Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

Lite :yawn:

Morgenlufting i nabolaget med innlagt frokostsøk. Ettermiddagstur på 45 min ish med litt passeringstrening for "Frk verden hadde vært bedre uten andre hunder". Litt stuetrening på kvelden, utstillings trening på Lykke, bakparstkontroll og balansetrening på Harly. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten tur for begge to, med innlagt feltsøk for Tidi :ahappy: Første gjenstand løp hun målrettet ut, fikk ferten av på overvær, fant gjenstand, plukket og kom inn med den! Helt ny gjenstand, ingen problem for Tidi :D . Andre gjenstand var ikke like lett. Mye forstyrrelser rundt akkurat der vi la ut feltsøket. Men den ble med inn etter litt påvirkning. Det var også en ny gjenstand.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Gått en time på tur. Hilste på dette flotte paret, som virket lite sky og veldig kontaktsøkende. Kom litt i snakk med en dame som fortalte at hun mater disse for hånd og pleier å svømme med dem, og at hun er SÅ glad i dem. Veldig hyggelig :) 

image.jpeg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gått fin tur i solskinnet, vært i fugleparken og hilst på ender. Uno syns det var aller mest stas å finne de snøflekkene som er igjen, der lå han langflat og kosa seg. Ellers har han øvd seg på å hoppe over bekk, det var kjempeskummelt først men gikk helt fint når matmor hadde hoppa over et par ganger :P Fikk hilst på naboens jack russel da vi kom hjem, nå når de har snusa litt og roa seg sammen kanskje det blir mindre bjeffing fra den kanten :) Nå er beina spylt, godbiten slukt og masse vann drukket, og helten har lagt seg rett ut ved siden av luftrenseren på soverommet!

 

IMG_0946.JPG

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi gått sånn ca 5 km tur og kost oss masse i sola.. På turen fikk vi øvd masse på å sitte i ro når det kommer biler.. Meeko er redd biler, for de er det ikke mange av der vi bor :lol: så det krever sin opplæring det å gitt.. Ellers er han stø på høyre, venstre og fram kommando - så matmor er stoooooolt ! 

13010874_804786706332541_7815566617862275975_n.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi egentlig gjort lite fornuftig. Gått en formiddagstur på en times tid, sløva i sola sammen og lekt litt på altanen. Trasket 30min med Keo før vi dro opp til hundeinnhegninga for å trene litt lydighet og tømme litt energi. Fikk to-tre økter hver (1kg apport og FVF på Keo, kontakt/FVF og sitt og bli på Lyn, masse forstyrrelser med Lyns løpetid, folk, frisbee og fotball ved siden av banen) før de baset løse med lek, herjing og gjeting av hverandre i en time.

image.jpeg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten oppvarmingstur med intervaller opp en skråning også litt jogging  og trekk tilbake til treningsbanen. Deretter ag trening i hyggelig selskap. Nedgåing i nabolaget når vi var komt hjem også litt stretching på Harly. En kort kveldslufting i nabolaget før leggetid.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi hatt besøk, og herjet fra oss på et stort åpent området med litt ball. Så tuslet vi hjem, slappet av en halvtimes tid før vi satte oss i bilen og kjørte til et lite vann hvor de nok en gang fikk herje fra seg og ta årets første bad. Det var litt sur vind, så vi ble ikke der så fryktelig lenge, men vil tenke at til sammen har de vært ute i nesten 2 timer i dag. Tidligere på dagen før vi fikk bsøk slappet de bare av ettersom jeg vasket halve leiligheten. Tenkte egentlig å ta en liten treningsøkt med schäfer-dyret, men hodepinen tok litt overhånd dessverre. Men slitne er de ihvertfall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

I dag har jeg og samboer vært på hundekurs uten hund (samt litt shopping), og da har hunden vært hos og blitt passet av "oldeforeldrene" imens. Har nok hatt det helt topp der, ble ikke hysterisk glad over å se oss igjen engang. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi ute en halvtimes tid på formiddagen, en 40 min på sykkel på tidligkvelden også trening for vims. 

I dag har vi vært ute i en drøy time i bånd og litt løping på stranden for hollenderne. Blir vell en liten runde etter middag også tenker jeg. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...