Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå Oktober


Tekopp
 Share

Recommended Posts

intranet ligger nede og servicedesk har ikke stått opp enda *sukk *

Bruke litt tid på sonen da. 

For andre dag på rad har jeg våknet 03:30 av meg selv. Disturbing :| 

Fordelen er jo at jeg rekker å gå en skikkelig tur med bikkjedyra før jobb. Ikke at det minsker Toddy's sans for destruksjon,  men nå har vi satt inn så mye tiltak at han stort sett bare får ødelagt hundeting.  Selv sambo begynte å føle seg positiv til bur en periode , men det virker som krokene vi har satt opp  helt øverst  på dørene til hunderommet faktisk holder han inne.  Låste dører gjør ikke det. Den bikkja er grisesmart på sine ting!  Men fryktelig søt og snill ellers da :wub: 

 

det er jo ikke uvanlig å våkne da, sånn sett.. Men normale folk snur seg og sover videre :aww: :lol:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kjapt innpå - huset er solgt! Helgegjesten kom akkurat inn døra, rett etter at jeg og megler avsluttet handelen, så mer info senere. Det ble til under takst, med bare en som bød, men vi fikk halt litt

Nå er jeg himla glad!  Minien min har ikke PL på den måten som ble mistenkt. Hun har vært hos vet. høgskolen i hele dag, og konklusjonen er; korsbåndsskade på venstre bakbein som gjør at kneskåla luks

Mel. Nøtteliten Her på Hundesonen har vi det så bra Vi kan være sure eller vi kan være glad Vi krangler litt og klemmer litt og synger på en trall Ser på bildene av hundene og sier dill og dall Men nå

Posted Images

Vet ikke hvem hun skal opereres hos oss, og hvor bestemt du er på å bruke denne veterinæren, men om du vil ha tips på flinke ortopeder i Oslo-området har du blant annet Rune på Skedsmo Dyreklinikk (som er sertifisert kirurg og stort sett bare operer bein) og Peder Haaland  (som vel holder til på PetVett om dagen). :) Tenkte sånn i forhold til at noen av de kanskje kan få gjort det litt før. Lillestrøm har vel også noen som kan operere patella. Håper det ordner seg greit for dere! Jeg kommer dessverre heller ikke på midlertidig tiltak, men er stort sett vant til at de med så sterk grad patella blir operert relativt raskt. 

Hun skal opereres hos Anicura Oslo, det er der Peder jobber. men vi fikk "tildelt" en tysk veterinær som de påstår er like flink. Så krysser fingrene for det. Når det gjelder PL-grad så kan hun umulig ha sterk grad med tanke på at hun har gått fra å være symptomfri til at kneet hopper ut over natta. Det skjedde noe på agilitybanen som utløste det, og sånn sett er jo dette også en skade - ikke bare "vanlig" PL. Så jeg håper de finner tid asap slik at vi ikke risikerer at hun går men en ekstra skade som forverrer alt.. men skjønner samtidig at andre må prioriteres også så klart. 

Det andre kneet er ennå helt symptomfritt, men vet. greide å luksere det også mekanisk. Så jeg håper virkelig at hun egentlig har grad 1, men at skaden er det som utløste luksasjonen i venstre bakbein. 

Nå sitter jeg på jobb og har sååå mageknip... Skjønner ikke hva det kommer av. Så siden det er så synd på meg må jeg ta meg en cola zero ved pulten.. :P Blir sikkert bare verre av det! haha. 

Endret av Maria
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er passe irritert på NAV... broren til gubben mista bolig og alt han eide i brann rett før påske, ordfører stilte i lokalavisa med store ord om hvor viktig det var å ta vare på de berørte. Ingenting har skjedd, han bor fortsatt på gjesterommet hos foreldrene. Det er nemlig kul umulig å finne noe å leie innenfor hans prisnivå som godtar nav-garanti på depositum. Han har stått på venteliste på nav-bolig i et halvt år, fikk brev om tildelt leilighet  mandag med frist til fredag på å takke ja. Vi dro for å se på, så passe shabby ut utvendig men det bodde folk der. Så ringte han tirsdag for å avtale visning innendørs, og fikk svar om at leiligheten var uaktuell pga vannskade? Dro selvsagt til nav for å spørre hvorfor de tilbyr ham en bolig som er ubeboelig, hun som hadde sendt brevet visste ingenting og måtte sjekke opp idet. Hun har fortsatt ikke ringt ham tilbake. Skjønner mer og mer av dem som blir tulling av å ha med nav å gjøre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunden som ble dårlig er fortsatt veldig dårlig og antageligvis forgiftet.. Vi lurer jo på hvor han kan ha fått det i seg. Om det er noe i min hage etc. Men ingen andre er så syke.. Men valpis og ene tispa har begynt å være dårlige i magen så her følges alle med Haukeblikk og vi håper ingen blir dårligere.. Har snart tenkt på alt fra parvo til rottegift.. 

Men NVH har ikke ringt ikveld og det betyr iallefall at det går rett vei!

Pippin hadde sannsynligvis parvo en gang, det ble aldri bekreftet men alt pekte i den retningen. Da bæsja og spydde han blodvann, sånn som du beskrev. Ble veldig dårlig og måtte ligge med drypp pga dehydrering, men da kvikna han fort til. God bedring til *insert navnet på syk hund, det fikk jeg ikke med meg*

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå fikk jeg lyst på julebrus...

Okay frøken, det DER var dårlig gjort...... nå fikk jeg og lyst på julebrus :(

Freya er så søt :lol: Kjøpte klementiner på butikken i går, og skrellet en nå. Smula ville jo gjeeeeeeeerne smake og da ville Freya også. Men likte hun det? Nei, var for surt. Men bære rundt på båten og slikke litt på den så Smula ikke skulle få hennes, ja, det var viktig : Måtte legge den fra seg for å smile og nyse og så plukke den opp igjen flere ganger :lol: Jeg ba henne om å la den være til slutt da. Da slapp hun å spise den mens Smula fikk en ekstrabåt - vinn-vinn :P 

Er klementinene i sesong nå? Er de gode?

 

For andre dag på rad har jeg våknet 03:30 av meg selv. Disturbing :| 

Du vet du har blitt gammel når.......

Haha neida, bare tuller :innocent:

Det er faktisk steder hvor det er rett at det skal være sånn...

Dette er facinerende og litt merkelig. Stemmer det at det er sånn et stykke fra åsen til lysekloster? Eller så mangler det et skilt der den ene veien som sier "slutt på 50-sone"... jeg må dobbeltsjekke dette til helgen kjenner jeg.

 

---

Tacosalat til frokost og klar for jobb! Vet at jeg jobber med min favorittkollega i dag og da går alt så mye lettere, så lett at jeg har bestemt meg for å ta på hvitskjorten, som jeg ALDRI bruker. Men jeg har ikke fått jobbukse enda, den er grå, jeg har funnet en beige... det burde vel funke? Vi er ikke så streng på uniform uansett... hadde ikke brydd meg hadde det ikke vært for at sjefen skal jobbe med meg de 2 første timene, håper jeg slipper kommentar på det.

Endret av HeleneFS
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okay frøken, det DER var dårlig gjort...... nå fikk jeg og lyst på julebrus :(

Er klementinene i sesong nå? Er de gode?

Men man drikker ikke julebrus før desember uansett :aww:  

Gode de jeg kjøpte på Meny i alle fall, men siden det ikke er sesong så kjøper jeg bare to i gangen :lol: 

Gjort ærender, handlet, og nå frokost!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pippin hadde sannsynligvis parvo en gang, det ble aldri bekreftet men alt pekte i den retningen. Da bæsja og spydde han blodvann, sånn som du beskrev. Ble veldig dårlig og måtte ligge med drypp pga dehydrering, men da kvikna han fort til. God bedring til *insert navnet på syk hund, det fikk jeg ikke med meg*

 

 

 

Tanken på parvo har vært der. Heldigvis har han begynt å komme på bedringens vei på 3 døgn hos NVH... Derimot så er Valpis lagt på drypp nå :(

Frøya er også dårlig, Pop spydde i hele natt og Lani er vel eneste som for øyeblikket ikke er så dårlig.. (ida og hundene har vært her denne uka om noen stusset på ekstra hundenavn :P

NVH er varslet og de prøver å finne ut hvorfor alle er dårlige og vi håper at valpis nå ikke blir like dårlig som Axxo :hmm:

 

Og akkurat nå har jeg to litauere eller noe sånt som jeg fant på Finn småjobber som ordner hele hagen så den er kjemisk renset, klippet og ordnet. Tilfelle hundene har fått i seg noe felles.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå er jeg grinete. 4000,- pluss moms for å skifte en del på bilen som i utgangspunktet ikke skulle behøve å skiftes + eu-etterkontroll. Really?? :thumbsdown: Bilmekaniker man skulle blitt......

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, så skummelt @AnetteN ! Husker Rexie ble skittdårlig, spydde og bæsja flytende, blodig. Fant aldri ut hva det var, og hun ble ikke lagt på drypp, elendig veterinær. Men fikk kvalmestillende og antibiotika, og tvang i henne vann, det funka faktisk. Rikke som jeg hadde samtidig ble også dårlig, men fikk en langt mildere variant. Vi er enda ikke sikre på om det var virus eller forgiftning. Dritskummelt! Masse god bedring til hele gjengen! 

 

Jeg har funnet, og vasket, gulvet på vaskerommet. Bare så syndt de er to kubikkmeter med "div" på kjøkkengulvet nå da, som skal sorteres, noe vaskes, jeg har alt kasta mye, noe inn igjen og noe andre plasser. Måtte ha en kakepause. :aww: Så blir sikkert svigers kjempeimponert over at jeg gravde frem en dunk med klær/div som er deres :aww:  Må ut en tur til kaningjengen også, og lage middag. Skulle visst stått opp noen timer tidligere i dag *gjesp* Jaja. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg kommet hjem fra valperai hos Jeanette, og her var det en liten puddelvalp på 9 uker på besøk :heart: Venninna til datterbarnet ønsket seg (selvsagt) puddel da de skulle ha ny hund, og den er jo bare sååååå søt :wub: Og jeg er bare så valpesjuk, og hverken kelpievalper eller puddelvalper kurerer det! *sukk* :ahappy:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Bare at jeg ikke får sove igjen :( 

Hjemme hos gale dyrene. Har fått noen nye godbiter fra Tyskland som de ble veldig glade for. Utrolig hvor ivrige man blir når man er to om godisen.  

I morgen skal jeg ha feriedag og A har planleggingsdag. :D 

 

Edit: skulle egentlig sitere @Maysofie , men sonen vil ikke. 

Endret av Mud
Sonen tuller
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppe er så spretten, ble helt sjokkert jeg, både over det og kroppskontrollen hennes. Skulle ta bilde av dem sammen på en benk, men Oppe hoppet ned bak den. Ba henne komme tilbake, og da hoppet hun fra stillestående rett opp på ryggen av benken, og ble stående å balansere lenge (hun har blitt skikkelig flink til å "bli", det må alle hunder i familien være :lol: )

Mislykkede bilder, savner sånn objektivet mitt, men dette var jo litt morsomt, fordi det ser ut som hun står på ryggen til Casper :P

5616682ebec2d_Oppe_og_Casper_kirkegrd_20

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg fått gjort en masse skolearbeid, tatt noen prøver, fått trent hund og gjort en haug med husarbeid! 
Etter forsøksturen vår så har vi en hel haug med etterarbeid i tre fag, deriblant litt heftig biologi. De to delene i naturforvaltning er iallefall snart ferdig, mangler bare litt statistikk for hønsefugl. Får gjøre litt til i kveld, tenker jeg. Og pakke for stevnehelg.

Grandis i ovnen og Netflix letet frem for et par episoder serie (er man syk, så er man syk) og Milli og Keo ligger i dynge i ene sofaen, de hadde hatt det bare fint i hundegården sammen, delte så fint på vetbeden inne der de sov da jeg kom :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Må visst passe godt på klementinene mine, Bizi kommer løpende så fort hun hører jeg skreller en klementin, for det er visst høyt på lista over favoritter.

Timmy ser bare dumt på meg når jeg tilbyr han klementin.:ahappy:

I morgen kommer mister lapphund og matfar, og på lørdag skal vi på fjelltur til en gammel seter. Der kan hundene løpe løs og kose seg, og vi tobeinte fyrer bål og koser oss. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nico hadde 4 tyggeben,  Toddy ingen, så jeg tok et tyggeben fra Nico og ga til Toddy. 

Hun har stirret på meg siden.  Ingen kan sende så drepende blikk som en Puli man ikke ser øynene til. 

Og hun stirrer og stirrer og stirrer og stirrer..

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke jeg kommer lenger på vaskerommet. Men gulvet er nå funnet, sortert det meste av det som lå på kjøkkenet. Satt tre søppelsekker med div klær og greier, ut på verandaen så jeg kan ta dem når jeg har fått kontroll på det som skal vaskes først. Konkludert med at det er plass til frysern der inne - hurra! Så da må jeg få tømt et lite kjøkkenskap som står der, og kaste ut det, så vi kan hente frysern inn. Da slipper jeg å ha den på kjøkkenet. Noe som forøvrig ikke gjør meg noe, men det er jo ikke pent.  :D  Holder ikke pusten mens jeg venter på at vi skal få lempet inn frysern da. :lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tanken på parvo har vært der. Heldigvis har Axxo begynt å komme på bedringens vei på 3 døgn hos NVH... Derimot så er Valpis lagt på drypp nå :(

Frøya er også dårlig, Pop spydde i hele natt og Lani er vel eneste som for øyeblikket ikke er så dårlig.. (ida og hundene har vært her denne uka om noen stusset på ekstra hundenavn :P

NVH er varslet og de prøver å finne ut hvorfor alle er dårlige og vi håper at valpis nå ikke blir like dårlig som Axxo :hmm:

 

Og akkurat nå har jeg to litauere eller noe sånt som jeg fant på Finn småjobber som ordner hele hagen så den er kjemisk renset, klippet og ordnet. Tilfelle hundene har fått i seg noe felles.

God bedring til alle sammen, så ekkelt.

Oppe er så spretten, ble helt sjokkert jeg, både over det og kroppskontrollen hennes. Skulle ta bilde av dem sammen på en benk, men Oppe hoppet ned bak den. Ba henne komme tilbake, og da hoppet hun fra stillestående rett opp på ryggen av benken, og ble stående å balansere lenge (hun har blitt skikkelig flink til å "bli", det må alle hunder i familien være :lol: )

Mislykkede bilder, savner sånn objektivet mitt, men dette var jo litt morsomt, fordi det ser ut som hun står på ryggen til Casper :P

5616682ebec2d_Oppe_og_Casper_kirkegrd_20

Så utrolig kul benk, så lekker. Herlig bilde. Dog reagerer jeg på at det er fint lite kule halsbånd å spore???

Nico hadde 4 tyggeben,  Toddy ingen, så jeg tok et tyggeben fra Nico og ga til Toddy. 

Hun har stirret på meg siden.  Ingen kan sende så drepende blikk som en Puli man ikke ser øynene til. 

Og hun stirrer og stirrer og stirrer og stirrer..

Og jeg får skrekkfilm følelse av det du skriver...

Jeg er så trøtt i dag, kunne sovet og sovet. Prima har fått tur, og jeg har møtt en uvitende, dumt mannebein, så dum at jeg fikk helt vondt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Og jeg får skrekkfilm følelse av det du skriver...

 

:lol:  :lol: 

Det er veldig lite skrekkfilm over følelsen jeg får. Mer litt sånn oppgitt lattermildhet.  Nico tør jo ikke si noe på det eller hente det når jeg har gitt han det, så hun prøver med the evil eye . Hun er god på det. Jeg får det samme hver gang hun bades :lol:  

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God bedring til alle sammen, så ekkelt.

Så utrolig kul benk, så lekker. Herlig bilde. Dog reagerer jeg på at det er fint lite kule halsbånd å spore???

Og jeg får skrekkfilm følelse av det du skriver...

Jeg er så trøtt i dag, kunne sovet og sovet. Prima har fått tur, og jeg har møtt en uvitende, dumt mannebein, så dum at jeg fikk helt vondt.

 

:lol: godt observert :P Dessverre er halsbåndenes tid forbi for Casper.... og siden han får gå minimalt løs har jeg ikke noen unnskyldning til å sette på ham for pyntens (og id-merkingens) skyld. Oppe går bare i sele, men kan hende hun må få et kult halsbånd til jul, bare for syns skyld! 

Vil høre mer om dumme mannebein!
 

Har sett første episode av american horror story nå, savner Jessica Lange må jeg si, men tror denne sesongen blir bra likevel. Lady Gaga, Kathy Bates, Matt Boomer (sikle).... 

 

Endret av Lola Pagola
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...