MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

21,682 profilvisninger
 1. Jeg syns ikke Bjorkis selene er så ille i pris. Nå vet jeg ikke om de tar mye mer for å spesialsy, jeg var heldig med min som passet inn i en str. Men det som koster med Bjorkis er toll. Herregud, det ser så idyllisk ut Vi fikk oss også en siste skitur! Frøkna var faktisk litt slappere i selen på denne turen, men det var ikke preppet i det hele tatt. Det var ren nysnø overalt. Men likevel koste vi oss i nydelig vær!
 2. Helt enig! Jeg kan ikke tenke meg selv til hva jeg selv ville gjort i en slik situasjon. Så utrolig stressende med ski på beina og føle seg så hjelpeløs mot en stor flokk hunder! Jeg blir nesten skremt til å stå på ski med hund av denne historien.
 3. Så trist Jeg har heller ikke sett tråden før nå, så jeg trodde alt skulle gå bra. Jeg har selv en hund med prolaps. Da hun for nesten 2 år siden var i utrolig store smerter stod valget vårt mellom avliving eller operasjon i følge veterinær som vi drog til akutt den dagen. Heldigvis fikk vi med oss sterke smertestillende hjem og tenke på saken, og ved hjelp av smertestillende og rolig opptrapping av mosjon har min det utrolig bra i dag uten smertestillende. Jeg valgte å ikke operere fordi hun var såpass gammel og hadde vært gjennom mye gjennom livet.
 4. Takk! Ja, jeg kunne godt tenkt meg en slik app altså, finne turvenner i nabolaget mitt! Men foreløpig er det bare en idé for å lage en forretningsplan i et fag for oss. Men det finnes visst folk der ute som faktisk skal lage/har laget en slik app. Vi får se om de slår an på markedet! Vi har avsluttet telling, så vi trenger ikke flere stemmer. Takk til alle som svarte.
 5. Hei Vil dere hjelpe meg med å svare på en rask spørreundersøkelse? https://no.surveymonkey.com/r/MR6XVX3 Den skal brukes som antagelse på hvor mange som kunne vært interessert i å ta i bruk en app for å finne venner (type Tinder bare for venner). Tusen takk
 6. Vi har jobbet litt med apporttrening i det siste, prøvd å jobbe med tempo inn da det har vært litt rolig for min del. Jeg syns det ble ganske bra tilslutt Samme dag kjørte vi også dekk og bli i 2 min med stor avstand. Det gikk fint, utenom at hun vridde seg litt mens hun lå. Hun ligger, men hun flytter seg ofte litt smått rundt. Men det skjer vel ikke noe annet på en konkurranse annet enn at hun får trekk så lenge hun ikke reiser seg og ikke flytter seg mer enn 3 meter. Jeg prøver likevel å jobbe mot at hun ikke skal forflytte seg noe særlig. Men jeg syns fellesdekk er en dørgende kjedelig øvelse. Så jeg er fornøyd så lenge hun ligger. I dag gikk vi vårt første fremmed spor på lenge! 8 pinner, 5 plukket hun. 1 plukket jeg som hun ikke så, så totalt 6 pinner inn. Hun som la sporet gikk bak og sa at hun gikk veldig rett, men hun gikk litt utenfor sporkjernen og dermed mistet pinnene. Etterpå kjørte vi et feltsøk for første gang med noen andre som la ut feltsøket. Det gikk kjempe fint å sende henne ut på første gjenstand. Andre gjenstand var litt verre. Vi prøvde noen ganger til og det gikk etterhvert bedre og bedre. Vi sliter litt med avleveringen, hun mister ofte gjenstanden, eller hun står istedenfor å sitte i utgangsstilling. Men det er blitt mye bedre
 7. Hahaha 😂 Sant! Første dag etter ferien da. @Kangerlussuaq Ja, hadde blitt tilkalt på et andre gangs intervju. Det var ikke den mest relevante jobben da og de krevde ingen utdannelse. Det ville gi litt praktisk erfaring innen drift av bygg, og i og med at jeg ønsker å jobbe innen bygg ville det nok vært litt interessant, men ikke i lengden fant jeg ut. Jeg måtte flytte for jobben og, så konklusjonen ble at jeg ikke ville det for en jobb jeg ville "vokst ut av" i løpet av et år. Men får jeg tilbud om en jobb jeg kan se for meg å trives å vokse i iløpet av flere år, så takker jeg ja 😊 Tror jeg! Haha 😂
 8. Mandag er alltid mine beste dager, når det gjelder alt! Jeg tror jeg skjerper meg skikkelig etter å ha hatt fri. I dag var jeg oppe og på plass på skolen klokken 8 ! Skal være her til litt etter klokken 15. Stolt!
 9. Papillon: Jeg var 12 år gammel og syntes papillon var den vakreste hunderasen i verden. I tillegg skulle jeg på landslaget i agility! Det kunne jeg få til med en papillon. Det var nok mer baktanker ved valget av den rasen fra min mor sin side, som kjøpte henne til meg. Jeg vet vi også vurderte pomeranian. Vi kom aldri å landslaget, men det var nok ikke rasen sin feil. Jeg digger rasen fremdeles, de er skikkelig kule små allround hunder og hun har lært meg mye om hund. Vi har blant annet prøvd oss på utstilling, agility, lydighet, spor og rally lydighet. Kanskje jeg anskaffer meg papillon igjen på et mye senere tidspunkt i livet. Australsk Kelpie: Jeg ville ha mer hund! En hund som var mer treningsvillig og hadde bedre utholdenhet, rett og slett en enklere hund å trene. Jeg ønsket meg igjen en allrounder som jeg kunne gjøre mye forskjellig med. Den skulle være sund både fysisk og psykisk. I tillegg ville jeg ikke ha en for stor hund og jeg ønsket ikke pelsstell. Helt klart en rase jeg trives utrolig godt med som passer alle mine krav, og litt til! Vi trener agility, rally lydighet og spor. I tillegg er hun en super treningskamerat på cardio økter og er med på joggetur, skitur og fjelltur. Ja, også har vi vært litt i utstillingsringen. Skal ikke se bort i fra at det blir flere kelpier i hus med årene. Jeg elsker rasen!
 10. Åå? Hvordan da? Er ikke sikkert jeg finner jobb nå uansett, så noe må man jo gjøre mens markedet er vanskelig.
 11. Gratulerer med den lille Så fint med en svart og en brun!
 12. Ja, da kan du kalle henne Sol Ingen forvirring med den andre som heter noe med Bris da.
 13. Så gøy! Vet du hvilket tema de skriver om? NMBU var egentlig drømmen min da jeg begynte å studere, men jeg kom ikke inn. Nå er det egentlig det studiet som frister minst, men jeg har ikke satt meg sånn veldig inn i de ulike studiene. Mye som forandrer seg på noen år.
 14. Takk for svar. Som jeg trodde.
 15. NTNU (Trondheim), UiB/HVL(Bergen), UiA(Grimstad) og NMBU (Ås) 😊