MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,055
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

21,512 profilvisninger
 1. Perfekt! 😁
 2. Vi har vært gjennom det. Min hun var riktignok yngre da det skjedde. Ca 6-7 år gammel. Vi fjernet først bare 3 svulster fordi hun hadde løpetid og dermed kunne de ikke ta hele jurlisten. Hun fikk dessverre flere svulster og vi tok da begge jurlistene (i hver sin omgang som @Emilie sier) og hun ble kastrert i samme slengen. Min hund slet en del med smerter pga operasjonene, spesielt da hun ble sterilisert og fjernet jurlisten. Vi hadde også noen problemer med at limen til bandasjen hadde hengt seg godt fast i pelsen og hun hylte seg gjennom en veterinærtime der denne skulle fjernes. Neste gang hun ble operert tok de ikke lim på bandasjen for å slippe dette. Hun ble dessverre veldig redd veterinæren etter dette. Når det er sagt så ble hun helt fint tilslutt! Hun lever i dag, straks 12 år, ikke lenger noen kuler så vidt jeg vet. Er det flere der skal de få bli, hun har vært gjennom nok nå. Men om du mener hunden din er frisk og rask og dermed tåler to store operasjoner, så ville jeg gjort det. Tiltross for våre negative opplevelser ville jeg gjort det samme igjen den gangen. Jeg skulle bare ønske hun slapper unna med "bare" to operasjoner og ikke tre.
 3. Jeg har sluttet helt å se påpå hva vekten sier og heller se på hva jeg ser i speilet. Jeg veide 5 kg mindre før jeg begynte å trene styrke. Før jeg begynte å trene følte jeg at jeg ville være komfortabel så lenge jeg lå under 60 kg. Etter å ha trent styrke i flere år veier jeg et par kg over 60 og har aldri vært mer fornøyd med kroppen min. Håper du blir kvitt alle plagenene dine! Det suger å være skadet og hindret pga det tiltross for at man vil så gjerne! Jeg fikk lyst på sjokolade i dag, så da ble det trening. 1 times beinøkt. Jeg spiste også heller en gulerot enn sjokolade i dag 😁 Gleder meg til lørdag, da skal sjokoladen nytes med god samvittighet!
 4. Som jeg skrev, kanskje man mister noen kroner på det. Men det er jo ikke sikkert. Kommer helt an på når man sier neitakk og på oppdretter. Nå var ikke mitt innlegg ment for å overbevise TS. Hun har allerede tatt sin avgjørelse. Jeg mente det på et generelt grunnlag. Jeg har kanskje vært heldig med mine oppdrettere. Jeg tror ikke vi betalte depositum for noen av de, og jeg følte alltid at jeg hadde valget om å takke nei om noe ikke føltes rett ut. Jeg regner med oppdrettere også ønsker at valpen kommer til rett hjem. Nei, jeg har ikke mye penger, men jeg ville glatt tapt noen tusenlapper om det stod mellom det eller å betale enda flere tusen for en valp som ikke møtte mine forventninger eller som ikke føltes rett ut. Det er ikke bare penger det er snakk om, man skal også leve med hunden i 10 år pluss.
 5. Bra forslag! Det burde jeg virkelig. Et av målene mine for mars var å være effektiv om morgenen. I dag stod jeg for det første opp litt seint (kvart over 8) og jeg satt kanskje 1 time og sløvet før jeg fant ut hva jeg skulle gjøre med dagen. Ikke en bra dag mtp målet mitt for denne måneden.. Men tiltross for det, en bra dag studiemessig! Jeg har faktisk studert 7 timer i dag! Bedre enn tirsdag hvor jeg bare studerte i 3 timer
 6. Ah, jeg trodde de var samme ting av en eller annen grunn! Fint at du oppklarte det
 7. Jeg begynner å kjenne presset på dette semesteret med et ekstra fag utenom bachelor og et annet fag hvor vi har en stor semesteroppgave som skal inn. Jeg skulle gjerne kommet så mye lenger med alt på dette tidspunktet. Jeg som trodde mai kom til å være da jeg først ville kjenne på at det er litt tøft med ekstra fag dette semesteret, også kjenner jeg det allerede i mars. Det er jo bare 2 mnd igjen, og jeg føler fremdeles at vi bare er i starten av semesteret. Kanskje jeg må skjerpe meg og innse at vi faktisk ikke lenger er i starten og at ikke kan slaske de flere dager i uken slik jeg har gjort frem til nå?
 8. Haha, ja, det begynner å bli en del nå! Synd de klubbene jeg er medlem i ikke har hall enda Men Bergen agilityklubb jobber hardt for å få på plass hall. Håper de får det til og at det ikke blir for dyrt for en student!
 9. I Bergen er det mange forskjellige hundeklubber, alt ettersom hva du vil drive med, hvor langt du vil reise og hvor mye du er villig til å betale. Jeg mener å huske du sa du ville trene lydighet? Da har vi blant annet: Bergen selskaps og brukshundklubb - billig medlemskap som driver med lydighetstreninger på Stend og brukstrening på vår og sommeren ved Kokstad eller i Hordnesskogen. Bergen hundehall - I mine øyne dyrt medlemskap (jeg er student, så det er dyrt deretter). Men de har innendørs lydighet, rally-lydighet og smeller trening tror jeg? Jeg er litt usikker på hvor organisert treningen er, eller om man stort sett trener "alene" eller avtaler med treningsvenner i klubben. Sotra brukshundklubb - De har også fått jeg en hall som gjør at medlemskapet i mine øyne er litt dyrt. Usikker på om de trener noe utenom hallen. De har agility, lydighet tror jeg, og i tillegg noe som heter barn trening hvor hundene søker etter noe i noen høyballer (jeg vet svært lite om dette, jeg leste nettopp om det). Fjellangerhallen (på Os) - igjen, dyrt medlemskap i mine øyne, men de har vel all slags trening inne i en fin hall. Lydighet, rally lydighet, agility, smeller. Her er jeg også usikker på hvor organisert det er, det virker som man booker hallen og trener sammen med treningsvenner. Os hundeklubb - billig medlemskap. De har lydighet, agility og RIK/IPO trening sier de på hjemmesiden deres. Retriever klubben Bergen (holder til i Fyllingsdalen) - billig medlemskap. De driver med lydighet og rally-lydighet. Det finnes nok enda flere klubber enn dette i Bergen, men det var de jeg kom på som virket relevant for deg. Håper det var til hjelp!
 10. Ja, det var egentlig det jeg ville frem til. Nå har det ikke spesielt mye å si lenger siden TS allerede har bestemt seg. Men på et generelt grunnlag mener jeg det er best at man likevel har lov til å droppe ut på et senere tidspunkt om det er andre grunner til at man ikke lenger ønsker valpen som gjerne ikke kommer frem før senere. Og som jeg også prøvde å få frem i første innlegg, så er det ingen som kan tvinge deg til å kjøpe valpen selv om du sa ja da den ble født. Man kan jo alltid si nei på et senere tidspunkt. De sender den ikke i posten om du ikke kommer å henter den liksom.
 11. Men la oss si du er nummer 3 på hannhundliste. Valpene blir født, det kommer 3 hannhunder, ingen med diskvalifiserende farge. Du får spørsmål om du fremdeles er interessert i valp og du sier ja. Man kan jo likevel takke nei den dagen man møter valpen om man føler noe er galt? Man er jo ikke bundet hundre prosent bare fordi man sier ja til en nyfødt valp.
 12. Ja, det var et interessant underlag. Jeg kan ikke helt beskrive det. Minnet om en blanding mellom ridehall og grus nesten. Det var mange som stusset på hvordan agilitytrening fungerte i en slik hall. Det var mykt nok ihvertfall. Jeg er ledig mandag før klokken 14. Det hadde vært kjekt å få en trening sammen om det passer med tiden
 13. Nå vet jeg at TS har tatt en avgjørelse, men når det kommer til dette med å si ja til valp, er det ikke rimelig vanlig at man sier ja ganske tidlig, gjerne når de er født, men at det likevel er lov å si nei på et senere tidspunkt om valpen ikke passer av andre grunner enn farge? Ingen kan jo tvinge på deg en hund uansett. Ja, kanskje du mister noen kroner om du finner ut du ikke vil ha valpen før den ble registrert, men man kan jo alltid si nei på et senere tidspunk. Om man hilser på valpen og det bare er null kjemi eller magefølelsen sier nei, så kan man fremdeles si nei til valpen.
 14. Hahah, hvordan kom jeg inn i denne tråden!? Ja!
 15. Feil tråd