Gå til innhold
Hundesonen.no

D4A


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 532
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

59 franske bulldoger på lørdag. Syntes egentlig det var litt mindre enn forventet, men spennende likevel! Jeg skal stille en unghund og en champion, begge tisper.. Og 6 campinghunder (aka amstaff)

Ha! Bæremeisen! Ask er et hav av tålmod i bæremeisen! Godt jeg kom på det denne mandagen og ikke neste... Ser dere en rødtopp i en rød bæremeis så er det gullet. Det lett rødsprengte og slitne ansikte

Iiiiik.. da er Strider meldt på!! Og Jeanette skal gå/kjempe med apekatten i ringen så det er helt suverent! (Men jeg er redd for jeg blir gående rundt med det vanlige kvadet "Altså, han er ikke sånn

Posted Images

Talli, Blaze, Strider, Ivy, Anton, Ilo, Spike, Vegas, Ikke, Balrog, Wingdari Digger X-mas (og kanskje hans bror Whyallas Casey?), også kommer Marika (Whyallas).

Men jeg vet ikke hvem hun har med seg egentlig men ettersom det er veteran tittel så kommer hun sikkert med Wingdari Outback Dream, og noen flere fra hennes oppdrett kanskje de som også var på Hamar? Anne har sikkert meldt på Ida/Henna og kanskje Emil som også er veteran. De siste er vel egentlig bare synsing. Det pleier jo dukke opp en Miss Magoo hund eller to og evt noen Skovfarmens hunder som fins i Norge. Men utover det så vet jeg ikke :P

Freia, som trener litt spor sammen med av og til, skal vel også tror jeg. Vet ikke hvilken kennel hun kommer fra, men det er et sted nedover mot Gøteborg.

32 terver! Da er det kanskje like greit og ikke stille med ei halvnaken bittelita tuppe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det sånn veldig krise om hunden er litt feit? Det blir jo eventuelt bare litt sløs med penger? Er jo koselig å være på utstilling uansett :)

Blondie var mektig feit på Bø i år (bare spør Benedicte), hun ble likevel 4.Btk. Ingen kommentar på at hun var for feit. Så det er bedre å prøve seg enn å la vær å stille i det hele tatt. Noen dommere ser det, andre ikke. Noen dommere mener de ser det når hunden din ikke er feit i tillegg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det sånn veldig krise om hunden er litt feit? Det blir jo eventuelt bare litt sløs med penger? Er jo koselig å være på utstilling uansett :)

Kan du ikke bare måke på med tung aktivitet og kutte ned på rasjonene i tida framover? På en så skrapa rase som basenji bør vel det gi ganske rask uttelling. Jeg har to veldig atletiske shibaer, og der ser jeg veldig stor forskjell på kort tid om jeg vil ha de opp eller ned i vekt, og de har ca 7 ganger så mye pels som en jodler. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia

22 startende i LPIII - OMG sier jeg bare.... det var skrekkelig mange altså.... Heldigvis så ser det ut til at jeg slipper å stresse så innmari. Fremmøte klokken 11 i terv-ringen, og jeg bør jo klare å snike meg til klasse III starten før den tid. Det er kun belgere i ringen til dommeren denne dagen, og man starter med laeken, deretter malle og så svartingene før de begynner på terv.

59 franske bulldogger. Kan se ut som om det kan bli kollisjon mellom bulldoggen og terven så godt er det da at jeg kan dumpe bulldoggen hos eier/oppdretter og fokusere på tervetotten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare 25 portugisiske vannhunder. Det synes jeg ikke var noe voldsomt tall.. Er det nå jeg sal angre på at jeg barberte ned Chess?! :P

Jeg tenker jeg starter ved portisringen (21) klokken 9, og beveger meg mot papillonringen (16) etterhvert. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk SFX hva skulle man gjort uten deg :D

Sjekket selv? :D

103 bernere,veldig spennende! :berner: :berner:

Ja, jeg er ikke overrasket over antallet, men jeg forventer høyere kvalitet enn ellers.

Til de som ikke har fått startnummer (meg inkludert) - det er flere tusen mailer som skal sendes ut, og for å unngå kræsj sendes ikke alle samtidig. Det kommer fortløpende i løpet av dagen, det skjer stadig vekk at jeg får LP først og eksteriør en stund etterpå eller motsatt, om en har startnummer som er et stykke fra hverandre.

Og til den som lurte på hva PM betyr, så tipper jeg:

Promemoria (PM) – huskelapp, kort utredning om en sak.

Wikipedia som source.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...