Gå til innhold
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,987
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

MaritaS last won the day on 7. Juni

MaritaS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,758 Excellent

Om MaritaS

 • Rang
  Shibaslave
 • Bursdag 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Nylige profilbesøk

6,546 profilvisninger
 1. Låste ben

  Dette er et diskusjonsforum, litt av poenget er at man skal diskutere meningene sine. Du postet en mening og fikk svar fra noen som ikke mente det samme som deg. I stedet for å forsvare din mening gikk du rett i forsvar og føler deg personlig angrepet. Sånn, det var en kort recap. Kanskje et diskusjonsforum ikke er det rette stedet for deg om du ikke tåler at folk argumenterer for meningene sine
 2. Hvilken rase passer meg?

  Enig med at labrador kan passe. Har selv gått fra å være i gruppen "skal aldri ha en sånn en", til å nå være ganske så sikker på at det blir min neste hund (da fra gruppen jaktador, ikke fettador). Puddel er også på den lista mi, men ryker sannsynligvis pga. pelsstellet, evt. at jeg kjører på med barbert-look.
 3. Er dette eksem?

  Evt. ta en tur til veterinæren og finn ut hva det faktisk er før man begynner å behandle alt det *kan* være.
 4. Er dette eksem?

  Bitt fra tunflue står øverst på lista. Andre muligheter er flåttbitt eller ringorm. Kan være noe eksem også altså, men mye tunfluebitt ute nå
 5. Skjønner jo hvorfor folk ikke gidder å diskutere noe på sonen. Er jo ikke vits i å skrive noe når det man skriver uansett ikke leses, eller teksten byttes ut. Hvor har jeg skrevet at det er chi og dachs du skal passe deg for? Jeg spurte hvilke raser som er på denne listen over farlige hunderaser som vistnok er like logisk som lister over gjeterhunder - for den inneholder jo tydeligvis flere raser enn de som er forbudt i Norge. Hvem er det som bestemmer rasene på den listen? Er det alle raser med et visst vaktinnstinkt, eller bare de med kort pels og mye muskler?
 6. Jeg er en av disse som er så imot raseforbudet. For om denne tøffe karen nå hadde hatt schæfer og de hadde oppført seg sånn som du beskriver, så skulle jeg fortsatt ønske at han ble fratatt de og de ble omplassert/avlivet (alt ettersom) - det helt uavhengig om hunden stod på en liste over ulovlige raser eller ikke. En farlig hund er en farlig hund.
 7. Ja, kanskje det er det som er problemet. For mens jeg på ganske stående fot kan ramse opp hvilke raser som er gjetere og hvilke som er fuglehunder, elghunder, osv., så går jeg ut ifra at kategorien din "farlige hunder" er litt mer opp til øyet som ser? Ambull er en farlig rase skjønner jeg. Er dogo canario? Schæfer er ikke en farlig rase har jeg skjønt. Er rottweiler farlig rase? Akita?
 8. Åh, beklager. Jeg hadde ikke fått med meg at "farlig hunderase" var en kategori på lik linje med gjeter eller fuglehund.
 9. Var da strengt tatt en farlig HUND som drepte dette mennesket.
 10. Valp/hund i leilighet

  Min sov natta igjennom da jeg fikk han, så slapp heldigvis den problemstillinga
 11. Valp/hund i leilighet

  Jeg bodde i femte etasje med en etterhvert ganske stor valp og verdens tregeste heis, så ble stort sett trappebæring Do-treningen gikk veldig fint, gjennomførte den vanlige "ut å tisse etter lek, søvn, mat", men bar han helt til vi kom ut for å unngå uhell.
 12. Å fy flate - valpen har orm

  Ormekurer tar ikke alltid alle stadier av parasittene, så om det er både voksne og larver i tarmen så tar den f.eks kun voksenstadiene og larver vil da senere vokse opp, derfor blir man ikke alltid kvitt alt med en behandling Om valper får ofte orm fordi de enda dier, eller fordi de er borte for å lukte/smake på absolutt alt. Holder en knapp på at det er spolorm, de kan ikke utvikle seg i mennesker, men mennesker kan få i seg larver - som vil dø. Normal håndhygiene er ofte godt nok for å unngå det.
 13. Padder

  Munnkurv på i skumringen mens du trener på at padder ikk er mat kan jo være en mulighet. Da får hun ikke spist de
 14. Akkurat nå, juli 2018

  Sunn fornuft er lov når det er det vanlige bålforbudet. Nå som det er innført absolutt bålforbud mange steder så risikerer man en ganske kjip bot uansett hvor fornuftig det er plassert
 15. Allergivaksine is a thing, men den lages ikke mot fórallergier, kun pollen, midd, etc. Den testen vi bruker på jobb tester også opp mot forskjellige proteinkilder. Sendte inn prøve på hunden min i går, kan dele den når svaret kommer så du kan se hva jeg mener
×