Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,416
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

Om Pringlen

 • Rang
  Avhengig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

11,488 profilvisninger
 1. Det er ikke det at de er så fryktelig store (under fettet) de er skikkelig, skikkelig bælfeite Blårev stammer fra polarrever og i motsetning til sølv og gullrev, som stammer fra rødrev,så spiser de ALT de blir servert. Hos polarreven er det en beskyttelse mot dårligere tider. Det utnyttes nok desverre hos bønder som ønsker større skinn...
 2. Viktig å bytte på den beste plassen i sola
 3. Legg ut en annonse på finn og/eller grupper på fb, om hund ønskes Det er ofte oppdrettere som vurderer å sette bort voksen hund av ulike grunner, og de annonserer sjelden hundene sine. Oftest går det via venner og bekjente, men framstår dere som aktuelle, kan det godt hende noen tar kontakt.
 4. Håndtering, kaller jeg det. Og det bør være en helt naturlig del av hundeholdet. Når folk prater om tvangsroing, tenker jeg på å binde/sette i bur/grind valper som er aktive og ikke er klar for å legge seg på eget initiativ. Som nevnt i den andre tråden, synes jeg det holder lenge å ta valpen på fanget for å gi den ro til å sove, når den selv er klar for det, vel å merke.
 5. http://www.ladbible.com/more/film-and-tv-animals-peter-dinklage-is-begging-got-fans-not-to-buy-huskies-20170815
 6. Dette med å ignorere alt mulig er vel det jeg reagerer mest på (ja, utenom det med at hunder ikke tåler mosjon, der skal jeg kanskje ikke starte en gang ) Orket ikke mase om det i den andre tråden, generelt grunnlag er mindre irriterende. Valper er valper, liksom. De må nødt til å få noe oppmerksomhet selv om de er slitsomme. Man kan ikke bare late som om de ikke finnes. Hva skjedde med å leke sammen med valpeknotten, og faktisk aktivisere den på en konstruktiv måte, i steden for å bare overse alt som faktisk er helt naturlig for en valp.
 7. Ha ha Nei, sååå galt er det ikke, har da ikke miniatyrhunder heller (sikkert et kennelnavn som er i bruk, tipper jeg)
 8. Riktig observert. Er det så mye krutt igjen at den må holdes fast, så åker dyret rett ut igjen
 9. Min erfaring er at valper flest sovner greit om man lemper dem opp på fanget og gir dem ro og nærhet når de er "ferdig aktivisert". Når de faktisk er det, varierer enormt. Noen har strikker som varer i timesvis. Vi er heldige og har andre bikkjer som tar jobben med å aktivisere dem, utendørs. Er de ikke ferdige med å herje, lempes de bare ut igjen. Her har man mye å kompensere for hvis man bare har en hund, men tar man den jobben, så bør også bikkja kunne roe seg greit.
 10. Helt sant, det er håpløst i hygenstamtavlene Men kennelnavn gjør jo navnene unike uansett, sikkert litt uhørt bare det å ha et litt rart kennelnavn...
 11. Flying Dutchman, Mary Celeste, osv Litt i overkant også, tenker jeg
 12. Noen ganger irriterer det meg litt, bare litt, at jeg ikke har raser som passer til sånne fancy temanavn. Korte og enkle innenfor et tema er greit på dachsene, men ikke lange Engelske navn. Det blir bare teit. Så temaet jeg har ønsket meg i mange år, spøkelsesskip, skulle jeg liksom ha til en annen rase. Dogo hadde jo passet perfekt til sånne navn, men det ble aldri noe dogokull. Hygen derimot, blir det kull på. Og der er jo sånne temanavn så totalt feil som det kan bli... Der skal eier bestemme navn selv, og den skal hete Klang, Sang eller Bella. Folk får vel hjerteinfarkt om jeg kaller et hygenkull etter spøkelsesskip
 13. Roer hun seg kanskje om hun får ligge sammen med dere? Ellers ville jeg definitivt luftet valpen når hun maser om oppmerksomhet. Hun er flink som prøver å gi beskjed, å ignorere det er bare dumt. Det er grenser for hvor god blærekapasitet en 4 mnd valp har. Om en valp først er urolig, og så velger å tisse inne, så kan man kun takke seg selv
 14. Jeg lurer litt på hvordan dere har kommet fram til at en 4 mnd valp tisser på trass?? Ellers er det helt naturlig at en valp søker oppmerksomhet. Det er vel mer et sunnhetstegn enn noe annet. Valper trenger lek, moro, kos og nærhet.