Gå til innhold
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,954
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

MaritaS last won the day on 7. Juni

MaritaS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,704 Excellent

Om MaritaS

 • Rang
  Shibaslave
 • Bursdag 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Nylige profilbesøk

6,422 profilvisninger
 1. Norges "bærekraftige" rovdyrjakt

  Wow. Jeg kjente at jeg prøvde å reagere på den artikkelen, men jeg klarte ikke. Det er så teit og meningsløst at jeg ikke skjønner hvordan man kan svare på noe slikt. Ikke lyst. Ikke ork. Ikke håp. Norge kan ta seg en bolle.
 2. vurderer og kjøpe Elghund

  Ser den altså. Samtidig så synes jeg det er litt rart at jakt som foregår bare noen måneder i året skal være så viktig for en hund at man ikke kan ha den i hus om man gjør noe annet disse månedene.
 3. vurderer og kjøpe Elghund

  Men med at de må få jakte, hvordan er det om man f.eks synes det å trene blodspor er det gøyeste i hele verden, vil det være godt nok for en elghund?
 4. Hund som student i oslo?

  Gå via raseklubben, ikke via finn.no. Møt gjerne oppdretter, prat med de om hva som er viktig for de i avlen (her burde gemytt og helse være høyt på lista), møt foreldredyra, om ikke begge så i hvert fall mor. De fleste oppdrettere har valpeformidler og/eller lister med oppdrettere på siden deres man kan kontakte for mer informasjon. Har selv to raser som er kjent for å ikke være særlig glad i andre hunder av samme kjønn. Man kan være så nøye som bare det med sosialisering og oppdragelse, men når hormonene starter å løpe løpsk så ender man ofte med en hund som vil ta andre uansett. Det du får igjen for god sosialisering og oppdragelse er en hund som er godt kontrollerbar, så selv om den ikke nødvendigvis kan slippes løs i en hundepark med alt som kryper og går, så kan man godt kose seg på tur.
 5. De er nok opptatt med å være krenket over innstrammingen av importreglene. Dukker sikkertopp etterhvert
 6. Hund jaget og drepte sau

  Slettet, kjenner jeg gidder ikke.
 7. Noah postet denne på sin side: "Man kan spesielt merke seg at det både i Tingrett og Lagmannsrett ble beskrevet som at Bob hoppet MOT en barnevogn - det er kun nå i Høyesterett at politiet har kommet med en ny, utvidet forklaring der de nå sier han var i fysisk kontakt med barnevognen. Her er utdrag fra artikkelen der Lagmann Ellen Mo spør regjeringsadvokaten om "barnevognhendelsen": Staten la stor vekt på at hendelsen der Bob trakk mot en barnevogn er beskrevet som at Bob «hoppet oppi en barnevogn» i politiets anmeldelse, her brøt lagmann Ellen Mo inn og spurte Staten «På grunn av ordene som er brukt, et sted står det at den hoppet oppi barnevognen. Det har jeg tenkt umulig kan være riktig. Hadde den hoppet oppi ville antakelig vognen veltet, med en så sterk hund.» Hun spurte videre om det var notert hva slags type vogn det var tale om, og om Bob i det hele tatt kunne se at det var et barn i vognen, og om det da kunne karakteriseres som et utfall mot et objekt, til forskjell for et utfall mot et barn. Til tross for at regjeringsadvokaten sa seg enig i at det trolig ikke var tilfelle at Bob hoppet «OPP I» en barnevogn anser staten allikevel dette som et angrep på et barn, til tross for at Bob ifølge flere vitneuttalelser, blant annet politiets, ikke var borti barnevognen."
 8. De gangene det har skjedd/skjer meg så har jeg droppet å forsøke å få kontakt (er jo way over terskel allerede) og bare dratt han med meg videre og vekk, så fortsetter vi treningen så snart han lander.
 9. Hund jaget og drepte sau

  Jeg vet at den ene hunden min nok ville vært kapabel til å drepe syv sau om han fikk muligheten, jeg vet også at jeg ville gravd utrulig dypt i lommeboka for skadene den påførte og jeg ville vært skikkelig lei meg i lange tider, men jeg ville nok ikke avlivet hunden med mindre jeg ble tvunget til det. Fordi jeg VET at den har det i seg og gjør alt jeg kan for å unngå det, så OM det skulle skjedd så ville det ikke vært pga. sløvhet fra min side.
 10. Ball med pip i utstillingsringen.

  Det eksempelet til TS er bare dårlig gjort :/ Ødelegge for andre på den måten. Fysjom.
 11. Berner Sennenhund for par i leilighet, førstegangs eiere

  Det er kule hunder! Kjenner ikke særlig til de utenom de vi får innom på klinikken, men de vi ser der er vennlige, rolige og trivelige hunder. Livlige som valper/unghunder og rolige som voksne. Med store hunder er det greit å tenke på at de burde holdes slanke og i god muskelkondisjon, så selv om man ikke går de lengste turene så kan det være greit å legge inn litt styrketrening.
 12. Når veterinæren gjør feil

  Det var hundedoser farmasøyten sjekket, de har egentlig mest erfaring med menneskemedisin og mange doser kan nok høres høye ut for de?
 13. Norwegian forbyr flatnesede hunder

  Synes det er supert at det settes fokus på, og med en sånn regel er man jo garantert en del oppmerksomhet om saken. Det jeg synes de kunne ha gjort annerledes var å bare si "brachycephale hunder" i stedet for en litt merkelig liste med forskjellige raser, for nå kan folk henge seg opp i at bullterrier står på listen - de har jo rar nese, men de er ikke brachycephale (f.eks)
 14. Dotrent "innehund"

  Når enkelte fórprodusenter *host* RC *host* til og med selger fór som heter "Indoor Life" til hund, så er dette kanskje mer vanlig enn man skulle tro?
 15. Veteranklubben

  «Gamlingen» ble BIR veteran begge dager på spesialen og BIS og BIS2 i veteranfinalene. Første pokalene siden han ble ungarsk champion. Det var litt stas å få på første utstilling i den fineste klassen.
×