Jump to content
Hundesonen.no

tmp

Medlemmer
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by tmp

 1. Disse leverer spesialtilpassede produkter til ulike bilmodeller. De leverer ikke skillevegger til baggasjerom for min bil dessverre, men er du heldig finner du din bilmodell der. Gitteret mellom baggasjerom og bakseter fungerer veldig bra, lett å montere og lett å ta av ved behov.
 2. Hei, Jeg har bestillt gitter til å stenge mellom bakseter og baggasjerom her: Travall.co.uk. Veldig fornøyd!
 3. Uff, Så utrolig trist Hva fant de inni skulderen, altså den opprinnelige skaden og hvordan og hvordan oppdaget dere at hun hadde indre bløsninger?
 4. Så trist å høre at hun har blitt mentalt påvirket og godt å høre at skuldren er bra<3 Lille gubben her, har operert (artroskopi) begge skuldrene i dag og er nå veldig tomelomsk. Har rigget oss på madrass på gulvet ved buret og håper på en rolig natt og er veldig spent på ukene fremover
 5. Gammel tråd, men lurer på hvordan det gikk? Hva var konklusjonen etter artroskopi og hvordan gikk rehabiliteringen? Jeg har en som skal inn i dag.
 6. Jeg har to mellompudler. Begge er aktive hunder med masse futt. Om rasen vil være fornøyde med hovedsaklig fysisk aktivitet vil nok variere fra individ til individ. Der er mine to forskjellige. Yngstemann krever mer for å være fornøyd og blir veldig kreativ innomhus i perioder han ikke får brukt seg nok. Det livet du skisserer for en hund hos dere høres ut som et godt hundeliv som jeg tror de fleste pudler vil ha det godt med edit: det er mye lyd i mine, både varsler og "prater" mye. Og så er de gode til å oppdra sine eiere disse pudlene
 7. På jobb på Oslo Nye Teater, hvor Albert har en rolle som Casper i stykket Snøfall ❤️
 8. Albert ⬆️ Bob Hund ⬇️❤️ Jeg vil se en hund som geiper ?
 9. Min Albert og bilde tatt av Helene Dybedal ?
 10. Jeg vil se rare posisjoner/bevegelser
 11. Jeg vil se en hund baser i snø
 12. Hvordan gikk det med behandlingen og hvordan går det nå? Fikk han noen bivirkninger og funket kuren? Jeg Var hos vet med Bob (3 år) i dag og han skal også få ypozane av samme grunn.
 13. Jeg har en mellompuddel på 3 år som går å gjemmer seg under bordet når jeg tar frem turbuksa og han skjønner vi skal ut På morgenen vet han at den "snille" selen skal på så det er greit og han gjemmer seg ikke, det samme med halsbånd, men så snart han ser tur/trekkselen fordufter han snart. Han får godbit hver gang han har fått den over hodet, men misliker bare veldig sterkt å ta den på (samme med dekken), for selen er den beste vi har og han VIL på tur. Han har for øvrig en stor personlighet og viser med hele seg hva han mener om både det ene og det andre
 14. tmp

  "Stor" valp på fly

  I utgangspunktet er vel grensen absolutt, men som det skrives over er det stor sjanse for at den ikke blir veid. Reglene sier også noe om hvor stor baggen skal være ifht. hunden, men også det er noe som ofte ikke blir overholdt tror jeg. Vil tro at sjansene er gode selv om den bikker over 8 kg., men at du må være forberedt på at det er en risk å ta og i verste fall blir dere ikke sluppet om bord.
 15. De har gått ut med at det trolig ikke er veldig smittsomt mellom hunder, altså de vet ikke enda. Linken til aftenposten er bak betalingsmur. Hva sier den?
 16. Tror jeg blir å gå for dette ? Fordelen er også at han kan møte meg i Oslo for mål og diskusjon om løsning Takk for hjelpa!
 17. Høres bra ut, takk! Er det stor vektforskjell? Har du tett- eller nettingbunn? Jeg har i dag tett bunn (kela) og forstrekker det, men vurderer netting for å få så lett som mulig. Er dog veldig usikker om det blir veldig upraktisk og hvilken løsning jeg skal bruke til å ha i bunnen i så fall.
 18. Hei, lurer på om noen her har erfaring med begge disse burene og kan si noe om fordeler og bakdeler med begge ifht hverandre og hva dere liker best? Jeg har nå kelabur, men skal få ny bil og må få spesialtilpasset nytt bur. Jeg er fornøyd med kela, men det er så himla tungt (dobbeltbur til mellompudler) så jeg leter etter et lettere alternativ, noe jeg tror aluconsult er. Dere som har erfaring med det, er dere fornøyde? Nybilen blir en Tesla Modell S, og jeg vil gjerne også høre om andres burløsning og erfaring med hund i den bilen om det er noen her.
 19. Hvordan går det med Mini? ❤️
 20. Er det noen som har handlet garn på ullgenseren.no? Lurer på om det er en ok nettbutikk? Søsteren min skal strikke villmarksgenser til meg og må kjøpe garn ?
 21. Jeg har helt glemt bort dette har du solgt baggen-veska?
 22. Jeg er interessert i vesken tik baggenbeltet hvor stor er den? Er det plass til matpakke og en liten termos feks?
 23. Nettbutikken Divine Dog har ofte veldig bra priser på Hurtta, så verdt å sjekke der :-) Jeg har kjøpt både regndekken og vinterdekken der for sikkert halve prisen av vanlig butikkpris.
×
×
 • Create New...