Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det finnes en motsats også. Det flyttet inn en flyktningefamilie i etasjen under oss i høst, to voksne og tre gutter. En herlig gjeng. Vi ringte på døra og sa velkommen til huset og ble invitert inn p

Kroppsspråk sjekk holdning og blikk, snakker om å holde ett øye med "rivalen" ?

Endelig ei tispe!

Posted Images

Vært hos legen, og for en dust! Min lege har studenter på fredager, så jeg fikk time til en av de andre. CRP var forhøyet, som jeg mistenkte, så spør legen: ja, hva skal jeg gjøre med det da? Ehh, hjelpe meg å bli kvitt det? Litt sånn bla-bla, så gikk han med på å gi meg antibiotika til slutt, med en belærende og nedlatende jeg ville ikke brukt det selv. Nei vel, det driter vel jeg i...

Angående feminisme så er jo det nødvendig, men at frontfigurer som Kari Jaquesson oppfører seg som en dritt mot unge jenter er fullstendig forkastelig. Ikke kall det dårlig retorikk - kall det for det som det er, nemlig drittal oppførsel og fullstendig mangel på respekt og folkeskikk.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, Keo presterte å kutte seg på den øvre tredeputa i sta, mer riktig revet av tuppen. Hva i alle dager er korrekt navn på den tredeputen, regnes det som en tredepute overhode? Finnes det potesokker som går over denne som ikke koster flesk? Håper iallefall det blir nogen lunde bra til neste helg, par roligere dager nå iallefall selv om det ikke ser ut til å bry han overhodet :)

Så da fikk Lyn litt ekstra alenetid ute på tur, og en økt lydighet ekstra. Gud, alt med den hunden går i 110, ikke helt sikker på at Keo er 'the crazy one' likevel :whistle:

image.thumb.jpeg.e0ef2cd27abba832df5006a

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aah pcskjermer og farger :gaah: Redigerer bilder på en skjerm og så se det på en annen... :aww:  Men jeg har billige laptoper til rådighet, den dagen jeg får fancy stasjonær pc med bra skjerm og skjermkort så skal jeg ha meg skjermkalibrator. En vakker dag. :aww: 

 

Enn så lenge... 

Øver meg litt på å knipse flygende lukis. Keyword being: øver :lol: 

24978436465_e8c2b65241_b.jpg

 

24978409065_5570b67da9_b.jpg

 

Bugen :wub:  Lite flyving der nå heldigvis. 

24610735279_2e1e4c3980_b.jpg

 

 

Linselusa :wub: 

24610756149_d62f3207e9_b.jpg

 

Og fine rare Isisen, som reiser på mandag, han lurer nok fælt på hva den rare dama driver med: 

24610745469_953602604e_b.jpg

 

24860408102_3966806d07_b.jpg

 

Kommer til å savne han, men blir veldig godt å bare ha jentene mine :ahappy: 

 

  • Like 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
1 time siden, Lemen skrev:

Men hva er en ekte feminist? Det finnes ingen god fasit på det, organisasjonen Ottar er helt klart en viktig feministisk organisasjon slik jeg kjenner den. Forøvrig er jeg helt enig med Kari Jaquesson, selv om jeg ikke ville brukt samme retorikk. Om du velger å ikke kalle deg feminist er helt ok for meg, det er en merkelapp jeg er veldig komfortabel med, jeg kan bare anbefale deg å sette deg mer inn i feminismen for det er et mye større og bredere felt enn det tabloidene velger å skrive om.

Noen ensbetydende definisjon finnes vel ikke i ordboka akkurat. Men Kari Jaquesson er ikke det jeg vil kalle noen feminist. Bitter mannehater er vel mer beskrivende for hvordan hun fremstår. 
Og det er stort sett slik de fleste i Ottar fremstår også, så at de er viktige representanter i kvinnesaken kan jeg ikke se. De er vel heller kvinnesakens svar på ekstremister i beste fall. De gjør en elendig jobb med å få frem gode og viktige poenger, nettopp på grunn av hvordan de fremstår. 

1 time siden, tutle skrev:

Jeg kjøpte word på apple.com samtidig med macen :P så de har noe som er kompatibelt med mac. Valgte å ikke gå for apples egne Pages siden VGS jeg begynte på da kun håndterte OpenOffice og Microsoft Word. 

 

Aha, da har det endret seg litt de siste årene :)

 

 

1 time siden, 2ne skrev:

Enig med Kari Jaquesson om hva da? At man burde suge **** fordi man ikke syns at man trenger å ha "Håndhev sexkjøploven" som parole? At hun, av alle, bruker den slags retorikk, er jo latterlig, hun lagde en big deal av å bli parodiert av Trygdekontoret, så jeg ble faktisk både overraska og skuffa over at hun synker ned på det nivået sjøl. 

Den setningen er et veldig godt eksempel på hva jeg mener at ikke er representativt for likestillingskampen og kvinnesaken. Å være så aggressive og barnslige i uttalelsene fremmer ingenting. Jeg så i noen kommentarfelt at hun ble forsvaret med at hun ble vel tatt litt på senga og visste ikke hvordan hun skulle svare. 
Men ærlig talt, uansett hvor tatt på senga man blir så sier det seg selv at slikt er ikke en grei ting å si. 
Jeg har ikke oversikt over alle parolene som var oppe til diskusjon på dette møtet, men på kvinnedagen så er det vel mange andre ting som er viktigere å få frem av hverdagsdiskriminering enn akkurat den. 

Sitat fra Dagbladet: 

Sitat

 Da 17 år gamle Anna Dåsnes var på parolemøtet til 8. marskomiteen i Oslo tok hun ordet og fremmet et forslag om å bytte ut en av de foreslåtte hovedparolene. Hun ønsket seg ikke «håndhev sexkjøpsloven» som en flaggsak i årets 8. mars-tog. 

Og det er jeg helt enig i. I 8. mars tog kan man finne andre mer allmenne og aktuelle temaer, og spare på kruttet til den tid kommer at sexkjøpsloven skal diskuteres igjen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, 2ne skrev:

Er det "amper retorikk" å be folk som er uenig med deg om å suge **** 10 ganger om dagen? At voksne damer sjikanerer tenåringer? Å trakassere fremfor å diskutere? Hadde Kari Jaquesson vært en mann, hadde ingen syns det der var greit. Det er ikke greit bare fordi at hun er av hunkjønn. 

Jeg mener heller ikke at det er greit at hun sa det hun sa - men jeg klarer ikke å se at det er noe verre enn å være for bordell og prostitusjon. Den ene parten var ikke noe mer stueren enn den andre, og slik jeg leste saken kunne original-posteren ha reagert på både den ene og den andre, så jeg ønsket avklaring på hva som var provoserende.

2 timer siden, Pringlen skrev:

Mja.... De senere års mestvinnende dvergdachs i Norden, lever på en attest som sier at røntgen viser roten av en incessiv  som aldri kom ut, og da visstnok har knekt nede i gummen. Tror det er en eller to dommere som ikke har kjøpt den attesten. Dyret har vinnertitler fra x-antal land også, inkl ww og ew..... Og på en tysk rase er ikke tannmangel noe som skal tas lett på, egentlig..

Dommere er selvfølgelig forskjellig, men det er lettere å få aksept for tenner som har vært observert, enn tenner som hypotetisk burde ha vært der.

1 time siden, *Kat84* skrev:

Ja, jeg vet at det er noe helt annet enn Ottar egentlig. Men de stiller ikke akkurat ekte feminister i noe godt lys. Slike som dem ødelegger saken. 

Og hvis dette er det som skal bli gitt oppmerksomhet og være det faktiske ansiktet utad vil jeg absolutt ikke kalle meg feminist. Da må det en ny betegnelse på banen som effektivt mindre belastet. Inntil videre sier jeg heller at jeg har meninger, og setter ikke noe merkelapp på dem. 

 

Hvem skal få definere hva en ekte feminist er? Hvem skal få definere hva "saken" er? 

Hvis du ønsker å lære mer om den feministiske, mangefasetterte bevegelsen i Norge, så anbefaler jeg at du velger andre kilder enn Dagbladet. Det er ikke overraskene at rikstabloidene velger slike saker, de ville ikke en gang ha dekket møtet om alle var enig om å ha "ja til likelønn" som hovedparole. Det er typisk gossip å framheve opphete diskusjoner med dårlig ordvalg og unødvendige konfrontasjoner. Det er tvert imot da en burde stå fram som feminist for å synliggjøre mangfoldet og det komplekse bildet. Jeg har mine feministiske fanesaker, @Lemen har sikkert sine, og du har dine. Det er nemlig ikke sånn at det er en pepperkakeformfasit for hvordan en kvinne skal være og leve sitt liv. Det er en ikke én mal som passer alle. Det er ulike saker, og nødvendigvis mange veier og løsninger foreslått for å nå målene.

Og jeg står for at jeg synes det er mer provoserende at et ungdomsparti ønsker bordell enn at en voksen person i en antagelig frustrerende diskusjonssituasjon går til det steg å be ungdomspolitikeren utføre ti seksuelle handlinger. For hvis det er så ille at hun ble bedt om å gjøre det, er det da så mye bedre at en prostituert etter deres mening kan gjøre det?

Det går an å kritisere hersketeknikken uten å forsvare motstanderens politiske standpunkt. 

1 time siden, Eplefe skrev:

Har vi nådd det punktet at vi aksepterer det å be noen suge **** ti ganger for dagen, syttenåringer, til og med, som retorikk? Det er ikke dårlig retorikk, eller amper retorikk, eller dårlig retorikk, det er en kjip hersketeknikk på grensen til personangrep og Kari Jacquesson (og alle andre) burde vite bedre.

Jeg svarer egentlig over, men klarte ikke å flytte sitatet.

Jeg lurer for øvrig på hvor tabloidene var da jeg i politiske fylkeskommunale møter ble henvendt til som "lille venn" av en mann, og av flere ble antatt å være datteren til mitt mannlige følge - at jeg var en som var med pappa på jobb, ikke en som var der i kraft av seg selv. Det er mye som slipper gjennom, som ikke en gang er sagt i affekt eller frustrasjon.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
Akkurat nå, SFX skrev:

Jeg mener heller ikke at det er greit at hun sa det hun sa - men jeg klarer ikke å se at det er noe verre enn å være for bordell og prostitusjon. Den ene parten var ikke noe mer stueren enn den andre, og slik jeg leste saken kunne original-posteren ha reagert på både den ene og den andre, så jeg ønsket avklaring på hva som var provoserende.

 

Det som var provoserende er Kari Jaquessons måte å snakke til andre på. Om hun visste alder eller ikke har ingenting med saken å gjøre. Man sier faktisk ikke slik. 
Og når det var snakk om hva som skulle være fokuset i 8. mars toget så er jeg helt enig i at bordell og sexkjøp ikke er det som er et naturlig hovedfokus. Det er avgjørelser og diskusjoner som tas på politisk nivå, så den diskusjonen og kampsaken gjør seg best i valgtider. 
Men det er nå min mening. Og det betyr ikke at verken jeg eller 17-åringen i saken er for prostitusjon og lovlige bordeller. Noe som også kommer frem i artikkelen at hun ikke mente, og på ingen måte gav uttrykk for på møtet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hallo da - når det ender med at tre unge kvinner sitter og griner så er det vel rimelig opplagt at det ikke var en vennlig kommunikasjon. Det kan og skal ikke forsvares. Når disse unge jentene mottar en slik behandling av sine like, så trenger man strengt tatt ikke fiender eller?

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Stine skrev:

Litt bedre skitur idag :D Lønner seg å holde i maskinpreppa spor på dette føret :P Vigdis var rå idag! Uten hu hadde ikke jeg kommet opp de helsikkes bakkene på bakglatte ski (må lære meg å smøre ordentlig, blått går ikke til alt tydeligvis :P ) hu krumma ryggen og trakk alt den lille kroppen maktet! Ny WP champion? Hadde jeg bare syntes at den sporten er alright skulle hu jaggu ftt prøvd :lol:

Hva er galt med WP miljøet?  jeg har jo ikke snøring på hvordan det er. 

Skulle jo også si, så fine bilder og motiver til @Raksha

 

Da er jeg på jobb, ferdig 0015. Kjærestemannen har laget god pastasalat til meg :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg sittet her og kjøpt to gensere og to jeans på nett (de tre jeansene jeg kjøpte i sommer har krympa så mye at de strammer i livet :icon_redface:). Nå får jeg ikke lov til å bruke mer penger på ting til meg selv denne måneden. Bortsett fra en splitter ny bro i kjeften da, den er vel liksom til meg den også.

Lage middag snart, spise den, og så ut sammen pelstrynene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
3 timer siden, SFX skrev:

 

Du kan fint komme med veterinærattest på at tre tenner er fjernet på grunn av skade/helse. Tannmangel fordi tennene ikke var der får du ikke attest på. Jeg vet noen har forsøkt seg med røntgenbilde som viser at tennene ligger nedi gummen, og bare ikke kom opp. Men det er fremdeles tannmangel, dommer dømmer det de ser i ringen, ikke under røntgenapparatet. Men om du må operere bort tenner, er det større sjanse for at dommer tar hensyn til det. Husk da at attesten må ha hundens ID-nummer for å være gyldig, og den bør også være på engelsk da de fleste dommere er ganske dårlig på å lese norsk.

Jeg hadde attest på gamle Even, da han måtte fjerne en del tenner på grunn av tannkjøttbetennelse og en veterinær som feilbehandlet ham. Det var en eneste dommer som trakk i premiegraden på grunn av tennene - han hadde fjernet alle fortennene i underkjeven, så dommer mente det var umulig å dømme om han hadde saksebitt eller ei. Så senere vil jeg nok også få skrevet i attesten hva slags bitt hunden har, om jeg må fjerne fortenner. Alle andre dommere aksepterte attesten og dømte hunden som den var - men han var 10 år da han ble operert, og da er ikke tenner det viktigste.

Takk for svar :) Er pga tannkjøttbetennelse som aldri forsvinner her heller nemlig. Skal nå se på muligheten for å trekke noen tenner. Og takk for tipset om å be veterinæren notere hvilket bitt han har, det har jeg ikke tenkt på :ahappy: Min blir snart 9, og vi blir bare å stille i veteran et par ganger i året, men kjekt å ha ting på det rene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Siri hadde jeg møtt ei dame med katte i skiløypa vet jeg faktisk ikke hvordan jeg hadde reagert :lol::lol:

Ellers anser jeg meg selv som feminist,  og jeg synes uttalelsen til Kari Jaquesson er langt over grensa. 

Jeg er faktisk ikke så sikker på at jeg er enig i sexkjøpsloven heller, jeg synes det er naivt å tro at det på noen som helst måte hjelper de prostituerte  jentene OG guttene. Det har vel heller motsatt effekt ofte...  Noen ganger er der greit å se på realitetene og ikke prinsippene.  

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Mud skrev:

@Siri hadde jeg møtt ei dame med katte i skiløypa vet jeg faktisk ikke hvordan jeg hadde reagert :lol::lol:

Når jeg bodde i Sverige møtte jeg et eldre par som sto å holdt i en langline under et tre. Oppi treet satt en katt i sele... Jeg ble litt sånn :blink:

Ser også på meg selv som feminist, synes det er rart å ikke være det egentlig. Feminisme handler for meg om like rettigheter for begge kjønn. Har ikke satt meg så dypt inn i sexkjøpdebatten, men om det som står i avisene om det møtet er sant, så tror jeg at det gikk en kule varmt for en del der inne. Virker som om de hadde hatt behov for å sjekke hjerne-munn filteret sitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, 2ne skrev:

Er det "amper retorikk" å be folk som er uenig med deg om å suge **** 10 ganger om dagen? At voksne damer sjikanerer tenåringer? Å trakassere fremfor å diskutere? Hadde Kari Jaquesson vært en mann, hadde ingen syns det der var greit. Det er ikke greit bare fordi at hun er av hunkjønn. 

 

Nårtid ble du rene helgenen for å holde debatter rene uten noen form for krasse svar? It's quite fascinating. Du har jo selv gått i bresjen også FOR å kunne få svare med den selvutnevnte skarpe ironien og sarkasmen? Jeg synes Kari Jaquesson har rett i det meste hun sier, og at noen umyndige småjenter på 16-17år kommer og prøver å fremme "ja til bordell" er det man kaller SVAR SKYLDIG. Og jeg, jeg er langt fra noen feminist. Jeg er vel egentlig litt antifeminist. Men man går ikke rundt og er 17 år og mener bordell burde lovliggjøres. Da bør man få høre hva det går ut på, for man har åpenbart ikke en virkelighetsorientering som hører hjemme på denne planeten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...