Gå til innhold
Hundesonen.no

Vi som liker blekk!


Coco
 Share

Recommended Posts

Lurer på om det blir ugle på meg over jul.... Da kommer både storstipend + sannsynligvis depositum (om jeg ikke får det tidligere), så da har jeg jo råd. Er bare så usikker på hvor den skal være. Har litt lyst til å fylle innsiden av venstre underarm hvor jeg har etternavnet mitt litt lengre opp på armen enn innsiden av håndleddet. Også må jeg bestemme meg for hvordan ugla skal se ut :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • Svar 1.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da er jeg ferdig og fysj det var vondt på slutten. Tårene bare rant og heldigvis kom min snille stedatter til unnsetting og fant frem bedøvels spray til meg. Det tok ca 4 timer og nå er jeg sliten git

Herreeeeeeee! Har glemt å poste den her! Sorry! JEG ELSKER DEN! Verdt turen, pengene, ventinga, alt! Verdens flotteste folk på studioet, og verdens fineste tatovering!

Da er jeg offisielt ferdig med sleeven! Her er bilde tatt rett etter hun var ferdig, og som dere ser så tatoverte hun ved underarmen min  Er grisefornøyd!   Edit: allons-y er skrevet i @ingv

Posted Images

Sendte prisforespørsel på en tattovering jeg har lyst på, og det var jo ikke så ille, altså billig er det ikke, men overkommelig, så da kanskje det blir en ny en etterhvert :D Må bare komme meg tilbake på jobb først så jeg får råd, men greit og ha noe og se frem mot :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Usikker på om jeg har vist den her før, men jeg ønsker hvertfall å tatovere noe liknende denne: http://www.gwansoonleetattoo.com/wp-content/uploads/2012/10/sdq.jpg. Vil ha den på underarmen, og vil veldig gjerne få inn navn og årstall på et vis. Har tenkt på om det kanskje går ann å få det til i glorien, at navn og årstall blir skrevet der, på en måte. Andre ideer til hva som kunne vært fint? Redd det blir for lite og knotete om det skal skrives i glorien, for selve tatoveringen blir jo ikke veldig stor...

Har sendt mail til lets Buzz, bare for å høre om pris. Fikk et prisanslag på 2500, syntes ikke det var så gale! Så nå må jeg spare, også regner jeg med de hjelper meg der med å få inn navn og årstall på en grei måte. Men kom gjerne med forslag!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Går det som jeg tenker nå, blir min første tatovering en såkalt vegvísir.

Jeg tenker å plassere den slik:

original.jpg

Björk og meg :P Björk har en slik på venstre overarm.

Festlig, jeg gikk lenge med planer om å ta en klin lik en på akkurat samme sted. :P Men nå har jeg en på hver underarm, tror det blir rotete med to dessverre. :thumbsdown2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg merker forøvrig at jeg liker litt "feminine" tatoveringer. Digger de såkalte "grandmother tattoos" fra Kroatia og omliggende land, tradisjonelle og symbolske tatoveringer gamle kjerringer har :) Nå har de blitt litt mote, så yngre personer tar de gjerne også. Les denne saken om det:

http://www.vice.com/read/atlas-hoods-the-croatian-tattoo-grandma-cult

Litt mer moderne tolkninger av disse tradisjonelle tatoveringene:

jazz.6.jpg

marina1.jpg

maja%2520kri%25C5%25A1kovi%25C4%25871.jp

546102_409336752411661_222413247770680_1

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

@ Det er jo heldigvis ganske lett og covre slike tattoveringer som din da, så vil du ta en ny så burde det være piece of cake :)

Håper jeg har noen kr til overs når jeg skal til gran canaria i mars og at jeg finner et tattoo studio jeg både vil og tørr tattovere meg på.

Da tenker jeg noe som denne bare med andre motiver inne i sommerfuglen og mer new traditional stil. Har ikke helt bestemt meg hvor enda.

7c4be9e4ff9b04939958ba2a4e110f68.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drømmer om ny her også, har selvfølgelig lyst på en tegneserie figur av Tetris, men ikke hvor, også vet jeg ganske sikkert at han kommer til få en bror en gang i fremtiden og det hadde vært enda kulere med en med begge (tror jeg).

Utenom dette har jeg litt lyst på en slags firkløver, men igjen, står fast på sted (og litt utforming) så da er man vel like langt.... Jaja håper andre fortsetter og deler sine tanker, veldig spennende å høre/lese!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forresten: Min neste tatovering skal symbolisere utholdenhet og styrke. Jeg vet ikke hva enda, men alle tips tas imot.

Er visst symboler og tegn som blir min greie, og tror det blir mer blekk, ja :)

N*m = J? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...