Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

Om Pringlen

 • Rang
  Avhengig

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

11,833 profilvisninger
 1. Har flere valpekjøpere som bruker den løsningen. Da gjerne håndtverkere, som jobber ut fra bilen. Må jo være helt topp, tenker jeg. Når de ikke har mulighet til å ta fri i lang tid.
 2. Nei nei, bare av praktiske grunner...
 3. Nei, jeg har sett filmen. Det er ingenting normale folk vil forbinde med dyremishandling. Kjør etter en elg, rådyr, hare, og ingen vil heve øyenbrynet... (bjørnen ble såvid jeg vet felt kjapt og greit, for å redde husdyra den var etter - altså det motsatte av dyremishandling) Nei, straffeforholdene henger ikke på greip. En fyr innpå skauen her fikk et år for å felle en ulv som lusket på sauene hans. Klart han heller skulle latt ulven forsyne seg (er jo så få av dem her) så sauene kunne lide litt. Bedre det...(inngjerdet sau på innmark, så slipper du å begynne med ansvarsløse sauebønder)
 4. @QUEST Halvor ble dømt til 36 dagers betinget fengsel for å følge etter ulvene + at han felte en bjørn i nødverge for dyra sine. Dommen er altså slått sammen. Han filmet selv at han kjørte etter ulveflokken på en skogsbilvei. i luntegalopp for ulvene. Hadde dette vært et hvilket som helst annet vilt, ville ingen løftet øyenbrynet. Helt sykt, faktisk.... men dette er ot
 5. Spanieler skal arbeide innenfor haglehold for fører. Haglehold er maks 30 m...Jeg synes jo ikke akkurat det er stor radius
 6. Ja, når det er grov dyremishandling at det løper 3-4 ulver forran bilen din i lav fart Godt ingen fra sno var med da....(som jager ulv med helikopter) Sier litt om rovdyrhysteriet her til lands, om ikke annet.
 7. Men, på ts spørsmål om det er samme dama i dyrevernssaken som var med i farmen. Når man leser litt mer om saken, så tror ikke jeg det. Hun er fradømt retten til å ha dyr i 10 år, har sittet inne, det var ikke snakk om miniatyrer. Vel er det åpenbart at farmendamen har holdt på med mye rart, i tillegg til å oppdrette et utall raser. Men at sakene hører sammen, er nok tvilsomt.
 8. Du har fått gode forslag om puddelraser. Utenom dem tenker jeg at både spaniels (springer) og div gjeterhunder, kan være verdt å se på. korthåret collie, belger, evt kelpie. Skulle jeg kjøpt hund til lp og tur, ville jeg kjøpt kelpie, men det er fordi det er den eneste rasen i kategorien som tiltaler meg nok.
 9. De skal nok trene opp spare-evnen vår
 10. Hva er greia med å diskutere den bloggen? Igjen, faktisk. I steden for saken det dreier seg om
 11. Ja, de mest kortpelsede der var ganske like de i filmen.
 12. Forresten, så på en film av Russisk ulvejakt fra 1910 (ikke den som har blitt delt så mye, men en lengre en) var ikke mye overflødig pels på de borzoiene, nei. Virkelig lekre, var de (og helt rå jakthunder)
 13. Det kan godt være så enkelt som at hun er usikker på ham (det kan gjerne vises i en "høy" litt stiv, holdning) uansett årsak er det unødvendig å la henne holde på.
 14. Jeg ville sagt fra til yngste at hun kan kutte ut å være dust. Så enkelt.
 15. Har en hanbikkje her for noen dager. Grei gutt, men dauer jo litt hver gang vi må si noe til ham "Vidar, kom hit" "Vidar, legg deg". Altså, man kan da ikke kalle bikkja for Vidar (ikke at han reagerer på det uansett, skjønner ham godt jeg)