Gå til innhold
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

MegaMarie last won the day on 26. Mai 2014

MegaMarie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

6,877 Excellent

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

22,510 profilvisninger
 1. Snøfrosts hunder

  Fjellbris og Beringia
 2. Blondie & Tidi

  Jeg og Tidi fikk en kommandering under fri ved fot på gårsdagens trening. Det er det tydelig at vi trenger litt trening på Hun sliter litt med de lange pausene før vi får neste kommandering, da begynner hun å tilby adferd. Kanskje også fordi hun hører noen si noe veldig høyt, så hun tror det er til henne. Men ellers syns jeg hun er veldig flink Ellers ble det (kelpie)fellesdekk igjen, klapp på skulderen til meg som trener på det. Det er jo den kjedeligste øvelsen. Det er litt gøyere på fellestrening hvor det er mye forstyrrelser. Forrige trening var det en som gikk fot rundt hundene for å trene de på fellesdekk med forstyrrelser. Da var det litt gøyere Tidi fikk også jobbe videre med rute, og hun er så flink altså Jeg tror den er på plass snart. Blondie fikk jobbe med rallyøvelser. 8-tall rundt kjegle med ball og godbit. Forrige gang var hun mer interessert i ballen, og forsåvidt godbiten. Denne gangen var hun sååå flink! Deretter jobbet vi med direkte dekk. Hun kunne dekk under marsj før, men det har hun visst glemt. Så det var litt vanskelig å komme inn i det igjen. Men på slutten fikk vi til en del bra, så jeg håper det blir enda bedre neste gang
 3. Agilityåret 2018

  Takk for tips! Det skal jeg prøve!
 4. Agilityåret 2018

  Nei, jeg er vel dårlig på det. Ville du gitt det bare i svinger da? 😊 Det skal jeg prøve isåfall.
 5. Forskningsprosjekt: fryser hundene på potene

  Jeg syns dette er litt interessant, jeg. Lenge har jeg tenkt at det kanskje ikke bare handler om de fryser, men også hvor høy smerteterskel de har. Jeg føler at Tidi kunne fortsatt med mye av det hun gjøre uavhengig av om hun har vondt av noe slag. Mens Blondie er veldig tydelig på når hun syns noe er vondt, om det så bare er bittelitt vondt. Tidi har aldri brukt potesokker, men det er mulig hun har syntes det var kaldt, men ikke vist det. Blondie nekter å gå om det blir for kaldt, løfter opp beina og står omtrent på 1 fot hvis hun mener det er for kaldt.
 6. Rallytråden!

  Du kan ikke gi opp Milla som fikk napp i klasse 3 Selvsagt er hun flink også! ----------------------- Jeg sliter med å bestemme meg for hvor jeg skal melde oss på aprilstevnet. Påmeldingsfristen er i dag. Blondie er klar for klasse 2, men Tidi er overhode ikke klar for Elite. Så jeg melder uansett ikke på Tidi. Så da blir det med bare Blondie eventuelt. Hun mangler bare 1 napp for å få ny tittel i klasse 2 og opprykk til klasse 3. Hun er ikke klar for klasse 3 med de nye reglene, så om vi får opprykk lørdag er det ikke vits å hoppe opp en klasse på søndag. Så da kan det være jeg kaster bort penger på å starte 2 dager. Kanskje bare melde på 1 dag? Men det kan jo og være vi er uheldig og disker lørdag, da er det surt å ikke ha meldt på til begge dagene.
 7. Da tror jeg det er her vi er uenige, på definisjonen av sky. Jeg mener fremdeles ulven er sky. Sky for meg er at den vil trekke seg unna om den ser et menneske eller holder seg på avstand fra et menneske den ser. Så igjen, at den går rundt husvegger på kvelden/natten når det er mørkt betyr ikke at den ikke er sky, i min mening om ordet sky. Ellers er jeg enig med deg.
 8. Blondie & Tidi

  I dag var det lydighetstrening igjen 😊 Blondie fikk bli med. Hun har hatt litt endret adferd i det siste, men jeg tror det er positivt. Hun er veldig glad, logrer masse, elsker kos overalt. Før var hun litt picky på hvor vi fikk klappe henne. På trening i dag jobbet vi med rally klasse 2 øvelser; matskålene og ellers litt andre øvelser. Vi prøvde oss også på litt klasse 3 øvelser, men vi må lære inn utgangsstilling på feil side med kasseøvelsen først tror jeg. Det har vi begynt å såvidt med hjemme 😊 Med Tidi jobbet jeg litt med å apportere rare gjenstander igjen. Det gikk veldig fint 😊 Vi hadde bare ett tilfelle hvor hun tok noen apportbukker som lå ute istedenfor gjenstanstende jeg ville at hun skulle hente 😂 Vi fikk kommandering på apport, noe som gikk veldig bra 😊 Vi prøvde også på kommandering på hopp over hinder og avstand i klasse 1. Det gikk og veldig bra! Vi jobbet med ruten igjen også. Jeg fikk også inn en fellesdekk, med en god del forstyrrelser så det var bra 😁 Foto av Åshild.
 9. Slik du svarer så indikere du at ikke-sky ulv = ubehagelig ulv. Det stemmer jo heller ikke. Jeg har aldri sagt det ikke er ubehagelig, jeg sier det betyr ikke at ulven ikke er sky. Det er jo morsomt at du kaller din egen kilde for synsing. Din egen kilde som har tall og konkrete hendelser. Prosjektleder for forskningen sin uttalelse er visst bare synsing. Er det kun svenskene sin mening som teller nå eller?
 10. «Selv om det utvilsomt vil oppfattes som uønsket og ubehagelig.» Det er vel ingen som sier det ikke er ubehagelig eller ei. Vi sier ulven ikke er unormalt lite sky bare fordi den går rundt hus på natten. Eller angriper elg nærme hus. En ulv som ikke er sky er en ulv man ser hver dag, eller som kommer bort til deg der du sitter på en benk og spiser lunsj ute i naturen for å spise maten din. Det er en ulv som ikke er sky. Edit: ble noe rot her med svaret mitt da jeg er på telefon.
 11. Din egen kilde tidligere sier jo at det ikke betyr at ulven er unormalt lite sky. Men som du sa det så fint selv, du leser det du liker best.
 12. Så spennende Det blir gøy å følge med videre her!
 13. Hvordan var valpetida med hunden din?

  Blondie var super enkel! Hun tygget kun på knottene man åpner skuffer på en kommode. Noe sen på renslighetstreningen, kunne bæsje inne av og til frem til hun var 9 mnd gammel. Ellers var hun bare snill og søt! 😍 Veldig trygg, høy gjenstandsinteresse. Løp rundt med metallapport i munnen som 9 uker gammel, den var nesten større enn henne 😂 Tidi var litt verre 😂 Hun ble rask husrein, men hadde litt mer energi. Hun var en engel med valpepasserne mine, da bare sov hun eller lekte litt. Med en gang jeg var kommet hjem ble hun en gremlins. Hadde raptus, tygget skikkelig hardt på meg, knurret og var rett og slett i fyr og flammer. Hun ødelagte veldig lite som valp, men jeg var også nøye med å skjerme henne fra ting hun kunne ødelegge. Da hun var alene hjemme var hun på badet, så det gikk med en dorull eller to. Ellers tygde hun litt på skapet under vasken og listene på badet. Første gang jeg prøvde å ha henne alene i hele leilighet spiste hun opp en aloe vera plante 😂 Godt det bare er sunt. I senere tid rev hun bare i stykker papir om det lå tilgjengelig for henne. Det verste hun ødelagte var sløyfen og kritikkskjemaet Blondie hadde vunnet på en lydighetskonkurranse, da det hadde sentimental verdi. Men det var jo min feil og som hadde lagt det slik at hun fikk tak i det. Ellers var hun en relativt enkel valp 😊
 14. Ja, man kan selvsagt lese kun det man liker best, right back at you! Hvem sier man blir låst inne? Jeg tipper ulven ikke går rundt husveggen om du står utenfor huset. Jeg syns det i alle tilfeller hvor det er registrert nærgående ulv, så er det mens mennesker sitter inne i husene sine. Jeg syns ikke det er merkelig at ulven går forbi huset da. Det som hadde vært merkelig er om den hadde passert veldig nærme forbi mennesker som var ute hver dag. Det har jeg foreløpig ikke hørt noen oppleve.
 15. «– En ulv som passerer i nærheten av bosetninger behøver altså ikke å bety at den er unormalt lite sky, selv om noen utvilsomt vil oppfatte det som uønsket og ubehagelig, forteller Odden.» Jeg syns ikke det er spesielt merkelig at ulven passerer forbi hus på nattestid. Det er nok ikke mange folk ute da. At den velger minste motstands vei for å komme seg fremover er heller ikke spesielt merkelig. Dyr er energibesparende.
×