Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juni


Teserere
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, JeanetteH skrev:

 

Bare overleve EN natt til så er det ferie! 

:cheerleader:

 

 

Hm. Myr, skog og varmt en hel dag. Hva pokker kler man seg i da? Støvler, capri, caps, sjal (får soleksem på halsen) og tskjorte blir sikkert stilig!  :lol:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Raptus får flytte til Langedrag! ! Vi er så glade nå at vi har ikke ord!! 

Mange som fortjener klemmer, gratulasjoner og mye jeg gjerne skulle svart på her og der, men tiden strekker ikke til.   Vi hadde en fantastisk dag på lørdag og alt ble veldig bra. Stemningen

Jeg har lappen  Kunne hatt den i 10 år allerede om jeg ikke hadde vært så treig, men bedre sent enn aldri  Så får vi se om jeg tør å kjøre alene, da    

Posted Images

Akkurat nå, mokken skrev:

:cheerleader:

 

 

Hm. Myr, skog og varmt en hel dag. Hva pokker kler man seg i da? Støvler, capri, caps, sjal (får soleksem på halsen) og tskjorte blir sikkert stilig!  :lol:

Heldekkende haz.mat suit. :aww: Hørtes skrekkelig myggete ut :lol: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

36 minutter siden, Krutsi skrev:

Jeg bor i et boligfelt, og Hagen til naboen ligger veldig nærme huset mitt :P står jeg på verandaen min, er det kanskje 10-15m til naboens plen :lol: det er egentlig godt gjort, særlig ettersom jeg har vinduer åpne osv, at jeg ikke fikk med meg plenklippinga :lol: 

Du kan jo skylde på ammetåka?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenk å møte på det der på tur med hunden i skogen [emoji38] 

Ja huff ? ekkelt det han gjorde med greinene, må jo bli ett bæsjespor på trærne der han har gått. ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du vet når du står opp kl 5 for å gå tur/ sykle med hunden før det blir for varmt. Og det allerede er 18 grader:|:no:

Så da har vi slumret litt, og får vel ikke gått tur i dag heller. Får ta en badetur ikveld. Begynner å bli lopper i blodet på lille ville.

I natt drømte jeg at det var et svært stevne med alle hundesporter, og jeg deltok i alle og vant- folk ble veldig sure.

Jeg var jo så fornøyd, visste ikke at Prima kunne Ipo eller agility jeg. Bare prøvde for morro skyld.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ca 300g Norwegian polar i døgnet mye for en whippet? 

For når hun får såpass, så spiser hun ikke noe særlig tørrfôr.. Og det er jo ikke meningen at hun skal bli tynnere liksom.. Men 300g er jo bare en liten klatt morgen og kveld, så jeg synes det virker så lite :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt valp i senga i natt, og det er så koselig :wub: Men jeg er litt trøtt :lol: Hun har ligget rolig hun altså, tydelig fornøyd med den nye ordningen, men jeg har jo hatt et halvt øye på henne for å passe på litt. Går seg til :) 

Snart avgårde på jobb. Halv dag i dag - tentamensvakt. Få gjort unna litt karakterføring da tipper jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, SFX skrev:

Enhver idiot hadde sett at den parkeringen ikke var innafor - bokstavelig talt. En trenger ikke førerkortet for å kunne telle hvite striper, og sjekke hvor mange som er midt under bilen... :D 

Kanskje hun trengte nye briller :D 

8 timer siden, SFX skrev:

Høres ut som en fin dag, selv om du ble massemorder på slutten!

Måtte veie opp for alle frosker og padder som jeg stadig driver og redder, vet du :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Krutsi skrev:

Er ca 300g Norwegian polar i døgnet mye for en whippet? 

For når hun får såpass, så spiser hun ikke noe særlig tørrfôr.. Og det er jo ikke meningen at hun skal bli tynnere liksom.. Men 300g er jo bare en liten klatt morgen og kveld, så jeg synes det virker så lite :lol: 

En hund på 30kg skal ha ca 500g NP om dagen, så, kan jo være litt i overkant med 300g på whippeten, men, det finner du jo fort ut om hun går ned eller opp i vekt. 

Da jeg fora på NP og modern passa dyra, hadde hun gitt dem 250g hver. Jeg kom hjem til noe runde hunder, og jeg var ikke borte mer enn 4 dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat den historien der har jeg litt vanskelig for å tro på gitt.... [emoji14][emoji3]

 

Haha ja var litt skeptisk selv.... Men velger å tro på det fordi det er mye morsommere ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Lillekrapyl skrev:

Lykke til!

 

Takk! Det er hjemmeeksamen, og jeg har fire timer på meg, så det bør være lett å levere en besvarelse som gjør at jeg står, men jeg er ganske stressa likevel :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare en ting jeg har lurt litt på.... Hvorfor driver folk og filmer i stående format hele tida? Er det noen som noen sinne har sett film på TV eller kino i stående format? Ikke det nei... det er nok en grunn til det :aww:.  

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...