Jump to content
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Content Count

  8827
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

MegaMarie last won the day on July 31

MegaMarie had the most liked content!

Community Reputation

7283 Excellent

About MegaMarie

 • Rank
  Hundefrelst
 • Birthday 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Recent Profile Visitors

24011 profile views
 1. MegaMarie

  Dogs4all 2019

  Det er egentlig ikke så tidlig, ettersom at fristen for påmelding er 30 september! Lurt å lage tråd så man kan minne på de som har glemt å melde seg på. Selv kommer jeg som ren tilskuer for første gang. Jeg har stilt ut et par ganger på Dogs4All før og syntes det var kjempe gøy! Det er så mye å se på og gjøre der. Det ene året husker jeg det var en egen agilitybane som man kunne gå inn å trene på om man ville. I tillegg var det masse show, agilitykonkurranser, freestyle, hundeskoler som hadde små kurs, masse salgsboder, raseboder, raseparade osv! I tillegg var det skikkelig svung over gruppefinalen med masse stilig lys osv. Man føler man er på en virkelig stor og fancy hundeutstilling
 2. MegaMarie

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Så fin hun er blitt 😍 Hvordan er hun i hverdagen? Krever hun mye?
 3. MegaMarie

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Hahah! Men de har vært der! Vi var der riktignok på tirsdag, like før det kom ut i media. Da hadde sikkert de syke hundene allerede blitt syk. Men jeg tenker det er like greit å holde seg unna likevel.
 4. MegaMarie

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Merker jeg blir litt skremt når folk ber en om å holde hundene unna tisseflekker. Det er ikke lett altså. Men det er betryggende å høre at du tenker det går greit, for det samme gjorde jeg i går. Jeg holder meg unna andre hunder, og tenker ikke å gå tur i Frognerparken eller andre områder som de har advart mot, men forøvrig tenker jeg å fortsette som før.
 5. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Moro at jeg gjettet rett Gøy å få høre hvor de ulike valpene endte opp. Håper du oppdaterer oss fremover på hvordan det går med gjengen.
 6. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I dag skulle Tidi ha fylt 6 år, men så gammel fikk hun aldri bli 😥 Det er nå 4 måneder siden jeg avlivet henne. Det går lettere selv om savnet fremdeles er veldig stort og skyldsfølelsen enda er der. Jeg prøver å tenke på at hun hadde et fint liv og at hun ikke led noe, men jeg klarer ikke å gi slipp på følelsen av at hun hadde sikkert ønsket å leve et lenger liv hvis hun hadde kunnet. Det gjør vondt at en så snill og god hund måtte dra så urettferdig tidlig. Men ja, ellers går det lettere og jeg tenker mer og mer tilbake på tiden med henne som en fin tid, og jeg blir ikke alltid trist av tanken. Jeg vil aldri glemme henne ❤️
 7. MegaMarie

  Valpegjengen 2019

  Så gøy Krysser fingrene for at det blir en sort tispe til deg! Min kusine vurderer field spaniel om hun skal ha hund. Det virker som du kjenner rasen godt og kjenner til flere inivider og oppdrettere. Jeg får høre med deg om hun en dag skal få seg en field!
 8. MegaMarie

  Tannpuss?

  Jeg er en av de som har vært heldig med min miniatyrhund. Det er ikke før de siste årene (hun er 14 år gammel) at vi har fått høre at hun burde inn på tannrens. Jeg har prøvd å pusse tennene hennes noen ganger, men hun hater det. Neste hund har jeg planer om at skal bli vandt med tannpuss fra den er liten av. Kelpien min hadde også tannstein og ble anbefalt å fjerne det allerede da hun var 4-5 år gammel. Så jeg tenker det er ikke bare småhunder som får tannstein.
 9. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Valyria er så spesiell med det mørke på ene siden av ansiktet og det lyse på den andre siden! Det blir spennende å følge henne med tiden Et fint kull Veldig spent på å høre hvem du beholdet på for. Jeg gjetter Eyrie. Selv om jeg er veldig fan av Meeren da 😍 Jeg er veldig glad i tricolor.
 10. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  Blondie har blitt 14 år! Hipp hipp hurra!
 11. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Så fine 😍 Skal du beholde noen ?
 12. MegaMarie

  Veteranklubben

  Blondie, fyller 14 år om 11 dager.
 13. MegaMarie

  Krokhaug 's Wilhelmina 'Ariel' - cavalier

  Wow for en forskjell! Visste ikke at så mye av øret bare var pels! Utrolig kjipt at det virker til å være til plage for de i hverdagen. Det er dessverre noe som har skjedd med alt for mange raser de siste årene. Min mor har jo cocker spaniel, det skal jo være en jakthund. Men med den pelsen de har i dag er det helt ubrukelig i skogen..
 14. MegaMarie

  Hvorfor er titler så stas?

  Jeg elsker titler. For meg er det på en måte et bevis utad i hva vi har klart. Det er mye enklere å finne frem titler i Dogweb også enn å søke frem resultater i resultatlisten å finne ut at hunden har opprykk i ditt og datt. På Blondie har jeg de siste årene hatt som mål å få lengst mulig tittel rekke på henne, så jeg samler på alle mellom titlene vi får og kommer ikke til å kutte de etterhvert som hun får titler i høyere klasse. Vi har heller aldri startet "unødvendig" for å bare oppnå tittel. Hun har rett og slett ikke fått nok poengsum for å få opprykk før vi har oppnåd tittelen. Med Tidi samlet jeg ikke titler. Der ønsket jeg rykke opp fortest mulig å heller ta championat med tiden. Men hun var også en helt annen hund som jeg kunne oppnå mer med raskere enn hva jeg fikk til med Blondie. Så da ble det motivasjonen min med henne
 15. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Gratulerer med et flott og vellykket kull! Så spennende med denne kryptiske valpen! Har du noen bilder av hvordan slike ser ut som voksen? Jeg tror jeg aldri har sett en slik før.
×