Jump to content
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Content Count

  8813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

MegaMarie last won the day on May 15

MegaMarie had the most liked content!

Community Reputation

7227 Excellent

About MegaMarie

 • Rank
  Hundefrelst
 • Birthday 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Recent Profile Visitors

23781 profile views
 1. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Gratulerer med et flott og vellykket kull! Så spennende med denne kryptiske valpen! Har du noen bilder av hvordan slike ser ut som voksen? Jeg tror jeg aldri har sett en slik før.
 2. MegaMarie

  Torneryds Wuna

  Haha, så søtt og morsomt bilde 😂 Stemmer for et slikt bilde hver måned frem til hun er 1 år!
 3. MegaMarie

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Mine sov og så lenge jeg sov. Nå har jeg bare gamlemor og hun sover egentlig lenger enn meg og 😂 Hun står opp samtidig som meg, går ut i stuen og legger seg til å sove igjen.
 4. MegaMarie

  Ninja, Noor & Neytiri - collie langhår

  Så bra operasjonen gikk bra og hun er på bedringens vei. Fine bilder av de fine hundene dine 😍
 5. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I helgen har jeg og Blondie startet rally-konkurranse. Været var ikke akkurat med oss med kalde temperaturer, regn og sludd. Ikke de mest ypperlige forholdene for Blondie å gå konkurranse. Vi var heldige med opplett akkurat i det vi skulle gå begge dagene da. Jeg filmet ikke på lørdagen pga været. Det angrer jeg på nå da. Vi fikk 2 repetisjoner. Den første fordi hun satt seg i det vi skulle rygge. Den andre fordi hun plutselig satt seg ved høyre siden min når jeg skulle ha henne til å gå rundt meg på plass. Og da mener jeg hun satt seg ikke inn på plass på feil side, hun satt feil vei ved høyre side 😂 En litt irriterende feil, for det er jo egentlig en vært enkel øvelse. Men hun falt ut rett før. Den kostet oss en 1 premie, for på lørdagen endte vi opp med 177 poeng, 3 premie og 6 plass. Ellers fikk vi et par dobbeltkommandoer og noe avstand. Jeg er fornøyd med Blondie med tanke på omstendighetene, men litt surt at den lille rundten kostet oss så mye. I dag hadde jeg egentlig en litt bedre følelse i ringen med henne. Det ble dessverre to repetisjoner i dag igjen. Først på gå 1 steg, stå, der satt hun seg. Deretter på en sitt, 180 grader, hvor hun plutselig gikk bak ryggen min. Jeg tabbet meg også ut på en dekk under marsj, som jeg trodde plutselig var en stopp og dekk 😂 På snurren var hun ikke helt med, så vi fikk noen store trekk fordi den ble gjort i ro og ikke under marsj. Ellers fikk vi en del trekk for dobbelkommando og avstand igjen. Endte på 157 poeng, 3 premie og 6 plass i dag igjen. Totalt sett ganske fornøyd med henne i helgen med tanke på omstendighetene. Jeg håper på bedre vær neste gang og at hun er mer med.
 6. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Så spennende! Fine hunder begge to 😍 Krysser fingrene for at møtet bar resultatet. Lykke til!
 7. Takk ❤️ Ja, det var dessverre ikke aktuelt her å ta henne med hjem Det kom litt uventet at jeg måtte avlive henne. Natten før var jeg sikker på at det første jeg skulle gjøre på morgenen var å dra til veterinæren å avlive henne. Men så kom hun seg i løpet av natten, og på dagen var hun egentlig ganske glad og fornøyd. Men pga slik hun var på natten og fordi hun var veldig bleik i tannkjøttet valgte jeg å dra til veterinæren. Hun ble sendt på obduksjon etter avlivningen også, så jeg kunne ikke ta henne med hjem. Tidlig dagen etter drog jeg fra Tronheim til Bergen, en reise jeg hadde planlagt lenge som var nødvendig for masteroppgaven min, så det var enda en grunn til at jeg ikke kunne ta henne med hjem. Jeg tok med Blondie til veterinæren etter at hun bare spiste mindre og mindre. Viste seg at hun hadde vondt i ryggen pga prolapsen hun har igjen, så det var en grunn til at hun ikke spiste annet enn at Tidi ikke er her mer. Nå er hun ganske glad og fornøyd, men det virker som at hun leiter etter noen hver gang jeg kommer hjem. Akkurat som at hun hver gang jeg kommer hjem tror at jeg har med meg Tidi. Hun løper ofte ut i gangen etter at jeg har kommet inn i leiligheten, og ser virkelig ut som at hun leiter etter noen. Det er litt trist 😢 Hun skjønner jo ikke hvorfor hun ikke er her lenger og hvorfor hun ikke kommer tilbake nå.
 8. Er det noen som har link til den første saken? Hvordan oppstod angrepet? Det må være så utrolig fælt for henne. Og så unødvendig da!
 9. MegaMarie

  Torneryds Wuna

  Gratulerer Hun ser skikkelig herlig ut 😍
 10. MegaMarie

  Bestille billett for hund i SAS

  Uff, det hørtes utrolig slitsomt ut.. Skjønner heller ikke hvorfor det skal være så vanskelig. Norwegian sitt system fungerer jo tydeligvis. Da kan det ikke være så vanskelig å få på plass et lignende system hos SAS.
 11. MegaMarie

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Gratulerer Hun ser nesten litt ut som en mallevalp. Er gul farge ikke tillatt på utstilling? Herregud det er så skjønt når ørene deres er så tette!
 12. MegaMarie

  Valpegjengen 2019

  Uff, ikke slik man vil at de første dagene med ny valp skal bli. Men bra du kommer med første neste fly. God tur hjem og gratulerer med ny valp
 13. MegaMarie

  Gaffunger (SBT) våren 2019

  Ånei, så dumt Krysser fingrene for full klaff neste gang.
 14. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  Savnet etter Tidi er fremdeles stort. Jeg benektert nok veldig ofte at det har skjedd for at jeg bare skal klare å komme meg gjennom dagen uten å gråte. Men så kommer det dager hvor du ikke kan benekte det lenger. Som da jeg var på dugnad med hundeklubben forleden dag og folk gjerne spør hva som har skjedd og hvordan det går med en. Eller som denne helgen, hvor jeg egentlig hadde planlagt å dra til Ålesund på agilitykonkurranse med Tidi 😥 Svaret på obduksjonen kom for noen uker siden. Hun hadde høyst sannsynlig en betennelse på hjertet som foresaket hjertesvikten. Betennelsen kan ha kommet av en eller anne type infeksjon, f.eks kennelhoste, lungebetennelse eller en infeksjon i et sår eller lignende. Jeg har lenge gått rundt med en skyldsfølelse for det som skjedde. Hvorfor oppdaget jeg ikke at hun hadde en infeksjon? Hva hvis jeg hadde oppdaget infeksjonen? Hadde jeg hatt henne i dag da? Det har vært kjempe tungt å gå rundt med slike tanker. Jeg leser en bok nå om dagen som heter "Farväl till en vän - Om sorgen efter en hund". Der stod det at det er veldig vanlig å ha skyldsfølelse når man mister en hund veldig brått. Det hjalp litt på å lese det. Noen dager er gode hvor jeg kan tenke på henne og bare bli glad og ikke trist. For en fantastisk hund! Så mange har fortalt meg siden hun gikk bort at hun var en utrolig hund. Jeg er helt enig. Snillere hund har jeg aldri truffet før. Det fantes ikke vondt i henne. Drømmehunden ❤️
 15. MegaMarie

  Unge (hunde)mødre

  Takk ❤️ Ja, det er litt vanskeligere med 2 hunder, men overhode ikke så vanskelig som 3 😂 Jeg og en venninne skulle flytte inn sammen, hun hadde 1 hund og jeg 2, så da ble det 3 hunder vi skulle ta med oss inn i en eventuelt leilighet. Da skal jeg si deg det var vanskelig. Jeg har ikke merket noe økt utfordring når det gjelder å finne leilighet med 2 hunder. Men jeg oppfatter det stort sett slik at om folk først er åpen for å ha dyr i leiligheten, så er det stort sett folk som er glad i dyr, og de bryr seg ikke. Husverten min nå har hund selv som han slipper ut løs i nabolaget og som bjeffer mye. Da vet jeg at jeg aldri vil få noen klager på mine hunder 😂 Vi hadde også katter i forsterhjem i fjor vår. Da var leiligheten vår en rene dyrehage. 2 hunder og 5 katter 😂 Det brydde husverten heller ikke seg om. Ja, jeg og får alltid høre den. Det er overhode ikke vanskelig, men det handler om prioriteringer. Noen syns studietiden er den tiden man skal være fri og kunne reise når man vil, dra på fest hver kveld, feste til langt på natt og kanskje dra rett på skolen etterpå. Jeg har aldri vært noe glad i å feste, så jeg har ikke det behovet. Jeg ser på hundene som en god unnskyldning til å si nei til fest flere ganger i uken 😂 Å reise syns jeg er gøy, men jeg har ikke råd eller muligheten til å gjøre det hele året, og de gangene jeg har råd og tid til det så finner jeg alltids pass Jeg syns jo helt klart det er veldig mange fordeler med å ha hund i studietiden vs når man er i full jobb.
×