Gå til innhold
Hundesonen.no

Whoopsis

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,440
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Alt skrevet av Whoopsis

  1. Skal en tur for å se på lydigheten på lørdag. Er det noen som har ekstra startnummer?
  2. Jeg selger også plassen min, så her kan tre heldige få reise sammen! Tror det blir et kjempebra kurs [emoji2]
  3. Å, ikke si sånn a! Jeg begynner å helle mot å ta en phd, og prøver å kartlegge hvor hard hverdagen til phd-studentene på huset egentlig er. Dør man? Har man litt fri på kveldene og helgene? Er det så gøy som det høres ut? Blir man forsker for life, eller kan man lure seg ut i industrijobber? Tenk om man ikke får det til. Uæ.
  4. Whoopsis

    Podcast!

    Og når dere har hørt ferdig Serial og Undisclosed må dere så klart fortsette med Truth and justice! Nok om podcast om samme sak, der hosten diskuterer episodene til Undisclosed og tar i mot lytterspørsmål. Tar seg veldig opp utover i sesongen, og man får høre intervjuer med et par karakterer man har hørt om gjennom de andre podcastene, men ikke hørt noe fra tidligere. Han drar også inn flere eksperter, og etter hvert dukker det opp noe nytt bevismateriale. Spennende..! Ellers sverger jeg til Tusvik og Tønne (<3) og Lørdagsrådet i tillegg til en del av de nevnt over. Liker P3 Dokumentar, The American Life og Invisibilia, og når jeg får Harry Potter-abstinenser må jeg ta en liten tur innom MuggleCast..
  5. Jeg har ikke tatt den enda, men om det blir den så blir det 20 dagers feltarbeid i Spania (starter med det som er lettest å forklare ). Blir en veldig fin blanding mellom å finne ut hva slags miljø det man ser på er, og å sette det inn i et større bilde for å forstå hva som har skjedd i området over tid. Det er to oppgaver, der den ene er mer lokal mens den andre ser på det regionale systemet. Litt mer spesifikt så skal vi kartlegge en klinoform, som er en avsetningsform i et delta. Ulike deler av klinoformen viser til ulike miljøer (over/under vann, som igjen deles opp i mange ulike facies. Har det rent en elv der, har det vært vegetasjon der, på hvor stort dyp er man..). Og så ser man på hvordan disse klinoformene ligger i forhold til hverandre, og ut i fra det kan man finne ut hvordan havnivået har endret seg, hva slags type delta dette er og sånne type ting. Det blir på en måte som å rekonstruere hva som skjedde for mange millioner år siden. Den samfunnsnyttige (det spørs vel kanskje litt hvem man spør..) delen av dette er å kunne anslå hvor man kan finne sanden, og hvordan disse sandpakkene ligger i forhold til hverandre.
  6. Fritid? Skal man ha fritid som student!? Jeg har kanskje funnet meg masteroppgave. Skal tenke litt på det, men jeg tror det blir kjempespennende! At ikke alle vil bli geologer...
  7. Denne gangen skal vi klare å komme på besøk..! Lykke til med paringen!
  8. Jeg hadde tenkt meg dit, men glemte påmeldingsfristen..
  9. Jeg går en del toppturer på vinterstid (randonee), og jeg ville absolutt gått for en hund som er minimum 55 cm høy, ikke for tungt bygget, glad i å løpe, grei å ha løs og som er komfortabel med en viss radius. Av mine hunder er dalmatineren en tilnærmet perfekt toppturshund, hun er akkurat passe høy, lett i kroppen og får ikke panikk om jeg ligger litt foran henne i nedkjøringene (stopper selvfølgelig å venter på henne, og kjører litt saktere når hun er med enn når jeg ikke har med hund). Minusene er at hun er litt tynt pelset og har litt lett for å få såre poter. Skadeaspektet ved å ha med hund på topptur er absolutt noe å tenke på, både med tanke på belastningsskader når man kjører ned og faren for kutt fra stålkantene. Derav kjekt med en hund som naturlig holder litt avstand.. Personlig ville jeg ha lempet litt på kravet om god pels, og gått for korthåret vorsteh, dalmatiner eller en av setterne. Da må man ha med litt ekstra bagasje til overnattingsturene, men et godt dekken og et foret jervehi bør gjøre susen. (Om ikke det finnes en bedre pelset rase over 55 cm som elsker å løpe fort og garantert kan gå løs? Jeg kommer ikke på noen i farta..) Edit: Eventuelt kan man kjøpe en liten hund som lett får plass i sekken på vei ned. Kjenner til en som har gått for den varianten også (om ikke helt frivillig, men det funker!).
  10. Det tror jeg stemmer på en prikk! (Men IKEA har ikke riktige fronter..) Hvilke fronter har dere? Gammelt? I og med at du nevnte det ikke oste kvalitet.. Det er jo et ganske dårlig tegn. Håper deres er et lite unntak!
  11. Er det noen flere som har erfaring med kjøkken fra KVIK? Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe fra HTH, men så fant jeg akkurat den typen front jeg vil ha hos KVIK.. Av det jeg har klart å google meg til er kjøkkenene fra KVIK vanskelige å sette opp (ingen god bruksanvisning) og litt dyrere enn HTH. Kvaliteten virker å være tilnærmet lik?
  12. Gratulerer så masse med et superfint kull! Det blir innmari spennende å følge gjengen videre!
  13. Det deles ut en oversikt over tilgjengelige oppgaver, og innen en viss frist leverer man en liste med de oppgavene man ønsker i prioritert rekkefølge. Er det flere som har samme oppgave som førsteprioritet avgjør karakterene fra høstsemesteret (tror jeg).
  14. Hva slags saueskinn bruker dere? Ekte eller etterlikninger?
  15. Opsis er 43 cm og 11,5 kg
  16. Masteren heter geologi, men innenfor geologi kan man velge mellom ulike retninger. Fortsetter på UiO Det som er litt rart er at vi for høstsemesteret må velge fag som passer med den retningen vi ønsker å gå, men vi vet ikke før over jul om vi får en masteroppgave innen ønsket retning. Er ikke uendelig mange sedimentologioppgaver..
  17. Starter på en master i geologi (sedimentologi). Gleder meg masse! :D
  18. Fine, søte, snille Tidi! Hadde jeg bare ikke hatt en hel flokk selv, så skulle hun lett ha fått kommet hit.
  19. Jeg har kjørt mye en i WV Caddy med firehjulstrekk de to siste årene, og jeg elsker den bilen! God plass, bruker lite diesel (kjører tur/retur Oslo-Gloppen på ca en tank, altså 13 timers kjøring for rundt 700 kr), kommer seg frem over alt og jeg har aldri tenkt på at den er ukomfortabel å kjøre.
  20. Å, ja, det vil jeg! Men jeg burde lese til eksamen... Hmm... Må se an litt, men ikke umulig at jeg kommer en tur!
  21. Opsis debuterte i klasse 1 med 197 p og en 2. plass. Klima var ikke helt på nett, så endte på 175 p. Føltes ikke ut som om vi fortjente et napp med den runden, men jeg sier ikke neitakk!
  22. Og Qarat har også verdens fineste søster! Masse lykke til med kullet!
  23. Whoopsis

    Trening/tur

    Jeg! Nå bor vi jo i samme del av byen og greier. Har for tiden en ganske kaotisk/stappfull hverdag, men kan si i fra når ting roer seg litt? Gi meg noen uker bare!
  24. Konkurrerer og konkurrerer. Vi har nå i hvert fall hatt startnummer på brystet to ganger! Ja, hun er en Toot's-hund, fra I-kullet.
×
×
  • Opprett ny...