Gå til innhold
Hundesonen.no

Hverdagslivets verste dørstokkmil!


Mirai
 Share

Recommended Posts

Åh, jeg er så enig i det med dusjing, altså!

Ellers synes jeg det er et ork å brette og legge på plass klær. Vaske og henge opp er helt ok, men den brettingen...

Og så er det grusomt kjedelig å tømme oppvaskmaskinen når den er ferdig.

Og å handle mat, og lage middag. Jeg er så lei av matbutikken!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 79
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jepp det er helt sikkert FYFY! Jeg er tøff og tør innrømme det alle kjenner på med ujevne mellomrom! Når det regner sidelengs og blåser nordsibersk nordavind er jeg nokså sikker på at de fleste av oss

Følelsen av varmt vann og det å stå der er fint, men det er alt det andre kjedelige som følger med. Kle av seg, ta ned håret, vaske håret, skylle, balsam, vaske kroppen, barbere beina om nødvendig, va

Godt samboer ikke merker forskjell om jeg bare parrer litt av hvert

åååå så godt å lese at det er flere som sliter med dusjingen :P Jeg har seriøst tenkt at det må jo være noe alvorlig galt med meg, som ikke orker det der *ler* Som en eller annen sa, det er ett ork å komme seg inn, og du verden så ork det er å komme seg ut igjen!

Stryke er grusomt kjedelig

Gjøre rent hos grisene er bare tungt å komme i gang med, når man først har startet så går det jo ultra fort og det er så stas å se de små kose seg i ny flis :ahappy:

Av og til er det en lang mil å gå ut med hundene å

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av og til er det en lang mil å gå ut med hundene å

Og det er sikkert fy fy å si på sonen, men akk jeg er enig. Særlig om det er tung luft eller noe, men herlig når man har gått de få metrene ut :)

Rekker ikke å poste jo før det dukker opp noe jeg kjenner meg igjen i, men IW, fylle tanken er noe jeg ofte drøyer ihvertfall til lampa begynner å lyse, om jeg ikke tøyer den litt til.

Og kom på en til der, bloggingen kan også være tungt å starte på iblant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vaske, henge til tørk og brette tøy går an, men å legge på plass? Fy pyton. Sette ut av oppvaskmaskinen er pyton, det samme med det meste av husarbeid.

Det har fått som konsekvens at de to eldste må vaske det meste av klærne sine selv, tredjemann får betaling for å rydde ut av oppvaskmaskinen (dobbelt hvis han setter inni også) og lilleprinsessa får betaling for å dra støvsugeren over golvene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det er sikkert fy fy å si på sonen, men akk jeg er enig.

Jepp det er helt sikkert FYFY! Jeg er tøff og tør innrømme det alle kjenner på med ujevne mellomrom! Når det regner sidelengs og blåser nordsibersk nordavind er jeg nokså sikker på at de fleste av oss ønsker oss gullfisk eller ett sjakkbrett :P

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elsker å dusje jeg, men vi har et varmt fint bad og en veldig god dusj. Det var verre nede i kjelleren hos mamma og pappa. Kaldt og dårlig stråle.

Fylle bensin er jeg veldig enig i, har kjørt alle bilene jeg har hatt ganske langt under streken, fordi det aldri passet å fylle. En gang kjørte jeg på tom tank fra Sandvika til langt forbi Hønefoss :icon_redface:

Ellers er det det å ta tøyet ut av vaskemaskinen. Det lukter noenganger 'engletiss' av tøyet fordi jeg har ventet for lenge, og da må det egentlig vaskes en gang til... Legge på plass er heller ikke noe stas.

Men det aller verste er å være stuptrøtt og rave mot senga, bare for å finne ut at du var så smart å ta av sengetøyet på morgenen, så du blir nødt til å legge på nytt kl 01 om natta...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha. Fin tråd :P

- Enig med dusjinga! Hater det. Altså, elsker å dusje. Men drøøøøyer med å komme meg inn. Spesielt nå som de har stengt av vannet på hybelen min så jeg må dusje i en annen bygning i "fellesdusj". HAT!

- Rydde av bordet etter middagen... Shit, så vanskelig det er

- Skifte på senga. Må gjøres ordentlig, og det er kjedelig

- Bruke tanntråd. Stress..

- Gå tur med bikkjene når det regner

- Rydde i veska mi. Haha. Den bare fyller seg opp hele tiden til den er full av søppel og drit. Gidder jeg ikke rydde tar jeg en annen veske. 100 % slapphet

- Vaske opp. Det er sambos oppgave, men når han ikke er her blir det et skikkelig tårn. Gud, så glad jeg blir den dagen jeg får oppvaskmaskin :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Måtte tisse når man har lagt seg ned på sofaen, eller enda værre, når man har lagt seg.

- Lage middag. Skikkelig lei mat, og hater å være mer enn to min på kjøkkenet. Hadde jeg vært alene hadde jeg levd på brødmat. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dusjing er driiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Vått hår, kaldt å gå inn i dusjen, kaldt å gå ut av dusjen, vann i øya, shampoo i øya, rødøye etterpå, tung dampende luft, dusjforheng som sitter fast i kroppen. Jeg trives godt når jeg "med god unnskyldning" kan gå 1 uke uten å dusje når jeg er på hyttetur. (Nå takler jeg ikke å lukte svette så jeg tørker meg selvsagt under armer osv på hytta :P ).

Dusjing er hverdagslivets verste dørstokkmil. Tannpuss er også jækla kjedelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gå ut med søpla! Verdens kjedeligste ting! Pakker alltid søppelposen STAPPFULL så vi såvidt får til å knyte igjen :P

Dusje! BORING...

Komme seg ut døra innimellom..

Gå på jobb - vil heller sitte i sofaen! :whistle:

Betale regninger... Tar tid å logge på nettbanken osv!

Klesvask.. drøyer og drøyer og drøyer!

Oppvasken er faktisk litt koselig.. Samme med rydding osv :lol: Men det er nok fordi jeg liker sluttresultatet.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Lage middag. Når jeg er alene hjemme kjøper jeg som regel lettvinte middager (hadde brun lapskaus fra hermetikkboks i 3 dager sist gang jeg var alene) eller så spiser jeg bare brød/knekkebrød :P

- Fjerne sminke før jeg legger meg. Gud så kjedelig!

- Skifte sengtøy

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-Å ta søppelspannet bort til veien for å tømmes en gang i uken. Selv om jeg går forbi der flere ganger daglig, hater jeg å måtte ta med søppelspannet.

-Jeg elsker egentlig å dusje, men her har jeg kaldt bad og elendig vanntrykk, så nå hater jeg det.

-Alt av husarbeid (rydding/vasking) har blitt en plage her jeg bor nå. Huset er gammelt, og det ser aldri rent eller ryddig ut uansett hva jeg gjør :( I tillegg må jeg ut, og ned i kjelleren for å vaske klær. Og egentlig er jeg et ekte ordensmenneske med et innslag av vaskemani :frantics:

-Handle inn mat. Hodet blir alltid tomt når jeg går inn i butikken, og jeg ender alltid opp med de samme, kjedelige matvarene.

-Trene lydighet. Det siste1,5 året har det vært skikkelig vanskelig å sette i gang små treningsøkter, selv om både jeg og dyret alltid har det gøy når vi først trener.

-Bestille frisørtime. Aner ikke hvorfor, jeg elsker å gå til frisøren, men utsetter alltid å bestille time til håret ser ut som den høysåten. Frisøren min i USA pleide å møte meg med et "Oh, ****, girl. Look at your hair" hver gang jeg husket å komme innom :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har store problemer med og komme meg på badet på kveldene for og pusse tenner, fjerne sminke osv. Da er jeg trøtt og vil bare gå og legge meg.

hårfarging.. Liker ikke.

ut og gå tur etter jeg har vært på jobb og kjenner soffaen kalle.. Det er litt rart det der, for det er jo alltid godt når man bare er kommet seg ut.

Husarbeid generellt, men spesielt oppvask.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppvask :gaah:

Dusjing som er så deilig! Bruker de fleste unnskyldningene jeg har for å dusje jeg! Sånn type "må jo dusje på morgenen for å våkne", "dusje etter lang skogstur", "dusje på kvelden fordi det er kos", "oooops, det ble vist en kveldsjoggetur, må dusje da også!" :innocent:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...