Aya

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,274
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Om Aya

 • Rang
  skogstroll
 • Bursdag 10/26/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørlandsskogen
 • Hunderase
  Shetland Sheepdog & blapp

Nylige profilbesøk

14,182 profilvisninger
 1. M Jeg ler! Herrefred, dette var tydeligvis bare begynnelsen. Kan jo fortelle at da jeg var en fire-fem år fant mamma meg liggende oppå en bamse mens jeg sa "pule, pule, pule"
 2. Åååh, det var jo utrolig søtt da! For en omtanke for mamma! Men godt å høre at vi er flere som noen ganger rødmer litt over disse ungene våre ...
 3. Altså, jeg VET jo at det er helt vanlig, men jeg klarer ikke la være å synes det er flaut likevel jeg! Hun er generelt veldig opptatt av kropp for tiden, men man legger liksom ikke like mye merke til det når det er hender eller ører eller kinn hun peker på!
 4. L tar knekken på meg for tiden! I går da jeg hentet i bhg pekte hun på rumpa mi og sa "mamma tiss!", så på sin egen bleie og sa "L tiss!" og så på den stakkars bhg-damen og sa "**** tiss!" Krysser fingrene for dere, absolute entertainer!
 5. Det er ikke MULIG at hun har blitt så stor?? Hva??? Hun er helt utrolig nydelig og sjarmerende altså! Så herlig Marie. Det unner jeg deg så veldig! Og det gir veldig håp om at ting ikke trenger å være like vanskelige og tøffe med nummer to som med nummer en, for det var det her også. Hei forresten! Jeg har savnet dere alle sammen, og selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for at jeg ikke hadde tid til sonen, og at det uansett bare ville være en vond påminnelse om at jeg ikke har hund lenger, må jeg innom og kikke innimellom. Må jo få med meg hvordan det går med dere! Her går alt veldig fint, bortsett fra at L omtrent har vært kronisk syk siden barnehagestart. Får håpe det gjør underverker for immunforsvaret på sikt altså!! L er 20 måneder, i underkant av ti kilo, løper hele dagen, synger hele tiden og skravler på inn og utpust. Tjohei!
 6. Ja, i utgangspunktet er de for store. Uten at det er helt utelukkende krav har jeg i utgangspunktet tenkt ca 40 cm pluss-minus/12-15 kg, men det kan revurderes altså. Og nå er jeg egentlig bare på brainstormingstur, så da er alle forslag bra!
 7. Puddel er fremdeles på listen, men jeg får ikke mannen heelt med på den dessverre. Vi har en skikkelig drittpuddel i storfamilien, og den er utrolig lite glad i barn, så han har nok blitt litt ekstra skeptisk pga det. Men rasen er ikke valgt bort totalt altså. Vi må bare bruke litt ekstra god tid på dette tror jeg...
 8. Jeg starter ny tråd da jeg må begynne litt på skrætsj på tenkingen. Jeg har møtt utrolig mange hunder som har vært redde/utagerende, også mot barn, i det siste. Før opplevde jeg det som unntakene, nå føles det som risikosport å ha hund sammen med barn under fire år. Jeg vet jo strengt tatt at det ikke er det, men jeg har blitt litt skeptisk rett og slett. Min ettåring har hittil blitt knurret eller glefset etter tre ganger i sitt korte liv - og hun er VELDIG lite intens og klengete, er aldri alene med hunder, får aldri følge etter, lugge/slå/klappe hardt eller på noe annet vis være en plage for hunden. Hun er forsiktig og jeg er påpasselig. Likevel er det bare flaks at hun ikke har blitt bitt. Laaang introduksjon til spørsmålet - hvis det eneste andre kriteriet er liten/middels størrelse (og ikke jakthund) - hvilken rase anser du som den beste familiehunden? Rasen må generelt være stødig og trygg, det må være mest sannsynlig at man får et fungerende individ. Gi meg noe å tygge på!
 9. Takk for svar alle sammen! Sent - men jeg har vært og er veldig i tenkeboksen. Jeg har hatt flere dårlige opplevelser med raser som i utgangspunktet var aktuelle, og det har gitt litt kaldt vann i årene. Jeg må begynne research litt på nytt tror jeg - jeg har rett og slett fått litt skrekken!
 10. Jeg har ikke hund lenger. Ingen lykkelig pels som hilser når jeg kommer hjem. Bare ekko av labber som følger meg rundt i huset. Måtte inn her og fortelle det til noen som vet hvordan dette er... 😭
 11. Tusen takk for tips! Jeg tipper det ender sånn her og ja Jeg stoler på din vurdering Takk du. Det er kjempeleit, sånn langt inne i hjerterota Fem hunder på tolv år, det føles urettferdig. Takk for bedlistips!! Jeg liker de hundene jeg, men mannen er mer skeptisk :/ Takk for svar! Mellompuddel ass! Du seiler opp som definitiv favoritt!
 12. Takk for tips! Bichonen blir for liten tror jeg, men ellers er det søte hunder! Dsg har jeg alltid likt veldig godt, men jeg er også litt bekymret for gemytt der... Det virker som en jungel! Whippet er knallfin! Er litt usikker på hva mannen synes, men verdt å ha på bordet.
 13. Hei. I løpet av de nærmeste dagene blir jeg hundeløs igjen. Kjære Pea er utrygg rundt barn, og glefset uprovosert etter L i går. Det er forferdelig vondt å miste hund nummer to i løpet av et halvt år, og grusomt å ikke ha hund i hus. Det blir ikke umiddelbart ny hund altså, men jeg trenger å ha noe positivt å holde på med, derfor begynner jeg såvidt å kikke litt. Kort om oss - aktiv familie på tre som bor på landet. Det blir min hund, turkamerat til både gå- og løpeturer, og fullverdig familiemedlem. Til dere som jeg ikke kjenner fra før så har jeg etterhvert endel erfaring, jeg har hatt hund (gs, bc, sheltie og bc/lapphund) de femten siste årene. Nå har jeg en datter på snart halvannet, og det blir nok flere barn, så jeg er på jakt etter en litt annen type hund denne gangen. Krav: liten/middels. Synes sheltie har en fin størrelse, men orker ikke pelsen. Ønsker gjerne røytefri (vil da holdes helt kortklippet), evt. korthåret. Rasen må generelt være ganske frisk og det bør ikke være lotto om man får en mentalt stabil hund eller ikke. Vi kommer som sagt til å ha små barn i mange år, den må være robust nok til å trives med det. Vi er selvfølgelig nøye på å skjerme og passe på hele tiden, men det blir jo et litt annet tempo i huset Ønsker: Relativt trenbar, mulig å ha løs, men jeg er komfortabel med noe større radius enn helt tett på fører. Varsling er greit, men ikke veldig løsmunnet. Ikke napperase eller "hardbarket" terrier. Ja. Jeg vil ha en frisk og stabil, ukomplisert og liten familiehund med kort pels eller røytefri. Er det for mye å be om? Glemte å si at mellompuddel er en het kandidat!! Jeg vil bare sjekke om det er andre alternativer som kan være aktuelle også
 14. Krysser fingrene for deg, @Absolute Entertainer !!!!!! Åh, dere? Kjære (forsømte) soniser? Jeg har en ettåring i dag jeg ... Hvor sprøtt er ikke det? Verdens fineste unge er tilfeldigvis min! Og ett år! Hjelpes!
 15. Jeg leste "hvis det er å utfordre skjeden", og det var jo egentlig ikke helt galt det heller!