Gå til innhold
Hundesonen.no

MaritaS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,884
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

MaritaS last won the day on 10. Mai 2014

MaritaS had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,568 Excellent

Om MaritaS

 • Rang
  Shibaslave
 • Bursdag 11/21/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Stryken
 • Hunderase
  Silverfang og Doge

Nylige profilbesøk

6,149 profilvisninger
 1. Og da er vi tilbake på den diskusjonen om man burde ha store/sterke/driftige hunder når man ikke har mulighet til å stoppe de når de virkelig vil noe..
 2. For en merkelig tråd. Diskuteres det virkelig om det var BRA at denne damen ikke klarte å stoppe før hunden brakk benet på rådyret siden det ville dødd uansett? Det er i alle fall det jeg leser ut av dette, men håper jeg tar feil, for det er en holdning jeg sliter med å se noen kan ha. Jeg har to særdeles blodtørstige kjøtere når det kommer til vilt, men jeg har også evne til å kaste meg selv i snøskavla eller hive meg på rumpa i skiløypa om det er plutselige hindringer i løypa. Selv i nedoverbakker eller svinger klarer jeg dette FORDI jeg vet at jeg ikke er alene i løypa og tilpasser farta deretter: rundt svingen kan det være en familie med småbarn som lærer seg å gå på ski som tumler rundt, eller som i denne saken et rådyr som er utmattet.
 3. Var det ikke en tråd for en stund siden med noen som hadde kjøpt seg en cavalier-valp som virkelig fikk høre hvor forferdelig det var at de kunne finne på å kjøpe en sånn rase da? Eller husker jeg helt feil? (har ikke lest hva resten av tråden her handlet om, følte bare for å svare på akkurat dette)
 4. Sår på begge øynene

  Kan være små hår på øyekanten som irriterer, ikke alltid så lette å få øye på, men forårsaker ofte sår/irritasjon på øyet. Kan ta litt tid, så sålenge du ikke ser noen forverring tenker jeg du kan vente til oppsatt kontroll
 5. Gaupejakten åpnet

  Du tuller nå?
 6. Gaupejakten åpnet

  Så klart. Men hvordan er det en balansert forvaltning når man ikke engang klarer å nå bestandmålet? Hvordan vil det å ta ut såpass mange dyr gjøre at vi får flere kull? Det sliter jeg med å skjønne.
 7. Gaupejakten åpnet

  For et tragisk opplegg
 8. Fish4dogs

  Har gått igjennom 3 sekker (white fish og laks) og har kjøpt to til. Blir nok å bytte til noe mer høyenergi etter dette da akitaen trenger det. Begge hundene synes det smaker godt og pelsen deres er fin, men duuuuu så mye de driter! Shibaen på 12kg har like store ruker som akitaen på 30 (og akitaen legger nå kabler en newfoundland ville vært stolt av).. og det har ikke blitt bedre etter 3+ sekker, så tviler på at det vil bli noe bedre. Så grunnene til at jeg vil bytte til noe annet: kravene til akitaen og mengden avføring!
 9. Når gikk de over til å registrere de etter pelslag?
 10. Den store hannhundtråden..

  Begge mine skulle vel egentlig vært tisper, men i Kumas kull var det kun hannhunder (og jeg ville ha hund NÅ!) og når det kom til hund to innså jeg etterhvert at studioleilighet kunne gjøre det litt mer komplisert når ene fikk løpetid, så da ble nr. to også hannhund. Neste blir tispe fordi jeg ønsker å drive oppdrett etterhvert, og det er jo vanskelig uten livmor som noen nevnte over her. Jeg synes de er greie. De får markert fra seg i starten og i slutten av tur, og skjønner at når vi går framover så går vi framover. da er vi ikke ekle hanner som slikker på tispetiss og markerer over alt.. stort sett. Om de ikke klarer å la vær så blir de dratt med videre. Shibaen får gå løs av og til, men de er stort sett i bånd hele tiden. Ikke fordi de er hannhunder, men fordi de mangler innkalling og stikker etter vilt. Ingen av de er særlig glad i andre hannbikkjer, dette er ikke uvanlig på disse rasene og man ser ofte det samme mellom tisper også. Løses fint med at vi ikke hilser på andre hanner på tur. Vi kan fint gå tur sammen med de bare vi dropper rumpesniffing. Kuma har vel markert inne to ganger i løpet av sine snart åtte år, begge gangene i dyrebutikk/hos veterinær hvor det allerede var markert av andre. Tanuki har aldri gjort det. Jeg er litt mer obs på de når vi er inne på fremmede steder, men går stort sett veldig fint
 11. Lot hundene bite ihjel andre dyr

  Greit med ny tråd, ja. For den forrige handlet om hva som skjedde/burde skje med hundene (var kanskje andre ting inn i mellom der, men da måtte man lete ganske nøye gjennom de 20 sidene). Nå føler jeg at selve hundesaken er over og man kan fokusere på hvor fælt det er at folk kan ha så liten respekt for andre levende vesener at de utsetter de for dødsangst - for det er ikke kult å bli rusha av jaktlystne hunder om man sitter i et bur uten mulighet for å flykte.. er ikke kult uten buret heller. Håper de får en straff som merkes.
 12. Truger

  Siden de er så nye - du kan ikke levere de tilbake på xxl og få tilgodelapp så du har hele summen å kjøpe ski for etterhvert?
 13. Hundesonens snaphjørne!

  Jeg tok lørdagen siden den stod åpen
 14. Påmelding hundesonens snap

  2 : 8.-14 januar Mandag: @Poter Tirsdag: @Stine Onsdag: Torsdag: @Snoffe Fredag; @Emilie Lørdag: @MaritaS Søndag: @maysofie Uke 3: 15-21. Januar Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Melder meg på her jeg
 15. Pet fooled

  Åh, jeg klarer ikke så se sånne dramatiske amerikansk hysteri dokumentarer (som jeg ut ifra denne traileren fikk inntrykk av at det var). Ut av alle fórene som ble vist i traileren er det ingen, med unntak av Hill's, en veterinær vil ta i med noe annet enn klypetang. I hvert fall ikke noe man vil anbefale dyreeiere. Ofte får man nøyaktig hva man betaler for. Kjøper man det billigste fóret på markedet burde det ikke komme som en overraskelse at det inneholder de billigste råvarene heller.
×