Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor sover DIN hund om natten?


Angelfeather
 Share

Recommended Posts

Som regel ligger de begge på stua. I sofaen eller stolen. Sjelden jeg finner de i hundesenga om morgenen. Når jeg snorker så mye at gubben kaster meg ut av soverommet legger jeg meg på gjesterommet og da kommer alltid lukisen og legger seg i senga sammen med meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 121
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

De sover i senga. 180 bred, alikevel ender jeg opp med noen skarve cm i løpet av natta..

Hvor som helst, bare ikke soverommet (sluttet med det nå pga hundehår og tett nese). Kiter velger da å sove på kjøkkenbordet (så nå har jeg begynt å stenge av der...) eller her: Dette er på den sma

Senga. Det begynte vel med at våre to første fikk lov, etterhvert som vi fikk flere hunder så fortsatte vi. Så nå har vi 5 hunder, og måtte kjøpe King size

Posted Images

Bonnie ligger somregel knødd lengst under dyna i armkroken min, sommer og vinter! Nå med liten valp i hus har jeg stengt av de store gangene til han, ettersom det er vegg-til-vegg-teppe på soveromsgulvet. Har satt opp grind framfor soveromsdøra så jeg hører hvis han vil ut, etter valpen er blitt husren så fjernes grindene slik at de begge har tilgang på hele huset, som det skal være i dette huset ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De ligger i et eget rom ved siden av soverommet vår i 2 etg. Ønsker å ha dem borte fra soverommet da vi ønsker å ha en hundefri sone der. Hunderommet er ikke lukket så døren står alltid åpen der slik at de kan gå ut i gangen i 2 etg (veldig liten gang) og ned trappa, men det har Nitro aldri gjort, han ligger der til vi står opp. Har bur til valpen foreløpig, men når det fjernes må vi ha grind til trappen så hun ikke kan gå ned. De er også der når de er alene hjemme, med grind foran trappen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mine sover i bur rett ved sengen på sommer halvåret dvs april til september/oktober. Jeg vil ikke ha dem i senga pga flått og all pelsen de mister. Liker ikke våkne med munnen full av pels. Nå skal det sies at begge hundene har bur som det er plass til ihvertfall 2 i hver. Og dyner ligger inni der. Men vinter halvåret får de lov til å ligge i sengen da jeg syns det er veldig koselig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På stua, hvor hun vil der, enten i en sofa, på pleddet sitt eller på gulvet. Alle hundene her ligger fritt på stua, fra de er valper.

Har ikke bur inne, det er jo så STYGT! å ha stående. Det tas frem kun de gangene vi har hunder på besøk, som ikke evner å ligge rolig hvor som helst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De sover på soverommet sammen med meg. De har biabed med pledd i, og veksler på å sove i den, senga mi og gulvet.
Men de har lært seg til å ikke være i veien for jeg, sånn at jeg får sove uforstyrret hele natten. Hårde bud der.
Det beste som finnes er å legge seg med to trøtte pelser tett inntil seg og bare kose litt før man sovner . Og det samme når man våkner. Hver eneste morgen :heart:

Jeg er forøvrig nøye med å spyle av dem når de er grisete etter tur osv, og tørke dem. Og bader de med jevne mellomrom. Vasker også jevnlig alle hundetepper i hundesenger osv, sånn at de ikke rekker å bli møkkete. Det er sånn jeg liker det. Så det er ikke møkkete i min seng. Men i røyteperioden blir det ekstra støvsuging og skfiting av sengetøy. It's worth it!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luna har soveromsgulvet til dispensasjon, der har hun også en hundeseng som brukes så lenge det ikke er for varmt. Av og til får hun være i senga, da er det kosing og så legger hun seg i fotenden. Da kan jeg også velge å invitere henne alt ettersom hun er ren eller ei. Hun hopper nemlig ikke opp uten lov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge sover i senga vår de. Ingen vil ligge under dyne, men ligger oppå så jeg har en på hver side og føler av og til at jeg sover i en konvolutt for dyna blir så stram med en kelpie på hver side. I løpet av natten vil de gjerne legge seg i sofaen på stua eller en biabed, og det kan være litt trasig for da må jeg opp og åpne soveromsdøra (den er låst for å avvende Shy fra å åpne dører.. :P )

Jeg synes det er så koselig at vi alle sover sammen jeg. Av alle tidligere hunder, var det bare basenjien som ville sove i seng, de andre ville ikke det. Så det er trivelig at kelpiene vil, selv om det er oppå dyna og at de gjerne flytter på seg i løpet av natten. De er uansett på plass oppi senga på morgenen når de merker man holder på å våkne!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pluto ligger som oftest i senga når vi legger oss (og jeg ligger og holder meg fast, han kan å ta seg god plass!), og etter litt går han å legger seg i sofaen. Noen ganger ligger han også i hundesenga si.

Jokke ligger enten i senga eller i en av hundesengene, og ligger der hele natta.

Bjørn starter natta i nattbordsskuffen, så går han over i senga, spretter ned for å plage Pluto litt, og etter 5 minutter når jeg er ferdig å lese kommer han løpende og vil bli løftet opp. Da sover han på brystet mitt hele natta. Dette gjør han hver natt, helt uten unntak.

Jeg elsker å ligge trangt, så lenge jeg får kosemose på gullklumpene mine. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi sover sammen på soverommet. Der har de to senger hvor hun store pleier å ligge som en kanelsnurr i den lille, mens hun lille ligger som en travhest i flukt i den store. :lol:

De pleide alltid å ligge i senga mi før, men fordi Aiko ligger og danser i søvne hele natta føltes det som å ha havna på spasme-toget når hele senga rista, i tillegg at jeg vil kunne ha voksentid med overnattingsbesøk uten å kjenne et kullsort blikk i nakken idet ting blir intimt. (Takk, Imouto, for alle dine pinlige avbrytelser. :D )

Det hender jeg vil ha dem i senga og inviterer da opp, men det er sjelden de ligger her når jeg våkner. Når jeg flytter vil alt være på en flate, så da vil jeg ha døra oppe sånn at de kan sove på stua om de ønsker det. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...