Jump to content
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

tmp last won the day on November 25 2019

tmp had the most liked content!

Community Reputation

886 Excellent

About tmp

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mellomstor brun krøllert

Recent Profile Visitors

5069 profile views
 1. Disse leverer spesialtilpassede produkter til ulike bilmodeller. De leverer ikke skillevegger til baggasjerom for min bil dessverre, men er du heldig finner du din bilmodell der. Gitteret mellom baggasjerom og bakseter fungerer veldig bra, lett å montere og lett å ta av ved behov.
 2. Hei, Jeg har bestillt gitter til å stenge mellom bakseter og baggasjerom her: Travall.co.uk. Veldig fornøyd!
 3. Uff, Så utrolig trist Hva fant de inni skulderen, altså den opprinnelige skaden og hvordan og hvordan oppdaget dere at hun hadde indre bløsninger?
 4. Så trist å høre at hun har blitt mentalt påvirket og godt å høre at skuldren er bra<3 Lille gubben her, har operert (artroskopi) begge skuldrene i dag og er nå veldig tomelomsk. Har rigget oss på madrass på gulvet ved buret og håper på en rolig natt og er veldig spent på ukene fremover
 5. Gammel tråd, men lurer på hvordan det gikk? Hva var konklusjonen etter artroskopi og hvordan gikk rehabiliteringen? Jeg har en som skal inn i dag.
 6. Jeg har to mellompudler. Begge er aktive hunder med masse futt. Om rasen vil være fornøyde med hovedsaklig fysisk aktivitet vil nok variere fra individ til individ. Der er mine to forskjellige. Yngstemann krever mer for å være fornøyd og blir veldig kreativ innomhus i perioder han ikke får brukt seg nok. Det livet du skisserer for en hund hos dere høres ut som et godt hundeliv som jeg tror de fleste pudler vil ha det godt med edit: det er mye lyd i mine, både varsler og "prater" mye. Og så er de gode til å oppdra sine eiere disse pudlene
 7. På jobb på Oslo Nye Teater, hvor Albert har en rolle som Casper i stykket Snøfall ❤️
 8. Albert ⬆️ Bob Hund ⬇️❤️ Jeg vil se en hund som geiper ?
 9. Min Albert og bilde tatt av Helene Dybedal ?
 10. Jeg vil se rare posisjoner/bevegelser
 11. Jeg vil se en hund baser i snø
 12. Hvordan gikk det med behandlingen og hvordan går det nå? Fikk han noen bivirkninger og funket kuren? Jeg Var hos vet med Bob (3 år) i dag og han skal også få ypozane av samme grunn.
 13. Jeg har en mellompuddel på 3 år som går å gjemmer seg under bordet når jeg tar frem turbuksa og han skjønner vi skal ut På morgenen vet han at den "snille" selen skal på så det er greit og han gjemmer seg ikke, det samme med halsbånd, men så snart han ser tur/trekkselen fordufter han snart. Han får godbit hver gang han har fått den over hodet, men misliker bare veldig sterkt å ta den på (samme med dekken), for selen er den beste vi har og han VIL på tur. Han har for øvrig en stor personlighet og viser med hele seg hva han mener om både det ene og det andre
 14. tmp

  "Stor" valp på fly

  I utgangspunktet er vel grensen absolutt, men som det skrives over er det stor sjanse for at den ikke blir veid. Reglene sier også noe om hvor stor baggen skal være ifht. hunden, men også det er noe som ofte ikke blir overholdt tror jeg. Vil tro at sjansene er gode selv om den bikker over 8 kg., men at du må være forberedt på at det er en risk å ta og i verste fall blir dere ikke sluppet om bord.
×
×
 • Create New...