Pringlen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,099
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Om Pringlen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Mange lange og flekkete Norske

Nylige profilbesøk

11,048 profilvisninger
 1. At det er mye snusk i dyrefôr rundt om i verden (og menneskemat) bør det vel ikke være noen tvil om. Men fôr godkjent for det Norske markedet bør vel være så trygt som vi kan få det. "Før i tiden" ble ethoxyquin, bha og bht brukt i de fleste fôrtyper. Det ble etterhvert stor oppstandelse rundt dette, og de store produsentene gikk over til "naturlige" konserveringsmidler. Jeg husker godt når disse stoffene fortsatt sto listet på Eukanubaposene.
 2. Støver-ish. Der har kennelnavn vært en mangelvare opp gjennom. En del av rasene har kennelnavn blitt vanlig på, andre ikke. Uansett skal navnene være korte og kjipe. Og så er det et utall av Bella, Toya, Sang, osv. Det er liksom Bella til'n Arnfinn og sånn.
 3. Hvor er sammenhengen, mente du?
 4. http://www.google.no/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0ahUKEwil6Pv2lP7SAhXEDcAKHQvVAvQQFggyMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.hunde-sport.no%2FCustomers%2Fallprod%2Fdocuments%2Fpdf%2FHva_er_det_egentlig_i_hunde.pdf&usg=AFQjCNGJtAqC5rUy-g8O_bGuSSEQxjWX-Q&sig2=4L8tkA0Lbv9EvZqVtpen_Q Regner med det er dette skriveriet det henvises til?
 5. Veldig greit oppsummert
 6. For å få et fasitsvar på hva din oppdretter gjør, må du jo bare spørre Som det framgår i innleggene over, er det mange ulike varianter. Selv har jeg vært innom flere, både la valpekjøpere bestemme (bare sette en bokstav forran) la dem bestemme på bestemt bokstav, at jeg setter navn selv, både med eller uten tema. Siste kullet mitt fikk kjøper bestemme navn på tema og bokstav selv.
 7. Da ville jeg sjekket litt forskjellige lokale sager. Ofte man får et lass for noen få hundrelapper (folk bruker det feks til ved) Vi fikk et hengerlass gratis fra en eller annen.
 8. En skikkelig skigard er ganske dyrt, ja. Men du kan jo sette opp en fake av bakhon. Det får du vel ca gratis. Så er det bare stolper og plank på tvers som koster. Bakhon gjerde kan være ganske fint
 9. Sånn er det innenfor både hygen og halden også
 10. Har forresten vært i kontakt med dyrefor.no. De selger storfevom i blokker til 9kr/kg. Men må kjøpe noen hundre kg. Kommer nok til å handle der, trenger bare mer fryserplass først, og gjerne noen flere å kjøpe sammen med...
 11. Djevelens verk...
 12. Skjønner du er preget av den valpen, som åpenbart hadde noen løse skruer Jeg ville nok tenkt en gang eller to, om jeg skulle importert feks en dogo fra en hundegård etter 4 mnd alder. Men en berner skal jo ikke være helt der. Uansett, liksom? Og selv dogoer og liknende raser tåler jo å vokse opp "så der". Jeg våger å påstå at om det ikke går bra, så behøver man ikke skylde på oppveksten
 13. I sånne tilfeller vil jeg nok skylde langt mer på genetikk, og hvilke krav (eller ikke) de har til slikt i andre land, enn oppstalling. En mentalt bra valp tåler fint å stå oppstallet i gård til den er 2-3-4 mnd, uten at det gir følger i livet.
 14. Nå vet jeg ikke hvilken rase du har funnet. Og det kan jo selvsagt være både og. Det finnes jo nok av eksempler på "mindre" raser som ikke er sååå rosenrøde som en del vil ha det til...