Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, mai


mokken
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

....Nuff said    

Si hei til Yumi  

Jeg så på bilder fra i fjor sommer: ...og oppdaget at lillegutt jammen meg har vokst inn i ørene sine: De var jo mange nummer for store!  

Posted Images

Guest Klematis

I dag har vi gjerdet inn jordet nedenfor huset for sauene og lammene.

Og jeg har ikke bare litt hoggormforbi etter å ha vokst opp på denne gården, men jeg tenkte kanskje jeg hadde overdrevet litt.

Det hadde jeg tydeligvis ikke, broder'n som gikk foran meg passerte intet mindre enn 4 hoggorm i løpet av 50 meter, den ene klar til hugg. Det var da jeg priset meg lykkelig over mine knelange støvler.

Det er et hoggormbol i steinrøysa få meter unna hytta mi, greit å skygge banen på stien forbi der og SE ned hvor man går.

Men, ellers har vi det strålende, jeg har kost meg med tantebarnet i hele dag, vi har gått tur med Timmy og Bizi, og vi har kost med lam, og nå blir det snart taco hos broren min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå sto Symra og spiste nyrefor og Pippin det vanlige tørrforet (RC adult). Hadde liksom plassert dem helt motsatt jeg da. Må jeg virkelig stå og passe på når de spiser heretter? Lurer på om det har noe å si om Symra også får nyrefor heretter, det var ikke så himla mye dyrere enn det andre. Og så glemte jeg å spørre om jeg kan fortsette å gi Pippin kjøtt som tillegg (jeg kjøper ofte koteletter og slikt med nedsatt pris pga dato). Det er vel proteiner han ikke skal ha for mye av. Gutten kan da ikke leve bare på tørrfor heretter?

Ellers har vi spist frokost på verandaen for første gang i år. Der er det skygge så tidlig på dagen så det var bittelitt kjølig. Orket ikke å rigge til frokost på plena i sola, men nå skal vi ut og rydde litt i hagen og kose oss i finværet. Nå er det skikkelig grønt over alt! Trærne har blitt helt grønne i løpet av tre dager.

Uten at jeg har noe belegg for dette tror jeg ikke at jeg ville gitt en frisk hund sprsialfôr den ikke trenger, da er det bedre å gi noe som er optimalt for hundens alder. Men du får spørre dyrlegen, kan jo hende det ikke spiller noen rolle ?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Lola Pagola skrev:

8 år siden jeg møtte denne karen for første gang, og ble hundeeier og dalmatinerfrelst for alltid ? 2ef5c1272048d83863b9e1f55ac65eb5.jpg


Det første bildet i en uendelig rekke Casper-studier emoji14.png

Kjenner at jeg trolig må ha en slik knottis etterhvert- savne. 

Ellers er jeg sliten, lei og sur. Prima får bare det nødvendigste idag, og jeg vet at det ikke gjør noe, men får dårlig samvittighet allikavel. Nå skal jeg prøve å stresse ned, og kose meg. 

Dessuten er jeg shoppelysten, alvorlig. Du vet at du kanskje har nok,når det er helgtilbud i hundebutikken- og du utbryter irritert: jeg har jo alt det!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har skura en verandaplatting og plattingen ved inngangsdøra med terrassevask og skurekost. Må se an når det tørker om jeg må gå over den ved døra en gang til, syns ikke terrassevasken fra Rusta var særlig effektiv og har en rest igjen i flaska fra i fjor jeg kan bruke. Uno har stått inne og bjeffa på meg og herja med lekene sine, gubben syns han var slitsom. Siden gubben ikke gadd å løfte rompa si fra sofaen for å leke med ham eller gå tur syns jeg ikke synd på ham. Fikk jaga dem ut en tissetur nå da, håper han tar seg en hvil etterpå. Jeg er bittelitt sliten etter skrubbing og to netter på rad nesten uten søvn, skuldrene mine er ikke helt glade i meg akkurat nå. Mat og kaffe og en ibux kanskje, så er jeg klar for fotball på skjermen resten av dagen :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ungene våknet i tretiden, så da tuslet vi ut i hagen igjen. Ikke mye fres i de inne, når vi er såpass mye ute :lol: De fikk frest fra seg litt og gjort sitt fornødne, mens jeg fikk raket ferdig hagen. Kommer ny container på mandag, så da skal jeg få unna siste rest av greiner og kvas. Da var det greit å få raket hele hagen på baksiden for småkvist, løv og sånn også. 

Nå skal jeg rette de siste fire engelsktekstene, så da er rettebunken tom for denne gang. Da passer det jo fint med ny innlevering på fredag, samt grammatikkprøver denne uka, så man ikke blir arbeidsledig? :rolleyes: At jeg gjør dette mot meg selv, gang etter gang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:banana:

Noen ganger er det helt greit å stå opp klokka seks og ignorere søte drømmer om å slække hjemme hele lørdagen. Fine Foenix'en fikk førstepremie i rally, og jeg fikk fifty shades of red i nakken :D

  • Like 22
Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Eplefe skrev:

Herregud, jeg lagde fisketaco i dag, og de ble så vellykket at jeg kunne gråte. Jeg trodde vi hadde gått permanent over til veggistaco, men må visst modifisere litt. :wub:

 

Fisketaco er virkelig noe av det beste jeg vet! ihvertfall hvis man lager med torsk og har til guacamole og hjemmelaget mangosalsa :drool: Da er jeg i syvende himmel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

33 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Er det noen som vet hvilke butikker som selger kikertmel? Jeg har dilla på falafel og vil lage egne.

Tror man kan bruke kikerter også :) 

Har ihverfall jeg gjort når jeg har laget det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...