Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Gira

Recommended Posts

Gira er ei nydelig, rød boxertispe født 10.12.12.

27.02, for to dager siden, var jeg og hentet henne med tog til Oslo. Hele togturen gikk kjempefint! Vi hadde veldig dårlig plass, da vi ble sittende to personer og to valper i to vanlige seter. Valpene fikk hvertfall litt selskap i hverandre, og de var rolige hele turen. Ingen tissing eller noe på toget, men Gira var glad når hun fikk en liten luftepause i Kristiansand.

Hun er ekstremt rolig og grei. Slapper av og sover uten problem gjennom hele natta... Må vekke henne for å få henne med ut om morgenen :) Håper det fortsetter, for jeg er B-menneske :P
Hun har kun hatt 1 uhell inne, noe jeg er ekstremt fornøyd med. Hun er så flink!

Planene med henne er å etter hvert konkurrere lydighet! Kanskje prøve oss på utstilling også? Vi får se hva vi får til... Men, først skal hun få være valp og bli goood venn med både folk og hunder. Og katter... Hun er litt oppgitt for at kattene her ikke vil leke med henne, så det ender med litt frustrasjonsbjeff.

I dag har vi vært i hundeheia, et innegjerdet frislippområde. Her lekte Gira sammen med en blandingshund på 5måneder, så nå ligger hun som et slakt og sover.

2z4l63l.jpg

350a3x0.jpg

vpawed.jpg

Litt raptus må man også ha..
16glwye.jpg

Rottene er veldig spennende...
wv92l5.jpg

Kattene også ;)
344bm8o.jpg

21lnxup.jpg

20759b5.jpg

2ls9xsx.jpg

Omtrent det eneste bildet fra hundeheia som ble brukanes.. Ikke lett å ta bilder av Gira i fullt firsprang :P Her satt hun stille fordi hun ikke visste hvordan hun skulle komme seg ned igjen. Var litt høye steiner der :P

a0hwmu.jpg

 • Like 13

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Hun så helt herlig ut :D Mer bilder! Og kan man be om å få se foreldrene? Jeg er svak for boxere kjenner jeg :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Å så vakker :D Gratulerer så mye! :)

Boxervalper er bare så ufattelig sukkersøte! :wub:

Gratulerer :D

Nei, åh :wub:

Så nydelig :wub:

Så herlig! Gratulerer! Håper hun er alt du ønsker + litt til :)

Gratulerer med Gira! Håper hun vil gi deg mange gledesstunder :)

Squee!

Åhh de er bare så nusselige boxervalper! Gratulerer, kos deg masse :)

Hun så helt herlig ut :D Mer bilder! Og kan man be om å få se foreldrene? Jeg er svak for boxere kjenner jeg :wub:

Grattis! Dette fortjener du :) Kos dere masse!

Gratulerer! Sjarmerende valp! :wub:

Så skjønn :wub:

Næmmen så fin valp som du har fått deg. :heart: Gratulerer! :ahappy:

Kjempe søt :D Morro at det ble Gira :D

Så søøøøøøøøøøøøøøt :heart:

Så pen hun er :wub: Skikkelig kraftig rødfarge!

Tusen takk alle sammen! Hun er en drøm å ha i hus! Matvrak uten like, så det lover bra for fremtidig trening og innlæring av øvelser.

Her er foreldrene: http://www.boxerdalen.com/images/sider/valpeformidling1.htm

Tispe 3 på bildene er Gira, eller Bianca Carissima som hun heter på stamtavla :)

Idag sov hun til klokka 9. Da var det jeg som ville stå opp, og hun kunne nok gjerne sovet enda lenger. Jeg er så imponert over hvor flink hun er med tanke på renslighet. Hun holder seg hele natta, og på dagen går hun til døra. Hun hadde et uhell i går da, men hun gikk til døra først da også. Bare meg som ikke var rask nok med å komme ut!

I dag satt jeg på foreldrene mine ned til byen, sammen med Gira. De skulle handle så meg og Gira sto utenfor butikken og ventet. Det er så utrolig deilig med en hund som elsker fremmede! Hun satt helt rolig, men når noen kom bort og snakket til henne ble hun helt i 100 :)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grattis me valp!

Hvis jeg ikke tar fryktelig feil, så har hilst mye på onkelen til valpen din :)

Sent from my GT-I9100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gratulerer så mye! Hun var jo bare nydelig! :wub: Boxervalper er bare helt uimotståelige! Vimser med armer og bein! :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Så søt! Gratulerer med nykomlingen :ahappy:

Gratulerer så mye med herlig liten valp :wub:

Tusen takk! :D

Grattis me valp!

Hvis jeg ikke tar fryktelig feil, så har hilst mye på onkelen til valpen din :)

Sent from my GT-I9100

Så gøy, da! :)

Gratulerer så mye! Hun var jo bare nydelig! :wub: Boxervalper er bare helt uimotståelige! Vimser med armer og bein! :lol: :lol: :lol:

Vims ja... Kaller henne bare kløna, for hun tryner og krasjer i noe hele tiden :P

I dag har vi vært i hundeheia igjen og møtt to hunder. Den vi møtte på fredag og en japansk spisshund. Hun var litt skeptisk til japsen i begynnelsen og holdt litt avstand når de to andre lekte, men ble modigere og modigere og etter hvert var hun også med i leken :)

Hjemme har hun begynt å bli litt mer livlig, og hun finner rett som det er på noe ramp.. Har begynt å trene litt innkalling, og hun er kjempeflink! Ikke så vanskelig når hun er så glad i mat, da!

14a05c.jpg

2s0bt50.jpg

5ulq0z.jpg

13zd3jk.jpg

5tkhs.jpg

6oh8wz.jpg

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Husk på at det nå er krav om godkjent ferdselsprøve for å kunne delta!  
  • To dager igjen her! 😱 Hagen er gjort så valpesikker som den kan få blitt, lekene ligger klare, hundegården er delt i to, alt er helt klart. Nå er jeg mest spent på hvordan hun tar bilturen hjem, som er over fire timer, og hvor trygg hun vil være i nytt miljø. Og hva hun kommer til å synes om han vi har fra før. 😄 Vi kommer ikke til å ha dem løse sammen til å begynne med, for han er veldig voldsom og har dårlig språk. Men håper de får glede av hverandre allikevel. Har sommerfugler i magen nå ja 😄   
  • Jeg har to tollere, en på snart 8 år og en på snart 1 år. Jeg har vært ganske bevisst på hva som har vært utfordringer med hun eldste og jobbet mye med det på den yngste for å unngå problemer. Den eldste girer seg til tider alt for mye opp under trening og i andre situasjoner det skjer noe gøy, som f.eks bading. Med hun kjenner jeg meg veldig igjen i det @Miloficent sier. Hun tilbyr atferd i hytt og pine og blir frustrert om hun ikke får noe. Jeg tror at i hennes tilfelle grunner det mye i dårlig impulskontroll. Nå som hun begynner å bli gammel og har kreft konkurerrer vi ikke lydighet eller RL lengre så jeg trener bare for gøy. Jeg lar hun slurve og tulle som hun vil, vi trener for bare for gøy 😊 Valpen, som jeg kaller han selv om han snart er et år, har jeg hatt litt andre utfordringer med. Jeg har trent mye ro og selvkontroll fordi han kan til tider være "all over the place". Jeg ønsker å gå jaktprøver med han, og er så imponert over roen han har under jakttrening selv om dummyer kastes. Problemet her der i mot er at han ikke kommer tilbake med ting han apporterer. Han synes det er så kult og leker "fang meg hvis du kan" leken med meg. Det er så frustrerende at jeg nå har lagt det litt på hylla. Nå jobber vi bare med håndtarget for at han etterhvert skal kunne avlevere i hånden. Han har vært en stortyv som valp og jeg har vært dum og ikke tenkt så mye over at jeg flyr etter han for å få tilbake ting han har stjelt 🤔 Jeg prøver å bytte til meg ting nå, og det går litt bedre, men det er krise om han er løs og finner en ball eller noe annet kult. Da løper han bare rundt meg og bøller. Håper vi snart også knekker koden sånn som @Sprettballen😃
  • Trekker opp denne igjen!  Frister litt å prøve med mine to bordere. Yngstemann tenker jeg at jeg sikkert kunne trent til å løpe fint ved siden av sykkel, og hun er også god til å trave. Men i utgangspunktet prøver jeg å lære henne det motsatte, å ligge foran i stram line i galopp og trekke. Så vil aller helst ikke trene henne til å jogge ved siden av. Eldste er en håpløs traver (han galopperer hvis jeg jogger sakte, til tross for at han er nesten 60 cm høy...) og kommer heller aldri til å løpe med sykkel uten å trekke som et uvær. Vil det da si at vi ikke kan være med? Er det helt uaktuelt å ha hund foran sykkelen som trekker i galopp, så lenge vi holder oss innenfor gitt hastighet? (Evt trekker på siden i Springer i galopp). 
  • Vel vi møter jo titt på utfordringer på trening, like så ofte som vi møter på ting som går superlett. Den største utfordringen for min del med Milo er at han blir så giret at han bare fjaser med å hoppe rundt eller gjøre dekk/sitt i tide og utide frem til han får en kommando. Når kommandoen kommer så gjør han det han skal for en godbit, mens med en ball så koker det litt vel mye i toppen og hvis jeg venter han ut kan han bli frustrert å starte å bjeffe eller vise alle triksene i boken. Dette er dog noe vi jobber med, sånn at jeg bruker ball der jeg vil ha han gira og på, mens godbit brukes for å roe han ned. Prøver også å lære han at han skal holde kommandoen selvom han får en godbit, og at vi kan gjøre sammensatte øvelser uten påfyll med godis hele tiden (øvelser han altså kan godt). Skulle alikevel ønsket at han bevarte roen selvom ballen er tilstede, men han bare eeeeelsker ball😅 Ellers hvis han kjeder seg litt under trening (feks fellestreninger der vi gjør ting etter tur) så kan han finne på grave febrilskt i bakken eller konstant snuse under kjedelige øvelser hvis han lukter noe spennende på bakken. Dette med at han girer seg enormt er jo også veldig positivt. Han er ALLTID klar for trening, elsker å jobbe og vi har kjempegod kontakt stortsett. Vi har startet med lydighet (rettet mot konkurranse) ganske sent og ser utfordringer med det, med tanke på at enkelte ting som feks utgangsstilling hadde vært mye lettere å trent på fra han var valp kontra 2 år gammel. Jeg er også ganske fersk i gamet, så vi lærer sammen😄 Milo er blanding av dansk-svensk gårdshund, toller og cocker spaniel.
 • Nylig opprettede emner

×