Gå til innhold
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,750
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  9

MegaMarie last won the day on 1. Oktober 2018

MegaMarie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,159 Excellent

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

23,467 profilvisninger
 1. MegaMarie

  Svangens Andre Boysenbær "Skoj"

  Gratulerer med dagen som var, Skoj Herlig at du endelig har funnet drømmerasen etter å ha siklet på den så lenge!
 2. MegaMarie

  Dalmatineren Vizla

  Så søt
 3. MegaMarie

  Kasko, Lupin og Emmy

  Åå, Lupin Han var jo så fin Stor klem til deg, Raksha!
 4. MegaMarie

  Krokhaug 's Wilhelmina 'Ariel' - cavalier

  Så fin hun var med de lange ørene Lykke til på utstilling!
 5. MegaMarie

  Maui - Portugisisk vannhund

  Så fine bilder For en søt lyyyyys brun nese! Nesten rosa jo!
 6. MegaMarie

  Aussien Kendra

  Hun er skikkelig fin Gøy å høre på oppdateringer fra dere! Lykke til på utstilling
 7. MegaMarie

  Tips til brukshundrase med "mildt" gemytt

  Det blir registrert i Norge, hvis man tar Ul hos de få veterinærene som kan registrere det i Dogweb. Det er ikke så mange, så det er selvsagt mange som ikke registrerer det i Norge. Men det er altså mulig å registrere det i Norge Edit: Eller er LTV noe annet? Edit 2: Haha, ja det er ryggen ja. Nei, det registeres vel ikke, nei. Ellers har Tonje svart på alt angående helse jeg selv ville sagt Jeg ville jo selvsagt også vært opptatt av mentalitet, men jeg regner med du vet hva du skal se etter der selv, @Sprettballen. Problemet med kelpien kan være som @Garp nevner, at de kan havne i stor klasse i agility når de er rett på grensen til medium. De fleste kelpier klarer fint å hoppe denne høyden, men det kan jo bli en ekstra belastning på kroppen og muligens et lite problem i forhold til agility.
 8. MegaMarie

  «Bruk-og-kast»-mentalitet

  Jeg er veldig enig! Som oftest er det en grunn for omplasseringen. Om det så er at hunden ikke står til forventningene eier har i for eksempel en hundesport, så kan det være at hunden vil få mindre oppmerksomhet eller trening fordi eier hadde et stort ønske om noe mer for den hunden. Da er det bedre at den havner et sted hvor eieren ikke har de samme ambisjonene og vil bli elsket for akkurat den hunden den er, tenker jeg. Da vil det stort sett gangne hunden også å bli omplassert. Men samtidig tenker jeg det kommer litt an på hunden. Min ene er veldig tilknyttet meg, og jeg vet at hun uansett hvor godt hun hadde hatt det, ville ønsket å være med meg. For henne er jeg den viktigste i livet, ikke hva vi gjør, eller hvor vi er osv. Hun vil bare være med meg. Mens den andre hunden min er veldig glad i alle, og jeg er sikker på at hun hadde trivdes veldig godt uansett hvor. I tillegg mener jeg det finnes en grense. Jeg syns kasteballer er skikkelig trist. Jeg håper at om en hund omplasseres, så gjør den ikke det mange ganger, for det tror jeg ikke er så godt for en hund.
 9. MegaMarie

  Trenger fotomodeller i Trondheim

  Å herregud så fine bilder Håper vi får det til neste uke, jeg har så lyst på slike fine bilder av jentene mine
 10. MegaMarie

  Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Åå så spennende med NM Krysser fingrene! Tips angående overgira hund, neei. Er det kun på konkurranse hun er sånn? Tusen takk! Elite virker som en skikkelig gøy klasse Gleder meg!
 11. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  Ja, jeg er helt enig. Disk løp kan føles nesten like bra ut som løp man har fått skikkelig god premiering på! Så kjekt å høre! Jeg ble veldig klar over når jeg så filmene at håndtegnene mine ikke var så korte Jeg holder blant annet hånden for å få henne til å stå veeeeeldig lenge, unødvendig lenge Sikkert nerver som spiller inn. Ja, hun er skikkelig søt når hun har den attituden, hopper rundt og viser stor glede i ringen! Da er hun gøy å gå med
 12. MegaMarie

  Milli og Iba - to engelske springer spaniel

  Ååå, så kjipt å være så nære et bra resultat! Men litt greit å vite at det var en selv som gjorde det. Da lærer man nok til neste gang 😂 Tenker du å starte NM neste år? Jo, vi har fått konkurrert litt! Bare å sjekke ut tråden vår: Tidi tar enda ikke fått prøvd seg i Elite. Planen var denne helgen, men da jeg glemte påmeldingsfristen med 1 dag ble det litt dyrt å melde på begge to. Jeg var litt usikker på om Tidi var klar for start også, så da sparte jeg de pengene. Men til neste år, da skal vi være klar 😁
 13. MegaMarie

  Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Jeg har litt manko på turbukser, og eier for tiden bare 1 stk som er ment for sen vår, sommer. Den er kjempe tynn! Ønsker meg en litt foret turbukse til jul Den ville jeg i såfall brukt på tur nå som temperaturen varierer mellom 5 og -5 grader. Nå som jeg ikke har en slik turbukse bruker jeg superundertøy og denne tynne turbuksen, eventuelt en joggebukse som er litt tjukkere. På overkroppen kjører jeg superundertøy, tjukk fleece genser og dunjakke. Bruker ofte lue og jeg merker stor forskjell på når den ikke er på! Ullsokker og goretex sko på beina. På gårsdagens tur bevegde jeg meg mye mer enn jeg pleier da jeg drev å prøvde å finne en sang vi kunne lage dans til i revyen, så jeg danset en del mens jeg gikk tur Da ble jeg skikkelig varm! Så jeg kan anbefale å bevege deg mer, som noen nevnte tidligere i tråden. Nå temperaturen blir enda lavere, type -10 grader og nedover, da bruker jeg skibukse på tur, og den tjukkeste største dunjakken jeg har. Den er 2 nummer for stor, dekker godt nedover på lårene, så den holder meg skikkelig varm. Jeg bruker også skihansker da. I tillegg til vintersko fra Timberland med saueull inni på beina Da holder jeg meg varm og god. Men jeg går sjeldent noe særlig lenger enn 1 times tur når det er så kaldt, fordi jeg fortere fryser da og det samme gjør hundene.
 14. MegaMarie

  Mål 2019

  Har du fått ny hund? Det har jeg ikke fått med meg! Så gøy Jeg syns jeg leste noen mål for den i den andre tråden.
 15. MegaMarie

  Pulien Nico og Alaska Husky Toddy

  Åå, så koselig! Godt å høre at han fikk leve!
×