Gå til innhold
Hundesonen.no

Resultater My Dog, Gøteborg 5.1.12


SandyEyeCandy
 Share

Recommended Posts

  • Svar 77
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

SFX og jeg har tatt med oss gærnerne og knertmonsteret til søta bror, og stilte ut alle tre i dag. SFX vil oppdatere når hun kommer hjem, men jeg til gjerne bare fortelle at sjøl etter en grusom natt

Tusen takk for en kjempetrivelig tur, Sandra, og gratulerer igjen med cert og BIM - fineste knertetrollet, det! Jeg har stilt begge jentene - som fra nå av i fellesskap kan kalles FoeX'en, etter en

Diger gratulerer igjen til Knertmonsteret og herlige lille Foenix . Like diger gratulerer til nydelige Oliver :berner: Such idag :bow: Vi bøyer oss i støvet :berner: . Tjukkågo :berner: ble 4b

I dag debuterte knertis i unghund, sammen med tisper fra et kull født dagen før, så det må man jo si var et jevnt sammenligningsgrunnlag! :) Hun fikk excellent i dag også, som var det jeg i mine villeste drømmer turte å håpe på idet jeg meldte på, så man kan trygt si jeg er fornøyd med utbyttet etter denne turen! :D I tillegg blei hun nr to i klassen, hvor ingen fikk ck. Kjempefin kritikk som tar henne på de riktige tingene, men for første gang fikk jeg høre at hun mangler driv i bevegelsene, det er jo vanligvis vårt sterke kort. Men mtp at knertis var ekstremt hall-lei og nok heller ville fortsatt skogsturen vi var på i går, og i tillegg la seg ned og løp med ørene flatt bakover fordi hun hadde noen bak seg, skal jeg si meg enig i det. :P

I dag var det altså noen andre soniser sin tur til å skinne. ;)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for en kjempetrivelig tur, Sandra, og gratulerer igjen med cert og BIM - fineste knertetrollet, det!

Jeg har stilt begge jentene - som fra nå av i fellesskap kan kalles FoeX'en, etter en tungekrøll i bilen på vei hjem - begge dager.

I går var Foenix yngst i en klasse på seks tisper, og jeg var så fornøyd da hun travet runde på runde (dommeren ville ha mye løping), siden hun bare en uke før i romjula lekte kenguru og ikke viste bevegelsene sine. Hun var så flink i ringen, logret med hele seg, satt og tittet på omgivelsene, hun har masse kontakt mot meg, og blir bare flinkere og flinkere til å stå rolig over tid. Jeg får flytte bein uten at hun protesterer eller flytter på de igjen, og hun begynner også å stelle seg slik jeg vil ha henne - hun vet hvor beina skal være og det faller henne naturlig å sette potene i hjørnene sine. Gårsdagens dommer var veldig opptatt av tenner og bitt, og sjekket grundig hos også valpene - nada problemas.

Jeg var rett og slett så stolt av og fornøyd med Foenix da kritikken var ferdig skrevet, og når hun da til og med løp seg inn til en finfin fjerdeplass var jeg sååå fornøyd med valpen min. Da dommeren i tillegg honnorerte oss med HP, var dagen komplett - det er sååå gøy å starte på nytt med valp, og jeg koser meg så veldig i ringen med henne. Og da er det så deilig og takknemlig å få resultat i tillegg, det er "the icing on the cake".

X'en var inne i en stor åpen klasse, og fikk very good. Veldig hyggelig dommer som forklarte godt hva han mente og hvorfor han gjorde som han gjorde, og han trakk for feilene hennes, og det kan en jo ikke si noe på.

Ny dag i dag, og det var hele syv valper i Foenix' klasse i dag. Dette er jo første gang hun er med på en slik tur - relativt lang biltur, hotell, lang utstillingsdag, mange inntrykk og opplevelser, annerledes rytmer og hvile. Men var hun sliten? Næh! Hun var happy og fit for fight. Jeg synes hun om mulig var enda flinkere i ringen i dag, sånn bortsett fra da hun hoppet opp og ga dommeren en smellsuss midt på munnen. Viktig å sjarmere dommeren! Fremdeles yngst og minst, men tror dere ikke at Lykkeliten fikk en kjempefin tredjeplass?

Jeg er så stolt av henne, fordi hun bare gir og gir i ringen, mens hun slapper av og er helt uten stress i grinda utenfor ringen. Når dommerne i tillegg ser kvalitetene hennes, er det bare fullkomment for meg!

Det må jaggu være en bra oppdretter som står bak denne valpen! :D

X'en falt skikkelig ikke i dommers smak, og hadde jeg lest kritikken hadde jeg aldri gjettet på at det var til en "very good" - kanskje heller en sufficient. Det eneste positive som ble nevnt var pelsen, og det er jeg ikke enig i - X'en har noe kort og tynn pels, og hun har ikke fått ut nok skjørter og brystpels etter røytingen enda :D

Gud bedre det var moro med en real utstillingstur igjen! Foenix har til og med fått sin første pokal og rosett. Fine helga!

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Diger gratulerer igjen til Knertmonsteret :happy1: og herlige lille Foenix :babybanana: .

Like diger gratulerer til nydelige Oliver :berner: Such idag :bow: :bow: :happy1: Vi bøyer oss i støvet :berner: .

Tjukkågo :berner: ble 4bhk begge dagene han og vi er glade for det også :berner:

En slitsom og veldig koselig tur.Tusen takk for selskapet til reisefølget vårt :)

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

SFX og jeg har tatt med oss gærnerne og knertmonsteret til søta bror, og stilte ut alle tre i dag. SFX vil oppdatere når hun kommer hjem, men jeg til gjerne bare fortelle at sjøl etter en grusom natt hvor verken Imouto eller jeg har sovet stort, klinte knertis til og fikk excell. og ck! Jeg blei SÅ glad, for hun har jo fått VG de siste to utstillingene vi har vært på. Vi kom tilbake til beste tispe, løp og løp, og fikk følgende nøkterne beskjed fra dommer: "Grattis, du vann!" :blink:

Tårene spruta og jeg klarte ikke å slutte og le, og midt inni det hele forbanna jeg at Imouto ikke gikk i unghund og tok med seg cacibet. :P Vi blei BIM mot en flott black'n tan, japansk import, helt vanvittig morsomt! Dette er hennes tredje cert, 15 mnd gammel!

Lille Hermines oppdretter skulle stille rottis i håp om å få cacib, og mens Tine løp seg inn til en imponerende (men irriterende) andreplass, hørte jeg Hermine grynte entusiastisk i buret og heie veldig. :lol:

GRATULERER SÅ MYE!

(og takk for Hermine rapport *savne på liten gris*- hun skal ha for at hun er en entusiastisk tilskuer *fnise*)

Grattis også til Stine - det er gøy med utstilling når man kjenner inni seg at det man håper skal skje skjer :).

I dag krysser jeg fingre for liten Hermine som skal i ilden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og herlige lille Foenix :babybanana: .

Ja! Det er slik hun er - en lykkelig babyhappybanan! :D

Gratulerer til Gross også - det er bra å plassere seg begge dager for to dommere som fokuserte på veldig forskjellige kvaliteter!

Synd X'en ikke falt i smak, men men slik er det jo innimellom ;)

Hun er ganske ekstrem og lite mainstream i sin type, så hun er en hund som kan vippe fra good til cert. Ikke så lett å stille, med andre ord, og jeg har sjelden så store forventninger til nye dommere, da de kan enten forelske seg i henne eller forakte henne :D Men så lenge jeg vet det og aksepterer spillereglene, fniser jeg bare og vet at smak er subjektivt, og hun er uansett min verdens beste X, og hun har jaggu klart å gi en tispevalp som foreløpig ser ut til å bli bedre utstillingshund enn henne.

Gratulerer så mye til Mona og Oliver, kjempegøy!

Og bedre lykke i morgen til Hermine, og fortsatt lykke til til alle andre som stiller i helga.

Det er deilig å stille torsdag og fredag, for når vi kommer slitne hjem er det fremdeles helg å hvile seg ut i :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...