MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,294
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

22,034 profilvisninger
 1. Vil noen gå tur i morgen @Kristiin eller @LinL? Jeg har fri hele dagen
 2. For en herlig gjeng! 😍 Denne runden var det Rhageal som skilte seg ut for min del. Er det første kullet ditt?
 3. Signeres! Vanskelig å se hva som er ledig. Jeg kan også ta en dag om noe er ledig
 4. For et fint bilde ❤️ Er de virkelig 4 uker allerede? 😮 Wow som tiden flyr!
 5. Jeg og har 2 hunder 😂 Jeg har en slik boks, den er ikke fylt opp en gang! Pluss de har en liten kurv med leker. Ellers har Blondie 1 sele, Tidi har 2 seler, og de har hvert sitt halsbånd 😂Også har de et par kobbel. 1 dekken hver, Blondie har og en genser. Nå har jeg nesten listet opp alt de eier. Haha! Neida, de har litt mer. Men ikke i nærheten av ditt utstyrsrom!
 6. Jippi!!! 😁 Da sees vi nok en dag snart!
 7. Hahaha, så sykt mye utstyr du har @Kristiin!! Jeg har nettopp ryddet gjennom mitt før flytting og jeg har ikke i nærheten av det der! Jeg tror jeg er sær da. De fleste har jo masse ting til hundene sine. Mine har knapt nok noen ting 😂
 8. Ah! Så deilig Vi har hatt veldig lite her i år og, men har plukket et par fra hundene. Men da slipper jeg å bekymre meg for det! Pakket og klar for avreise i morgen Skrekkblandet fryd! Tar en natt i Ålesund på veien opp for å besøker en kompis og oppleve byen litt. Så jeg er fremme i Trondheim tirsdag. Hvis noen vil møte oss for turer blir jeg veldig glad! Jeg kjenner det er rart å flytte til et sted jeg ikke aner noe om turområder
 9. Hvordan er det med flått i Trondheim? Er det noe?
 10. Stjeler tråden for å spørre litt. I hvilke tilfeller bjeffer pyrren? Vi har jo et par i agilitymiljøet, de bjeffer jo i treningssammenheng. Men bjeffer de også hjemme om noen kommer? Hvilke ande tilfeller?
 11. Jeg er veldig klar over det Kjenner flere som er nesten ferdig utdannet som det. Men det er kjøredelen jeg syns virker morsom, som i en actionfilm! 😁 Det var ikke ment noe nedlatende. Jeg vet som sagt at dere gjør mye annet også. Det er nok en veldig tøff jobb også.
 12. Men dere kjører og?
 13. Talisa
 14. Haha, OT, men så greit Mine tisser på kommando, men ikke annet. Det er helt nødvendig her i hus med et stykk frøken kelpie som nekter å gå ut i hagen om det regner Hvis jeg skal på jobb/skole og hun skal være alene i flere timer så MÅ hun tisse før jeg går. Så da blir det kommando.
 15. Å, herregud Jeg må nesten få låne han litt så jeg skjønner at han ikke bare er søt, så jeg ikke skaffer meg en slik selv!