Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

Guest *Kat84*
11 timer siden, Caroline skrev:

Har jo akkurat vært påske, så det kan vel ha noe med saken å gjøre :sleep: Kommer nok en mini-Jesus om en 9 måneders tid, skal du se. Evt. bare et gedigent påskeegg.

Ja du skal se på det at når vi har spist opp lageret av påskegodt på halv pris og vel så det så kommer påskeharen med et nytt egg :lol: 
Men joda, Lille-Jesus kan jo mirakuløst ha blitt laget også. Det er jo miraklenes tid og alt det der :P 

8 timer siden, Annik skrev:

Nei... Kom nettopp inn fra leting igjen. Jeg har en skikkelig dårlig magefølelse og har begynt å se i grøfter og veikanter i tillegg :cry:

Håper du finner henne :( 
Katter har en helt spesiell evne til å klare seg. Har vel funnet et trygt og lunt sted å gjemme seg. Krysser fingre for deg :heart: 


Det gjorde godt å få sove ut litt i dag. Det som gjorde mindre godt var å stå opp til så kraftig vind at det var vanskelig å gå i mot vindretningen. Tydeligvis er høststormene noen uker forsinket her :aww: 

Rett etter den luftingen fikk jeg opp en artikkel på FB om at Spania-rutene kanskje blir nedlagt fra flyplassen her. Skjønner ikke hvorfor, for det er rundt 150 personer som reiser hver gang, uavhengig av hvilken dag det er. Men det var betalingssak så jeg finner ikke ut hva som gjør det. Så da blir det ikke mange timene på meg fremover der skjønner jeg :thumbsdown:


 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

58 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Gah for en drittdag så langt!
Startet bra, kom meg opp i rett tid uten å være dautrøtt. Så skulle jeg kjøre Oppe til foreldrene mine så hun kunne være der mens jeg er i Oslo. Småsnør litt. På veien dit ringer telefonen men den ligger bak så får ikke tatt. Fremme møter pappa meg i hagen og sier jeg må skifte tilbake til vinterdekk. Og da sprekker jo tidsbudsjettet mitt og jeg går inn i panikkmodus med fullt grinefjes emoji21.pngemoji23.png men vi fikk skiftet på under ti minutter så det gikk jo greit. Etter å ha kjørt litt mot Oslo var jeg takknemlig for å ha en pappa som passer på, for å kjøre med sommerdekk hadde vært idioti! Var egentlig idiotisk å kjøre uansett. Helt forferdelig å kjøre! Satt med hjertet i halsen. Sludd på veien, biler i veiskulderen, kø, utrykninger og i det hele tatt. Og da jeg kom inn til Oslo kjørte jeg masse vill fordi gpsen ikke virket. Fant heldigvis frem etter å ha ringt og sagt jeg ble forsinket. Var rett utenfor da jeg ringte da, og hadde jeg funnet inngangen og ikke gått feil vei rundt pluss latt være å ringe hadde jeg kommet bare 5 min forsent istedenfor.

Nå sitter jeg i bilen og føler meg som en dust, veterinæren bare "hvorfor er du her egentlig , hvorfor ikke fortsette å bruke ham på Gjøvik", Og følte jeg måtte forsvare hvorfor jeg ville utrede igjen når det allerede foreligger problemer. Er jeg helt idiot? Jeg må jo gjøre noe når han har vondt? Treningsopplegg, hva kan jeg gjøre selv blablabla er det vanskelig å forstå? Han var hyggelig altså men i dag hadde jeg trivdes mer med noen mer forståelsesfulle.

Er i så dårlig humør nå at jeg vet ikke om jeg gidder å ringe venninnen min for å møtes, kanskje jeg bare skal sitte og furte i bilen til klokken tre. Fortsatt drittvær ute og jeg dør av sult og.

Og ikke var det reservert time til ct heller, det var jo **** meg litt av vitsen til at jeg dro hit jo! Men røntgen tar de iallefall. Vil bare hjem nå, og drite i hele greia. Jeg har tydeligvis fått helt feil inntrykk av hvordan dagen skulle bli, jeg forsto det slik på de jeg har snakket med at folk skulle forberede seg.

Men så himla teit? Også fikk du ikke tatt CT engang? 

57 minutter siden, Kokospaniel skrev:

Det er ikke dritkjedelig. En bra geocache forteller historien til stedet den ligger og får deg ut på tur til plasser en aldri har vært før evt lærer du mer om steder du har vært mange ganger før. Så "jukser" en litt med å lære bikkjene å snuse seg frem til boksene, så slipper en lettere unna å lete selv :-) 

De mest spennende krever klatreutstyr forresten. Vi har et lager 10-15 m oppi trær vi må få tatt. Evt så må en padle først og så klatre

Jo, det ER dritkjedelig og langt utenfor min interessesfære :P Jeg skal bare på tur, jeg, helt uten å måtte finne noe som helst annet enn stien vi skal gå :D 

Dæven som det snør og blåser altså... selv utemøblene som står under tak på den innglassa terrassen er nedsnødd :o 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

24 minutter siden, Kangerlussuaq skrev:

All medfølelse til deg.. Jeg hadde det der tidligere i år, 1 måned tok det. Fy fæn. Først 1 uke mage tarm-influensa, deretter 3 uker luftveisinfeksjon. Hosta til jeg spydde. Men det var nesten litt godt å spy for da fikk man klødd ordentlig i halsen. Med syre   :lol:  Det er mange år siden man hosta til man spyr... Virusdritt. Håper du kommer deg raskere!!

Åh, er det ikke bare gøy gøy gøy? :D Knurr... Jeg våkna til morran i dag av et hoste/spy-anfall. Det er bare helt forbaska irriterende :lol: Sjekka crp hos legen nå, og den var litt høy. Så da fikk jeg antibiotika! Håper den fikser det kjapt! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Muh - våknet av sms om at jeg er så heldig å være utvalgt til kommite så må møte naboen og avgjøre hvem som skal gjøre hva. Delegering er alltid greit, da  slipper jeg å gjøre så mye selv :lol: Men jeg har jo ikke vært å et eneste møte i bkl siden... eh - jeg husker ikke, tror jeg  nærmer meg et år snart... og har sagt i fra at jeg ikke har noe særlig å bidra med, så skjønner ikke hvorfor de må velge meg inn i sånt. *grumle litt* Jaja, jeg dauer vel ikke. Håper jeg. 

Har mest lyst til å svare at jeg er under medisinutprøving, så jeg er zombi og har ingenting å bidra med, men må vel bare prøve. Nok kaffe, så kanskje? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Siri skrev:

Wow! Melding om pakke fraktet med PostNord - uten noe tull og tøys :o Sikkert fordi de kunne levere den på post i butikk og ikke direkteleveranse til meg :aww: Ingen forsinkelse engang... 

Jøss! :o

Jeg fikk jo TV levert innen tiden også da i post i butikk fra PostNord. Men det var knust. Men de klarte å overholde tidsfristen i det minste! :P 

Og jeg har fått melding fra Expert om at PC'en min er sendt :D Nå kan jeg endelig snart begynne å gjøre det jeg skal. For eksempel sende søknader. Hver gang jeg skal sende en mail som inneholder mer enn et par bokstaver så ramler nettet ut. Så jeg har kapitulert der :aww: 
Og nå med mange timer mindre hver mnd pga mindre utenlandsavganger så må jeg i hvert fall sette i gang og skrive søknader igjen. Så tilbud på PC kom veldig godt med nå. 
 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

[emoji33] 

Dritteit!!! er om mulig enda surere nå for jeg tuller ikke når jeg sier at siden forrige innlegg for over to timer siden har jeg **** meg kjørt rundt i Oslo på måfå! har sett operaen 5 ganger, minst. Skulle bare latt bilen stå. Sur på telefonen er jeg og, jeg er hjelpesløs uten gps! Fant nettopp igjen NVH og nå blir jeg i bilen!!!

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke glad for snøen som kom jeg heller. Men det er meldt regn her i hele dag og knallsol i flere dager fremover. Så den blir jo ikke liggende uansett. Ganske mye som er forsvunnet allerede.

Samboer har heldigvis fortsatt vinterdekk på bilen, så vi klarer oss uansett :) 

På den positive siden, så er vi ferdig med grunningen på veggene nede. Gjenstår bare taket, men må ha tak i sånn forlengerskaft. Ellers blir det nok fryktelig tungvindt å male oppi taket.

Men snart kan vi begynne å få farge på veggene og sette på lister :D Det går fremover! :blissysmile:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 minutter siden, *Kat84* skrev:

Jøss! :o

Jeg fikk jo TV levert innen tiden også da i post i butikk fra PostNord. Men det var knust. Men de klarte å overholde tidsfristen i det minste! :P 

Vi får heie på innen tidsfrist i det minste - det er jo enda noe liksom :P 

22 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Dritteit!!! er om mulig enda surere nå for jeg tuller ikke når jeg sier at siden forrige innlegg for over to timer siden har jeg **** meg kjørt rundt i Oslo på måfå! har sett operaen 5 ganger, minst. Skulle bare latt bilen stå. Sur på telefonen er jeg og, jeg er hjelpesløs uten gps! Fant nettopp igjen NVH og nå blir jeg i bilen!!!

Sorry, men :lol: Bli i bilen, du :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Siri skrev:

Hun overlever vel antakelig mishandling fire ganger i året :P 

Antageligvis. Hun syns nok det er verre med all den motorrusinga vi blir utsatt for her på landet :P Det er merkelig hvor mange motorsykler og veteranbiler som passerer oss daglig, og her på Haga er 60 km/t bare et forslag, ser det ut til. To ganger skvatt hun opp på fanget mitt bare i går da vi var ute fordi det kom en eller annen dude i 40års krisa si forbi på en tohjuling med en motor som hørtes ut som et middels jordskjelv. Ække greit å være snuppis :aww: 

2 timer siden, Siri skrev:

Men det er jo ikke mørkt om kveldene til tross for snøen... nesten tvert i mot :P 

Da har du for mange vinduer og for lite gardiner :lol: 

2 timer siden, Siri skrev:

Selvkontroll? :o Nei, det burde ikke komme som en overraskelse liksom... om man har fulgt LITT med på værmeldinger i de siste dagene. 

Jeg prøver :aww: De er jo bare søte, disse sykepleierne, så jeg trenger jo ikke å være mitt sedvanlige hespetre-meg, liksom :lol: Jeg skal ikke skryte av at jeg har fulgt med på værmeldingene jeg altså, men mamma har, og mamma har sagt det blir snø i dag i flere dager nå - og mamma fikk rett :lol: 

2 timer siden, Siri skrev:

Men nå er det sånt føre som gjør at snøen er ubrukelig til annet enn å lage snømann... du vet... snøklumper i pelsen og sånt :aww: 

*sukk* Ja. Det var nesten så jeg gadd å kle på puddelkrapylene før vi gikk ut i dag, faktisk :aww: 

2 timer siden, Siri skrev:

... og hører kvekkinga av frosk og padder som har seg i dammene rundt omkring... :ahappy:

Ja, det hører jeg ikke så mye av her da, men det er sikkert veldig koselig det og :ahappy: 

Disse fuglene, som vi forøvrig har veldig mange av, i ymse størrelser og farger, jobber hardt og intenst med å sikre neste generasjon pip-piper da :D Lurte på hva i huleste en linærle dreiv med i går på garasjetaket, den oppførte seg så rart, men så viste det seg at det var to linærler, og at de dreiv med paringsritualer :teehe: Han gjorde seg såååå lekker, og hun var såååå lite interessert, stakkar :lol: 

Leah og Ali leker moralpoliti og jakter småfugler som prøver å reprodusere seg i hagen :lol: :P Heldigvis er ikke småfuglene så hårni at de ikke får med seg at pudlene jakter på de da :D Jeg trodde nesten at de skulle klare å fange en i stad, den fløy en runde rundt buskveksten i hagen i stedet for å lette ordentlig, det er dumt tenkt av den når de er to og den er bare en :aww: Men den kom seg opp og utenfor rekkevidde, så jeg slapp å brøle så hele Nes hørte meg i dag og :P 

Sånn apropos fuglejakt, så har de det med å fly i stuevinduene mine, disse fuglene. Det var et ikke-eksisterende problem da vi bodde i kjellerleilighet :P Jeg er litt usikker på hvorfor de gjør det nå (en i dag og en i går), jeg trodde først at det hadde noe med bjørka til naboen å gjøre, at de så gjenspeilet av den i vinduene mine og tror det er et tre her, men det er ikke så mye gjenspeil av den akkurat nå, liksom. En skulle tro at det hjalp at det hang lamper i vinduene også, men nei.. Det kræsjes i vinduet med ujevne mellomrom. De flyr avgårde igjen ikke så lenge etter, så jeg antar de klarer seg, men allikevel, det virker unødvendig :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 minutter siden, Mentha skrev:

Har begitt meg utpå diskusjon i et raseforum ang. ei som skal avle på sin ambull-tispe med AD 2 og HD D, hvor oppdretter søker weimaraner hannnhund til å pare med.. Som å stikke huet inn i et vepsebol :P

 

Hæ? Noen vil parre en ambull med weimaraner? Sånn seriøst? :blink:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har begitt meg utpå diskusjon i et raseforum ang. ei som skal avle på sin ambull-tispe med AD 2 og HD D, hvor oppdretter søker weimaraner hannnhund til å pare med.. Som å stikke huet inn i et vepsebol [emoji14]

 

festlig [emoji21][emoji23]

@Lola Pagola:hug:for en dag. Håper resten av dagen blir bedre :hug:

Dra seg ut på tur sånn at jeg kanskje får varmen i meg igjen før jeg skal legge meg?

Takk! [emoji4] håper jeg og, iallefall at min uflaks ikke går ut over Casper! Agria dekker ct i det minste da, så deg er alltids noe.

 

Sent fra min SM-G903F via Tapatalk

 

 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...