Gå til innhold
Hundesonen.no

Sonens Secret Santa gjettetråd


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

  • Svar 219
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, altså folkens. Ikke meningen å høres ut som en sur grinebiter, men folk har jo faktisk lagt ned en innsats både for å arrangere secret santa, og for å kjøpe fine gaver, lage hint og sende i posten

Jeg åpner alltid gavene fra venner aleine på julemorgenen, og fikk denne superfine julestrømpa full av deiligheter for både meg og jentene: Og følgende hint: To søte jenter og en kjekk mann All

bare hinter litt om at jeg har en papillon, en fuglehund og bor i Stavanger -nærmere bestemt i Hafrsfjord.. I tilfelle det kan hjelpe noen på glid Nå er jeg nemlig litt utålmodig.

Posted Images

Hvor mange er det som ikke har gjettet sin riktige nisse da? Er det bare noen få det gjelder, eller er det en hel gjeng? Har mistet helt oversikten jeg (ikke det at jeg hadde det i utgangspunktet da men..) :rofl:

Mange som ikke har gjettet nei! *masemasemase*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Ja, altså folkens. Ikke meningen å høres ut som en sur grinebiter, men folk har jo faktisk lagt ned en innsats både for å arrangere secret santa, og for å kjøpe fine gaver, lage hint og sende i posten. Jeg synes det er for dårlig at det er så mange som ikke gjetter her! Det virker veldig utakknemlig, og jeg kjenner at jeg hadde blitt ganske skuffet hvis det gjaldt meg og min gave dette (noe det ikke gjør, jeg har blitt gjettet på). Nå snakker vi 14. januar her! Kom igjen!

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her :( Jeg finner ikke ut hvem som har navn som ligner på en av hundene mine (Mayah og Nuka), og de andre hintene får jeg ikke til. Vil gjerne vite hvem det er!

Er ikke deg og @Enits man er skuffet over, dere prøver jo :)

---

Nevnte jeg forresten at @Pringlen lager veldig gode (og helt latterlig mektige) fylte sjokoladehjerter :heart:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her :( Jeg finner ikke ut hvem som har navn som ligner på en av hundene mine (Mayah og Nuka), og de andre hintene får jeg ikke til. Vil gjerne vite hvem det er!

Mayah - Vanja? Kanskje?

Mayah - marjea?

Var vel det nærmeste jeg kom noe som kan ligne :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal gjette, jeg lover! :P Men det har skjedd litt uforutsette ting her, som gjør at jeg ikke kan reise hjem igjen før den 27. januar. Før den tid har jeg rett og slett ikke tilgang på pakken, dessverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hjelper til (forhåpentligvis)! Husk at det fortsatt er en som har gitt to gaver! :D

Legger ut lista på nytt, med strek over de navnene som er gjetta, og har bekrefta at de er nissene (men man kan jo gjette på dem igjen, ikke glem det)!

Enits
SandyEyeCandy
Belgerpia
Nemi
SiriEveline
Vanja
SFX
Ozzy
Synnøve
JeanetteH
Snøfrost
SoppenCamilla
Tabris
Paranomia
Wachita
Raksha
maysofie
AnetteN
Aya
Kråka
Ingvildoline
Ida
Gråtass
Cavalierflat
Janson
BareLinn
Laikamor
MorBilly
Bananen
Baskerville
Marjea
Heidihj
Belgerdama
LinL
Tavi
Plutte
Absolute Entertainer
Tekopp
Poter
Monica
Pringlen
AstridN
Minstemann
Rocket
Djervekvinnen
Malinka
LilleZara
Vims
Med forbehold om feil, bare si ifra om noe må endres. :P
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Ja, jo... Jeg får sikkert låne en turkamerat, men til konkurranser kreves det jo litt trening, og det hadde jo vært gøy med noen kurs innimellom. Det føles ikke som at jeg kan styre sånt selv når det ikke er min egen hund, men det kan jo hende det finnes en perfekt liten treningskamerat der ute.
    • Sikkert mange som sier ja takk til en sånn ordning så lenge man blir litt kjent først hvertfall. 
    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...