Gå til innhold
Hundesonen.no

Din favorittlyd


marjea
 Share

Recommended Posts

Inspirert av den sovende hunden (som endelig hoppet opp i sofaen), og som resultat av at man tenker på alt mulig annet enn det man egentlig burde.. så lurer jeg på - hva er din favorittlyd?

Min favorittlyd er definitivt lyden av en sovende/drømmende hund. Lyden av at F sover gjør at jeg er nødt til å ta en pause fra det jeg holder på med, og bare lytte. Og smile. Jeg får aldri nok, jeg simpelthen elsker de lydene hun lager :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 59
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

*Bein som knekker *negler mot tavle

great minds osv.

Knitrende bål

Rolig Skvulpende vatten kombinert med lukten av sjø, og lyden av fotspor (meneske eller hest) i snø og mange minus kommer høyt opp på listen :-) Akkurat nå lengter jeg til førstnevnte <3

Og yrende fuglekvitter på vei til t banen om morgenen i disse tidlige vårdager <3

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må bli delt førsteplass for meg mellom løvsangerens vakre og heiloens sørmodige sang på fjellet om sommeren. :heart:

Edit: Andre favoritter er svarttrosten. Og gransangeren. Og rødstrupen. Og stillheten på fjellet om vinteren. :heart:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må bli delt førsteplass for meg mellom løvsangerens vakre og heiloens sørmodige sang på fjellet om sommeren. :heart:

Edit: Andre favoritter er svarttrosten. Og gransangeren. Og rødstrupen. Og stillheten på fjellet om vinteren. :heart:

Signerer rødstrupe og svarttrost :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gryntene Bobby lager når han koser seg eller er forventningsfull og humler i blomsterbusk. :) Og fuglekvitring. Og korps som øver seg til 17. mai (selv om jeg vet det er ganske få som er enige med meg der). Og lyden av gammeldags gressklipper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg elsker vann. Selv om jeg alltid blir så tissatrengt, så elsker jeg også lyden av vann!

En liten sildrende bekk er klart favoritten, men bølger som slår rolig mot land, stillheten eller lyden av bevegelsene i havet under vann og når man svømmer alene i et basseng er balsam for sjelen. Dypt til skogs uten noe annet enn naturen rundt seg står også veldig høyt på lista :wub:

Favorittlyden fra Keo er at han er en svært tyst hund i hverdagen :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lundehundlydene :wub: Finnes ikke bedre lyder i denne verden rett og slett. Litt sånn "jodlende", brumlende vidunderlig herlig lyd :ahappy:

Her er et eksempel på lydene. Shensi har ganske likt som han og jeg smelter som smør i solstek av det <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...