Jump to content
Hundesonen.no

Kristiin

Medlemmer
 • Content Count

  4689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kristiin last won the day on June 26 2015

Kristiin had the most liked content!

Community Reputation

1693 Excellent

About Kristiin

 • Rank
  Avhengig
 • Birthday 09/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

14117 profile views
 1. Jeg tar ganske mye bilder av mine på tur, så ene hunden min hopper opp på alt av stubber, knauser, store steiner og trær - full av forventning. Så kanskje prøv noe lavalek/bakken brenner?
 2. Vi har en slags startrutine. Der jeg skal sende henne ut i søk tar jeg på søkshalsbånd, holder henne i halsbåndet og viser retning, sier "klar? 1, 2, søk!". Da er hun veldig gira på å starte søk
 3. En vesentlig ting som skiller nosework konkurranse fra andre konkurranser er forresten at man får belønne inni banen. Men man skal ikke miste godbiter/leke på bakken. Man skal helst belønne minst 50cm fra funnsted.
 4. Nå har jeg konkurrert én gang. Vi var 10 stykk og tok to søk, pause to søk. Altså to søk var rett etter hverandre. Veldig glad de gjorde det slik, tror mye unødvendig tid hadde gått om man skulle tatt étt og ett. Vi brukte ca 3 timer. Kjøretøysøk kan være alt mulig av kjøretøy, atv, snøfres, bil, henger ect. De får minuspoeng av å hoppe opp på kjøretøyet, så ikke oppmuntre til å hoppe opp når du trener kjøretøy. Jeg trener nosework veldig sporadisk, trener nesten bare utendørssøk. Så jeg burde absolutt blitt flinkere til å trene innendørs, emballasje og kjøretøy.. Jeg trener også m
 5. I agility har løpetid aldri vært noe hindring. Og fra mitt ståsted (som tispe eier) synes jeg det virker helt uproblematisk med løpetid på stevne. Tidligere måtte løpetid tispene starte sist i sin klasse på ei matte. Etter siste regelrevidering starter løpetidstispa på startnummeret den har fått, på matte. Har også konkurrert i Sverige, der er det overhode ingen tiltak i forhold til løpetid, tispa starter på startnummeret sitt, uten matte og uten å måtte si fra til noen om løpetid. Kommer man med løpetid er det såklart høflig å ta hensyn. Lufte litt bortenfor de andre, ikke la henn
 6. Jeg hadde kontaminert padd i glasset med qtips i 4-5 timer mener jeg. Glasset er nå over ett år, og bruker fremdeles av det.
 7. Sjekk ut "hundetrener Dagrun Brandvik" på facebook så kan du jo selv gjøre det opp ett inntrykk. Det er hun som driver portalen. ?
 8. Stoff og stil har verken elastisk borrelås eller cordura, bare så du slipper bomtur dit. ?
 9. Jeg har let etter det og ikke funnet, så har sydd på borrelås på elastisk strikk. (forresten har jeg også sydd sokker av fleece og jeg anbefaler det ikke, de tålte ingenting kontra annet stoff)
 10. Det finnes jo både egne halsbånd og seler til mynde. Du kan bare google "halsbånd mynde" feks HER eller HER. Eller lese en tråd som ble opprettet for mynde halsbånd. Ellers finnes det jo som sagt egne seler til mynde også. Feks HER eller HER. Eller Yukon-brystsele.
 11. Sjekk ut horsemanship eller natural horsemanship, som kan sammenlignes med hundeverdenens 100% positive hundetrening. Dette er ikke noe majoriteten trener etter. (Om) de rir, ries det gjerne med bomfrie saler og bitløse hodelag.
 12. Snø og barmark kan ikke kombineres, iværtfall ikke snøsokk på barmark. De kommer til å slites på 1-2-3
 13. Jeg ville nok ikke gått igang med full trening rett etter at stingene er tatt. De kan revne opp, og det er ikke sikkert alt er helt greit inni enda. Jeg ville nok ventet en uke til med spann og løpetur, siden det er en husky regner jeg med det sikkert er full guffe.
 14. Min fikk også det, men måtte ikke åpnes på nytt. Rekvalenstiden ble dog ganske mye lengre siden kroppen hennes prøvde å presse ut innerstingene. Såret måtte renses ofte og hunden holdes i ro lengre.
×
×
 • Create New...