Jump to content
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Content Count

  8862
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

MegaMarie last won the day on October 21 2019

MegaMarie had the most liked content!

Community Reputation

7301 Excellent

About MegaMarie

 • Rank
  Hundefrelst
 • Birthday 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Recent Profile Visitors

24800 profile views
 1. Åå, den der var dødssøt! 😍
 2. MegaMarie

  Mellomstor turkompis/familiehund, førstegangs

  Jeg og tenkte buhund! Føler den passer perfekt De har god pels, tåler vinter bra, krever ikke alt for mye mosjon, har noe jaktinstinkt, men jeg oppfatter de som en mer lett trent hund som kan læres å være løs på tur vs mange av de andre gruppe 5 hundene. Ikke er den for stor og ikke for liten. Det blir en del røyting da, men de røyter stort sett bare i sesonger. Hvis du vil ha en hund som har pels som tåler kulde, så må du nesten tåle røyting og. Så her er det om å velge hva som er viktigst for deg. En hund med en naturlig pels som tåler kulden og en natt ute, eller en hund som røyter lite?
 3. MegaMarie

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Sykt søte 😍 Skal du beholde en av valpene?
 4. MegaMarie

  Mål 2021

  Mål for 2020 For 2020 vet jeg faktisk ikke om jeg har noen mål for Blondie. Hun er såpass gammel at jeg er svært usikker på om det er noe poeng å konkurrere. Hun har fått dårligere hørsel og syn med årene, så det er ganske vanskelig å få henne til å forstå hva jeg ønsker. Så jeg tror vi fortsetter bare med det siste målet vårt videre i 2020. Hun skal leve et godt liv på sine elder dager, være så frisk som hun kan, spise godt og få masse kos ❤️ Oppnådd! Blondie hadde vondt i munnen en periode og tok tannrens og måtte trekke noen tenner. Hun har en mild økning på nyreverdiene. Etter tanntrekken har hun det mye bedre, spiser mye mer, har lagt på seg og pelsen hennes kjennes mye bedre ut 😊 Dessverre så føler jeg nok litt at jeg har henne på lånt tid, og jeg må bare ta hver dag jeg får med henne som en glede. Så jeg setter nok ingen mål for oss i 2021 ❤️
 5. MegaMarie

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Men da er det jo ikke umulig! Må ikke gi opp enda
 6. MegaMarie

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Haha, ingen annen grunn? Tenkte det var noe slikt som at hun ikke hadde noe de måtte ha for å bli utstillingschampion, eller gikk på medisiner eller noe. Jeg vet ikke. Men så bra, da kan det jo bli
 7. MegaMarie

  Hvilken rase skal du ha neste gang?

  Her blir det nok en kelpie til i hus etterhvert ❤️ Jeg er ikke ferdig med rasen kjenner jeg. Ellers frister det også med en jakt cocker en gang kanskje 😍 Og jeg klarer aldri å slutte helt å drømme om en aussie. Men de to rasene er nok heller lengre frem i tid. Men hvem vet?
 8. MegaMarie

  Aussien Kendra

  Så mye nytt og spennende å lese om dere her! Lenge siden jeg har vært innom tråden. Gratulerer så mye med 2 x cert Håper dere får til MH snart, det blir spennende!
 9. MegaMarie

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Herregud så fin hun er 😍
 10. MegaMarie

  Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Wow, dere er så flinke 🤩 Gratulerer med nydelige resultater. Og for noen fine bilder! Det var hyggelig å random treffe på deg og jentene i sommer!
 11. MegaMarie

  Catania, Cira, Hera og Fenris (Etnahund og NEG)

  Gratulerer med flotte resultater Kan ikke skjønne at du ikke var fornøyd på Lillestrøm, juniortittel er jo kjempebra
 12. MegaMarie

  Milo & Atlas (blanding og engelsk springer spaniel)

  Gratulerer med napp
 13. MegaMarie

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Jeg har ikke fulgt med hvis du har sagt noe om det før, men hvorfor kan hun ikke få et annet utstillingschampionat? Lykke til med valpekullet Jeg syns du skal lage en kulltråd
 14. MegaMarie

  Hundemodeller

  Jeg blir gjerne med og! Har bare en gammel hund, men det er jo nesten det samme som valp? 😂 Hun har blærekapasitet som en valp ihvertfall.
 15. MegaMarie

  Wrigglebutts - kull1

  Så søte 😍 Gratulerer med et vellykket kull!
×