Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det finnes en motsats også. Det flyttet inn en flyktningefamilie i etasjen under oss i høst, to voksne og tre gutter. En herlig gjeng. Vi ringte på døra og sa velkommen til huset og ble invitert inn p

Kroppsspråk sjekk holdning og blikk, snakker om å holde ett øye med "rivalen" ?

Endelig ei tispe!

Posted Images

1 time siden, Krutsi skrev:

Sofagreia har egentlig blitt så håpløst at jeg egentlig driter i hele greia og har lysten på ny TV istedenfor :lol: 

for det første finner man ikke skinnsofa som ser bra ut og er behagelig, riktig størrelse og normal farge.. Ærlig talt liksom, hvem kjøper seg HVIT sofa??!! Og så kjenner jeg det sitter dypt inni at jeg skal bruke over ei månedslønn på en sofa.. 

Det finnes billige møbler i alle mulige fasonger i andre "sjangere", men til og med sofa på IKEA er en dyr greie.. Hva er det med det da?? Gullbelagt innvendig eller?? 

Ikke minst så hater jeg møbelbutikker, fordi servicen er som regel akkurat like bra som en rektalundersøkelse er hyggelig.. Så det ender jo med at lille frk Krutsi blir fly forbanna.. Særlig når jeg må bruke ei månedslønn på å sitte behagelig og uten å måtte vaske meg i hjel.. For ironisk nok er det veldig mange sofaer som har trekk man ikke kan vaske i vaskemaskin.. Og det er jo kjempe lurt når man har både barn og hund.. 

Og underholdningen med det hele er at jeg kan vedde på at når jeg endelig har kjøpt meg sofa og fått den i hus (sikkert etter x antall for sene leveringer og mye sinne); så liker jeg ikke sofaen allikevel.. 

 

Møbelbutikker tror jeg ikke jeg bør gå inn i, for de billigkjedene har ingenting som tiltaler, og om jeg går inn i en sånn spesialsjappe som faktisk har fine møbler, så blir det garantert dyrt :P

Så nå henger jeg på finn, da.... Masse ræl, og enkelte mer lovende ting, men ingenting som er 100% Det nærmeste så langt er en sak i argentinsk bøffelskinn. Mulig det blir en litt dyr hundeseng, dette.... Men haldenhelvetet har spist hull i den gamle, så noe må gjøres :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har erklært oppvaskmaskina for død... Den har trua med det lenge, men nå tror jeg nådestøtet kom. Den tar inn litt vann og så står den og dunker så hele maskina rister. Høres dyrt ut. :aww: Maskina er en straks 10 år gammel ikeamaskin, som vi fikk gratis for to år siden, tror kanskje den skal få hvile i fred nå. Vente til gubben kommer inn før jeg impulskjøper ny maskin. 

 

Jeg er utskuddet som liker skinnsofaer :ahappy: Kommer aldri noe annet inn her så lenge jeg bestemmer. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
4 minutter siden, Raksha skrev:

Jeg er utskuddet som liker skinnsofaer :ahappy: Kommer aldri noe annet inn her så lenge jeg bestemmer. 

 

Helt ærlig så har jeg også alltid likt skinnsofaer. 
Mye enklere å holde rent, og kjøper man noe av veldig god kvalitet så tåler det faktisk litt labber oppi i tillegg til barneherjing :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen ganger syns jeg livet er litt sånn der komplisert! Sånn som når du får 3000 kr mindre i lønn og har 80% utgifter på lønna. Og noen regninger kan man ikke betale for da har man ikke mat... Da er livet litt surt.

Godt jeg skal hjem til nord og har en supersnill familie som spanderer det meste ♡

Sent fra min SM-N9005 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lyst å arve pappa sin skinnsofa. Fin sofa. Eller skikkelig ungkarsstil på dem, men men, skinnkvaliteten er god. :P  Har overlevd valpe tyggemonsteret Rocky og 2 katter som klorte som noen tullinger og den ser fremedeles fin ut. Skulle bare ønske det var sjeselong på den eller en liten hjørnesofa istedenfor 2 x 3 setere. Har ikke plass til så mye i lille leiligheten. 

Ser ikke ut som han har tenkt å bytte dem ut med det første da, så kan hende det er håp om at vi bor på en litt romsligere plass når det skjer. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En som er sliten etter besøk og glad for å ha bamsen sin for seg selv igjen :ahappy: Jeg har for en gangs skyld gjort noe husmoraktig og bakt boller og invitert foreldre, søster, nevø og bestemor på besøk. Hadde glemt at det var fastelavnsboller man skulle bake denne helgen, så det ble kanelboller og Nonstop-boller. Ble ganske så vellykket, om jeg får si det selv :D Stakkars Jessie syntes det var litt dårlig gjort at alle fikk boller bortsett fra henne, da, og at lille nevø på 1,5 år la sin elsk på favorittbamsen hennes. Nå nyter hun tilværelsen som enebarn og familiens midtpunkt igjen :aww:

12717204_10154053227423254_8147659317595

12705253_10154052987503254_7742020851323

  • Like 13
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 5.2.2016 at 5:56 PM, *Kat84* skrev:

Har de det? 
Var helt sikker på at de var i samme klubb jeg. På utstillingene til Collie så er det åpent for Collie, Border Collie, og Sheltie for det meste. Akkurat som at Schäferklubben bare inkluderer kort -og langhåret Schäfer. Så da var jeg 100% sikker på at det var samme klubb :P

Er vel andre grunner for det da. :)

 

Nuffe, leonberger og berner sennenhund har flere ganger hatt utstilling sammen. Det betyr ikke noe annet enn at dommere ofte er autorisert for disse tre rasene, og at det derfor gir flere påmeldte og en normal lang utstillingsdag når en klubb først skal dra i gang et arrangement.

På 5.2.2016 at 10:32 PM, Perfect Image skrev:

Nemlig. Akkurat som om jeg regner med @SFX og @JeanetteH legger ut profilen til potensielle dater for oss å godkjenne før de stikker på date!

Jeg har sletta profilen min, så ikke hold pusten mens du venter :D

På 5.2.2016 at 10:46 PM, Pixie skrev:

Forresten, når begynte hannhundene deres å lette på beinet for å tisse? 

Glam er snart ti måneder (hvordan skjedde det?) og står fremdeles på alle fire. Det er ingen hast. Hannvalpen fra mitt forrige kull sendte melding rundt juletider om at han hadde lettet på beinet, og da var han i så fall over 15 måneder.

På 5.2.2016 at 11:14 PM, 2ne skrev:

Nå begynner Louis Theroux Ultrasionister, men jeg veit ikke om jeg orker å se på jeg altså. Jeg er så lei av religion og krangler om hvem sin gud som pisser høyest og hvem som har mer rett og oppfører seg verst at jeg får lyst til å skrike høyt! 

Etter å ha lest meldinger om å løfte på beinet, måtte jeg lure litt på når guder begynner å lette på beinet...

På 6.2.2016 at 1:29 PM, Pixie skrev:

Men hva gjør egentlig dere som har pelsraser? Klipper dere bort noe hår bak eller er det bare å følge med når han har vært på do så ikke noe blir sittende fast? Balsamspray eller olje i pelsen? 

Ikke en dritt.

Hvis berner er definert som pelsrase i denne sammenhengen.

På 6.2.2016 at 5:27 PM, maysofie skrev:

I dag tror jeg at jeg skal lage en real batch enchiladas og guacamole (om avokadoene var fine, kryss fingrene!), lunchladas/rester på utstilling er kjekt. Litt spent på retrieverutstilling, mistenker det kan bli kjedelig i lengden :lol: 

Og jeg leste at du skulle lage bitchy enchiladas :D

På 6.2.2016 at 7:09 PM, Caroline skrev:

Føler virkelig jeg har en sånn stor, mørk Donaldsky over hodet når det gjelder sheltieoppdrettet mitt, altså. De to siste kullene mine har bestått av enebarn, begge hanner. Første hadde et feilfarget øye, andre hadde bare en stein. Så gikk Silma tom to ganger på rad, og ble for gammel. Fikk lov til å låne niesa hennes til et kull, som ble født natt til tirsdag. Var såååå lykkelig, for selv om to var døde kom det to til, en av hvert kjønn. Nydelig tegnet tispevalp, og en hannhund som var litt overtegnet. Men, tispa var selvsagt bitteliten, og jeg var der fra tirsdag til igår for å hjelpe eieren til tispa. Valpen var kvikk til å begynne med, men så ble hun for svak til å spise. Prøvde å hjelpe henne (selv om det egentlig strider mot alle mine prinsipper), men til ingen nytte. Hun døde i morges :( Så atter en gang har vi et enebarn. Hvis noen vet om valpekull født rundt denne tiden i Gjøvikområdet så hadde det vært fint å vite om, så han kunne fått sosialisert seg med andre valper på egen alder når han blir litt eldre. Nå er ting litt dritt, kjenner jeg :( 

:hug: 

 

6 timer siden, laikamor skrev:

Hvor store strømutgifter ville dere regnet med i et ganske stort (175kvm), eldre hus? Tenker månedlige, altså.

 

Edit: verdt å nevne at det er varmepumpe i stue, og ellers vedfyring. Varmekabler på bad.

Det kommer jo an på planløsning og hvor godt isolert huset er. Jeg bor i et hus med interessant planløsning og dårlig isolerte vegger. Det krever åpenbart mer strøm. Jeg har varmepumpe som ikke bidrar noe som helst til stue og kjøkken, fordi det er vinkler og ting som gjør at varmen ikke sprer seg fra penstua - men varmepumpa som står i førsteetasje klarer fint å gi varme til soverom og walk in-closet i andreetasje, fordi det er høyt under taket i penstua. Den varmer også delvis rommet ved siden av.

Tre lange dager med møter, men du så mange gode diskusjoner og nyttige innspill vi fikk med oss. Litt etterarbeid ved laptopen i kveld, resten tar jeg på tirsdag - i morgen skal jeg avspasere. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, maysofie skrev:

Den første som fikk gul, hvor du kom med kritikken i hjørnet :ahappy: Den andre som fikk blå er halvsøstra til Milli, så det var ikke så værst, eieren av sistnevnte som stilte.

Milli fikk jo en kjempesøt kritikk;

image.thumb.jpeg.c172355bca17a358f67071f

 

Det går nok så fint, finn deg engelsk dommer til gullmynten. Dagens var veldig flink til å se brukshunder som brukshunder :ahappy:

Keos tur på nok en gulsløyfejakt om to helger :shocked:

For en herlig kritikk, sånn en dommer vil jeg også ha:) 

Nå er Prima enebarn igjen, og det nyter hun. Det er slitsomt å dele kos nemlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Raksha skrev:

Jeg er utskuddet som liker skinnsofaer :ahappy: Kommer aldri noe annet inn her så lenge jeg bestemmer. 

Altså - jeg liker også skinnsofaer, men ikke fordi de er så pene alltid :D. Det kommer ikke annet inn her i huset heller, eller... joda, jeg kjøpte jo sofa i stoff på finn - men det var jo egentlig bare fordi den var så kul og spesiell - og hundene frekventerer ikke den like ofte som skinnsofaen som står i stua der jeg har TV'n :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Pringlen skrev:

Møbelbutikker tror jeg ikke jeg bør gå inn i, for de billigkjedene har ingenting som tiltaler, og om jeg går inn i en sånn spesialsjappe som faktisk har fine møbler, så blir det garantert dyrt :P

Så nå henger jeg på finn, da.... Masse ræl, og enkelte mer lovende ting, men ingenting som er 100% Det nærmeste så langt er en sak i argentinsk bøffelskinn. Mulig det blir en litt dyr hundeseng, dette.... Men haldenhelvetet har spist hull i den gamle, så noe må gjøres :o

Hahahha ikke sant, jeg er litt der også.. Problemet er at Finn har sjeldent store nok sofaer til meg.. Jeg vil ha en U-sofa, i skinn, og bør være ca 2,5m x 4m x 2-2,5m eller noe rundt der, og sånt er det jo som regel ikke plass til i ei vanlig stue :P 

men jeg har heldigvis god tid, for jeg har ingen Halden som spiser sofa :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Krutsi skrev:

Hahahha ikke sant, jeg er litt der også.. Problemet er at Finn har sjeldent store nok sofaer til meg.. Jeg vil ha en U-sofa, i skinn, og bør være ca 2,5m x 4m x 2-2,5m eller noe rundt der, og sånt er det jo som regel ikke plass til i ei vanlig stue :P 

men jeg har heldigvis god tid, for jeg har ingen Halden som spiser sofa :lol: 

Det må da gå an å få tak i moduler for å få til disse målene. 
To endestykker hvis armlenet/enden kan tas av. Trodde det var et stort poeng med modulsofa jeg :P 

Men om du liker de det går an med er jo en litt annen sak da ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Det må da gå an å få tak i moduler for å få til disse målene. 
To endestykker hvis armlenet/enden kan tas av. Trodde det var et stort poeng med modulsofa jeg :P 

Men om du liker de det går an med er jo en litt annen sak da ;)

 

Ja, det gjør det nok.. Men du finner ikke det i skinn til en billig penge på Finn, og da i nærområdet :P for å kjøre x antall timer etter en sofa, DET skjer ikke.. Jeg er ikke så gira på ny sofa :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, Krutsi skrev:

Ja, det gjør det nok.. Men du finner ikke det i skinn til en billig penge på Finn, og da i nærområdet :P for å kjøre x antall timer etter en sofa, DET skjer ikke.. Jeg er ikke så gira på ny sofa :P 

Om du kun ser etter brukt blir det nok litt vanskelig ja. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, jeg dævver!

En tsjekkisk oppdretter har oppdatert utstillingsresultat fra dobbeltutstilling i helga på Facebook, på tsjekkisk, så jeg trykket på translate-knappen fordi jeg er en nysgjerrig liten sak:

(hundens navn) - åpne klasse: utmerket, andre dag kjønnsykommer

 

  • Like 24
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Siri skrev:

Altså - jeg liker også skinnsofaer, men ikke fordi de er så pene alltid :D. Det kommer ikke annet inn her i huset heller, eller... joda, jeg kjøpte jo sofa i stoff på finn - men det var jo egentlig bare fordi den var så kul og spesiell - og hundene frekventerer ikke den like ofte som skinnsofaen som står i stua der jeg har TV'n :D

:lol: Nei, de er kanskje ikke så pene.. Jeg hadde to krav da jeg kjøpte sofa sist (brukt), svart skinn og billig. Fikk diiiigre drog av noen skinnsofaer - nå er det riktignok bare ekte skinn på siteputene og skai på resten, men den var skitdyr en gang i tiden og er fantastisk digg å sitte i. At det var med nød og neppe at den gikk inn dørene, og vi har den i stue nr tre nå, trenger jeg vel ikke si at medfører en god del banning *fnis* Fikk grisekjeft på sonen fordi jeg var med å bar dem ut av hengern sånn 7 mnd gravid eller no sånt. :aww: Gikk bra. :aww: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, Snøfrost skrev:

 

Ringsekretærelevarbeid nr. 2 og 3 gjort i helgen. Neste blir NKK Bergen. Satser på å være autorisert ringsekretær i løpet av høsten. Har ikke så dårlig tid, og mye annet som skjer. Farmasi eksamner, bryllup, stille egne hunder, forhåpentligvis et valpekull osv.

Skal du jobbe begge dager på nkk Bg, eller skal du stille egne hunder også? :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bant Toddy ut i dag tidlig,  når jeg skulle slippe han inn lå han å sov på trappa. Som en liten huskyball.  Håper han tisset før han sovnet...

Ei dame fra Vietnam som jeg jobber med liker å gi meg mat.  Nå har hun begynt å komme med tørket banan.  Det ER så godt! Det er ikke noe søtt, det smaker som ekstra godt potetgull.  Jeg har fått oppskrift og skal prøve selv tenker jeg. Hvorfor har ikke det slått ann i Norge ! 

 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...