Gå til innhold
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,991
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

MaritaS last won the day on 7. Juni

MaritaS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,765 Excellent

Om MaritaS

 • Rang
  Shibaslave
 • Bursdag 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Nylige profilbesøk

6,765 profilvisninger
 1. Den er litt kjip, men kan som du sier være at immunforsvaret er litt skakkjørt. Jeg har bare erfaringer med dyr som er allergiske, men jeg ville startet med en skikkelig storvask. Mopp, klut og såpevann, vaske det som vaskes kan i vaskemaskinen. Ingen dyr på soverommet og minst mulig opp i ansiktet fram til immunforsvaret ditt kommer seg ovanpå igjen. Vask hender etter kontakt med de firbeinte.
 2. Denne veterinæren anbefaler at man drar inn like før de permanente er like lange som melketennene. Da er det minst sjanse for at det ender med feilstilling
 3. Nei, hunder "smiler" ikke

  Om jeg poster et bilde av disse to fornøyde gutta, så er sjansen større for at jeg skriver "to glade gutter" eller "se de søte glisa" enn "hodet på skakke, avslappa øyne og ører, munnen åpen fordi de får brukt seg på tur, sitter stille fordi de venter på godbit". Folk vil alltids poste dumme ting og jeg trur at om man poster mange nok bilder av glade/fornøyde dyr, så blir det enklere å se forskjell når folk poster bilder som den "best day ever" over her, til og med for de som ikke kan hund.
 4. Annen hunderase enn den du har.

  Annen rase, men samme bruksområde: Mine er turvenner, så de fleste egentlig Men i samme sjangeren med spisshundhjerne, jaktinnstinkt og ikke alltid så glad i andre hunder: hokkaido, kishu, kai, shikoku. Om jeg skal gå med samme bruksområde, men litt mer hva jeg vil ha i en hund: labrador eller storpuddel
 5. Låste ben

  Dette er et diskusjonsforum, litt av poenget er at man skal diskutere meningene sine. Du postet en mening og fikk svar fra noen som ikke mente det samme som deg. I stedet for å forsvare din mening gikk du rett i forsvar og føler deg personlig angrepet. Sånn, det var en kort recap. Kanskje et diskusjonsforum ikke er det rette stedet for deg om du ikke tåler at folk argumenterer for meningene sine
 6. Hvilken rase passer meg?

  Enig med at labrador kan passe. Har selv gått fra å være i gruppen "skal aldri ha en sånn en", til å nå være ganske så sikker på at det blir min neste hund (da fra gruppen jaktador, ikke fettador). Puddel er også på den lista mi, men ryker sannsynligvis pga. pelsstellet, evt. at jeg kjører på med barbert-look.
 7. Er dette eksem?

  Evt. ta en tur til veterinæren og finn ut hva det faktisk er før man begynner å behandle alt det *kan* være.
 8. Er dette eksem?

  Bitt fra tunflue står øverst på lista. Andre muligheter er flåttbitt eller ringorm. Kan være noe eksem også altså, men mye tunfluebitt ute nå
 9. Skjønner jo hvorfor folk ikke gidder å diskutere noe på sonen. Er jo ikke vits i å skrive noe når det man skriver uansett ikke leses, eller teksten byttes ut. Hvor har jeg skrevet at det er chi og dachs du skal passe deg for? Jeg spurte hvilke raser som er på denne listen over farlige hunderaser som vistnok er like logisk som lister over gjeterhunder - for den inneholder jo tydeligvis flere raser enn de som er forbudt i Norge. Hvem er det som bestemmer rasene på den listen? Er det alle raser med et visst vaktinnstinkt, eller bare de med kort pels og mye muskler?
 10. Jeg er en av disse som er så imot raseforbudet. For om denne tøffe karen nå hadde hatt schæfer og de hadde oppført seg sånn som du beskriver, så skulle jeg fortsatt ønske at han ble fratatt de og de ble omplassert/avlivet (alt ettersom) - det helt uavhengig om hunden stod på en liste over ulovlige raser eller ikke. En farlig hund er en farlig hund.
 11. Ja, kanskje det er det som er problemet. For mens jeg på ganske stående fot kan ramse opp hvilke raser som er gjetere og hvilke som er fuglehunder, elghunder, osv., så går jeg ut ifra at kategorien din "farlige hunder" er litt mer opp til øyet som ser? Ambull er en farlig rase skjønner jeg. Er dogo canario? Schæfer er ikke en farlig rase har jeg skjønt. Er rottweiler farlig rase? Akita?
 12. Åh, beklager. Jeg hadde ikke fått med meg at "farlig hunderase" var en kategori på lik linje med gjeter eller fuglehund.
 13. Var da strengt tatt en farlig HUND som drepte dette mennesket.
 14. Valp/hund i leilighet

  Min sov natta igjennom da jeg fikk han, så slapp heldigvis den problemstillinga
 15. Valp/hund i leilighet

  Jeg bodde i femte etasje med en etterhvert ganske stor valp og verdens tregeste heis, så ble stort sett trappebæring Do-treningen gikk veldig fint, gjennomførte den vanlige "ut å tisse etter lek, søvn, mat", men bar han helt til vi kom ut for å unngå uhell.
×