Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mai


Gjest
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg varierer mellom tykk vinterdyne og bare et laken. Gubben klarte nemlig å ta med seg begge sommerdynene da han flytta. Som trøst har jeg to vinterdyner. Greit å ha de gangene ca hvert fjerde år når jeg har overnattingsgjest.

:lol: 

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg må også ut og klippe gress, det er nemlig ikke regn i dag, til en forandring.

 g065.gif

Her er hagestellet ferdig, selv om jeg nok kunne tatt kantene litt bedre, men nå ser ikke plena ut som en jungel lenger i hvert fall - men den er litt flekkete :aww: Også måtte jeg jo bare innom en bomsterhandler på "torget" på Løten i dag, og fikk med meg planter for 600 kr hjem. De var mye finere enn Plantasje-plantene, og ikke så veldig mye dyrere heller. Også har jeg betalt med VIPS for første gang :aww:. Men nå har jeg masse fine blomster på terrassen min - og humlene ble kjempeglade i noen blå blomster jeg kjøpte :ahappy:

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Rart å høre om den varmen dere har der sørafor. Her er det bare sent på våren ennå, og vi gleder oss til det blir sommer.

Det er først de siste par dagene sommeren har kommet hit altså - det er bare så vidt det har kommet blad på kaprifolen min, og det er bare dager siden bjørka ble grønn!!! Litt sen vår her ja :ahappy:

7 minutter siden, Bananen skrev:

Okei, jeg liker fetaost og jeg skulle se om jeg liker oliven også. Så jeg fant en kombinasjon på butikken jeg prøvde i dag - olived med fetaost inni. Det falt ikke i smak, jeg liker ikke oliven, skjønner jeg. :aww:

:lol: Jeg har ikke smakt oliven siden jeg skulle spise en pizza med oliven for svært mange år siden - og holdt på å brekke meg. Ikke hjalp det å plukke av olivenene heller, for de hadde jo satt masse smak på hele pizzaen. Oliven og koreander si jeg bare - hvem fant på at det er spiselig? :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud, jeg vant budrunden  jeg er huseier  oi, shiit, jeg kan ikke tro det! Det er perfekt!!!

Jeg har vært en "svipptur" i Oslo i dag og hentet vårt nye familiemedlem Hils på Miriel, (Hotfuzz Against All Odds) Har bare kjent henne i underkant av 12 timer, men guri for en kul frøken, som t

Thea har kommet hjem! 3 uker holder i massevis, og jeg håper hun aldri tar turen ut igjen

Posted Images

Nå er jeg og tre hunder innlosjert på et hotellrom i Lillehammer. Jeg skal være ringsekretær i morgen, og det er aldeles nydelig å hvile ut på et kjølig rom et par hundre meter fra ringen. Glam har konkurrert i rally i Gjøvik i dag, og det var helvetes varmt. Altså like varmt som i helvetet. Men han jobbet som bare det, vi overvant hete og hans manglende konkurranseerfaring, og gikk en kjempefin runde. Vi fikk to skilt han ikke kan, så vi knallet til med tolv dobbeltkommandoer! Men vi beholdt ro og humør begge to, koste oss, og forlot ringen med en kjempegod følelse. Mange disker og brutte løp i dag, og resten fikk førstepremie - unntatt oss, for vi landet på sure 169 poeng! Men, om det er det vi får til på en varm og tung dag, med lite utetrening, da gleder jeg meg til resten av jakten på tittelen! Verdens beste lille Fjomp, som egentlig ikke skulle bli konkurransehund <3

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Siri said:

:lol: Jeg har ikke smakt oliven siden jeg skulle spise en pizza med oliven for svært mange år siden - og holdt på å brekke meg. Ikke hjalp det å plukke av olivenene heller, for de hadde jo satt masse smak på hele pizzaen. Oliven og koreander si jeg bare - hvem fant på at det er spiselig? :aww:

Jeg hadde det samme på tomater. Men etter å ha gått i så mange år til å sky tomater, fordi jeg brakk meg en gang som liten av en tomat, så ville jeg ikke spise tomater. Men jeg liker tomatsuppe, tomatketsjup og alt annet som har tilsatt tomat, men ikke tomater som i klusters, liksom. Så tilbød en dame jeg jobbet for meg en plommetomat, og akkurat den tomaten var god. Så kjøpte jeg plommetomat, men de var ikke gode. Så gikk jeg på samme kjøret igjen og spiste ikke hele tomater.

Helt til han som mamma bor med tilbød meg en tomat fra hans hage. Den tomaten var god! Også sa han at jeg må kjøpe søte, små tomater på butikken, for det er tilsvarende de tomatene. Så gjorde jeg det, og nå er jeg bitt av basillen. Og nå kan jeg spise tomat. :lol: Herregud, så sære vi mennesker er.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Bananen skrev:

Jeg hadde det samme på tomater. Men etter å ha gått i så mange år til å sky tomater, fordi jeg brakk meg en gang som liten av en tomat, så ville jeg ikke spise tomater. Men jeg liker tomatsuppe, tomatketsjup og alt annet som har tilsatt tomat, men ikke tomater som i klusters, liksom. Så tilbød en dame jeg jobbet for meg en plommetomat, og akkurat den tomaten var god. Så kjøpte jeg plommetomat, men de var ikke gode. Så gikk jeg på samme kjøret igjen og spiste ikke hele tomater.

Helt til han som mamma bor med tilbød meg en tomat fra hans hage. Den tomaten var god! Også sa han at jeg må kjøpe søte, små tomater på butikken, for det er tilsvarende de tomatene. Så gjorde jeg det, og nå er jeg bitt av basillen. Og nå kan jeg spise tomat. :lol: Herregud, så sære vi mennesker er.

:lol::lol: Jeg brukte også mange år på å like tomater, som i "rå" tomater, og etter å ha spist sånne søte, små tomater, så liker jeg ikke store "vanlige" tomater lenger :lol: Også løk... jeg likte ikke løk. Jeg kunne ikke fordra løk. Helt til jeg en dag fikk pizza hos naboen som var full av løk - og den var knallgod :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

:lol: 

Her er hagestellet ferdig, selv om jeg nok kunne tatt kantene litt bedre, men nå ser ikke plena ut som en jungel lenger i hvert fall - men den er litt flekkete :aww: Også måtte jeg jo bare innom en bomsterhandler på "torget" på Løten i dag, og fikk med meg planter for 600 kr hjem. De var mye finere enn Plantasje-plantene, og ikke så veldig mye dyrere heller. Også har jeg betalt med VIPS for første gang :aww:. Men nå har jeg masse fine blomster på terrassen min - og humlene ble kjempeglade i noen blå blomster jeg kjøpte :ahappy:

Det er først de siste par dagene sommeren har kommet hit altså - det er bare så vidt det har kommet blad på kaprifolen min, og det er bare dager siden bjørka ble grønn!!! Litt sen vår her ja :ahappy:

:lol: Jeg har ikke smakt oliven siden jeg skulle spise en pizza med oliven for svært mange år siden - og holdt på å brekke meg. Ikke hjalp det å plukke av olivenene heller, for de hadde jo satt masse smak på hele pizzaen. Oliven og koreander si jeg bare - hvem fant på at det er spiselig? :aww: 

Før kjøpt jeg glass med oliven bare for å maule :icon_redface: Roet meg litt men det er så godt på pizza :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg og Biz er i Oslo i helgen. Gikk en fin tur i lillomarka, på diverse kjøpesenter på shopping og på sykehuset. Nå lurer vi litt på hva vi skal spise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter flere forsøk på å like oliven, har jeg gitt opp :aww: 
Til og med olivenen vi fikk på en olivenrestaurant i Tyrkia, den var tung å svelge den! Men den var mye bedre enn de på glass her, jeg vet ikke om det var klimaet de ble inntatt i som utgjorde forskjellen, men de på glass fikk bare ett tygg før de havna i en serviett :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 23.5.2017 at 10:52 AM, Raksha said:

Alltid festlig å lese bivirkningslista på medisiner... topimax var ille, men aknurat vekttap kan jeg leve med :lol:

Jeg fikk veldig lite av bivirkningene, men den positive effekten av null hodepine.

 

Vært 4 dager på finnskogen på kurs, Vips har vært kjempeflink. Vaps er sykemeldt og har fått gjøre sykemeldte ting :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Justisia skrev:

Noen her inne som er veganer?
(spør fordi jeg trenger et par tips ang middag)
 

Helle er helt ren veganer, mens jeg er flexiterianer. Det meste av middager kan du lage helt uten produkter fra dyr. Pølsegrateng kan lett fikses med brokkoli f.eks. Salat med tofu, pasta med hjemmelaget pastasaus, chili sin carne osv. Lett som en plett å lage bersamelsaus til lasagne og du kan bruke pastasausen mellom lagene med pasta. Det er mye fint fra Asia, men jeg er ikke så glad i det jeg. Helle elsker også Dal og indisk blomkålgryte. Jeg er flexi fordi jeg synes kjøtt er godt og skinnsofa'n er fin, dessuten liker jeg å gå i ulltøy og skinnsko. Min datter derimot er no go til alt som har med dyr å gjøre. inkludert honning. Det er mye snop hun går glipp av, men det er faktisk enkelte ting som er laget av andre ting enn søtstoffer som er fra dyr som gelantin og karmin, + en haug med andre e-stoffer som produserer fra dyreprodukter. Nå er hun ekstrem da, men det går forbausende lett. Ja, jeg lager mat til henne. Jeg støtter hennes livstil, er stolt av henne for å ta slike standpunkt, og jeg vil at hun skal ha i seg riktig mat så hun ikke feilernært. Vi bruker halvfabrikata noen ganger, men da er vi litt late :P  

Dog er hun er svært oppgående menneske og skjønner at naturen går sin gang, rovdyrene må ha mat og da går det dessverre noen planteetere med. 

Endret av Margrete
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Margrete said:

Dog er hun er svært oppgående menneske og skjønner at naturen går sin gang, rovdyrene må ha mat og da går det dessverre noen planteetere med. 

Nå er vel de fleste veganere/vegetarianere også mye mer fornuftig når det kommer til økosystemer enn folk flest, og har valgt sin veganisme/vegetarianer..isme(? :P ) fordi de synes det er forkastelig hvordan vi mennesker behandler naturen og dyrene vi deler planeten med. Ikke fordi det rent prinsipielt aldri burde drepes et dyr, men at det ikke skal drepes unødvendig / behandles unødvendig dårlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Kangerlussuaq skrev:

Nå er vel de fleste veganere/vegetarianere også mye mer fornuftig når det kommer til økosystemer enn folk flest, og har valgt sin veganisme/vegetarianer..isme(? :P ) fordi de synes det er forkastelig hvordan vi mennesker behandler naturen og dyrene vi deler planeten med. Ikke fordi det rent prinsipielt aldri burde drepes et dyr, men at det ikke skal drepes unødvendig / behandles unødvendig dårlig.

Jeg har lurt på dette lenge, er du veganer? Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig og ikke for noe annet :)

Endret av Margrete
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Wilhelmina said:

Her er det vel rett i underkant av 10 varmegrader, men det holder lenge for min del så lenge sola skinner fra skyfri himmel :P Mer enn 15 grader vil jeg faktisk ikke ha under noen omstendigheter.

Både jeg og Mona syntes det ble ubehagelig varmt på verandaen i ettermiddag. Man skal ikke kimse av 8 grader og sol :lol: skjønner ikke hvordan søringene overlever :P

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Margrete skrev:

Pølsegrateng kan lett fikses med brokkoli f.eks.

Hvordan lager man pølsegrateng med brokkoli? Jeg mener - om du tenker at man kan lage grateng med brokkoli i stedet for pølser - så er det jo ikke pølsegrateng liksom... da er det brokkoligrateng liksom :aww: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, mokken skrev:

Hvis noen savner sommer. Den er i Haugesund! :sweat: Altfor varmt! 

 

I stavanger også. 25 grader. Glemte solkremen hjemme før jeg gikk på jobb. Endte med at jeg måtte låne aftersun av en bruker...heftig solbrent for å si det sånn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, Margrete said:

Jeg har lurt på dette lenge, er du veganer? Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig og ikke for noe annet :)

Nei, jeg kjøper derimot stort sett (fordi jeg glatt innrømmer jeg ikke er et perfekt menneske) utelukkende fra lokale produsenter som har fokus på happy dyr. Her i huset er det totalforbud mot irsk kjøtt og meieriprodukter, vi kjøper bare egg fra en lokal gård hvor vi ser dyra hver dag etc. I Tyskland går det forøvrig veldig veldig lite melk (de har ikke en gang en hel reol med melk, det er bokstavelig talt bare 2 typer melk som står på 1 hylle i kjøledisken :o ) - så det vi vil ha kjøper vi fra en lokalprodusent. Det er derimot verre i EU å unngå irsk smør og irsk yogurt, så her må jeg punge ut ganske mye for å få mer lokale produsenter. Noen ganger må jeg bare klare meg uten, for de ikke har det inne. Kjøtt er veldig enkelt, da familien er venn med den lokale slakteren. Skal ikke så mye til siden vi bor på landet og det lukter kubæsj hele våren :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Anette skrev:

Jeg fikk veldig lite av bivirkningene, men den positive effekten av null hodepine.

Hvor fort virka det på deg og hvilken dosering?  Virker ikke enda her hvertfall :( Og jeg er ganske fjern og rar. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Kanskje på tiden med en oppdatering her også. Shero: Shero er nå 11 år og pensjonist. Han har vært pensjonert fra agility konkurranse siden 2022, men har fått gå blåbær med mamma, men etter at han begynte å halte i ett løp i sommer er han heltidspensjonist. Før han ble pensjonert rakk han å delta på ett NM, hvor vi kom igjennom 1. løp. Han har fått prøvd seg på nose work, men vi sliten med at han skal appotere luktboksne så det er lagt litt på hyllen til jeg finner en løsning. Eskene skal uansett enten stås på eller etes opp så... Han har også fått prøvd seg på svømming, han vet ikke om han er helt fan av å svømme hvor han ikke kan stå.M Mamma og Shero. Shero & Max er slitene etter NM  Max: Max er nå 6 1/2 år gammel (hvor tiden flyr). Han bommet på stigefelt i sommer og traff, så nå er vi klasse 3 på heltid. Stigefelt brenner vist, hilsen Max. Max er en fin storebror til Yoshi og er glad han endelig har fått noen å leke med. Jeg har vært instruktør i agility i høst, og Max stilte opp som lånehund siste gangen. Veldig moro at han er trygg nok til å gå, siden sist jeg prøve å få han til å gå med noen utenom familen løp han rett til meg. Vi har også vært innom Sheltie-VM i Kongsvinger hvor vi hadde mye fint, men ikke full klaff.  Max på Sheltie-VM Max og Yoshi
    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
    • Frøkna har mest sannsynlig fått en blokkert spyttkjertel. I går skulle hun til utredning i CT, men forundersøkelse av hjertet viste at det ikke er et alternativ å dope henne ned slik hjertet er nå. Så hva i alle dager gjør jeg? Er det noen som har vært borti dette, og evt. fått utført noe slags behandling (f.eks. drenering?) under lokalbedøvelse? Hun ble satt på vanndrivende over helga for å redusere trykket på hjertet, så vil de ta en ny vurdering mtp. risiko ved narkose i neste uke,  men hun vil uansett være en høyrisikopasient så det er jo kjempeskummelt å gå den veien. Jeg har jo ikke lyst til å risikere livet hennes for en blokkert spyttkjertel, som tross alt ikke er livstruende og mest bare et irritasjonsmoment. Alt hva den stakkars hunden skal måtte gjennomgå 
    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...