MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,329
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

22,159 profilvisninger
 1. Klart de får solgt dem. Men jeg ville ikke kjøpt en av de valpene. I en slik sammenheng mener jeg at prisene er horrible. Men med alt arbeidet som ligger bak et seriøst kull hos en seriøs oppdretter, så mener jeg en del av prisene i dag er helt innenfor, og noe jeg fint kunne betalt for å få nettopp det man får fra en seriøs oppdretter. En valp som med stor sannsynlighet vil møte mine ønsker, en sunn hund, både mentalt og fysisk, som kan prestere til det jeg ønsker den skal prestere til. I tillegg forhåpentligvis en seriøs oppdretter i ryggen som kan hjelpe meg om jeg trenger det. Og det er jeg villig til å betale en del for.
 2. Jeg skulle ønske oppdrett kunne prises ulikt utifra hvilken jobb/utgifter som ligger bak. For jeg syns det er helt greit å betale en ganske stor sum fra en oppdretter jeg mener har gjort en god jobb for å få frem et bra kull, som har helsetestet, MH-testet og konkurrert med hunder i slekten i mange mange år for at jeg skal få en valp som med stor sannsynlighet vil møte mine forventninger. Men jeg mener det ikke kan forsvares at noen avler på hunder som ikke har noen ting å vise til. Ingen helsetester, ingen resultater, men likevel tar like mye betalt for valpene som en som har gjort flere års arbeid. Jeg mener forskjell i pris etter arbeid kunne vært helt greit. Det er mer der det står for min del, enn at valpeprisene i dag er så veldig horrible.
 3. Liker den stakkars Boston terrieren som ikke får være med i gjengen 😂 Du og Tesla er rå sammen! 😁 Jeg er sikker på at dere kan få til alt sammen! Gleder meg til å se hva prosjektene deres i vinter er!
 4. Aw, jeg liker blå jeg ❤️
 5. Enig! Men jeg tar også røyting anyday over pelsstell, så jeg er egentlig veldig fornøyd med kelpiepelsen! Jeg foretrekker en halvkort pels. Ikke for kort, for da føler jeg alltid at hårene stikker seg mer inn i klær og tekstiler. Slik som DSG'en til en venninne. Der får du ikke pelsen av igjen etter at den er kommet på deg! Tidi sin pels er såpass lang at man stort sett kan børste den av seg. Pelsen til kelpie har også fin lengde slik at den er deilig å kose med også, syns jeg Børste røytehunder syns jeg bare er morsomt. Det er gøy å se hvor mye pels som faller av. Men å børste floker er dritt! Det er også ikke gøy med hund som kommer inn fra tur med pelsen full av busker. Det kan ikke være greit for henne. Sett borti fra de to punktene så er langhåret pels fint og. Veldig deilig og silkemyk å klappe på. Men jeg skulle gjerne vært foruten alt arbeidet med den.
 6. Hun er en skikkelig fin labrador altså 😍
 7. Vi har gått en del spor og trent feltsøk i det siste, og Tidi har fått så mye skryt! Hun sporet visst veldig fint, men hun er så giret at tempoet hennes er meget høyt, noe som resulterer i litt slurv hvor vi ender opp med å miste pinner. Men selve sporgangen hennes er visst veldig bra! 😁 Når vi får sånn skryt føler jeg nesten at jeg ikke strekker til for henne. Hennes potensialet blir på en måte tapt i min manglende kunnskap, interesse og tid. Jeg syns spor er veldig gøy, men jeg kan så lite om det. En del av lydigheten som kommer med brukskonkurranser kjeder livet av meg (mest av alt fellesdekken). I tillegg så strekker ikke tiden til. Jeg elsker agility mest av alt, så jeg prioriterer jo deretter. Vi trener jo også rally og ellers koser vi oss i skogen. Utenom dette studerer jeg, jobber, driver med andre fritidsinteresser enn hund and so on.. Men vi har et mål i øyet om å ihvertfall starte D-spor! Målet var jo egentlig for i år, men nå er sporsesongen over konkurransemessig for denne gang. Nå satser jeg på at vi SKAL være klar til sporstart neste år! Frem til det skal vi jobbe med pinneplukking og nøyaktighet i sporet. Når hun først plukker plukker hun veldig fint, når hun først går nøyaktig går hun veldig nøyaktig! Så litt småplukk til så satser jeg på at det sitter 😊 Selv om lydighetsbiten stopper meg litt fra å ha så høye ambisjoner i bruks så skal vi fremdeles fortsette å gå spor og prøve oss på mer og mer krevende spor. Jeg syns spor er kjempe gøy! Så det mangler ikke interesse der fra min side. Et bilde fra sportrening i går. Vi gikk et pinnespor med 8 pinner på et jorde. 6/8 ble med oss inn, vi mistet noen pinner rundt en vinkel hvor jeg ikke hadde merket sporet så jeg kunne ikke hjelpe henne med å være nøyaktig. Husk til meg til neste gang: Viktig å merke sporet!
 8. Den hunden altså! 😍 Fra dagens slalåmtrening.
 9. Kjempe fin! Får virkelig sansen for rasen etter alt du skriver om de!
 10. Gratulerer så mye 😁
 11. Greit å vite Takk for svar! Vi trener på å rygge et par steg, så da skal vi være klar for neste års regler også!
 12. Rygging i klasse 3, når hunden skal rygge alene, jeg leser i regelverket at steg ikke telles. Men det må da være en grense for hva som godtas som rygging? Om hunde bare rygger et steg, så regner jeg med at ikke det er godkjent. Men holder det med 2? 3? Det står at det bare bedømmes på hundens villighet til å rygge, men det høres ut som en veldig vag måte å bedømme på. Hvordan rygger en villig hund? Eller bedre, hvordan rygger en ikke villig hund? Hva regnes som ikke godkjent?
 13. Takk for svar! Dette jeg var redd for med den billige.
 14. Veldig vanskelig når jeg trener løpende felter. Jeg skal se hunden treffe på feltet, klikke og belønne på avstand. Det er så mye vanskeligere uten en slik maskin. Jeg har prøvd med godbit skål og løpt frem og tilbake selv mellom hver godbit, det tar for mye tid. Løpende felter tar lang nok tid fra før. Så en av de blir det uansett!
 15. Ja, grunnen til at den i det hele tatt blir vurdert er jo mye av det du sier. Den er mer egnet til det. Jeg ser også for meg at prisen gjør at den gjerne varer litt lenger. Hmm, kanskje jeg skal følge godt med om noe selges brukt også! Men jeg må få meg en så fort som mulig! Vi skal trene som bare det i vinter 🌟 Takk for svar! Noen flere som har meninger?