Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå Oktober


Tekopp
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kjapt innpå - huset er solgt! Helgegjesten kom akkurat inn døra, rett etter at jeg og megler avsluttet handelen, så mer info senere. Det ble til under takst, med bare en som bød, men vi fikk halt litt

Nå er jeg himla glad!  Minien min har ikke PL på den måten som ble mistenkt. Hun har vært hos vet. høgskolen i hele dag, og konklusjonen er; korsbåndsskade på venstre bakbein som gjør at kneskåla luks

Mel. Nøtteliten Her på Hundesonen har vi det så bra Vi kan være sure eller vi kan være glad Vi krangler litt og klemmer litt og synger på en trall Ser på bildene av hundene og sier dill og dall Men nå

Posted Images

 :lol: Det hørtes myyyye dyrere ut enn den bittelille maskinen jeg har (hadde :() kostet... 

:lol: men da hadde du jo hatt to og de hadde kanskje tålt det :aww:

Jeg blir så oppgitt. Engelsk DS-gruppe - valper som ikke vil gå i bånd. Det skal dulles og dilles til den store gullmedalje. Altså, når en DS har blitt 5 måneder og fremdeles legger seg ned og nekter, da er det på tide å bruke sterkere krutt :aww: 

jepp.. Da er det på tide å begynne og lokke :aww:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Årets første hyttetur! :wub: 

Jeg storkoser meg og nyter hvert minutt her! :D Fisketur i morgen, hvor man bare slapper av og kobler ut hodet, før man setter snuten hjemover og håper på at verdens herligste to venner (hostkremt @Sanne host)  tar med villdyra sine på besøk :wub:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Liten er under 35.

Det er dverg også :aww: 

Ja :lol:  Eller, blir enda mer glattbarbert på rumpa og sånn da. Kanskje mer løve en puddel? Kan bli artig (spørs om eier er enig). 

Da er det vel ikke puddel lenger, men løwchen, jeg tror Leah hadde 5 mm pels på rompa der :P 

Det hadde hun nok sikkert synes var storveis! :D 

Det hadde hun nok, og når hun syns ting er storveis, er hun tilbøyelig til å snakke høyt om det, og sånt får jeg spader av *flir* 

Stemmer som Line sier, grensen er på 35 cm. Dvs 34.9 er liten og 35 er mellom :)

Samme grensa på liten og mellom som det er på dverg og mellom, med andre ord. Så sant ikke mellomen er over 42 cm, for da er den vel plutselig i stor? 

Ei jeg trener med er på VM med mellompuddelen sin :) Kuleste puddelen det!

Mellompudler generelt er kule :D 

--

Ett stk puddel børstet, badet og blåst, da tror jeg at jeg bader og blåser den andre puddelen før begge to får et møte med barbermaskina :aww: Har alt klippet klør på den største lille puddelen, hun holdt visst på å dø på seg denne gangen også :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag klarte jeg faktisk å klippe en Pippinklo så han blødde. "Det er da ikke meningen at den derre tommelfingerkloa oppå arma der skal være så lang?!", tenkte jeg. Men det skulle den visst. Pippin bare rykka til bittelitt, jeg fikk fortsette å klippe de andre klørne.

Veldig sen middag for veldig fine folk i dag. Måtte vente lenge på tining. Skulle hørt på mora mi som alltid sa at man ikke skulle spise snop før middag da. Jaja, det blir mye restekylling til i morgen og til fryseren.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da hadde jeg jo sikkert hatt TO som gikk sund når det kiler under beina på Willy sånn at han sparker bakut og sender barbermaskinen til himmels... igjen :aww:

og jeg som trodde du var rutinert nok til å vite hvordan man barberte kilne hunder... Fersking ass :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
 

 

Mellompudler generelt er kule :D 

--

 

Jeg har faktisk begynt å få litt sansen for de :ahappy: Ikke noen hund jeg kommer til å ha, så det er gøy å følge med på andres hunder!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Casper har ikke kastet opp i dag, så tror han er bra igjen. Fikk bare litt frokost for å få magefyll (ellers kaster han opp av sult). 

Var ubehagelig i går synes jeg, da vi gikk og la oss la han seg bare i sengen (min) og ba ikke om å få komme under dyna :S han pleier jo ikke å klare å falle til ro om ikke den dyna er over ham... ikke engang da jeg løftet den opp for ham kom han krypende. Innrømmer at jeg krisemaksimerte så mye at jeg måtte sjekke om han pustet hver gang jeg våknet i natt, fordi han bare lå i samme stilling. (Herregud, hvordan høres dette ut... for en utrolig bortskjemt hund!)

det der har skjedd meg også, når jeg føler noe er galt og Aron har vært uggen. Ekkelt.. :icon_confused:

Hadde du hesten i passasjersetet??????

edit: hahahahaha, nok øl tenker jeg... trodde du skrev "rytterløs hest"!!!!

*ler HØYT* :lol: :D 

 

________

hjemme etter dobbelvakt på jobb. Ny dobbelvakt i morra igjen :yawn: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei :wave:
Nå har jeg prøvd en gang i halvåret eller noe sånt å bli aktiv her igjen, kanskje det går denne gangen?

I høst har Skessa og jeg begynt med rundering og det er så gøy!
Så gøy å se utviklingen.
 Nå er vi helt ute på 50 - 60 med skjulte figuranter. Det er så gøy å se hvor bra hun løper (det går fort -  skikkelig trimming av figurantene som må flytte seg raskt fremover i terrenget når hun er på den andre siden) men bruker nesa veldig godt for å finne de likevel. Og hun elsker det! 
Andre økt begynte vi med meldingstrening for første gang (hittil bare direktebelønning / canismetoden.) Det ble litt rotete fra min side, med at jeg glemte å gå frem på midtlinjen så hun slapp løsbittet da hun ikke så meg. Og den ene gangen tok hun løsbittet hos fig på venstresiden og dro rett over til høyresiden og overfalt fig der med kelpielove med løsbittet i munnen. Det var jo helt feil men kunne ikke gjøre annet enn å le hun var såå søt.  :lol:  :wub: 
Elsker den lille minikelpien! 


Og Johanne har stått på rulleski med tanten sin. (De forsvant nedover veien i full fart etter bildet ble tatt. :ahappy: ) 
Edit: Full fart i Johanne skala, ikke full fart i "manglerhjelmskala.")
12144715_10153599511016399_2262601527492

Endret av Gjest
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Peisen har fått lov å slukne, det var 26 grader her. Middag omsider spist, snart tomt for strikkegarn, ingenting interessant på tv. Men jeg kan da ikke legge meg ennå?!

@MarieR, er det ikke mye elgjakt i skogen nå? Jegere som blir sinte for at man jaget bort den store oksen de har sittet og ventet på i tre døgn/jegere som skyter fem cm foran nesa di/skudd som skremmer hunden din så den løper inn i skogen og blir borte i tre uker?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
    • Takk for tipset, fikk plass så nå får vi testet ut<3
    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...