Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,995
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Pringlen

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

10,906 profilvisninger
 1. Hvis det er hundetypen dere ønsker; har dere vurdert dogo canario? De er nok hakket mildere ift vokt, og stort sett trenbare nok. Også her må dere forvente samkjønnsagressjon, i hvertfall med hanner, men det bruker ikke å være av uhåndterbar styrke.
 2. AD

  Regner med det er snakk om ocd? (AD er bare en sekkebetegnelse på albueforstyrrelser, som på sikt vil gi forkalkninger) Mange valper som blir vellykket opperert for albuelidelser. Vet feks. Thomas Sissner på Oslo dyreklinikk skal være dyktig på den slags.
 3. Ja, skal bare være å plante, det.
 4. Med vom, mener du v&h, eller ren vom, som i provit? v&h inneholder jo mye finmalt bein, det er det som gjerne gjør hundene harde i magen. Verdt å prøve produkter fra provit? Som du bla får kjøpt på felleskjøpet.
 5. Rett i fryseren, ja
 6. Ja, litt nazi på å lufte noen uker, så var det slutt på tissinga igjen
 7. Veldig enig. Det er ikke så veldig avansert å ha valp, altså. Folk flest har jo tobeinte unger, DET er vanvittig mye mer styr. I årevis. Valper er stort sett ganske enkle, og de er ikke valper i all evighet. Litt ekstra jobb, men veldig overkommelig for alle som gidder
 8. Nest yngste min hadde er tilbakefall med tissing rett etter første løp. Så ingen regel på når i forhold til løpetiden det evt kommer. Når din i tillegg plutselig ble en skikkelig gris, og gjør fra seg i sofaen, så kan du nok trygt putte det på den kontoen
 9. Løpetid på gang, kanskje. Mange får et kjapt tilbakefall/grisete periode rundt første løpetid. Luft ofte, og følg med henne inne. Så går det nok over:)
 10. Venstre ser ikke bra ut nei. E?
 11. Ha ha, du også Jeg kunne hele dritten utenatt, og hadde en seriøs plan om å melde meg på. Huff da...
 12. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10211958247772878&id=1272940661 Får dere sett denne? Apropos ulv og eksteriør...
 13. "Nei", "gå og legg deg" og "kom".
 14. Det er en greie med korthår og tekstiler, altså... Vår tygger heldigvis godt før det svelges (det gjør avkommene også. De leveres med garanti på at -ja- de kommer til å spise tekstiler)
 15. Å nei Krysser fingrene! Red: så bra! Da går det veien.