Gå til innhold
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

MaritaS last won the day on 10. Mai 2014

MaritaS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,632 Excellent

Om MaritaS

 • Rang
  Shibaslave
 • Bursdag 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Nylige profilbesøk

6,299 profilvisninger
 1. "lekker" avføring.

  Det lukter sur fisk.
 2. Fish4dogs

  Den gamle tråden er ikke så veldig gammel da, var jo nylig oppe med om folk som hadde prøvd det en stund hadde erfaringer
 3. Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Det er mange, men jeg trur ikke det er noe særlig problem å få de solgt. Hunder blir gamle, syke, avlives og folk får seg nye. Mange ønsker å få en valp før den gamle går bort slik at den kan få prege valpen. Er overraskende mange som bare er på utkikk etter en hund og ikke bryr seg så veldig om den har stamtavle og om foreldredyra er friske i generasjoner bakover, de skal jo bare ha en hund.
 4. Veteranklubben

  Jeg har også fått en veteran i hus. Åtte er jo ingen alder for en shiba, men han har blitt litt gråere i barten (eller hvitere i ansiktet kanskje?). Beste Kuma <3
 5. Akkurat nå APRIL

  Jeg trur kanskje hjortelusflua tar flere av våre større hosts enn det flåtten gjør. Sånn ikke basert på noe som helst annet enn at de er minst like ekle som flåtten, dog ikke bærere av en "remarkable variety of other organisms" Jeg kan godt være med på en "utrydd flåtten" kampanje altså.
 6. Jeg gir meg katta i om folk mener det er feil at jeg kaller det smiling når hundene blir så glade når jeg kommer hjem at de legger øra ut til siden og viser glede med hele kroppen - ansikt inkludert, eller om det faktisk er slik at det er glad-demping. De er glade, jeg er glade. Sikkert en form for menneskegjøring, men en helt ufarlig en
 7. Dekker Agria fjerning av jursvulst?

  Jeg har ikke opplevd at de ikke dekker fjerning av en mistenkt svulst altså. De tilbyr jo direkteoppgjør hos veterinær, da sitter de ikke å venter på prøvesvar. Om veterinæren skriver kastreringen som forebygging mot at hunden skal få flere svulster så er jo det også fint.
 8. Forhindre hoggormbitt

  Synes folk er veldig flinke til å advare hverandre også, vi får ofte høre fra forbipasserende folk, både i bil og uten at "nå ligger det en rundt neste sving, så vær obs". Hundene mine er sånne idioter som ikke skjønner at slanger skal få være i fred, så kommer den overraskende på går det gjerne en ett-to skritt før jeg får stoppet de, og passering på trange stier er ekstra morsomt. I alle tilfellene (bortsett fra en som lå å solte seg), så har alle vært på vei ut av veien idet vi kommer.. Vi dundrer nok som et sirkus der vi valser rundt i skogen. Ingen av hundene har blitt bitt da, de har nok like lite lyst til å møte oss som vi har til å møte på den. Så tenker nok at med mindre vi faktisk fysisk plasserer rumpa eller foten på den, så går det bra.
 9. Dekker Agria fjerning av jursvulst?

  Skjønner fyren på Agria da, det er lett for eiere å misforstå ting veterinærene sier. Så slik jeg tolker det han sa, så kan han ikke love noe uten journal (i tilefelle misforståelse), men at om det er det du mener det er så vil det være uproblematisk å dekke det.
 10. Forhindre hoggormbitt

  Tenker du antihistaminer? Antihistaminer virker desverre ikke like godt på hunder som de gjør på mennesker. På noen hunder funker det bedre enn på andre, men er litt usikker på om det vil være nok til å hjelpe ved huggormbitt
 11. Tissing i søvne og mulig kennelhoste

  Med kennelhoste så er det som oftest TLC (tender loving care) som er det beste. Det er i utgangspunktet virus som herjer og lite man kan gjøre enn å støtte hunden gjennom det, samt unngå å smitte andre. OM hosten går fra tørrhoste til surklehoste, type det kommer opp slim eller du ser hun svelger mye etter en hostekule), så setter man i gang med medisiner. At hun drikker mer kan være en konsekvens av kennelhosten, da det er en naturlig reaksjon på f.eks feber. Men om du er bekymret for drikkinga (og tissinga) så ville jeg tatt med en urinprøve til veterinæren og få den sjekka, kan ikke skade med en blodprøve heller. En ting som kan være hjelpsomt for dyrlegen er at du måler nøyaktig hvor mye hun drikker i løpet av et døgn. Får ofte inn folk som sier hunden drikker mye, men når jeg spør hvor mye så kan de ikke svare mer nøyaktig enn "to-tre skåler", det sier meg veldig lite da skåler kommer i alle størrelser fra pittesmå til flere liter.
 12. Bulldog drepte mor og sønn

  Ja, myndighetene har jo feilet i oppfølgingen når hunden ikke ble tatt fra de da de ikke dukket opp til den evalueringen/treningen de skulle på, MEN løpet er kjørt for den hunden. Om den angriper og dreper de som den har bodd med hele livet så tviler jeg sterkt på at den vil være som smør i hendene på en ny eier. Folk altså :/
 13. Fjør-tråden :D

  Kyllinger er jo ikke dumme og skjønner fort hva som er mat og ikke. Vi hadde også i undulatsand, sånn strødd rundt i sagflisa, men de var fremdeles mest interesser i maten i skåla si.
 14. Skev fot

  Dette er nok umulig for oss å svare på ut ifra et bilde. Her må man nok ta på hunden, bøye og kjenne litt og kanskje til og med støtte seg på et røntgenbilde før man kan gi noe vettig svar Prøv med smertestillende i en uke og bestill ny time om det ikke er bedre, det er slettes ikke feil å starta i den enden dyrlegen gjør nå, tenk så greit om alt løses med litt smertestillende - og om ikke så kjør på med videre utredning.
 15. Nemlig. Dette er et diskusjonsforum om hund. Hvor vi diskuterer hundeting (og andre ting). Man kan lese så mye man bare vil om hva de lærde mener, men om man ikke kan diskutere det og finne ting som funker for en selv eller dele egne erfaringer - så har man da virkelig ikke et åpent sinn? Og hva er da vitsen med et diskusjonsforum om man bare skal kunne avslutte enhver diskusjon med "les dette fra Professor X, ferdig snakka"
×