Gå til innhold
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,592
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  5

MegaMarie last won the day on 26. Mai 2014

MegaMarie had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

7,022 Excellent

Om MegaMarie

 • Rang
  Hundefrelst
 • Bursdag 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Nylige profilbesøk

22,886 profilvisninger
 1. Smula- en reise.

  Så herlig hun ser ut 😍 Så fine bilder du tar av henne også 😊
 2. Jeg tipper de kan det. Det sies vel at de kan bli bilsyke, så da tenker jeg de kan bli sjøsyke og.
 3. Running contacts

  Kjempe bra @tonjek! Det hørtes veldig frustrerende ut, men det er bra du ikke ga opp og at du fant en løsning tilslutt 😁
 4. Student 2017-2018

  Sensurfrist 23.06.. Ingen resultat enda! 🤬
 5. Påmelding hundesonens snap

 6. Når raser deles i show og bruksavl

  Jeg tenker det er vanskelig å snu det. De som sitter i hver sin leir mener sikkert at sin versjon av rasen er den rette. De på bruks mener at de har fått frem en rase som kan brukes til det formålet rasen var ment for, mens de på utstillingssiden mener de har den versjonen av rasen som er mest lik slik den skal se ut. For min del virker det som at det på showsiden er blitt for mye overdrivelser, ting som sikkert står i standarden, men som er blitt dratt ut av proporsjoner. Som @Snøfrost sier, så er det ikke moderat lenger. Det er jo ikke få raser som har fått helt enorme pelsmengder de siste årene. Raser som egentlig skal kunne brukes til jakt. Det er jo umulig lenger slik de er pelset. Her tenker jeg at dommerne og hvordan de bedømmer har mye å si. Folk kommer til å avle videre på det som vinner på utstilling, og hvis det er den med mest pels som vinner, vel da avles det videre på masse pels.
 7. Så gøy å få se bilder Affene lignet jo nesten mer på salukies syntes jeg! Vakre Også veldig spennende å få høre litt mer om podengoen! Spennende rase.
 8. Blondie & Tidi

  Hahaha, jeg blir flau hver gang jeg leser de første sidene i denne tråden igjen 😂 Men ja, det er morsomt at tråden er så gammel! Tusen takk 😊😊 Kjekt å høre at det er gøy å se.
 9. Operasjon, gammel hund

  Jeg vet ikke om det er rett, men jeg trodde alltid at det var vanskeligere å ta biopsi av små hunder av kulene. Jeg tenker det er kanskje vanskelig å klare å ta prøve akkurat av kulen, hvis den er liten eks. Min fikk jursvulster da hun var 7 år. Den var like liten som en ert. Da vi drog til veterinæren fant de flere. De anbefalte å fjerne hele jurlisten, men da hun hadde løpetid kunne vi ikke gjøre det. Så kulene ble fjernet. Den ene visste seg å være ondartet. Hun fikk nye kuler noen måneder senere, da fjernet vi ene jurlisten og kastrerte før vi etterpå fjernet den andre jurlisten. Nå er hun nettopp fylt 13 år. Jeg har ikke funnet noen flere svulster på henne, men om jeg finner flere nå så skal hun ikke under kniven flere ganger. Hvis hunden i dette tilfellet virker frisk og rask så ville jeg nok operert.
 10. Running contacts

  @tonjek Ja, Bodil Mehl Wiik som vi gikk løpende felt kurs med gjør det samme. Det er bare i mitt hode det ikke føles ut som samme øvelse 😂 Men hvor viktig er det med kommando på slakk sving egentlig? Hvis hunden lærer å løpe feltet rett selv om den skal svinge, og man som fører viser med kroppsspråket og plassering at hunden skal svinge, trenger man kommando da? Man trenger det vel hvis man ligger bak hunden, men i hvor mange baner skjer det? Jeg spør fordi jeg ikke vet altså 😊
 11. Running contacts

  Vurderte å ha den samme jeg og. Fungerer det bra altså? Jeg føler det er to helt ulike «øvelser» de utfører, så det føles rart i mitt hode at de skal hete det samme.
 12. Student 2017-2018

  Da har det tikket inn 2 karakterer til. Det ble C på begge. Den ene var ekstrafaget mitt som jeg ikke skjønte en dritt av dagen før eksamen. Jeg klarte visst å karre meg til en C der og det var målet mitt der. Veldig fornøyd med den 😁 Den andre var eksamen hvor vi fikk en skikkelig dritt beregningsoppgave som jeg nok mistet masse poeng på. Men i det faget fikk vi også B på en prosjektoppgave, så jeg var en smule misfornøyd med C. Så jeg har spurt om grunnlag på den eksamen. 2 karakterer igjen å vente på! 😱
 13. Running contacts

  Takk for tips! Jeg sliter skikkelig med hva jeg skal kalle svingene 😂 Har du sving kommando på hopp også? Der skal jeg nemlig ha høy og ven. Tenkte på left og right på stigen, men da mangler jeg jo kommando på enten sterk eller svak sving..
 14. Running contacts

  Takk! Jeg har tenkt at vingen må plasseres før hele nedfeltet slik at hun da ikke fikk variert start posisjon, men det trenger den jo ikke nødvendigvis. Jeg belønner ulikt ja. Hun skal alltid løpe til godbitmaskinen og ta den først. Noen ganger trykker jeg 2 ganger så hun får flere godbiter. Andre ganger kaster jeg ball. Planen er også at jeg skal ha ekstra gode godbiter som jeg kan løpe frem og belønne med 😊 Nei, jeg har ikke startet med skarpe svinger enda. I fjor sommer så ville jeg egentlig ikke trene svinger i det hele tatt, fordi det var vanskelig 😂 Men jeg vet jo at det er lurt å begynne med. Blir å teste krappe svinger og, men vi varierer litt fra trening til trening. Har du kommando på svingene? Hva i såfall?
 15. Running contacts

  @tonjek Hun der har forstårelse ja Supert å se! Jeg hadde sikkert hoppet over til neste steg Hva er det dere liksom skal "oppnå" på dette steget før du går videre? Vi har trent i dag igjen, selvsagt I dag startet vi med slakke svinger. Det er vanskelig. Hilsen meg og Tidi Jeg har belønnet en del som var bom i dag. Jeg syns det er vanskelig å se altså. Men jeg ble flinkere på slutten. Det er moro å se de gangene hvor hun gjør feil og jeg ser at hun gjør feil, hvordan hun på neste forsøk tenker. Hun går ofte ned i trav for å virkelig treffe, men jeg tenker at farten kommer etterhvert. Bare det at hun viser at hun forstår oppgaven tror jeg er bra nå!
×