Pringlen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4,610
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    15

Om Pringlen

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Hunderase
    Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

11,658 profilvisninger
  1. Veldig enkelt; kjører et lite blomkålhode og et fedd hvitløk i foodprosessor. Rører det sammen med to egg, og slumper på med potetmel el. rismel (kan selvsagt bruke vanlig mel) til det er en passe smøremyk masse (tipper ca 1 dl mel) kan også ha i revet parmesan. Bruker salt og cayennepepper i. Smør utover et bakeark, og forstek den gyllen. Så er det bare å bruke som vanlig pizzabunn. Liker å bruke snøfrisk som "pizzasaus", for det gir god smak, og er ikke så bløtt som tomatsaus. Men all slags topping funker, bare å bruke noe som er godt
  2. Blomkålpizza med snøfrisk, mozzarella, sopp, løk og reinsdyrpølse. Er planen.
  3. En så liten rift i pote er det ikke noe poeng å sy. Vask med saltvann (el) og bruk potesokk, så gror det raskt.
  4. En stykningsdel av svin, som ser ut som en bitteliten steik... Med stekt gresskar, grønnkål og potet.
  5. Da har jeg gått glipp av noe, for jeg har ikke oppfattet at det er priser på det nivået som ansees som mye... 10-15.000 er vel ganske greit. Det er vel når man øker over dette uten noen fornuftig grunn, at folk begynner å lure. red: i regnestykket til yodel er det ikke prisen det reageres på? Men at det tas med ting som strengt tatt er en selvfølge i et engasjert hundehold, enten bikkja skal i avl eller ei.
  6. Er det ikke fordi det er gøy å få fram gode hunder, at vi driver med dette? Kan ikke se at noen synes det er feil at man også går noen kroner i pluss. Spørsmålet er hvor mye det er nødvendig å smøre på prisen. Og om inntjening blir hovedfokus, så driver man vel med dette av helt feil grunn...
  7. Ang hestedrosje, så er Lene Kragh ei som virkelig KAN hest og kjøring, så tviler ikke på at det blir i fornuftige former. En kar jeg jobbet litt for hadde også heste"drosje" i Oslo sentrum tidligere. De hestene led i hvertfall ingen nød.
  8. Blomkål og brokkoligrateng, med bacon og pølse.
  9. Ahh, ja den setningen overså jeg. Oppfattet det som at det var opp til vet. Men jeg tror nok mange hundeeiere vil benytte seg av dette, så et framskritt er det.
  10. Hundene skiller gjerne på å gå tur i bånd, og å stå på en plass i lengre bånd
  11. Altså, utgifter til prøver, utstillinger, røntgen, øyenlysning, det hører med i hundeholdet — altså HOBBYEN, uansett om bikkja skal i avl eller ikke. Sånn sett er valpekull et hyggelig pluss, når man trekker fra utgifter til paring, registrering, chiping og fôr
  12. Det viktigste er å få ham helt stueren. Hagen er bedre enn inne Er, som tidligere nevnt, ikke noen selvfølge at hunder vil gjøre fra seg i bånd/på tur, når de ikke er vandt med det. Mine hunder er vandt til å gjøre fra seg løs i hagen (plukker selvsagt møkk hver dag) Flere av dem gjør helst ikke fra seg på tur i bånd.
  13. Ja, gud forby at bikkjer rører på seg
  14. Flintsteik i ovn. Så lager jeg surkål til. Blir litt forsmak på jul, da