Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September


Tricolor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Too late! Jeg overtar dette 1. desember

I dag har livet tatt en ganske stor vending! Har vært planlagt en stund, men gikk ikke helt opp for meg før i dag; jeg har kjøpt meg dyrebutikk!

Hei Sonen, hils på Pelle - pappaen til B-gjengen i Pied Piper

Posted Images

Stoor klem til @SoppenCamilla ! :console:

Forvirrende timeplaner for tiden. Starter to nye fag imorgen. Fra 8.15-11 imorgen står det at vi skal ha gruppearbeid, også er det satt opp en del grupperom. Men vi har ingen oppgave å jobbe med, og ingen vet om vi får noen heller.

Også har vi fått en innleveringsoppgave i fysikk. Den ble lagt ut for en time siden, og måvære ferdig før labøvelsen vi skal ha denne uka. Vi er gruppe 1, og skal ha øvelsen allerede tirsdag. Dvs vi MÅ bli ferdig med den i morgen. Hadde vi visst det litt før, så kanskje vi i det minste hadde rukket å booke grupperom! Håper vi i fremtiden får info om slikt litt før.

Travelt på skolen hvertfall, så er bare å henge i med lesing!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive dette, men jeg legger det i spoiler, og prøver..

Ååååå, herreming Soppen... Dette var jo bare grusomt trist :console:

@Siri skal vel inn og sole seg i glansen ;)

Hun skulle jo det - og ble vel ikke direkte solbrent på den korte tida vi var inne :lol:

Jeg så @Siri i storeringen hvertfall!

Ellers var nettopp Perfect Image inne med en junior om jeg ikke tar feil! :)

:D

Søren Willy gikk ikke videre, men for en lekker fyr.

:D

Hjemme og dødssliten - men veldig fornøyd med helgen :).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelpes, jeg er plutselig sylte forkjøla, og nå ble jeg frossen også. Det passer suverent bra! Tror aldri jeg har hatt det så travelt før, og det er ikke bare noe jeg sier! :frantics:

Ugh God bedring!

Hmm jeg har et problem soniser helt sikkert kan hjelpe meg med: tyggeting for tannebisser!

Kjøpte bucadog tyggelapper hos vet. Brukte mye det på cavalieren min som slet med tenner og overvekt. Funka supert på henne. Har en hund som sliter med tannstein her, en som har litt og en som har colgateglis. Men 90 kr for en boks som varer tre fire dager, er ikke spesielt aktuelt. Noen som vet om noen gode, helst rimeligere alternativer, som ikke er rått kjøtt/bein? Som funker på tenner? *optimistisk* Ikke rått kjøtt fordi de eter i sofaer og sånt, og jeg vil slippe å måtte vaske over hver gang, da blir det ikke til at jeg gidder.

Alternativet er selvsagt å kjøpe og kun gi bucadog til den som sliter med tenner og dentastix eller noe til de to andre. Funker sikkert det og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hug: Soppen

--

Hjemme fra EDS, bilen tømt, ryddet delvis i butikken - shoppet alt for mye -til butikken :P inklusiv en kickbike :o jeg og Victoria gikk på en smell og bare...tok den med oss..... Nå er det natta for hele hurven og sove leeeeeeeeeeenge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har jeg nettopp skjenket en skikkelig dram til gubben - både en med 60% og en med c-vitaminer.. Han begynner nemlig å føle seg dårlig form!

Ikke f om jeg skal bli syk, så da får han værsegod ha i seg det jeg finner frem til han :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh lurer på om jeg faktisk føler meg ørlitegranne bedre, helt uten paracet/ibux/imigran innabords - er det mulig? Må være en glipp. :o Har avlyst både mandag og tirsdag, men om det går riktig vei så kommer jeg meg kanskje på jobb på onsdag? Det hadde ikke vært så dumt. Skal være standinbonde i morra da, men det kan jeg bruke hele dagen på om jeg vil. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet til en mekanisk lyd ulikt noe annet jeg har hørt i leiligheten før. Jeg tror jeg har lokalisert lyden til mitt lille kjøkken, men klarer ikke å høre hvor der inne. .. og så kommer den med nøyaktig 1 minutts mellomrom. .. hmmm

Sent fra min SM-G850F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet til en mekanisk lyd ulikt noe annet jeg har hørt i leiligheten før. Jeg tror jeg har lokalisert lyden til mitt lille kjøkken, men klarer ikke å høre hvor der inne. .. og så kommer den med nøyaktig 1 minutts mellomrom. .. hmmm

Sent fra min SM-G850F via Tapatalk

Sikkert gnomen i ovnen :aww:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg kost meg med å se på MH'en til tante Älta (Malins tante, halvsøster til den som ble LP-champion forrige måned), det er morsomt med pudler som henne, og det er morsommere når det er slekta :ahappy: Skal jeg reklamere litt for oppdretteren, så planlegges det kull både på Älta og hennes mamma Studsa i løpet av høsten/vinteren, og det er hunder for folk som vil gjøre noe mer med pudlene sine enn å løpe venstresvinger.

Älta selv er viltsporchampion, det fikk hun på 3 prøver, har gått MH og BPH og er sjekket fri på hofter, knær og øyne. Kullbror Orsa trener RL og Uppflyttningspoäng i fortsättningsklass rallylydnad (hva nå enn det betyr :P ), og andre kullbror Acke konkurrerer i agility og har 2 pinner i hopp og 1 i agility (kl.1 tror jeg :P ), samt godkjent anleggsprøve på viltspor.

Studsa er også viltsporchampion, har 1 pinne i hopp og 1 i agility kl. 1, gjennomført BPH og MH, fri på hofter, øyne og knær. Dette blir hennes tredje kull, og i første kullet har hun som nevnt en datter som er LP-champion.

Ältas MH, for de som vil se :P

https://www.youtube.com/watch?v=n_UgDSIHWfU&feature=youtu.be

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive dette, men jeg legger det i spoiler, og prøver..

Denne helga har vært den verste jeg noen sinne kunne tenke meg. Jeg dro avgårde på fredag fordi jeg skulle jobbe på EDS i helga. På kvelden ringte Fredrik meg. Det som ikke skulle skje, hadde skjedd. Alle forhåndsreglene vi tok, alt vi gjorde for å unngå det, var til ingen nytte. Alt var så mye bedre etter at Pippa ble sterilisert. Det var et uhell. Det var et fryktelig uhell, og Skinny måtte betale for det med livet. Huseieren og Fredrik dro rett til veterinæren, og han ringte meg derfra.

Veterinæren sa det ikke var noe de kunne gjøre, de måtte la henne slippe. Janka kjørte meg hjem umiddelbart. Jeg er, og var, i sjokk. Jeg kan fortsatt ikke tro det. Fredrik gjorde alt riktig, han gjorde alt han kan, alt skjedde foran øynene hans. Det var ingen ting mer å gjøre. Vi snakket hele natta. Vi gråt. Vi visste at vi ikke kunne ha en hund som, uansett situasjon, reagerer med å drepe en annen. I løpet av to dager gikk vi fra å ha to hunder, til å ikke ha noen.

Janka har vært helt fantastisk gjennom alt. Vi har fått så mye hjelp, og støtte, og nå låner vi Malle av henne, sånn at det ikke skal bli så stille her. Alle andre vi har pratet med, har også gitt enormt med støtte, og det er så godt. Jeg klarer ikke å tenke på en ny hund enda, men samtidig klarer jeg ihvertfall ikke å tenke på å komme hjem til helt tomt hus. Det er ikke noe som haster. Vi vil ikke ha en hvilken som helst hund. Vi vil eventuelt ha en voksen hund, som går overens med det meste av andre hunder, og katt. Som ikke har seperasjonsangst, som kan være løs i huset når den er aleine. En turkamerat, en som jeg kan bruke til litt spor og litt LP. Jeg klarer ikke tenke noe særlig på det nå, men jeg vil ikke la sjansen gå fra meg om den er der. Holder dere øynene litt oppe for meg?

Huff, så grusomt :(:hug:

________

Laang helg med visninger på fredag, EDS og deretter bursdagsselskap til tante på lørdag, og så kjøre hjem igjen i går. Skal pakke ned hele leiligheten og flytte iløpet av et par dager, og starter i nyjobben til torsdag. Bilen ble ødelagt forrige uke, så den må fikses før vi kommer oss noen vei. Hva passer vel bedre enn å bli potte tett i bihulene og få sandpapir i halsen også? :frantics:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Bizi har hilst på oppdretteren sin, og mamma'n sin, og en annen hund hun bodde sammen med før hun kom hit, i et parkeringshus ved EDS. Hun fikk nemlig ikke lov av meg å bli med inn. :P

Jeg sa til oppdretteren at jeg har tenkt å stille henne i desember, så nå må jeg vel bare gjøre det, da...Det er jo ti minutter herfra, så jeg har ingen unnskyldninger for å la være...Ups.. :P

Og Thorvald til @Aslan er like lekker i virkeligheten som på bilde. :D

Oslo i dag. Jeg skal på konferanse to dager, så da er det fint at hundene kan få pass der vi skal overnatte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...