Gå til innhold
Hundesonen.no

madam mim

Medlemmer
  • Innholdsteller

    2,064
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    5

Alt skrevet av madam mim

  1. Bare å lese tråden som moderatorgruppen la ut vedr bilder av løse hunde og forholde seg til den. Enkleste er ofte det beste.
  2. 1) Skjønner ihvertfall godt at farvel-poster ikke skal skrives. Det virker veldig pompøst og vedkommende forsvinner sikkert ikke (heldigvis) selv om h*n "truer" med det. 2) Og hvem av dere har rett til å dømme de som har rapportert innlegg/tråder? Hva som er greit for noen kan være langt over streken for andre. Det er ikke de som rapporterer innlegg/tråder som fjerner dem, det er faktisk moderatorgruppen. 3) "Få deg et liv." "Leke politi." "Lite å fylle dagene med." Altså - fordi en/flere person(er) rapporterer et innlegg/en tråd så har vedkommende ikke et liv? Eller tror man at den personen kun lever og ånder for sonen?
  3. madam mim

    Eierskifte

    Hvilke papirer er dette når det ikke er eierskiftepapirer? Kvittering på at beløpet er mottatt? "Bm uvitende"
  4. Tynt, rundsydd i f.eks. skinn duger bra.
  5. Den gangen jeg hadde strikk i håret på bikkjene (puddel og Lhasa) så brukte jeg strikker type reguleringsstrikker, tynne og bittesmå. Da jeg skulle ta dem ut så klipte jeg forsiktig med en neglesaks el.l. så jeg kun klipte strikken og ikke pels. Husker jo ikke hvor jeg kjøpte dem, men det var ihvertfall poser med "ørtenhundre" strikker i forskjellige farger. Og det går vel an å bruke slike strikker til tynt hår på mennesker også, tenkte jeg. Edit: la til noe
  6. Jaja, da har 6 bekjente av meg tatt feil. Sorry, jeg har ikke vært der selv.
  7. Sinsen - der har jeg hørt av flere at det er bra
  8. Sylskarpt bilde *ros* ​
  9. madam mim

    Husk båndtvang.

    Du kan. men tro meg - alle vet at det er båndtvang, men de gir ****. Bikkjene deres jager nemlig ikke/gjør ingen skade...
  10. madam mim

    Husk båndtvang.

    Ser ikke sånn ut gitt, jfr bilder som blir lagt ut her og der og overalt i disse tider.
  11. ? Det jeg mente er at for meg høres det helt vilt ut å si at "jeg er så glad i den hunden, jeg elsker den hunden" og i samme åndedraget si at "jeg mangler kjemi(en) med den hunden."
  12. Når man skriver at man elsker hunden og/eller er veldig glad i hunden så skjønner jeg ikke hvordan man kan si at man mangler "kjemien" med den samme hunden. Det er jo flere som trekker parallell med "kjemi mellom mennesker" og da kan jeg jo spinne litt videre på det. Dersom jeg mangler kjemien med et menneske så sier jeg da ikke at jeg er uendelig glad i det mennesket eller elsker det. ....og så får dette være nok ot fra meg.
  13. Man kan jo ryke på en skikkelig smell i den "problemstillingen" der da. Man kvitter seg med den hunden for å skaffe seg den hunden som kanskje passer bedre. Men det gjorde den jo ikke. Så da kvitter man seg med den hunden for å..... osv Men det er jo egentlig opp til hver enkelt å gjøre hva man føler for, tenker jeg.
  14. Til meg? Ikke forstår hva andre legger i begrepet? Ja det er da helt klart som dagen og det legger jeg da ikke skjul på, men at du tolker det som moralisering... tja, nei altså, nei det tror jeg at du bare må få lov til om du føler for det.
  15. Jojojo, åff kårs. Men det er det med at "kjemien ikke passer så jeg kvitter meg av med bikkja" som jeg sliter med å forstå.
  16. Altså jeg også opplever at det er andres hunder som jeg tenker at den der kunne aldri jeg hatt/eid/forholdt meg til og den der er absolutt ikke min type hund/min type personlighet og ihvertfall ikke min type rase. Men en hund som jeg har fått i huset i eie som valp og formet og hatt rundt meg hver dag fordi den er min - den forblir min selv om den blir enten sånn eller sånn. Vi bor jo sammen. Der er ikke "kjemi" eller "mangel på kjemi" et tema for meg ihvertfall. "Javel så ble du litt teit da, bikkja mi, men jeg har jo mitt å slite med jeg også og du godtar da meg så da holder vi sammen."
  17. Jeg kjøper en valp, former den og ser hvordan den blir. Også forholder jeg meg til det individet som jeg har "fått fram" og oppdratt og dens personlighet. Det er vel det jeg har å si om kjemi. Selv to bikkjer av samme rase har ikke blitt like hjemme hos meg og sånn er det bare. Jeg er enkel sånn. Har jeg lyst på en hund til og jeg har tid, plass og anledning til det så kjøper jeg en til i tillegg til den første og da går livet sin gang med to hunder istedenfor en. Om jeg ikke har plass, anledning osv så beholder jeg den jeg allerede har. Edit: Gjorde om en bambus-setning.
  18. AussieAllTheWay - det Mirai skriver er veldig riktig og viktig. Pass på deg selv.
  19. Plantet hest du.... nå snakker vi, @yurij
  20. Barberblad el.l., @SandyEyeCandy
  21. Går helt fint som førstegangshund. Jeg mener at de aller aller fleste (alle?) raser er førstegangshunder dersom man vet hva man kjøper og vet hva slags type hund man får i huset + at man er villig til å spørre om råd og høre på råd.
  22. madam mim

    Husk båndtvang.

    Båndtvang gjelder vel over hele landet, for alle hundetyper/-raser og hele perioden 1.4. - 20.8. så vidt meg bekjent. (Joda, jeg vet om noen frislippsteder som er nevnt med navn)
  23. madam mim

    Husk båndtvang.

    Men når man kjøper mynde, såvel som andre hunderaser, så er man vel klar over at det er båndtvang sånn ca 1/2 år hvert eneste år og at man ikke kan velge om man vil overholde båndtvangen eller ei.
×
×
  • Opprett ny...