Jump to content
Hundesonen.no

Sofie & Aska

Medlemmer
 • Content Count

  1016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Sofie & Aska

 1. Tusen takk!! Takk og gratulerer selv!!
 2. Wuna har nå blitt godkjent redningshund sommer/ettersøkning!!
 3. Wuna har det samme forholdet til apportbukken🙈 helt koko. Hinder har vi ikke begynt med enda, så hun er sikkert sånn der og skal du se!
 4. Hvis alternativet er at den er igjen hos oppdretter uten verken mor eller søsken hadde jeg definitivt heller hentet den.
 5. Hun er så fin! Min erfaring med stress og lyd er at det funker best å gjøre all innlæring med godbiter til hun er sikker på oppgaven, for å holde stressnivået nede. Er hun usikker på oppgaven og det er leker involvert girer hun seg noe sinnsykt opp og da blir det fort frustrasjonslyd. Så godbiter i innlæring og når hun er sikker på oppgaven kommer farten og intensiteten av seg selv når jakt og kampleker blir involvert. Da har hun en bedre forutsetning for å holde kjeft når øvelsen videreutvikles 😅 Men dette vet du nok!
 6. Jeg ville hentet valpen. Som regel ikke noe problem med levering ved 7 uker.
 7. I Norge regnes vel ikke en emosjonell støttehund som en servicehund/tjenestehund? Men den er sikkert så liten at den går i kabinen uansett.
 8. Ville ikke latt han bite i det hele tatt. Driv med aktiviteter der han ikke biter og slit han ut med noe konstruktivt på den måten. Biter han så Avbryt det dere gjør.
 9. Ikke sikkert han er skarp for det sikkert bare en valpeperiode.
 10. Hva med å bruke redningsvest til svømming?
 11. Malle og Hollender blir hakket mer heftige hunder enn Beauceron og Chodsky. Enig med de over som skriver at begge de to er noe usikre valg om du ønsker en god brukshund. En jaktgolden vil nok være en god ide om du liker retrievere.
 12. Jeg bruker antenne foran på styret. Unngår asfalt, har brukt potesokker hvis asfalt.
 13. Gratulerer med beste resultat! Så herlig! Har så lyst å få unnagjort røntgen selv nå. Oppdretter anbefaler å gjøre det midt mellom to løpetider. Jeg har ikke så stor tro på at det er noen forskjell (og min søster som er veterinær og skal gjøre det hadde ikke en gang hørt om det), men hører jo mange anbefaler det. Så tenkte jeg skulle høre på oppdretter. Men problemet er at hun fikk første løpetid 31 oktober. I klassisk løpetidsyklus vil hun jo da få løpetid ca akkurat nå. Men ingen løpetid foreløpig. Kanskje den kommer neste uke, men kanskje den kommer seinere? Vet jo ikke hvor ofte hun har lø
 14. Jeg må også øve på å gå uten hund. Ser på film at jeg ser helt rar ut! Får litt samme som deg med venstre hånden. Men jeg er fæl på å «hjelpe» henne med å vri overkroppen mot venstre.
 15. Hm, schæfere skal ikke være nervøse og pysete. Faktisk tvert imot. Så det hørtes rart ut, spesielt at oppdretter mente det var hans beste hund. Hvilken oppdretter var dette?
×
×
 • Create New...