Jump to content
Hundesonen.no

MegaMarie

Medlemmer
 • Content Count

  8836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

MegaMarie last won the day on October 21

MegaMarie had the most liked content!

Community Reputation

7291 Excellent

About MegaMarie

 • Rank
  Hundefrelst
 • Birthday 11/20/1992

Contact Methods

 • MSN
  mieaaberg@hotmail.com
 • Website URL
  http://mieaaberg.wordpress.com/

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Sommerfugl og ekorn

Recent Profile Visitors

24133 profile views
 1. MegaMarie

  Dogs4all 2019

  Noen som har en ekstra nummerlapp til lørdag som jeg kunne fått låne som inngang?
 2. MegaMarie

  Si farvel til min beste venn.

  Stor klem til deg 🧡 Jeg skjønner utrolig godt på alt du føler. Jeg måtte avlive min 5,5 år gamle hund i vår pga hjertesvikt. Jeg gikk igjennom alle de samme følelsene som du går gjennom. Jeg leste en bok som handlet om å ta farvel med hunden, og det hjalp meg veldig. Der stod det blant annet om de ulike stegene av sorg og det å miste en hund, og det du føler på nå er helt vanlig i en sorgprosess. Det betyr overhode ikke at du har gjort noe feil i denne avgjørelsen eller mens hunden levde. Det er bare en del av sorgprosessen. Ta tiden til hjelp, det blir virkelig bedre etterhvert. Jeg vet at det føles helt teit ut å høre, for alle sa det samme til meg da jeg stod midt oppi det, og det hjalp ikke meg der og da at det en dag ville bli bedre. Så det hjelper ikke å si det nå, kanskje annet enn at da vet du at du en dag ikke vil føle at det er like vondt som det er nå. Det er lov å være trist og jeg tror det er veldig sunt å kjenne på de følelsene og være ærlig med seg selv om hva man føler og la seg selv føle. Det er vondt. Det fine å tenke på da er at hvis det gjør så vondt å miste hunden, tenk hvor mye kjærlighet du har vist hunden mens den levde 🧡
 3. MegaMarie

  EFIT 1.oktober 2019

  Koselig EFIT! Det er bra noen kjører på, da er det fort gjort at andre slenger seg på og vi får litt liv i både EFIT og forumet igjen. Jeg skal vurdere Efit på fredag!
 4. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I går startet jeg og Blondie klasse 3 rallylydighet igjen. Gårdsdagen var ment som en test på om det egentlig er vits å fortsette å konkurrere. Forrige konkurranse var hun ikke helt med og misforstod mye. Hun både ser og hører litt dårlig på sine eldre dager, så det er ikke alltid så lett. Blondie gjorde en kjempe jobb Jeg er utrolig fornøyd! Hun var kjempe gøy å jobbe med. Dessverre fikk hun en vanndråpe i hode og tok seg en liten runde på banen pga det. Jeg var veldig usikker på hvordan det ville bli bedømt, så jeg endte med å ikke ta opp øvelsen igjen. Det ble da en disk. Men vi prøver å få 1 premie, og det hadde ikke gått uansett om jeg tok den på nytt, så det var ikke så surt å diske da. Jeg er kjempe fornøyd med henne ellers Så det blir flere konkurranser fremover! Min største bekymring med tanke på at hun ser og hører dårlig var innkallingen, men det var jo null problem!
 5. Lille Blondie trenger pass torsdagskveld 24 oktober til lørdag formiddag 26 oktober. Hun er veldig snill, krever ingenting annet enn selskap de timene man ikke er på jobb/skole, men er gjerne med på korte turer (4-5 km). Håper noen kan passe eller kjenner noen som kan 😊 Ikke alltid lett å finne hundepasser når man er ny i byen.
 6. MegaMarie

  Tog med 4 mnd gammel valp?

  NSB mener jeg en gang ga folk med hund over 40 cm et ekstra sete "gratis". Det blir inkludert i prisen du betaler for hunden på toget. Hvordan dette er nå med Vy, det vet jeg ikke. Sist jeg tok tog med hund over 40 cm (var vel 2015 tror jeg) så fikk jeg et ekstra sete ihvertfall
 7. MegaMarie

  Championat

  Tror samtlige og øvrige vil si alle, ja På agility kan alle raser på championat ihvertfall. Tipper at det bare er de hundene som er listet opp for vannhundchampionat som kan få det.
 8. MegaMarie

  Valpegjengen 2019

  Ååå, så fin 😍 Lykke til med valpen! Håper du oppdaterer oss ofte!
 9. MegaMarie

  Valpegjengen 2019

  Herregud for et blikk 😍
 10. MegaMarie

  Dogs4all 2019

  Det er egentlig ikke så tidlig, ettersom at fristen for påmelding er 30 september! Lurt å lage tråd så man kan minne på de som har glemt å melde seg på. Selv kommer jeg som ren tilskuer for første gang. Jeg har stilt ut et par ganger på Dogs4All før og syntes det var kjempe gøy! Det er så mye å se på og gjøre der. Det ene året husker jeg det var en egen agilitybane som man kunne gå inn å trene på om man ville. I tillegg var det masse show, agilitykonkurranser, freestyle, hundeskoler som hadde små kurs, masse salgsboder, raseboder, raseparade osv! I tillegg var det skikkelig svung over gruppefinalen med masse stilig lys osv. Man føler man er på en virkelig stor og fancy hundeutstilling
 11. MegaMarie

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Så fin hun er blitt 😍 Hvordan er hun i hverdagen? Krever hun mye?
 12. MegaMarie

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Hahah! Men de har vært der! Vi var der riktignok på tirsdag, like før det kom ut i media. Da hadde sikkert de syke hundene allerede blitt syk. Men jeg tenker det er like greit å holde seg unna likevel.
 13. MegaMarie

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Merker jeg blir litt skremt når folk ber en om å holde hundene unna tisseflekker. Det er ikke lett altså. Men det er betryggende å høre at du tenker det går greit, for det samme gjorde jeg i går. Jeg holder meg unna andre hunder, og tenker ikke å gå tur i Frognerparken eller andre områder som de har advart mot, men forøvrig tenker jeg å fortsette som før.
 14. MegaMarie

  Sunlily's Kull III

  Moro at jeg gjettet rett Gøy å få høre hvor de ulike valpene endte opp. Håper du oppdaterer oss fremover på hvordan det går med gjengen.
 15. MegaMarie

  Blondie & Tidi

  I dag skulle Tidi ha fylt 6 år, men så gammel fikk hun aldri bli 😥 Det er nå 4 måneder siden jeg avlivet henne. Det går lettere selv om savnet fremdeles er veldig stort og skyldsfølelsen enda er der. Jeg prøver å tenke på at hun hadde et fint liv og at hun ikke led noe, men jeg klarer ikke å gi slipp på følelsen av at hun hadde sikkert ønsket å leve et lenger liv hvis hun hadde kunnet. Det gjør vondt at en så snill og god hund måtte dra så urettferdig tidlig. Men ja, ellers går det lettere og jeg tenker mer og mer tilbake på tiden med henne som en fin tid, og jeg blir ikke alltid trist av tanken. Jeg vil aldri glemme henne ❤️
×