Jump to content
Hundesonen.no

roxie88

Medlemmer
 • Content Count

  1677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

roxie88 last won the day on January 29 2020

roxie88 had the most liked content!

Community Reputation

1757 Excellent

About roxie88

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.pumihavanais.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Bichon Havanais, Pumi, Border Collie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gjør hun det samme med halen når hun er i hundebarnehagen?
 2. roxie88

  Pumi

  Ja det er mye lyd ? hilsen pumieier. De har veldig lett for å bjeffe og de har veldig høy lyd på bjeffinga si ? jeg kjenner ikke til Islandsk fårehund men bjeffer de også mye så er det sikkert ikke mindre lyd i pumien. herlige hunder men man må være klar over at mange individer har mye lyd i seg, selv om man jobber med det fra hunden er valp ?
 3. Så trist å lese, gode klemmer til deg ❤️ Jeg har ikke erfaring med dette, men kanskje ringe rundt til forskjellige klinikker og spørre litt om de har erfaringer med dette? Har du prøvd å google om det finnes noen informasjon der?
 4. roxie88

  Aussien Lapras

  Nydelig ? Gleder meg til å følge dere videre ?
 5. Hvor langt unna må man med en bc for å unngå gjeting? ? Spør for en venn
 6. Vanskelig å se noe på bildet. Sitter de løst fast i huden? Sikkert greit å få en dyrlege til å se på de hvis de plutselig har kommet ?
 7. Noen som har tips til hvordan man lager body til hunden selv? Var i går og fikk fjerna en kul i huden i lysken på den eldste hunden min, og han er en kronisk slikker ? Har en baby-body til han men den blir jo skitten, skulle hatt noe som dekker mens den er i vask... Søkte opp hvordan man skal sy body til baby på yotube men oppdaget fort at sy-kunnskapene mine ikke strekker til å lage noe fra bunnen
 8. Spiser han mye snø? Ene hunden min spiste masse snø på tur i jula og da gikk det ikke lange tida etter vi kom hjem før han plutselig hadde tissa en enorm dam inne. Og han pleier å gi beskjed hvis han må ut ?
 9. Veldig fornøyd med halsbåndene Springvill hundeutstyr lager
 10. Så grusomt trist @Mrs.Fisken ? sov godt Ærke ❤️ Så urettferdig livet kan føles innimellom ?
 11. Grusom situasjon ❤️ Tenker på deg ❤️
 12. Jeg spurte hun som eier bildet på Instagram, og hun svarte sekken er fra bergans og hunden er festet i belte fra nonstop dogwear ? så da er det vel bare synsbedrag at det ser ut som han er festet rett i magebeltet til sekken ?
 13. Jeg aner ikke, var bare det første som slo meg Kanskje du har en kam som har for stor avstand mellom tennene? Her er en type ser jeg; https://www.dyrekassen.no/buster-lusekam?gclid=CjwKCAjw3c_tBRA4EiwAICs8ChNedT5i_EbhDqnhAvOMO9wUu6bLABomJO-oUUlecjftA3kom4AvbhoCrjsQAvD_BwE Er det en sånn du har brukt? https://www.ilovedogs.no/products/lusekam-til-hund
×
×
 • Create New...