Gå til innhold
Hundesonen.no

Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  18

Pringlen last won the day on 14. Februar

Pringlen had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

10,212 Excellent

Om Pringlen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

12,079 profilvisninger
 1. Trekkhundtråden

  Ja, og på dem er jo brystbeinet den store bøygen. Alt av y/nomeseler legger seg på siden av brystbeinet, og gir gnag i armhulen. Din ser jo mye flatere ut i brystet. Så det er sikkert mulig å finne noe til ham. Zero selen ser ikke værst ut? Ellers tror jeg det er huken som har noen mini-varianter av nomeseler.
 2. Hoste utendørs

  Nei, da er det sikkert ikke noe av det Kennelhoste kan sitte i lenge, og de kan få tilbakefall til hoste ved aktivitet. Men det er jo grenser for hvor lenge det varer.
 3. Trekkhundtråden

  Jeg har for lengst gitt opp prosjekt trekkseler til de små...
 4. Hoste utendørs

  Jeg regner med at vet'en har hørt på hjertet, og utelukket klaffefeil? red: det kan også være lurt å gi en ormekur, i tilfelle hun har lungeorm. Det gir hosting, og er slett ikke så uvanlig som man skulle tro.
 5. Akkurat nå, februar

  Sulten Fantastisk!
 6. Akkurat nå, februar

  Jeg tror det er fordi det ikke skal tette seg og bli betennelse. Men der er jo såret åpent, og man vil ha drenering og væske ut. Så blir vel ikke heeelt det samme.
 7. Akkurat nå, februar

  Nå vet jeg ikke om det er likt på hund, men hester skal man gå masse med i dagene etter kastrering.
 8. Akkurat nå, februar

  Jeg syntes de første episodene var litt tja... Men så ble det bra, og nå irriterer jeg meg bare over at det ikke er mulig å oppdrive noe info om sesong 2. Kommer det ikke noe sesong 2 ???? Også har jeg fått den teite sangen på hjernen...
 9. Akkurat nå, februar

  Men det er jo du som skriver om at han er en "liten" grisegutt Ikke noe galt i det vel. Mange hanhunder som tenker litt med de kroppsdelene. Sjef høres ut som en herlig hund forøvrig
 10. Akkurat nå, februar

  Løpetider ja... Det forløper om trent slik: ser at de har større dåse. Noen av dem er litt horete med hverandre på stådagene. Noen ganger ser man en blodflekk på gulvet. Og det var det... Akkurat nå er det ei som har løpetid, og ei som nettop er ferdig. Kan ikke si jeg merker noe til det, nei. I morgen kommer feriegjest av hankjønn, så da merker vi nok litt til det. Han er grei da. Litt sutring på stådagene, ellers lite mas. red: men ja, det finnes slitsomme tisper også. Dogoen var omtrent som en horny hanbikkje, pluss at hun blødde som en foss. Det er heldigvis ikke normalt.
 11. Han må nok få bli pappa, så blir det sikkert bra
 12. - Du får den hunden du fortjener. - Hvis hunden er redd for noe, har den blitt skremt, evt mishandlet. - Hvis hunden er redd (altså har blitt skremt) så har den godt av å få et valpekull. - Å få et valpekull hjelper for de fleste problemer.
 13. Akkurat nå, februar

  Er nok blod og væske, ja. Har ingen erfaring med dette på hund, men på hest lar man jo hele såret være åpent fordi det renner ut så mye gugg.
 14. Redd og usikker hund.

  Det høres jo ut som dere gjør ting veldig riktig. Spørsmålet er vel kanskje om hvor god livskvalitet hunden har, når den er så ekstremt redd?
 15. 100% Jeg skal aldri mer ha noe sånt som dilter rundt og bare er til pynt
×