MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

21,936 profilvisninger
 1. Vet du om de har den i lys brun?
 2. Har noen en anbefaling på en god mascara fra et merke som ikke tester på dyr som finnes i lysbrun? Jeg har lyst på en mascara som ser veldig naturlig ut på.
 3. Gratulerer med 2 napp 😁
 4. Takk I helgen har jeg og Tidi startet agilitykonkurranse! Lørdagen var resultatet disk og disk, men hoppløpet var utrolig fint syns jeg! Bare synd vi ikke kan slalomen skikkelig, da hadde det vært et napp løp! Vi meldte oss på åpent hopp bare for treningens skyld. Det gikk rett vest. En hund som var veldig høy som plutselig løp rundt hindrene og tok tunneler i ett kjør. Jaja. Godt fornøyd med at hun har fin bli i start i det minste. I dag var det ny sjanse, og jammen santen klarer ikke frøkna å vinne! 1 plass Men med en masse feil da. Det er utrolig lærerikt å gå konkurranser for da ser jeg mye vi trenger å jobbe med. Vi jobbe med frem kommando, og selvfølgelig slalomen, men det vet jeg jo. Utrolig fornøyd med at hun hele helgen ikke har kranglet med meg på start og har gjort akkurat som hun skal Flink hund! Nå er jeg skikkelig motivert for å trene fremover
 5. Jeg trenger passord
 6. Og hva er "problemet" med at de tisser og bæsjer inne? Beviser det at de er umodne? Min papillon ble ikke husrein før hun var 1 år. Hun var ikke umoden av den grunn. Tvert i mot den av alle valper i hus som ble voksen fortest.
 7. Jeg forventer ikke at mine valper er husrein når jeg drar fra de. De får tisse og bæsje så mye de vil inne, uten at jeg gjør noe nummer av det når jeg kommer hjem. I tillegg har de stor nok plass til å legge seg andre steder om de har gjort fra seg. Selvsagt forventer jeg ikke at de skal holde seg så lenge. Jeg skjønner ikke hva som er problemet med det heller. De har tisset og bæsjet inne hele livet sist. Hvorfor skal det plutselig bli et problem bare fordi man drar fra dem?
 8. Nei, det handler vel ikke nødvendigvis om de har det bedre alene fordi vi følger med på de. Men hvordan skulle man finne ut om de taklet å være alene på den tiden? Det eneste man kunne gjøre da var å høre fra naboen og lese hunden sin adferd når man gikk fra den og kom hjem. Jeg tenker en hund som har det ubehagelig hjemme alene viser det nok ganske tydelig med hele seg både før og etter man drar fra den. Det gjorde ikke min som valp selv om jeg drog fra henne hele arbeidsdager ganske tidlig. Så valpekull syns det er greit å være alene med flokken sin, men en voksen hund syns ikke det? Jeg tror og mine hunder trives best når jeg er sammen med de, men jeg tror også at de klarer seg helt fint alene (eller med hundeflokken sin). Jeg skulle jo ønske jeg hadde en jobb hvor hundene mine kunne være med meg, eller de kunne blitt med meg på skolen, eller på kafé med venner, men det kan de dessverre ikke. Da må de nesten takle å være noen timer alene, også som valp.
 9. Gratulerer Gleder meg masse til å følge med de!
 10. Min valp var på badet med grind i døråpningen som skilte mellom der den voksne hunden min var mens de var alene hjemme. Dermed minsket jeg sjansen for ødeleggelser, men valpen hadde fremdeles stor plass å bevege seg på. Men hva gjorde man før i tiden når man ikke hadde overvåkningskamera? Jeg syns det virker som om det nesten er rakettforskning å ha hund slik mye blir beskrevet her på sonen. Man må ha overvåkningskamera, være hjemme med valpen store deler av dagen frem til den er helst et år. Det er jo helt ville tilstander! Flertallet av hundeeiere ute i verden er helt alminnelige mennesker i gaten, som begynner i jobb igjen etter å ha vært hjemme med valpen et par uker. Jeg vil tro de fleste hunder klarer seg helt fint. Hva gjør oppdrettere som har valpekull? Det er jo ofte folk som er i vanlig jobb det og. Jeg vil tro valpene er vant med å være hjemme alene mange timer fra valpekassen. Selvsagt med flokken sin, men det er de jo ofte hos folk som har flere hunder også.
 11. Herregud, jeg fikk B på matteksamen Aldri blitt så glad for en karakter før, jeg trodde jeg skulle stryke! Jeg gråt seriøst lykketårer! Også har jeg tatt print screen av resultatet, for jeg tror ikke på at det er sant, haha! De må ha gjort en feil omtrent.
 12. Herlig når Los Losers bussen kom Jeg fikk frysninger og begynte å gråte. For en fin episode!
 13. I dag fyller Blondie 12 år! Vi skal feire med kake og is senere Blondie elsker is!
 14. Så vakre bilder av en vakker hund
 15. Gratulerer med dagen som var