Jump to content
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Content Count

  8822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

MegaMarie last won the day on July 17

MegaMarie had the most liked content!

Community Reputation

7270 Excellent

About MegaMarie

 • Rank
  Hundefrelst
 • Birthday 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Recent Profile Visitors

23901 profile views
 1. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I dag skulle Tidi ha fylt 6 år, men så gammel fikk hun aldri bli 😥 Det er nå 4 måneder siden jeg avlivet henne. Det går lettere selv om savnet fremdeles er veldig stort og skyldsfølelsen enda er der. Jeg prøver å tenke på at hun hadde et fint liv og at hun ikke led noe, men jeg klarer ikke å gi slipp på følelsen av at hun hadde sikkert ønsket å leve et lenger liv hvis hun hadde kunnet. Det gjør vondt at en så snill og god hund måtte dra så urettferdig tidlig. Men ja, ellers går det lettere og jeg tenker mer og mer tilbake på tiden med henne som en fin tid, og jeg blir ikke alltid trist av tanken. Jeg vil aldri glemme henne ❤️
 2. MegaMarie

  Valpegjengen 2019

  Så gøy Krysser fingrene for at det blir en sort tispe til deg! Min kusine vurderer field spaniel om hun skal ha hund. Det virker som du kjenner rasen godt og kjenner til flere inivider og oppdrettere. Jeg får høre med deg om hun en dag skal få seg en field!
 3. MegaMarie

  Tannpuss?

  Jeg er en av de som har vært heldig med min miniatyrhund. Det er ikke før de siste årene (hun er 14 år gammel) at vi har fått høre at hun burde inn på tannrens. Jeg har prøvd å pusse tennene hennes noen ganger, men hun hater det. Neste hund har jeg planer om at skal bli vandt med tannpuss fra den er liten av. Kelpien min hadde også tannstein og ble anbefalt å fjerne det allerede da hun var 4-5 år gammel. Så jeg tenker det er ikke bare småhunder som får tannstein.
 4. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Valyria er så spesiell med det mørke på ene siden av ansiktet og det lyse på den andre siden! Det blir spennende å følge henne med tiden Et fint kull Veldig spent på å høre hvem du beholdet på for. Jeg gjetter Eyrie. Selv om jeg er veldig fan av Meeren da 😍 Jeg er veldig glad i tricolor.
 5. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  Blondie har blitt 14 år! Hipp hipp hurra!
 6. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Så fine 😍 Skal du beholde noen ?
 7. MegaMarie

  Veteranklubben

  Blondie, fyller 14 år om 11 dager.
 8. MegaMarie

  Krokhaug 's Wilhelmina 'Ariel' - cavalier

  Wow for en forskjell! Visste ikke at så mye av øret bare var pels! Utrolig kjipt at det virker til å være til plage for de i hverdagen. Det er dessverre noe som har skjedd med alt for mange raser de siste årene. Min mor har jo cocker spaniel, det skal jo være en jakthund. Men med den pelsen de har i dag er det helt ubrukelig i skogen..
 9. MegaMarie

  Hvorfor er titler så stas?

  Jeg elsker titler. For meg er det på en måte et bevis utad i hva vi har klart. Det er mye enklere å finne frem titler i Dogweb også enn å søke frem resultater i resultatlisten å finne ut at hunden har opprykk i ditt og datt. På Blondie har jeg de siste årene hatt som mål å få lengst mulig tittel rekke på henne, så jeg samler på alle mellom titlene vi får og kommer ikke til å kutte de etterhvert som hun får titler i høyere klasse. Vi har heller aldri startet "unødvendig" for å bare oppnå tittel. Hun har rett og slett ikke fått nok poengsum for å få opprykk før vi har oppnåd tittelen. Med Tidi samlet jeg ikke titler. Der ønsket jeg rykke opp fortest mulig å heller ta championat med tiden. Men hun var også en helt annen hund som jeg kunne oppnå mer med raskere enn hva jeg fikk til med Blondie. Så da ble det motivasjonen min med henne
 10. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Gratulerer med et flott og vellykket kull! Så spennende med denne kryptiske valpen! Har du noen bilder av hvordan slike ser ut som voksen? Jeg tror jeg aldri har sett en slik før.
 11. MegaMarie

  Torneryds Wuna

  Haha, så søtt og morsomt bilde 😂 Stemmer for et slikt bilde hver måned frem til hun er 1 år!
 12. MegaMarie

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Mine sov og så lenge jeg sov. Nå har jeg bare gamlemor og hun sover egentlig lenger enn meg og 😂 Hun står opp samtidig som meg, går ut i stuen og legger seg til å sove igjen.
 13. MegaMarie

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Så bra operasjonen gikk bra og hun er på bedringens vei. Fine bilder av de fine hundene dine 😍
 14. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I helgen har jeg og Blondie startet rally-konkurranse. Været var ikke akkurat med oss med kalde temperaturer, regn og sludd. Ikke de mest ypperlige forholdene for Blondie å gå konkurranse. Vi var heldige med opplett akkurat i det vi skulle gå begge dagene da. Jeg filmet ikke på lørdagen pga været. Det angrer jeg på nå da. Vi fikk 2 repetisjoner. Den første fordi hun satt seg i det vi skulle rygge. Den andre fordi hun plutselig satt seg ved høyre siden min når jeg skulle ha henne til å gå rundt meg på plass. Og da mener jeg hun satt seg ikke inn på plass på feil side, hun satt feil vei ved høyre side 😂 En litt irriterende feil, for det er jo egentlig en vært enkel øvelse. Men hun falt ut rett før. Den kostet oss en 1 premie, for på lørdagen endte vi opp med 177 poeng, 3 premie og 6 plass. Ellers fikk vi et par dobbeltkommandoer og noe avstand. Jeg er fornøyd med Blondie med tanke på omstendighetene, men litt surt at den lille rundten kostet oss så mye. I dag hadde jeg egentlig en litt bedre følelse i ringen med henne. Det ble dessverre to repetisjoner i dag igjen. Først på gå 1 steg, stå, der satt hun seg. Deretter på en sitt, 180 grader, hvor hun plutselig gikk bak ryggen min. Jeg tabbet meg også ut på en dekk under marsj, som jeg trodde plutselig var en stopp og dekk 😂 På snurren var hun ikke helt med, så vi fikk noen store trekk fordi den ble gjort i ro og ikke under marsj. Ellers fikk vi en del trekk for dobbelkommando og avstand igjen. Endte på 157 poeng, 3 premie og 6 plass i dag igjen. Totalt sett ganske fornøyd med henne i helgen med tanke på omstendighetene. Jeg håper på bedre vær neste gang og at hun er mer med.
 15. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Så spennende! Fine hunder begge to 😍 Krysser fingrene for at møtet bar resultatet. Lykke til!
×