer på vinterstid (randonee), og jeg ville absolutt gått for en hund som er minimum 55 cm høy, ikke for tungt bygget, glad i å løpe, grei å ha løs og som er komfortabel med en viss radius. Av mine hunder er dalmatineren en tilnærmet perfekt toppturshund, hun er akkurat passe høy, lett i kroppen og får ikke panikk om jeg ligger litt foran henne i nedkjøringene (stopper selvfølgelig å venter på henne, og kjører litt saktere når hun er med enn når jeg ikke har med hund). Minusene er at hun er litt tynt pelset og har litt lett for å få såre poter. Skadeaspektet ved å ha med hu
 10. Det tror jeg stemmer på en prikk! (Men IKEA har ikke riktige fronter..) Hvilke fronter har dere? Gammelt? I og med at du nevnte det ikke oste kvalitet.. Det er jo et ganske dårlig tegn. Håper deres er et lite unntak!
 11. Er det noen flere som har erfaring med kjøkken fra KVIK? Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe fra HTH, men så fant jeg akkurat den typen front jeg vil ha hos KVIK.. Av det jeg har klart å google meg til er kjøkkenene fra KVIK vanskelige å sette opp (ingen god bruksanvisning) og litt dyrere enn HTH. Kvaliteten virker å være tilnærmet lik?
 12. Gratulerer så masse med et superfint kull! Det blir innmari spennende å følge gjengen videre!
 13. Det deles ut en oversikt over tilgjengelige oppgaver, og innen en viss frist leverer man en liste med de oppgavene man ønsker i prioritert rekkefølge. Er det flere som har samme oppgave som førsteprioritet avgjør karakterene fra høstsemesteret (tror jeg).
 14. Hva slags saueskinn bruker dere? Ekte eller etterlikninger?
×
×
 • Create New...