Gå til innhold
Hundesonen.no

Heidihj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Heidihj last won the day on 28. Mars 2016

Heidihj had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

3,219 Excellent

Om Heidihj

 • Rang
  Happydog!
 • Bursdag 09/13/1990

Contact Methods

 • MSN
  heidi.h.j@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Nordland
 • Hunderase
  Alaskan malamute og shiba

Nylige profilbesøk

11,884 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2018

  Litt endring i valpeplanene her. Om alt går rett vei, får vi muligens en liten muttefrøken i hus om ca 8 uker
 2. Vi har litt forskjellige hunder innom hos oss for pass, og da er det våre regler som gjelder. Hundene går løs i leiligheten, får være i møblene så lenge de oppfører seg (ressursforsvar osv). Nå skal det sies at ingen av de hundene vi pleier å være passere til, har eiere med spesielle regler de vil vi skal overholde.
 3. Polarhunder i andre land

  Når det kommer til malamute ihvertfall, så er nok hundene her i Skandinavia generelt litt "mer" enn de er i USA. Mange av hundene vi har her blir avlet for sledebruk og turbruk, og vi fremelsker trekkegenskaper, noe som ofte fører med seg mer jakt. Amerikanerne mener jo at mye av de hundene vi har her er helt feil. De er for lette, små, for bruksavla rett og slett. At det jeg har sett og hørt fra amerikanske hunder, er generelt roligere og "daffere", men det er jo forskjeller der også. Jeg er nok ganske sikker på at det er nok av jaktinstingt og driftige hunder der borte også. Flere av de aktive malamuteeiere jeg kjenner til der borte, har hundene i bånd, som her. Ellers må jeg jo si at en feit og utrent hund som ikke er vant med annet enn å tursle i parker, antakelig kan bli litt passiv. Vi ser jo det her i landet også. I tillegg tror jeg nok at det er endel hunder som jager, og at eierne likevel slipper de løs.
 4. Lemenår

  Jo ja.. Det kan vel sees på på den måten også
 5. Lemenår

  Åhhh.. turene blir ikke så idylliske når jeg må passe på å ikke bli revet i bakken av ivrige malamuter som ser lemen som dukker opp overalt håper vi ikke får det sånn her i Nordland!
 6. Alle mine 5 hunde har smilt på en eller annen måte når jeg kommer hjem/inn i hundegården, når de blir klødd eller kappes et ekstra godt sted eller når de bare koser seg. Shibaen har det tydeligste smilet, golden retrieveren min smilte med tenner da hun møtte oss i døra da vi kom hjem, malamutene smiler med munnvikene av kos og når de trives ekstra godt på tur eller ellers. Jeg er ikke i tvil om at mange hunder smiler når de er glade!
 7. Losnabakken's A-A Hera, Elghund

  Elghund Superfin frøken!
 8. Pubertets-tispe

  Men har ikke dere reagert på at hun har vært litt usikker tidligere? Mener å huske dere hadde noen tråder her om usikkerhet da hun var valp også. Det er jo noen som ikke er så trygge på fremmede innen rasen også, så det er jo ikke et helt ukjent fenomen. Dere får vel bare jobbe litt med det, og ikke sette henne i situasjoner som hun syns blir for vanskelig.
 9. Gjennom jobben og gjennom mitt engasjement for polarhunder, har jeg sett endel som sliter veldig med sine hunder. De er energiske, ødelegger hus og hjem, biter og hopper i frustrasjon osv. Ofte er dette eiere som har fått med seg at hunder blir stresset av for mye fysisk aktivitet.. hundene skal ikke trenes, og det holder med 1/2 time tur om dagen. Jeg har hørt folk har fått beskjed av instruktører osv at deres hund må ikke trenes fysisk, men her er det rotrening som gjelder. Er det rart folk sliter?.. Flere av hundetypene vi har i dag er avlet frem til å bli brukt fysisk, og de krever derfor å bli brukt mer fysisk enn å gå 1 time i rolig tempo per dag.
 10. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Valpetid Jeg har elsket tiden med de tre valpene jeg har hatt. Elsker kosen, tiden vi bruker på sosialisering, skogturene i terrenget der valpen kløner rundt og utforsker, valpelukt og godlyd fra en sovende og fornøyd valp. Biting, renslighetstrening osv er jo litt styr, men jeg stresser veldig lite med sånt. Mulig jeg har hatt veldig enkle valper, men rasene jeg har hatt er ikke kjent for å være så utfordrende som valper heller. Jeg ser bare frem til ny valp i hus i løpet av et års tid De andre hundene mine har jeg tatt inn som voksne, fint det og, men føler jeg blir lytt snytt for den koselige valpetiden
 11. Pubertets-tispe

  Jeg har ikke hatt så mye pubertal atferd på mine tisper. Joda, malamutetispene har hoppe, biti i armer og bein, vært litt apekatter osv, men utover det, var det ingen særlig forskjell på de. Retrievertispa mi var rolig og snill hele livet fra vi fikk hu Eller, hun reagerte på menn med mørke stemmer osv, men det reagerte hun på hele livet.
 12. Trekkhundtråden

  Vi har virkelig hatt en god vinter med bikkjene her. Fått masse skiturer både med og uten pulk ❤ vi håper vi har noen uker til med snø!
 13. Valpegjengen 2017 og 2018 og 2019

  Størrelse stor ja Står mellom malamute eller grønlandshund. Kommer nok mer an på kombinasjonen enn rase denne gangen tror jeg.
 14. Valpegjengen 2017 og 2018 og 2019

  Jeg håper på en 2019-valp. En med tykk pels som liker å dra litt ekstra i båndet
 15. Ser virkelig ikke problemet Hundene har det sikkert helt fint på pass der.
×