MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7,899
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

21,297 profilvisninger
 1. Næmmen, så søt hun er! Hun så ut som verdens snilleste valp
 2. Jeg har akkurat samme problem med mine to. Alene går de stort sett fint, på tur sammen med andre hunder går det strålende. Men Blondie og Tidi fungerer ikke på tur sammen når vi møter hunder.. Jeg har dessverre ingen løsning! Jeg følger godt med i denne tråden da, kanskje jeg kan få løst mitt problem og. Nå går jeg veldig ofte hver for seg med mine, og ja, det er kjipt. Det blir stort sett totalt mindre tur på de begge. Hvis ikke jeg går med de hver for seg går jeg bevist der det er mindre hunder eller hvor de kan være mer løs. Begge hilser kjempe fint løs. Jeg har faktisk ofte også bare latt Blondie være løs i passeringer, for hun er ofte roten til det, og hun gjør det fordi hun er redd, så hun går aldri bort til den andre hunden, så da lar jeg henne bare være løs.
 3. Jeg løp en runde på ca 4km i skogen i går, på is! 😁 Jeg er stolt! Riktignok gjorde isen at tempoet måtte ned betraktelig til tider og jeg holdt på å tryne en gang, men jeg "løp" faktisk hele veien! Jeg har som mål å løpe to ganger i uken. Ikke så veldig nøye hvor langt, jeg vil bare komme litt inn i en løperutine igjen. Tidi elsker også å løpe, så å kombinere de to er skikkelig bra! Da er det mer mening bak løpeturen også. Etter at jeg gikk til Fysio terapi i høst pga ryggen fikk jeg ikke lov å løpe eller trene bein i det hele tatt i over 1 måned. Skikkelig kjedelig. Jeg var akkurat kommet inn i en skikkelig god løpeform, jeg løp ofte på stranden i Australia. Så fantastisk deilig å se på den utsikten mens man løp, også løp jeg barfot i sanden. Men så fikk jeg ikke lov å løpe, formen falt skikkelig og da er det så kjipt å komme seg tilbake igjen syns jeg. Det ene positive utfallet var at jeg trente masse benkpress den måneden og klarte tilslutt å løfte 1x50 kg 😁 Et mål jeg har hatt en god stund. Gøy å endelig klare det!
 4. Det finnes allerede Kjempe god idé da! http://www.elkjop.no/product/hvitevarer/stovsuger-og-rengjoring/FC7088/philips-aquatrio-pro-gulvrengjoring-fc7088-01
 5. Godt forslag! Tror det dog blir litt vanskelig å få med alle de andre på gruppen på en hundeapp, haha
 6. Tusen takk for tips Jeg tar med alle forslag til møtet med gruppen min i morgen. Selvsagt, det er det som er vanskelig! Nesten alt finnes! Vi tenker på en ting vi tror er helt genialt, men så googler vi, også finnes den.. Men takk for forslag uansett! Kom med flere!
 7. Herregud så søt Ori er med så mye hvitt i ansiktet!
 8. Vi har et prosjekt på skolen nå hvor vi skal komme opp med en forretningsidé og jeg trenger litt innspill. Alle tanker taes i mot med takk! Det kan være alt fra en ting dere ønsker i hverdagen for å gjøre ting enklere/bedre i hverdagen. Er det noe som irriterer dere i hverdagen? Er det noe som kan forbedres som du allerede har? Eller en app. Er det noe dere føler dere mangler som dere gjerne skulle hatt? Det trenger ikke bare å være spesifikke ideer. Det kan og bare være tanker rundt ting dere føler kunne blitt bedre i hverdagen.
 9. Jeg har Hyundai i20. Jeg har hatt kelpien løs baki med en grind som skiller mellom baksete og bagasjerommet. Jeg vet ikke hvor stort bagasjerommet må være for å være romslig for en labrador, men jeg vil si det er ganske grei plass der bak. Veldig fornøyd med bilen ellers også!
 10. I dag gikk vi et spor igjen. Denne gangen markerte jeg alle pinnene med sløyfer. Jeg vet ikke helt om det var en så god idé, for jeg stoppet henne og ble ganske frustrert om hun ikke plukket pinnene. Kanskje ikke gjøre det neste gang. Sporet fikk ligge litt i dag, ca 20 minutter. Tidi hadde likevel veldig høyt tempo, men slurvet mye mer med pinnene. En del av pinnene var nye da, jeg plukket de rett før jeg la sporet. Det kan jo kanskje ha noe å si. Selve sporingen ellers var bra, hun gikk temmelig korrekt. Etterpå trente vi litt feltsøk. Vi må nok jobbe litt mer med hold fast og apportering av ulike gjenstander ute også. Hun har en tendens til å riste myke gjenstander og gjerne slippe de litt fremfor meg, eller slippe de idet hun går inn i utgangsstilling. Selve søket var veldig fint, hun gikk langt ut, hadde bra tempo og søkte fint Vi kjørte et mini feltsøk tidligere i uken hvor hun plukket og kom raskt inn med begge gjenstandene uten risting, men da kjørte jeg avlevering i front, noe som gjorde det litt enklere.
 11. Så moro Masse lykke til! Det bli spennende å følge med dere.
 12. Gratulerer med mini Banzai Jeg må innrømme jeg blir veldig forvirret når du kaller dem basselukser, det er jo Basenji som heter basselusk Jeg trodde du skulle få deg basenji noen sider tilbake i tråden!
 13. Gratulerer så mye med knall resultat
 14. Så flinke dere er! Hva er planen med henne innenfor lydighet? Bare trene for morro skyld eller blir det noe konkurranse?
 15. Gratulerer med dagen, Isak