Gå til innhold
Hundesonen.no

L8 L

Medlemmer
  • Innholdsteller

    627
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av L8 L

  1. L8 L

    Fransk bulldog

    uregistrerte har jeg ingen oversikt over @mushi
  2. L8 L

    Fransk bulldog

    Nei @simira jeg vil ikke si at det har blitt bedre men ikke verre heller. Det er stor variasjon, som det omtrent alltid har vært. I fjor ble det vel født rundt 70 (!!) kull av rasen i Norge bare, så det er mye å ta av.................
  3. L8 L

    Mini-Pomeranian

    Herlige lille-store Mini, det er en liten hund som har gjort stort inntrykk på meg! Tenker jeg på pomeranien så tenker jeg først og fremst på han pga alle de herlige bildene og alle historiene du delte. Sov godt fine Mini og beklager sorgen
  4. Var det frost i bakken/på gresset? Vet at noen hunder kan reagere på kaldt underlag når de får 'frost' i labbene. Noen reagerer også veldig når de 'tiner' igjen (for eksempel når de kommer inn i bilen etter tur).
  5. Det beste er å ringe (jeg husker ikke prisene i hodet) , men som Lijenta skriver under så har de noe som de kaller for svømmeklubben som nok er det gunstigste tilbudet
  6. Jeg anbefaler dem på det sterkeste! Svømmetrening er gull, ikke mange andre steder i nærheten man kan gjøre det heller. Hyggelige er de også, bare å ringe
  7. Har 1,50 seng og 6 hunder oppi hver natt. Når vi hadde 7 var det ofte de lå der alle sammen da og.
  8. @ Hvis du vil prøve de kyllingfettpølsene så har jeg en bunke, bare å si ifra
  9. Noen av mine ble også dårlige i magen etter å ha fått bravecto (jeg visste at det kunne være en bivirkning). De er sjelden dårlige i magen ellers og det gikk fort over denne gangen også. Kommer nok til å fortsette å gi bravecto siden dette er det beste fungerende alternativet for oss.
  10. Men for eksempel svenske 'ikke-champions' behøver jo 3 cert for å bli champions i Norge, så de må jo kunne ta imot cert av alle størrelser? Vet om ett par svenske hunder som gikk for det norske championatet før de gikk for det svenske (mindre konkurranse i Norge), nå er riktignok dett noen år siden men det går vel fortsatt å gjøre det slik?
  11. Har opplevd at utenlandsk champion har fått lite cert på utstilling, så der er det tydeligvis ulik praksis. Ringsekretæren var såpass usikker på om det skulle deles ut at hun ringte noen for å sjekke hva hun skulle gjøre.
  12. @Lunatic Funfact: jeg lager faktisk sølvet til jubileumsdrakten til oslo
  13. L8 L

    Instagram! ?

    L8Nemisis inneholder this & that men aller mest hund igrunn.
  14. @Lica : jeg var hos en som heter Øyvind et eller annet på Kingdom tattoo i Haugesund, kjempefornøyd (portrett)! Nå var dette noen år siden så vet ikke om de fortsatt eksisterer..
  15. Gratulerer alle sammen Så på en svensk facebookgruppe at det hadde vært politi i letohallen begge dager fordi det hadde vært noen der som forsøkte å stjele hunder, noen som vet om dette stemmer?
  16. Den bittelille forsidepiken (Buffy) Jeg er enig med deg, disse herlige hverdagsbildene sier mye.
  17. Dette er altså en av de fineste men samtidig tristeste sakene jeg har lest på lenge. Og eldstefrøkna vår er med, koselig.
  18. 'Hadde det vært en hund hadde den fått slippe' Hahaha, herlig reportasje men jeg skjønner at dere er lei. Håper purka snart blir frisk og får slippe fler utflukter med fremmede!
  19. Har en skikkelig kjip løpetispe/løs hannhund historie faktisk. Ute og gikk på en ikke spesielt trafikkert landevei (grusvei) med min løpetispe (ca 27kg ca 48cm) i bånd, hvor en overkåt Newfoundland hannhund kommer styrtende ut fra en eiendom. Litt perpleks ble vi stående og nøle et halvt sekund for lenge (i stedet for å springe avgårde som hadde vært bedre) og da rakk mr overkåt Nuffe å låse seg fast på tispen min og jokke alt han maktet. Hun stod IKKE og ble ikke videre imponert, hun sa det i ganske klartekst uten at hannhunden brydde seg nevneverdig. Jeg tok ett grepa tak i mr ekkel sikle Nuffe sin ganske rike pels og dro alt jeg maktet (anser meg selv ganske sterk men han merket det jo ikke engang) men helt uten effekt så da tok jeg tak i øret hans og dro/vrei- null effekt. Tilslutt spente jeg den i hodet, Nuffen trakk seg en ørliten cm bakover og jeg fikk dratt opp hunden min og vi spurtet avgårde alt vi maktet. Heldigvis ga den meget usjarmerende hunden seg etter noen hundre meter men fy fa** for en ekkel opplevelse jeg ikke unner andre..... Aner ikke hvordan det hadde endt uten min hjelp. Eier? Helt ute av syne, satt kanskje inne og latet som han ikke hørte de noe paniske skrikene til både meg og tispen. Så aldri noen. Skulle gjerne ønsket at dette hadde fått følger for hannhundeier men når adrenalinet ga seg så ville jeg bare glemme det (og tja- det fungerte vel 'sådär'). Heldigvis er det vel ikke flust av så store overkåte løse hannhunder som er vanskelige å håndtere for hvermansen, men man kan tydeligvis være skikkelig uheldig.
  20. slår ett slag for retrieverklubben jeg også
  21. Det er så fin en dobbeltmoral å tillate kuperte hunder å stille...
  22. For en suppe, Taz! Masse god bedring til Minion og jeg håper dere får fixet opp i dette så godt det lar seg gjøre. Jeg bruker aldri agria mer enn jeg må (kun ved forhåndsregistrering av valper) nettopp fordi de var like lite hjelpsomme med meg på telefon og mail som de var med deg og ikke kunne svare på det jeg spurte om (og ikke dekte de det jeg hadde behov for, de bare kranglet på alt uansett hva vet sa). Har alle våre forsikret i sparebank1nå og er kjempefornøyd. Lykke til!
  23. Takk, Mokken (vanskelig å lese ordene tydligvis, de er jo så mange ) !
  24. Vi har fått satt opp 2 dommere på min rase, men jeg Håper snart de vil offentliggjøre hvem som dømmer tisper og hvem som dømmer hannhunder, det er nemlig avgjørende for hvilke hunder jeg melder på. Vil jo gjerne rekke første fristen
×
×
  • Opprett ny...